Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün son yeme saatim akşam 6 olucak.. Kızı okuldan al eve gel 5,30 6 yı buluyor, tabi markete uğrarsam daha farklı oluyor.
Bakalım bu hafta nasıl olucak

Yaaa evet o zamanda aklımdan gecmisti neden verince bölüyoruz alinca bölmüyoruz diye!!! Ne bahtsız kadınım zaten ben ühüüü

Bu arada ben yine gr.lara döndüm :/ zaten geçen ki verdigim şubat kilolarimdi sanırım...amaaaa dr.um henüz bilmiyor 80i devirdiğimi :) o zamanki kiloya göre 82.5 hedef koymuştu...bakalım ödülüm ne olacak :)

Yaaa evet o zamanda aklımdan gecmisti neden verince bölüyoruz alinca bölmüyoruz diye!!! Ne bahtsız kadınım zaten ben ühüüü

Bu arada ben yine gr.lara döndüm :/ zaten geçen ki verdigim şubat kilolarimdi sanırım...amaaaa dr.um henüz bilmiyor 80i devirdiğimi :) o zamanki kiloya göre 82.5 hedef koymuştu...bakalım ödülüm ne olacak :)
1 nisana kadar 79.0 olsam off süper olur

Bugün son yeme saatim akşam 6 olucak.. Kızı okuldan al eve gel 5,30 6 yı buluyor, tabi markete uğrarsam daha farklı oluyor.
Bakalım bu hafta nasıl olucak

benim akşam evde yemek hazırlayıp yemek ayrı bir zevk... kendime sebze pişirip yemekten bile mutlu oluyorum. keşke o yediğimle kalsam sonrasında yediğim diğer yemekler veya atıştırmalıklar bana diyeti bozduran. neyse toparlanıcas

-0,07 çıktı ortalama. yanlış hesaplamışız herhalde

Biri gaza gelme vakti mi dediii oleeyyyy:122::122::122::122::122:

Biri gaza gelme vakti mi dediii oleeyyyy:122::122::122::122::122:

hava da güzel valla. akşam evi bi temizlik sonrası called sonra da leslie diyorum çok fazla gaza geldim

erken yatıp sabahleyin de yapabilirim.

dur akşam temizlik ve 45 dk koşu bandı 10 dk adım aileti 5 dk da gögüs çalışayım. değişik bir alet

sbh ta kalkınca gürültüsüz olan called i yapayım. vaktim kalırsa leslie yapar duş yemek ve iş

dün bitirdiğim kitap necip fazıl Dünya bir inkilâp bekliyor

akşam okuduğum sema maraşlı mutlu evlilik okulu hala devam bugün biter inş. :) bakın diyor kendinize. sahabe dönemin de bayanların bakımları da var. koaförleri cilt bakım yapanlar varmış. vb vb

ıkı gundur sıstemde onarım var dıye gırıs yapamadım sıfreyı sıfırla falan ancak bugun sorunu cozduler ben persembe tartıldım arkadasım ve 82.3 kg olmusum oncelıkle sana tesekkur etmek ıstedım...

Sanah: 5 form bisküv
1 üçgen peynir
1 domates
1 çk şeker çayda

ara: 200 ml yağsız süt

Öğlen: 1 kır pidesi
250 ml ayran

Spor: 7500 adım

ıkı gundur sıstemde onarım var dıye gırıs yapamadım sıfreyı sıfırla falan ancak bugun sorunu cozduler ben persembe tartıldım arkadasım ve 82.3 kg olmusum oncelıkle sana tesekkur etmek ıstedım...

ben de tebrik ederim

ayyy o sifre beni sinir etti bide yalnis mail yazmazmiyim tam is oldu bana.bende tebrik ederim canim boyle devam edersin Insaallah

reglim bitsin ben de başlıcam. mutlu evlilik okulunu ben de okuyayım bakiiim mrak ettim.

Sabah:
1 portakal 15 dk sonra, 1 porsiyon Special-k ve süt

Öğle:
1 porsiyon bol acılı hatay usulü keşkek, 1 dilim ekmek, turşu

Şimdi de beşi biyerde çayımı içiyorum kupada...

..devamı gelicek

Evet kızlar önümüzdeki hafta mutlaka dereceye girmemiz lazım, şimdiden sarılalım en azından akşam 7 sonrası yemeyin hafta sonu da olsa geri çekin kendinizi mamalardan...

Hadi bakalım haftaya perşembe sonuçlar mükemmel olsun

reglim bitsin ben de başlıcam. mutlu evlilik okulunu ben de okuyayım bakiiim mrak ettim.

Kuzu anlamadığım evlilik okulunu okumak için neden regl bitmesini bekliyosun? Ayetler felanmı var içinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…