akrep paylaşıma götüreyim mi listeyi?
ayrıca önceki hafta kilo bildiriminde bulunulmayınca da mı kiloyu bölüyorduk:44:
daha önce ben hiç bölmemiştim, izindeyse bölüyoruz izinde değilse bölmüyoruz diye düşünüyordum, seldomun o caaaanım şubat kilolarını zonk diye topluca bildirmiştim sanki,ah bileydin parça parça bildirmezmiydim...hangisi doğru acaba?
akrep paylaşıma götüreyim mi listeyi?
ayrıca önceki hafta kilo bildiriminde bulunulmayınca da mı kiloyu bölüyorduk:44:
daha önce ben hiç bölmemiştim, izindeyse bölüyoruz izinde değilse bölmüyoruz diye düşünüyordum, seldomun o caaaanım şubat kilolarını zonk diye topluca bildirmiştim sanki,ah bileydin parça parça bildirmezmiydim...hangisi doğru acaba?
O zaman metabolizmanızı hızlandıracak bir şey bulmak lazım. Yoksa ben hemen gevşemeye başlarım nasıl olsa herkes az veriyor normal bu diye.
Bugün son yeme saatim akşam 6 olucak.. Kızı okuldan al eve gel 5,30 6 yı buluyor, tabi markete uğrarsam daha farklı oluyor.
Bakalım bu hafta nasıl olucak
**2. TAKIM 353. ETAP **
akrep33 (63 / 65 / 2,0 / -3.17% / -1,59%) Kilosu ikiye bölündü
Seldom ( 79.8/79.5 / 0.3/ 0.38%)
hedef52 ( 63,3 /63,7 /-0,4 / -0,63%)
selennnnn ( 60,3 / 60, 0/0,3 / 0.50%)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %) bildirimde bulunmadı
Ambuyanbu ( 74,9 /75.5 /-0,6 / -0,80 %)
nurceng( 61,8 / 61.6/0.2 / 0,32 % )
uhs ( 67,3 / / / % )bildirimde bulunmadı
nazperver( 58,4 / 58,1 /0,3/ 0,26% ) yeni üye / hedef: 55
ozgekrd ( 86,5/ 85 /1,5/ 0,87%) yeni üye / hedefi: 60
2. TAKIM ORTALAMASI: -0,02 %
kızlaaaar ben ısınma haftamı tamamladım. bakın havalarda ısınıyor. vakit gaza gelme vaktidir
dün akşam da kalan börekten atıştırıp hamur stoğumu doldurdum hazır kilo bildirimi yapılmışkenşimdi dün doğadan ın 2 tane bitki çayını aldım. biri form karışık elma bişili, diğeri de 7 bitki mi ne inş. mide bozmuyordur zaten metabolizmam çalışıyor.
şeker kestim zaten, ekmeği bir tek hafta sonu yiyiyorum onu da yemeden geçeceğim inşallah.
ve vakit spor vaktidir. erken yatıp erken kalkıp sabah spor ve duş olayını aksatmamak umuduyla.
Biri gaza gelme vakti mi dediii oleeyyyy:122::122::122::122::122:
Yaaa eveto zamanda aklımdan gecmisti neden verince bölüyoruz alinca bölmüyoruz diye!!! Ne bahtsız kadınım zaten ben ühüüü
Bu arada ben yine gr.lara döndüm :/ zaten geçen ki verdigim şubat kilolarimdi sanırım...amaaaa dr.um henüz bilmiyor 80i devirdiğimi :) o zamanki kiloya göre 82.5 hedef koymuştu...bakalım ödülüm ne olacak :)
ıkı gundur sıstemde onarım var dıye gırıs yapamadım sıfreyı sıfırla falan ancak bugun sorunu cozduler ben persembe tartıldım arkadasım ve 82.3 kg olmusum oncelıkle sana tesekkur etmek ıstedım...
ıkı gundur sıstemde onarım var dıye gırıs yapamadım sıfreyı sıfırla falan ancak bugun sorunu cozduler ben persembe tartıldım arkadasım ve 82.3 kg olmusum oncelıkle sana tesekkur etmek ıstedım...
-0,07 çıktı ortalama. yanlış hesaplamışız herhalde
reglim bitsin ben de başlıcam. mutlu evlilik okulunu ben de okuyayım bakiiim mrak ettim.hava da güzel valla. akşam evi bi temizlik sonrası called sonra da leslie diyorumçok fazla gaza geldim
erken yatıp sabahleyin de yapabilirim.
dur akşam temizlik ve 45 dk koşu bandı 10 dk adım aileti 5 dk da gögüs çalışayım. değişik bir alet
sbh ta kalkınca gürültüsüz olan called i yapayım. vaktim kalırsa leslie yapar duş yemek ve iş
dün bitirdiğim kitap necip fazıl Dünya bir inkilâp bekliyor
akşam okuduğum sema maraşlı mutlu evlilik okulu hala devam bugün biter inş. :) bakın diyor kendinize. sahabe dönemin de bayanların bakımları da var. koaförleri cilt bakım yapanlar varmış. vb vb
düzelttim..................Yapma ya brn de hiç kontrol etmedim sen hesapladın diye, düzelttinmi paylaşımda canım
reglim bitsin ben de başlıcam. mutlu evlilik okulunu ben de okuyayım bakiiim mrak ettim.
ayyy o sifre beni sinir etti bide yalnis mail yazmazmiyim tam is oldu bana.bende tebrik ederim canim boyle devam edersin Insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?