- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
ayrıca kilo vermek için cardio callan var lotus35 in açtığı konuda linkleri de vardı
ama leslie falan yapıyorsan gerek yok ayrıca birşey yapmana
hamileymiş demek
Hoşgeldin canım
Seviyorum seniiii
Bugün nedense sen aramak seninle konuşmak geldi içimden
Çok geçmiş olsun canım
1 çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı zencefil , bir çay kaşığı tarçın ve 3 kaşık yoğurt ile karıştrılıp yeniliyor ben böyle okudum internetten
metabolizmayı hızlandırıyormuş
aynı önerilere benimde ihtiyacım var açıkçası
orada bir stepper gördüm biniyormusn???
bende de var ama uzun süredim kullanmadım
Eğer gece çok acıkırsanız ve bi şey yemek istemezseniz suyu kaynatıp içine tarçın çubuğu atarak demleyin cok sogutmadan için. karnınızı tok istersiniz . ara öğün yerine de içilebilir:)
kizlar cok kotuyum.antibiyotik ictigim halde kotuye gittim.yarin doktora gidicem.
sabah az kahvalti
oglen yok
arada. saat 5 te bir kase corba ince dilim pasta bir dilim baklava(misafirlige gittim buhalde)
aksam yani simdi yemek yapamadim lahmacun yolda gelyo.bir lahmacun ayran olucak
cok sacma birgun yemek konusunda
selennnnnnnn;34478710 Haa haaaa haaaa sen Nisantasindaki unlu modacilara layiksin canimmmmmmm. Bir yabanci yoneticim vardi hep " giderlerinizin kolesisiniz" derdi. Kizardim adama. Cok hakli imis. Ev al ode. Dekore et ode. Cocuk okut ode. Allah boyle zevkli harcamalar yapmani ve bir cirpida odemeni nasip etsin. Aaaaa ozel ders verip para almiyor musun?[/QUOTE .!.:ayol almazmıyım esas geçim kaynağım o dersler benim :) harcamalarımız hep keyfimize olsun inşallah..neden kazanıyoruz harcamak için :) tabi malın mülkün kölesi olacak kadar kaptırmamak ve hayatı zulme çevirmemek ince bir çizgi..allah korusun
+1kg olunca ertesi gun 1ogun corba yeniyorsa
+2kg olunca ertesi gun 2 ogun corba mi olacak:)) ben yarin en az 2ogunu corbayla gecistireyim hatta ben dogrudan oruca niyet edeyim:)
Ben de bekarlik hayati yaşadım. Bir eve tasindigim ilk ay evin borulari patladi.15 gun ben anahtari ev sahibine bitaktim eve ustalar geldi gitti.
Ev yol gecen hani...korku filmi seyredemem ama sharlack holmes
Hayranlugim vardir.seldoma tanidik gelir the hounds of baskereviles kitabi ortaokul reading kitamizdi.ordan basladi hayranlik. Sen git o tadilat doneminde holmes filmi al seyret.bilgisayardan seyrediyorum hoparlor yok kocaman internetcafe kulakligi ile hayatla bagimi kesmisim:)
Arada kulakligi cikartip tikirti var mi diye dinliyorum sonra filme devam...derken 1.cd.nin sonunda elimle kapatip durdugum agzimda bir yanma, bir aci...korkudan dudagim ucuklamis!
Ama film güzeldi:)
ben de seni cesur bilirdim!! yıktın hayallerimi hedeeeeef :/
aklıma gelince
pazar günü yumurta un karışımu hamur kızarttım sbh ve öğlenzeytin bide
kahvaltı ekte
nutella bitse de menüden çıksa
Bu bruksel lahanasinin faydasi varmi cnm her menunde varhemen menümüzü yazalım;
sabah : 1 baharatlı tost
ara : 3 kuru kayısı+1/2 çb süt
öğle : 1 kase kısır
5 adet limonlu haşlanmış brüksel
1 kase çorba
ara : türk kahvesi
1 minik kurabiye
akşam : 2 kupa tavuklu yoğurt çorbası
5 adet limonlu haşlanmış brüksel (bitene kadar hafta biter :)
2 lt su
Way arkadaş ne çene varmış sizde :) yeni arkadaşlar hosgelmisler..yaz geliyor gaza geldiniz di mi :) e hadi tombul hatun kalmasın :)
Haftada 1.5-2 kg diyen arkadaş ayda demek istedin sanırım dimi? Haftada 500 gr ideali..yeni arkadaşlar çok yoğun spor yapıyorlar bence bu çok sakincali..hayatınız bu tempoda devam edebilecek mi??
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Peki kilo bildirimi nasıl yapılıyor ya da hangi gün
Yapmazsam sorun olur mu çünkü tartım bozuldu
Bi süreliğine yani
hamur kızartması , nutella, fıstık ezmeli ekmek... bu resimleri bizim de canımız çeksin diye mi ekledin kuzum
Bugün spor olarak
Leslie sansone 1 mile (21dk)
Jm ripped in 30 week 1(35 dk)
Spordan sonra 1 bardak süt içtim ve yanında 1 Kaymaklı bisküvi ile 1 tane de tahıllı bisküvi yedim :) :))
Bu bruksel lahanasinin faydasi varmi cnm her menunde var
Ben pişmiş halini sevmedim onu da mi çiğ yiyorsun:)Hazimsizliga iyi geldiğini biliyorum ama özellikle değil sevdiğim için yiyorum bi paket 3-4 gün yetiyor bana..bol limonlu mmmmmm suanda yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?