Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

oyyyy oyy o sinire pek güvenme :) ben 30 kiloyu hayatımın en kötü 3 yılında aldım :/ yalnız o kuruyemişler de çok değilmi yahu?? gerçi ben huysuzum pek sevmiyorum kuruyemiş 3-5i bile çok geliyor bana..

ya bi an gerçekle yüzleştim ben ne çok şey ayırıyorum, et tavuk rica minnet bişeylerin içinde saklanmışsa yiyorum, sakatat balık zinhar adı midemi kaldırıyor!!süt ve yoğurt gönüllü yemem ama peynir çeşitlerine bayılırım Allahtan!! tatlı şeyler hele bal reçel nutella vs hiiiiiiiiiç sevmem (hatta haftalardır evde sürünen nutellayı az önce kek hamuruna kattım ziyan olmasın diye)...geriye ne kaldı?? bi sebze bi de hamur!! bak hamurun da her türünü severim ama haksızlık etmeyeyim kendime :)

Seldomum ben senin sevmediklwrini yemesem simdi tombis olmazdim.keske bende sevmesem..

2,takım üyelerine merhaba
arkadaşlar ben takımın eski üyelerinden citlenbik
ilk gruba katılımım kızımın doğumundan sonraydı istediğim kiloya ulaşmıştım
şimdi 2. doğumumu yaptım oğlum 8 aylık olduve artık kilolara veda vakti geldi
biraz kendimden bahsedeyim öğretmenim doğum sonrası ücretsiz izindeydimkiii p.tesi göreve başladım
şimdi hayatım yediklerim daha düzenli olacak inş.
evet şuan itibari ile 61 kiloyum ilk hedefim 55 kilo
haziran sonuna kadar 55 kilo ve ondan sonraki zamanda
50 kilo olmayı hedefliyorum ama uzun vadede desleklerinizi bekliyorum

**2. TAKIM 353. ETAP **[/COLOR]

akrep33 (63 / / / %)
Seldom ( 79.8/79.5 / 0.3/ 0.375 %)
hedef52 ( 63,3 / / / %)
selennnnn ( 60,3 / / / %)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %)
Ambuyanbu ( 74,9 / / / / %)
nurceng( 61,8 / / / / % )
uhs ( 67,3 / / / % )
ceydy ( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:
nazperver
[/B]( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:
ozgekrd
( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:

2. TAKIM ORTALAMASI : %

Canım listeye yazmışsın ama (quote) leri kaldırmadığın için alıntı yapılamıyor..bilgilerini bu listeye tekrar yazar misin?

Sabah : 1 baharatlı tost
domates
3 zeytin
yeşilçay

Öğle : büyük bir porsiyon kepekli makarna salatası (tavuk yeşillik turşu domates)

Ara : kayısı+cevizli yoğurt karışımı

akşam : 2 yk patates oturtma
2 yk sebzeli pilav
buharda biber kızartması
cacık

kitap family secrets

Katılıyorum ama eş kafa dengi değilse, daima sorun çıkaran cinstense ne ev hanımlığı ne de çalışma hayatı güzel olmaz maalesef şekercim
En kilo yapan türü sevmişsin sende canım
Seldomum ben senin sevmediklwrini yemesem simdi tombis olmazdim.keske bende sevmesem..
Ayy özenene bak tüm sağlıklıları bırakıp sadece hamur işi yersen daha şişkoo olursun be yaa
Hoş geldin şekercik

Dün sabah 11:00 den sonra giremedim siteye bakımda deyip durdu. Şimdi bakıyorumda avatar resmim gitmiş ve mesaj sayım 16.000 küsürlerden 15.000 e düşmüş.Geçmişe dönük epey güncelleme silme yapılmış anlaşılan..

[=seldom;34521022]**2. TAKIM 353. ETAP **[/COLOR]

akrep33 (63 / / / %)
hedef52 ( 63,3 / / / %)
uhs ( 67,3 / / / % )
nazperver
[/B]( takıma giriş kilosu:58,4 / şimdiki kilo:58,1 ) hedefi:55
ozgekrd
( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:

2. TAKIM ORTALAMASI : %[/]

oldu mu ki acaba merak ettim şimdi :18:

kızlar merhaba tekrar yazıyorm telden çıkmayınca pcye geçtim
kusuruma bakmayın lütfen birkaç gündür giremedim
salı günü babam biyopsi oldu ve abim ile eşi geldi rizeden şimdi onlarla ilgileniyorum birazdan kalkıp kahvaltı hazırlayacağım

cumartesi günü gidecekler aklımın bir köşesi hep burada ben S3 ümü kırmıştım o yüzden telden giremiyordum dün eşim sağolsun bana yeni bir telefon almış hemen internet paketimi güncelleyip daha çok yazacağım inşallah ben bir geçmişe bakayım hemen geliyorum

ya işte sorun ben yemek ayırmayıp bir de en çok hamur işini seviyorum.

dün yoğunluktan gene öğle yemeği kaçtı. gerçi bir yandan iyi oldu akşam çiğ börek deneyecektim. 4 tane falan yedim

stres için ise acaba sorun bende mi kesin ben de ya diyerek Sema maraşlı kitaplarını söylemiştim mutlu evlilik okulundan başladım.

hatalar hep bende hep bende

bugünkü menümü bilmiyorum ama kitabı gece 12 den önce kapamayı öğrenmem lazım ölüyorum uykusuzluktan tek çare nescafe.

canım şu yoğurt karışımını ve pirinç lapası tarifini banada verir misin ben her öğün yoğurt yemeye dikkat ediyorum bende deniyeyim
3 çay bardağı princi hafif sulu kalacak şekilde lapa haline gelene kadar pişiriyorsun bunu üç ana öğüne ayırıyıorsun yoğurt , nane yada herhangi sevdiğin baharatlar ile tadını istediğin kıvama getirebilirsin
aralarda meyva yiyebilirsin
2 gün yapabilirsin ödem attırıcı

yoğurtta ben burada öğrendim seldom yazmıştı umarım doğru hatırlıyorum
3 yemek kaşığı yoğurta
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı tarçın atıp yiyorsun
metobolizmayı hızlandırıyor

bende biraz kaçırdım ama bunu vücudumu şaşırtma olarak kullanıp tekrar diyetime tam anlamıyla döndüğüm zaman bunu telafi edeceğim

bu arada dün akşam sadece çorba ve salata yedim ekmeksiz olarak ama arada kaçamaklarım oldu ne yazıkki

Ben callanetics e başlamayı düşünüyorum yspan ve faydasını gören kimse var mı
Yani ölçüleriniz değişimi vb. nasıl ? :what::what:
ben faydasını görmeye başladım kilo olarak farkettirmiyor ama kesinlikle inceltiyor bütün vücudunun ölcülerin al birde 10 sonra aynı işlemi yap bak nasıl fark olacak

mevsimselde olabilir benim birkaç arkadaşım 2 hafta içinde adet oldu iş yerinde dr a gittiler sıkıntı yok mevsim geçişlerinde olabiliyormuş

ben nazperverin metabolizmasına heyret ediyorum seldom da bana...hey Allah'ım...seldom senin kilo probelmin 2 sebepten gözüküyor.İlki o sıkıntılı 3 yıl... aramızda eğer 5 yaş varsa ve o 5 yılı sen başka problemlerin sebebiyle kilo alarak geçirmişsen tamam. ben sadece zayıflama takımına senden 5 yıl önce başladım yoksam başlamasam ohoooo her yıl +3-5 kg derken benden de rahat 80 kilo olurum.
diğer sebep de senin preoteini fazla tüketememen. o yüzden o ev yapımı peynirleri sık yap ve daha çok tüket bence hamur işleri kilo almak için gerekli bütün unsurları içeriyor

hormon tahlillerine adetin 3. günü bakılıyor, ben de hastanede falan uğraşamam da sağlık ocağında kan verdim. bakalım nedir durum. bu ara antibiyotik de kullandım ondan da kaynaklanmış olabilir.

vücut ölçülerine gelince bir ara almıştım ölçülerimi doğru dürüst kilo veremeyince ölçülüp durmamın anlamı kalmadı. yalnzı bu sabah geçen yıl aldığım pardesüyü denedim. 2 kilo eksiğim sadece ve daha rahat giyiyorum onu. etiketi üstünde bu yaz giyerim artık. keşke spor da yapabilsem biraz daha incelse.

mesaj tekrarı..............

Son düzenleme:
**2. TAKIM 353. ETAP **

akrep33 (63 / / / %)
hedef52 ( 63,3 / / / %)
uhs ( 67,3 / / / % )
nazperver( takıma giriş kilosu:58,4 / şimdiki kilo:58,1 ) hedefi:55
ozgekrd ( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:

2. TAKIM ORTALAMASI : %

listenin fazlalıklarını temizledim. buradan devam edebilirsiniz.
bu sabah kiloma baktım ama şimdi bildirim yapmak istemiyorum:18:ödem de var i biraz da kilo aldım çok fazla çıktım. ben de selennnnin taktiğini yapıcam akşama kadar az yersem wcye falan çıkarsam belki daha az kilo bildiririm diye bekliyorum

**2. TAKIM 353. ETAP **
akrep33 (63 / / / %)
hedef52 ( 63,3 / / / %)
uhs ( 67,3 / / / % )
nazperver ( takıma giriş kilosu:58,4 / şimdiki kilo:58,1 ) hedefi:55
ozgekrd ( takıma giriş kilosu: 86,5/ şimdiki kilo: 85 ) hedefi:60

2. TAKIM ORTALAMASI : %[/]

bende kaç dakkadır liste ile uğraşıyorum :9 mesajı yayınladım baktım ki boşuna uğraşmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…