Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayrıca kilo vermek için cardio callan var lotus35 in açtığı konuda linkleri de vardı
ama leslie falan yapıyorsan gerek yok ayrıca birşey yapmana

hamileymiş demek

Hoşgeldin canım

Seviyorum seniiii

Bugün nedense sen aramak seninle konuşmak geldi içimden

Çok geçmiş olsun canım

Hoşbulduk :) herkese günaydın

aklıma gelince

pazar günü yumurta un karışımu hamur kızarttım sbh ve öğlen zeytin bide

kahvaltı ekte
nutella bitse de menüden çıksa

Eklentiler

• $1395039202010.webp
    23 KB · Görüntüleme: 36
  • $1395039246481.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 42
hemen menümüzü yazalım;

sabah : 1 baharatlı tost

ara : 3 kuru kayısı+1/2 çb süt

öğle : 1 kase kısır
5 adet limonlu haşlanmış brüksel
1 kase çorba

ara : türk kahvesi
1 minik kurabiye

akşam : 2 kupa tavuklu yoğurt çorbası
5 adet limonlu haşlanmış brüksel (bitene kadar hafta biter :)

2 lt su

Eğer gece çok acıkırsanız ve bi şey yemek istemezseniz suyu kaynatıp içine tarçın çubuğu atarak demleyin cok sogutmadan için. karnınızı tok istersiniz . ara öğün yerine de içilebilir :)

hayatta içemem :/ ama yoğurda ya da süte tarçın ekliyorum ben de

çok geçmiş olsun

peffff bütün alıntılarım silindi

en iyisi hepinize günaydım diyim

bir de menü yaziiiiiim

Sabah: 1 portakal, pırasalı omlet, 2 dilim peynir, 4 etimek, salatalık

(4 etimek çok diyecekler için hemen savunma yazayım ama ama ama 2 etimek 1 dilim ekmeğe eşit)

aklıma gelince

pazar günü yumurta un karışımu hamur kızarttım sbh ve öğlen zeytin bide

kahvaltı ekte
nutella bitse de menüden çıksa

hamur kızartması , nutella, fıstık ezmeli ekmek... bu resimleri bizim de canımız çeksin diye mi ekledin kuzum

Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim jambon 3 bardak su bugun az yiycem...temizlik yapicam spor yerine....

Bu bruksel lahanasinin faydasi varmi cnm her menunde var

Haftada 1.5-2 kg diyen arkadaş ayda demek istedin sanırım dimi? Haftada 500 gr ideali..yeni arkadaşlar çok yoğun spor yapıyorlar bence bu çok sakincali..hayatınız bu tempoda devam edebilecek mi??

Eveeettt çok çok özür dilerim farkında değilim. Uyardığın için teşekkür ederim yoksa kızcağızın psikolojisini bozabilirdim farkında olmadan.

Bugün spor olarak
Leslie sansone 1 mile (21dk)
Jm ripped in 30 week 1(35 dk)

Spordan sonra 1 bardak süt içtim ve yanında 1 Kaymaklı bisküvi ile 1 tane de tahıllı bisküvi yedim :) :))

Leslie sanson kardio mu yoksa sıkılaşma mı? Ben spor konusunda çok zorlanıyorum. Bir süre önce ebru şallının plates programını takip ettim. sadece temel hareketlerini yaparak bile bayağı faydasını görmüştüm. Ama kardiyo egzersizinbe de ihtiyacım var

Önce dünkü menümü yazayım.

Her pazar kahvaltıyı serbest bırakıyorum. Eşimle keyif kahvaltısı yapabildiğimiz tek gün pazar çünkü. Detayları yazmıyorum canı çeken olmasın diye. Ama kahvaltıyı öğleden sonra yaptığımız için öğle ve akşam yemeği yemedim sayılır. Akşam geç vakit midem kazındı tabiki, 3 çatal dünden kalma yağsız yaptığım fırında peynirli makarna ve yine 3 kaşık mercimek çorbası yedim. Doymadım ama tuttum kendimi. Gün içinde 4 çay fincanı tarçınlı bol limonlu yeşil çay içtim.

Bu sabah 1 haşlanmış yumurta. 1 zeytin ve yarım dilim tam buğday ekmeği yedim.

ozgekrd
ceydy
nazperver

m1986
elif_merve
fatma bol
----------
ilk 3 arkadaşın 2.
son 3 arkadaşın ilk kilo bildirimi bu perşembe olacak diye biliyorum. akrep??? kafam karıştı şimdiden sorayım dedim.

Bu vesile ile yeni arkadaşlara acı bir gerçeği hatırlatıcam: buraya zayıflama takımına hızlı giriş yapan kişilerin çoğu ilk 2 haftayı bile tamamlamadan buradan ayrılıyor
biz kadınlar diyet konusunda hep böyle değil miyiz? ilk hafta onu da yapıcam bunu da yapıcam ekmeği de kesicem sporu da yapıcam diye başlayıp hepsini 2. hafta bırakıyoruz

bu yarışı istikararlı olan kazanacakl

Proje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLERProje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Hedef: Şu anki ağırlığımızın %5ini kaybetmek
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.

Tablo 1A
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]63,0[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TOPLAMDA 27,2 KİLO ZAYIFLAMIŞ OLACAK 2. TAKIM
.................................
hatırlayalım dedim....acaba şimdi neredeyiz????

geçen hafta toplam 1,6 kg zayıfladı 2. takım ve grupta 6. olduk. daha iyiler var yani...

**2. TAKIM 352. ETAP **ALTINCISI

uhs 3,5 paket
selennnnn 2 paket
nurceng 1,5 paket

Seldom 1 paket
margarinden kurutlurdu resmen...

Hazimsizliga iyi geldiğini biliyorum ama özellikle değil sevdiğim için yiyorum bi paket 3-4 gün yetiyor bana..bol limonlu mmmmmm suanda yiyorum :)
Ben pişmiş halini sevmedim onu da mi çiğ yiyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…