ouuu kitaplar falan da yazılmışmaşallah maşallah
ben sabah tembel işi oldu biraz yorgunum
5 altınbaşak sunta üzeri labne peyniri ve pulbiber
10 siyah zeytin yağsız
kuruyemişleri ara öğün için bıraktım.
10 ar badem fındık antep fıstığı
1 ceviz
gene ara öğüne bıraktığım çok uğraşsam bi tatlı kaşığını doldurmayacak fıstık ezmembugün nutella ya dokunmayacağım
dünkü gibi yoğun olmazsam akşamadoğru ton balığı salatamı yapacağım inş.
kitabımı yazmayı unutmuşumcemil meriç Jurnal 1 i okuyorum ve değişik bunalımlı bir ruh haline girdim
spor a başlayamadım adama sinir olarak- sinir yoluyla zayıflamayı deniyorum
çok hoşuma gitti menün canım süt ve meyveli müsli çektibaşka zaman yerim artık
oyyyy oyy o sinire pek güvenme :) ben 30 kiloyu hayatımın en kötü 3 yılında aldım :/ yalnız o kuruyemişler de çok değilmi yahu?? gerçi ben huysuzum pek sevmiyorum kuruyemiş 3-5i bile çok geliyor bana..
ya bi an gerçekle yüzleştim ben ne çok şey ayırıyorum, et tavuk rica minnet bişeylerin içinde saklanmışsa yiyorum, sakatat balık zinhar adı midemi kaldırıyor!!süt ve yoğurt gönüllü yemem ama peynir çeşitlerine bayılırım Allahtan!! tatlı şeyler hele bal reçel nutella vs hiiiiiiiiiç sevmem (hatta haftalardır evde sürünen nutellayı az önce kek hamuruna kattım ziyan olmasın diye)...geriye ne kaldı?? bi sebze bi de hamur!! bak hamurun da her türünü severim ama haksızlık etmeyeyim kendime :)
Katılıyorum ama eş kafa dengi değilse, daima sorun çıkaran cinstense ne ev hanımlığı ne de çalışma hayatı güzel olmaz maalesef şekercimefendiiiiiiiiiiiiim gittim salacak sahilde (bugün öğlene kadar boşum ilk kez :) 1 saat yürüdüm geldim duşumu aldım gazetelerimi yaydım öğlene kadar yayılmayı planlıyorum :) tabiiii kızıma kek yaptım akşama pişiyor fırında!! patates oturtmayı güvece koydum akşam pişecek..öğlen salatalarım da hazır...ay ne güzel ev hanımı olmak yaaaaaaaaaaaa :/ sakın ev hanımları söylenmesin (ambuuuuuuu sana bu taş :)
En kilo yapan türü sevmişsin sende canımoyyyy oyy o sinire pek güvenme :) ben 30 kiloyu hayatımın en kötü 3 yılında aldım :/ yalnız o kuruyemişler de çok değilmi yahu?? gerçi ben huysuzum pek sevmiyorum kuruyemiş 3-5i bile çok geliyor bana..
ya bi an gerçekle yüzleştim ben ne çok şey ayırıyorum, et tavuk rica minnet bişeylerin içinde saklanmışsa yiyorum, sakatat balık zinhar adı midemi kaldırıyor!!süt ve yoğurt gönüllü yemem ama peynir çeşitlerine bayılırım Allahtan!! tatlı şeyler hele bal reçel nutella vs hiiiiiiiiiç sevmem (hatta haftalardır evde sürünen nutellayı az önce kek hamuruna kattım ziyan olmasın diye)...geriye ne kaldı?? bi sebze bi de hamur!! bak hamurun da her türünü severim ama haksızlık etmeyeyim kendime :)
Ayy özenene bak tüm sağlıklıları bırakıp sadece hamur işi yersen daha şişkoo olursun be yaaSeldomum ben senin sevmediklwrini yemesem simdi tombis olmazdim.keske bende sevmesem..
Hoş geldin şekercik2,takım üyelerine merhaba
arkadaşlar ben takımın eski üyelerinden citlenbik
ilk gruba katılımım kızımın doğumundan sonraydı istediğim kiloya ulaşmıştım
şimdi 2. doğumumu yaptım oğlum 8 aylık olduve artık kilolara veda vakti geldi
biraz kendimden bahsedeyim öğretmenim doğum sonrası ücretsiz izindeydimkiii p.tesi göreve başladım
şimdi hayatım yediklerim daha düzenli olacak inş.
evet şuan itibari ile 61 kiloyum ilk hedefim 55 kilo
haziran sonuna kadar 55 kilo ve ondan sonraki zamanda
50 kilo olmayı hedefliyorum ama uzun vadede desleklerinizi bekliyorum
oyyyy oyy o sinire pek güvenme :) ben 30 kiloyu hayatımın en kötü 3 yılında aldım :/ yalnız o kuruyemişler de çok değilmi yahu?? gerçi ben huysuzum pek sevmiyorum kuruyemiş 3-5i bile çok geliyor bana..
3 çay bardağı princi hafif sulu kalacak şekilde lapa haline gelene kadar pişiriyorsun bunu üç ana öğüne ayırıyıorsun yoğurt , nane yada herhangi sevdiğin baharatlar ile tadını istediğin kıvama getirebilirsincanım şu yoğurt karışımını ve pirinç lapası tarifini banada verir misin ben her öğün yoğurt yemeye dikkat ediyorum bende deniyeyim
merhaba kizlar. persembeden beri annemdeydim. bu aksam evimize donuyoruz. ipin ucunu kacirdim. 69,7 yi gormustum bu sabah 70,7 ydi maalesef. spor da duzenli yapamadim:-( neyse evimde toparlarim diycem ama gidince hatirli misafirlerim gelicek. onlara guzel seyler yapicam. tadi tuzu derken kaptirip gitmem insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla bende iyi gitmiştim taaaki dün aksam kayinvalidemin gonderdigi ıspanaklı corekleri yiyene kadar toktum ama yedim cok severim sabahta yedim sayamadim bende pismanimama dayanamadim of buaksambirde gün vat of ya.
hedefcim ben telden giriyorum onun icin eskicizelgem duruyo olabilir
ben faydasını görmeye başladım kilo olarak farkettirmiyor ama kesinlikle inceltiyor bütün vücudunun ölcülerin al birde 10 sonra aynı işlemi yap bak nasıl fark olacakBen callanetics e başlamayı düşünüyorum yspan ve faydasını gören kimse var mı
Yani ölçüleriniz değişimi vb. nasıl ? :what::what:
günaydın arkadaşlar...
sabah sabah canım sıkıldı:18 gün içinde 2. defa regl oldum!!!zaten 8-10 gün sürüyor. dün akşam zencefil zerdeçal baharatların bitince yenisini almıştım eve gelince bir kavanoza karıştırdım toplam 1 yk kadar yuttum galiba ondan oldu
hep düzenli olaur adtlerim. 2. doğumdan bu yana 10 gün sürse de adetlerim aralık periyor 25-28 günde tekrarlar. geçen adetim 2 gün eksik oldu sevindim hadi dedim adaçayı olumlu etkiledi herhalde. ama şimdi daha 10 gün varken adet olunca....offff zencefildendir değil mi...hemen bu gün zencefil ve adaçayını bırakıyorum hatta yeşil çayı da mı bıraksam
ben nazperverin metabolizmasına heyret ediyorum seldom da bana...hey Allah'ım...seldom senin kilo probelmin 2 sebepten gözüküyor.İlki o sıkıntılı 3 yıl... aramızda eğer 5 yaş varsa ve o 5 yılı sen başka problemlerin sebebiyle kilo alarak geçirmişsen tamam. ben sadece zayıflama takımına senden 5 yıl önce başladım yoksam başlamasam ohoooo her yıl +3-5 kg derken benden de rahat 80 kilo olurum.Seldomum ben senin sevmediklwrini yemesem simdi tombis olmazdim.keske bende sevmesem..
ben faydasını görmeye başladım kilo olarak farkettirmiyor ama kesinlikle inceltiyor bütün vücudunun ölcülerin al birde 10 sonra aynı işlemi yap bak nasıl fark olacak
mevsimselde olabilir benim birkaç arkadaşım 2 hafta içinde adet oldu iş yerinde dr a gittiler sıkıntı yok mevsim geçişlerinde olabiliyormuş
**2. TAKIM 353. ETAP **
akrep33 (63 / / / %)
Seldom ( 79.8/79.5 / 0.3/ 0.375 %)
hedef52 ( 63,3 / / / %)
selennnnn ( 60,3 / / / %)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %)
Ambuyanbu ( 74,9 / / / / %)
nurceng( 61,8 / / / / % )
uhs ( 67,3 / / / % )
ceydy ( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:
nazperver( takıma giriş kilosu:58,4 / şimdiki kilo:58,1 ) hedefi:55
ozgekrd ( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:
2. TAKIM ORTALAMASI : %
listenin fazlalıklarını temizledim. buradan devam edebilirsiniz.
bu sabah kiloma baktım ama şimdi bildirim yapmak istemiyorum:18:ödem de var i biraz da kilo aldım çok fazla çıktım. ben de selennnnin taktiğini yapıcam akşama kadar az yersem wcye falan çıkarsam belki daha az kilo bildiririm diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?