ben tek kilo alanim saniyodum.biraz icim rahatladi:))))) simdi leslie yaptim.bu ucuncu oldu.ama digerlerinde hic yorulmamistim heralde cocuklara laf anlatirken duzgun yapamamisim.
neysem kendimi kutluyorum
Arkadaşlar bugün 1 haftamı doldurmuş bulunuyorum veeeee bu sabah mutluluktan uçuran sayıları gördüm nihayet. Bu kadar beklemiyordum ama :))))) Kilom 65,5 tan 63,8 düşmüşüüümmm.İlk hafta ödem falan da attım tabi o yüzden de çok farketti ama olsun 63 ü görmek feci motive etti beni. Bir de tarçınlı limonlu yeşil çay'ın da katkılarını unutmayayım tabiki
Bu sabah çok geç kalktım. o yüzden sabah ve öğleyi birleştirdim.
1 tane kaşarlı tost
1 bardak açık, taze bergamot kabuklu çay
Şimdi de yine tarçınlı limonlu yeşil çay yapacağım çok az da bergamot kabuğu ekleyeceğim.
sevindim senin adına bu tarçınlı limonlu yeşilçey nasıl hazırmı kendinmi yapıyorsun
o leslie'ye ben de başlayayım diyorum nasıl memnun musun?
yeni arkadaşlar var sanırım yine..amma bereketlendik bu hafta :) hoşgelmişler...ya bu leslie nasıl bişey herkes yapıp duruyor ben bi baktım kadın o kadar çok konuşuyordu ki hiçbişey anlamadım yerinde tepinip duruyordu kapattım gitti :) gerçi benim spor yapacak halim kalmıyor ki :/ öğle arası yarım saat yürürsem şükrediyorum akşam mümkün değil ayaklarım zonkluyor resmen..şimdi yemek faslını bitirdim gözüm alsa azcık çıksam ama ne mümkün :/ çok yorgunumhep yorgunum
Hmm.kadini dinlemeyeceksin.hele ceviri yapmaya hic kalkmayavaksin:)
Kadin ne yapiyorsa onu yapacaksin.
Leslie dogumdan sonra kilo vermek icin evden disari cikmadan dar bir alanda yürüyüş yapmanin caresini boyle bulmuş. O yuzden yerinde sayiyor sonucta adim atmis oluyor.
Sen bi de callaneticse bak.yeminle diyorum spordan sogursun:)
M1986 ajan gibi adin var:) tebrik ederim guzel kilo vetmissin.desene sen de beni sollayip gideceksinAra öğünüm 3 çay fincanı tarçınlı, taze bergamot kabuklu, bol limonlu yeşil çay ve 2 tane de hurma.
Akşam zeytinyağlı taze fasülye(difiriz fasulyesi hormonlu değil) ve bulgur pilavı yiyeceğim (yarım porsiyon).
canim ucuncu yapisim daha fayfdasi var diyemem. benim termal sortum var onu giyip yaptim guzel terletti.biraz ayaklarimda agri var ama cok yorucu degil.hergun yapicam Insaallah
Kiz bende de o lastik dondan var 3 yildir.ben de bugun bi ise yaradin diye biberuye yagimi surdum gobege giydim sauna şortu trambolinde 20 dk calistim.bogaxi tutmuyos madem spor yapalim.keske diyet+sporu ayirmadan yapsak...
yeni arkadaşlar var sanırım yine..amma bereketlendik bu hafta :) hoşgelmişler...ya bu leslie nasıl bişey herkes yapıp duruyor ben bi baktım kadın o kadar çok konuşuyordu ki hiçbişey anlamadım yerinde tepinip duruyordu kapattım gitti :) gerçi benim spor yapacak halim kalmıyor ki :/ öğle arası yarım saat yürürsem şükrediyorum akşam mümkün değil ayaklarım zonkluyor resmen..şimdi yemek faslını bitirdim gözüm alsa azcık çıksam ama ne mümkün :/ çok yorgunumhep yorgunum
Hmm.kadini dinlemeyeceksin.hele ceviri yapmaya hic kalkmayavaksin:)
Kadin ne yapiyorsa onu yapacaksin.
Leslie dogumdan sonra kilo vermek icin evden disari cikmadan dar bir alanda yürüyüş yapmanin caresini boyle bulmuş. O yuzden yerinde sayiyor sonucta adim atmis oluyor.
Sen bi de callaneticse bak.yeminle diyorum spordan sogursun:)
M1986 ajan gibi adin var:) tebrik ederim guzel kilo vetmissin.desene sen de beni sollayip gideceksin
Kiz bende de o lastik dondan var 3 yildir.ben de bugun bi ise yaradin diye biberuye yagimi surdum gobege giydim sauna şortu trambolinde 20 dk calistim.bogaxi tutmuyos madem spor yapalim.keske diyet+sporu ayirmadan yapsak...
Ajan gibi hakkaten, hiç düşünmemiştim :)) Teşekkür ederim, İnşallah birlikte veririz kiloları
canim ucuncu yapisim daha fayfdasi var diyemem. benim termal sortum var onu giyip yaptim guzel terletti.biraz ayaklarimda agri var ama cok yorucu degil.hergun yapicam Insaallah
Hosgeldin canim seni hatırladım2,takım üyelerine merhaba
arkadaşlar ben takımın eski üyelerinden citlenbik
ilk gruba katılımım kızımın doğumundan sonraydı istediğim kiloya ulaşmıştım
şimdi 2. doğumumu yaptım oğlum 8 aylık olduve artık kilolara veda vakti geldi
biraz kendimden bahsedeyim öğretmenim doğum sonrası ücretsiz izindeydimkiii p.tesi göreve başladım
şimdi hayatım yediklerim daha düzenli olacak inş.
evet şuan itibari ile 61 kiloyum ilk hedefim 55 kilo
haziran sonuna kadar 55 kilo ve ondan sonraki zamanda
50 kilo olmayı hedefliyorum ama uzun vadede desleklerinizi bekliyorum
Geçmiş olsunkızlar merhaba tekrar yazıyorm telden çıkmayınca pcye geçtim
kusuruma bakmayın lütfen birkaç gündür giremedim
salı günü babam biyopsi oldu ve abim ile eşi geldi rizeden şimdi onlarla ilgileniyorum birazdan kalkıp kahvaltı hazırlayacağım
cumartesi günü gidecekler aklımın bir köşesi hep burada ben S3 ümü kırmıştım o yüzden telden giremiyordum dün eşim sağolsun bana yeni bir telefon almış hemen internet paketimi güncelleyip daha çok yazacağım inşallahben bir geçmişe bakayım hemen geliyorum
Ben böyle giderse zor zayiflayacagim 200 gr veriyorum hep yas ama spor yok diyette eh işte ama yinede fena değil**2. TAKIM 353. ETAP **
akrep33 (63 / 65 / 2 / 3.17% / 1,59%)Geçen hafta bildirimde bulunmadığından, Kilosu ikiye bölündü
Seldom ( 79.8/79.5 / 0.3/ 0.38%)
hedef52 ( 63,3 /63,7 /-0,4 / -0,63%)
selennnnn ( 60,3 / 60, 0/0,3 / 0.498%)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %)
Ambuyanbu ( 74,9 /75.5 / / / %)
nurceng( 61,8 / 61.6/0.2 / / % )
uhs ( 67,3 / / / % )
ceydy ( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:
nazperver[( takıma giriş kilosu:58,4 / şimdiki kilo:58,1 ) hedefi:55
ozgekrd ( takıma giriş kilosu: 86,5/ şimdiki kilo: 85) hedefi:60
Hosgeldin canim seni hatırladım
Geçmiş olsun
Ben böyle giderse zor zayiflayacagim 200 gr veriyorum hep yas ama spor yok diyette eh işte ama yinede fena değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?