- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinHaftada en az 3 gün spor yapmak gerek sanırım. Ama her gün 30 dk düzenli yaparsan daha güzel sonuç alırsın. Ayrıca haftada ortalama 1,5 - 2 kilo vermek ideal.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Peki kilo bildirimi nasıl yapılıyor ya da hangi gün
Yapmazsam sorun olur mu çünkü tartım bozuldu
Bi süreliğine yani
merhabalar
formu yeni gördüm, ben de kilo vermek isteyenlerdenim.
son iki yıldır kilo vermeye çalışıyorum, ama vermem gerekirken kilo aldım şu an 65 kiloyum, boy:167
olmak istediğim kilo 52-53 arası kabul ederseniz ben de aranıza katılabilir miyim?
Oglen.2den sonraBu sabah.ilik su.1yk elma sirkesi.1tk corek otu yagi
1rafadan yumurta
1.5 dilim peynir
3etimek
Domates
167 boy a 52-53 çok zayıf olmuyor mu
benim boy 163 ve 55 kg da 36 beden oluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hep derim az olsun bizim olsun diye.cok olunca bize kalmıyor hemen geri aliniyor.Haftada 1.5-2 kg diyen arkadaş ayda demek istedin sanırım dimi? Haftada 500 gr ideali..yeni arkadaşlar çok yoğun spor yapıyorlar bence bu çok sakincali..hayatınız bu tempoda devam edebilecek mi??
Dün iki ara bi dere gidip kendime bugünkü programlar için elbise aldım..42 bedene girdim :) bugün dernekteki arkadaslari uzun süre sonra görünce beni acaip motive ettiler...hatta aslaaaaaa 79 görünmüyorsun bile dediler :) ha ışte bana bunlarla gelin dedim...amaaaaa başka bir arkadaşta benim gibi geçen yıl 25 kg vermişti, bugün gördüm en az 30 kg almış :/ ve gerçekten fatmanin dediği gibi hiç yemiyor hergün spor salonuna gidiyordu..kardio falan calisiyordu..tatilde ayağını kırmış uzun süre hareketsiz kalınca geri gelmiş kilolar..onu görünce çok korktum ve acele etme kızım dedim kendime...sanırım ben önümüzdeki 3-5 yıl daha buradayım :)
Way arkadaş ne çene varmış sizde :) yeni arkadaşlar hosgelmisler..yaz geliyor gaza geldiniz di mi :) e hadi tombul hatun kalmasın :)
Yemek yememek en buyuk yanlis sakin sakin bu hatayi yapmayin pastada yenilir borekte nasil bir mutfaga sahipseniz bu aliskanliklar asla ama asla son bulmaz sadece cesitleri cogaltmakla bile buyuk isler yapilir ve en kotusu kilo verdikten sonra bu duruma dusmektir simdi kilo verenleri motive edenler o gun gelince aaaaa tuhhh falan gibi acima laflari ediyorlarya odaha beter bi duygudur yasayan bilir ve ben yasadim.....biraz kabullenmrkten geciyor hersey...haziranda oglumun sunneti var ve ben 42 beden bi elbisenin icine girmeye raziyim....su an 83 kiloyum ve artik bu kilodan kurtulup 70 li bi yerlerde olmmak istiyorum tekrar aaaa ne hale gelmisin demesinler diye....Haftada 1.5-2 kg diyen arkadaş ayda demek istedin sanırım dimi? Haftada 500 gr ideali..yeni arkadaşlar çok yoğun spor yapıyorlar bence bu çok sakincali..hayatınız bu tempoda devam edebilecek mi??
Dün iki ara bi dere gidip kendime bugünkü programlar için elbise aldım..42 bedene girdim :) bugün dernekteki arkadaslari uzun süre sonra görünce beni acaip motive ettiler...hatta aslaaaaaa 79 görünmüyorsun bile dediler :) ha ışte bana bunlarla gelin dedim...amaaaaa başka bir arkadaşta benim gibi geçen yıl 25 kg vermişti, bugün gördüm en az 30 kg almış :/ ve gerçekten fatmanin dediği gibi hiç yemiyor hergün spor salonuna gidiyordu..kardio falan calisiyordu..tatilde ayağını kırmış uzun süre hareketsiz kalınca geri gelmiş kilolar..onu görünce çok korktum ve acele etme kızım dedim kendime...sanırım ben önümüzdeki 3-5 yıl daha buradayım :)
Haftada 1.5-2 kg diyen arkadaş ayda demek istedin sanırım dimi? Haftada 500 gr ideali..yeni arkadaşlar çok yoğun spor yapıyorlar bence bu çok sakincali..hayatınız bu tempoda devam edebilecek mi??
167 boy a 52-53 çok zayıf olmuyor mu
benim boy 163 ve 55 kg da 36 beden oluyorum
Belki fazla zayıf olabilir bilmiyorum
Aynadaki görüntümü sevdiğim zaman bırakırım kilo vermeyi
Ama vücut yapısıyla da alakası var tabi
bnde sade gögüs kısmı var. kalça vb yok.
ekte 55 değil 56 kg hatta küsüratlı. geçen çektiğim 59 kg resmi var aynı kot.
spor mühim ki o ara karata deli gibi yemecetabi leslie ve koşu bandı
çok geçmiş olsun canım şu yoğurt kürünü dene yada pirinç lapasını dene gerçekten harekete geçiriyor benimde durdu bugün baktım 85 insan mutlu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?