Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Haftada en az 3 gün spor yapmak gerek sanırım. Ama her gün 30 dk düzenli yaparsan daha güzel sonuç alırsın. Ayrıca haftada ortalama 1,5 - 2 kilo vermek ideal.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Peki kilo bildirimi nasıl yapılıyor ya da hangi gün
Yapmazsam sorun olur mu çünkü tartım bozuldu
Bi süreliğine yani

167 boy a 52-53 çok zayıf olmuyor mu

benim boy 163 ve 55 kg da 36 beden oluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu sabah.ilik su.1yk elma sirkesi.1tk corek otu yagi
1rafadan yumurta
1.5 dilim peynir
3etimek
Domates
Oglen.2den sonra
5 dilim ekmek (ortalama yerken saymadim ama iyi yedim)
1dilim salam
1dilim kaşar peyn.
1yumurta tavada
1minik kalem börek
7-8patates kizrtmsi
1tk tereyag1tk recel
3şeker çaylarda
Ara.1ikisibirarada kahve
Aksam.1minik elma
1cb sut

Spor.4300adim olmus şükür.trambolin
Olacak biraz da

Belki fazla zayıf olabilir bilmiyorum
Aynadaki görüntümü sevdiğim zaman bırakırım kilo vermeyi
Ama vücut yapısıyla da alakası var tabi

Bugün yediklerim:
Sabah
2 yumurta ile omlet
1 fincan kahve(çay demlemeye üşendim)
2 dilim ekmek
Ara
Bir orta boy kase yoğurt ve 4 tane kepekli grisini
Akşam
1 porsiyon köfteli patates yemeği
1 dilim ekmek
1 tane kornişon turşusu
Yemekten sonra orta şekerli Türk Kahvesi

Sabah geç kalktığım için öğle yemeğini atladım
Spor olarak daha yapmadım yapınca yazarım
Herkese kolay gelsin

Way arkadaş ne çene varmış sizde :) yeni arkadaşlar hosgelmisler..yaz geliyor gaza geldiniz di mi :) e hadi tombul hatun kalmasın :)

Haftada 1.5-2 kg diyen arkadaş ayda demek istedin sanırım dimi? Haftada 500 gr ideali..yeni arkadaşlar çok yoğun spor yapıyorlar bence bu çok sakincali..hayatınız bu tempoda devam edebilecek mi??

Dün iki ara bi dere gidip kendime bugünkü programlar için elbise aldım..42 bedene girdim :) bugün dernekteki arkadaslari uzun süre sonra görünce beni acaip motive ettiler...hatta aslaaaaaa 79 görünmüyorsun bile dediler :) ha ışte bana bunlarla gelin dedim...amaaaaa başka bir arkadaşta benim gibi geçen yıl 25 kg vermişti, bugün gördüm en az 30 kg almış :/ ve gerçekten fatmanin dediği gibi hiç yemiyor hergün spor salonuna gidiyordu..kardio falan calisiyordu..tatilde ayağını kırmış uzun süre hareketsiz kalınca geri gelmiş kilolar..onu görünce çok korktum ve acele etme kızım dedim kendime...sanırım ben önümüzdeki 3-5 yıl daha buradayım :)

Hep derim az olsun bizim olsun diye.cok olunca bize kalmıyor hemen geri aliniyor.
Arkadasin birden 30kg kuculunce göz e gelmiştir. Yavas yavas milleti alistira alistira daha iyi.
Bu ara da 2-3 yilin 1inde kesin de belki de 2sinde beraberiz gozukuyo...olmezsek kalmazsak...

Yemek yememek en buyuk yanlis sakin sakin bu hatayi yapmayin pastada yenilir borekte nasil bir mutfaga sahipseniz bu aliskanliklar asla ama asla son bulmaz sadece cesitleri cogaltmakla bile buyuk isler yapilir ve en kotusu kilo verdikten sonra bu duruma dusmektir simdi kilo verenleri motive edenler o gun gelince aaaaa tuhhh falan gibi acima laflari ediyorlarya odaha beter bi duygudur yasayan bilir ve ben yasadim.....biraz kabullenmrkten geciyor hersey...haziranda oglumun sunneti var ve ben 42 beden bi elbisenin icine girmeye raziyim....su an 83 kiloyum ve artik bu kilodan kurtulup 70 li bi yerlerde olmmak istiyorum tekrar aaaa ne hale gelmisin demesinler diye....

Her turlu onerinize acigim mesela sizler kilo vermenin durdugunda nasil kirdiniz o noktayi bana onerileriniz varmi

Aksam tost kasarli ve ayran gibi bi menu ...tv izlerken kuru erik leblebi yaninda portakal suyu....

1- Bir daha kendine tombik deme, terfi ettin. Artik balik etlisin.
2- Hala persembe gununden onceki bir kac sayfayi acamiyorum alisveris ile ilgili yazdiklarima cevap verdiysen okuyamiyorum. Havalar duzelince pantalon bakacagiz tamam mi?
3- Keske herkes seni nikahina sahit olarak cagirsa ve evlilik anlayisin, sevgin bulasici olsa.
4- Ben de yavas yavas verilen kilolarin kiside yeme aliskanligini degistirdigini ve bu yuzden geri alinmasi ihtimalinin zayifladigina inananlardanim. Hele hele kilo verip, buraya geri donen biri oldugum icin yazdiklarina katiliyorum.
5- Hangi dernektesin? O kadar kosturmacaya bir de dernek faaliyetleri mi ekledin masallah sana. Kizi kime birakiyorsun? Biliyor musun dua ettiniz bir dernekten haber geldi. Hayirlidir veya degildir bilemem, Allah nasip ederse bu hafta gorusecegim. Dualarinizin benimle oldugunu biliyorum.
6- Ozel ders de mi veriyorsun? Anacigimmmmmmmmm.

Yeni arkadaslarimizin hepsine "hosgeldiniz paylasiminiz su iki gunde oldugu gibi bol olsun" diyorum.
Sayfalar 4 nala kosturmus

Hedef52 Istanbul'a gel burada bir egitim organizasyonu yok mu? Yoksa ben sana bir zirvenin biletini bulayim. Gel bulusalim. Su sanal kahve beni kesmedi. Kardesim o kosturmacayi ben okurken yoruldum. Nasil ustesinden geldin? Masallah.

Ambu is bul,nefes alirsin. Nurceng dogru soyluyor.

Akrep33

Belki fazla zayıf olabilir bilmiyorum
Aynadaki görüntümü sevdiğim zaman bırakırım kilo vermeyi
Ama vücut yapısıyla da alakası var tabi

bnde sade gögüs kısmı var. kalça vb yok.
ekte 55 değil 56 kg hatta küsüratlı. geçen çektiğim 59 kg resmi var aynı kot.

spor mühim ki o ara karata deli gibi yemece tabi leslie ve koşu bandı

Eklentiler

• $1394920376502.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $1394920391077.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $1394920473261.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 39

Zaten spor yapınca olunan kilodan daha az gözüküyor

Bugün spor olarak
Leslie sansone 1 mile (21dk)
Jm ripped in 30 week 1(35 dk)

Spordan sonra 1 bardak süt içtim ve yanında 1 Kaymaklı bisküvi ile 1 tane de tahıllı bisküvi yedim :) :))

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım şu yoğurt kürünü dene yada pirinç lapasını dene gerçekten harekete geçiriyor benimde durdu bugün baktım 85 insan mutlu oluyor

canim ben oyle bir yogurt yiyemem.sadece recelli yerim :))))
gecmis olsun diyen arkadaslar cok sagolun.suan yesil cay iciyorum bogazim yumusasin rahat uyuyabiliyim diye.
yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.kilolariniz az geldi gozume Insaallah tez zamanda verirsiniz.
seldom sen yakinda benden zayif olucan gibi:))))
calisma mevzusuna gelince hic dusunmuyorum.biz ailecek ilgi istiyen bir aile oldugumuzdan hepimiz benim bezmis halimden mutsuz oluruz kimseye yetemem cunku.
herkese iyi gecelerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…