Katılıyorum ama eş kafa dengi değilse, daima sorun çıkaran cinstense ne ev hanımlığı ne de çalışma hayatı güzel olmaz maalesef şekercim
En kilo yapan türü sevmişsin sende canım
Ayy özenene bak tüm sağlıklıları bırakıp sadece hamur işi yersen daha şişkoo olursun be yaa
Hoş geldin şekercik
2,takım üyelerine merhaba
arkadaşlar ben takımın eski üyelerinden citlenbik
ilk gruba katılımım kızımın doğumundan sonraydı istediğim kiloya ulaşmıştım
şimdi 2. doğumumu yaptım oğlum 8 aylık olduve artık kilolara veda vakti geldi
biraz kendimden bahsedeyim öğretmenim doğum sonrası ücretsiz izindeydimkiii p.tesi göreve başladım
şimdi hayatım yediklerim daha düzenli olacak inş.
evet şuan itibari ile 61 kiloyum ilk hedefim 55 kilo
haziran sonuna kadar 55 kilo ve ondan sonraki zamanda
50 kilo olmayı hedefliyorum ama uzun vadede desleklerinizi bekliyorum
ben kaçayım kahvaltı hazırlayayım kızlar bu ara pek giremezsem kusuruma bakmayın sebeplerimi yazmıştım umarım geçerli sebeplerdir takım için öptüm hepinizi bol kilo vermeleeerrr ödem atmalarr inşallahh
[=seldom;34521022]**2. TAKIM 353. ETAP **[/COLOR]
akrep33 (63 / / / %)
Seldom ( 79.8/79.5 / 0.3/ 0.375 %)
hedef52 ( 63,3 / / / %)
selennnnn ( 60,3 / / / %)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %)
Ambuyanbu ( 74,9 /75.5 / / / %)
nurceng( 61,8 / / / / % )
uhs ( 67,3 / / / % )
ceydy ( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:
nazperver[/B]( takıma giriş kilosu:58,4 / şimdiki kilo:58,1 ) hedefi:55
ozgekrd ( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:
Masaallah bana yakinda 80 olurum.valla buhafta ne bulduysam yedim az bile almisim
kızlar merhaba tekrar yazıyorm telden çıkmayınca pcye geçtim
kusuruma bakmayın lütfen birkaç gündür giremedim
salı günü babam biyopsi oldu ve abim ile eşi geldi rizeden şimdi onlarla ilgileniyorum birazdan kalkıp kahvaltı hazırlayacağım
cumartesi günü gidecekler aklımın bir köşesi hep burada ben S3 ümü kırmıştım o yüzden telden giremiyordum dün eşim sağolsun bana yeni bir telefon almış hemen internet paketimi güncelleyip daha çok yazacağım inşallahben bir geçmişe bakayım hemen geliyorum
Hayır canım tek çare nescafe değil, nescafeden uzak dur, bol selülit yapar ve yağların yanmasını engeller.. Onun yerine sade türk kahvesi yada yeşil çay tüketebilirsin, hem uyanık tutar hem de yağ yakarlar kendileri..ya işte sorun ben yemek ayırmayıp bir de en çok hamur işini seviyorum.
dün yoğunluktan gene öğle yemeği kaçtı. gerçi bir yandan iyi oldu akşam çiğ börek deneyecektim. 4 tane falan yedim
stres için ise acaba sorun bende mi kesin ben de ya diyerek Sema maraşlı kitaplarını söylemiştimmutlu evlilik okulundan başladım.
hatalar hep bende hep bende
bugünkü menümü bilmiyorum ama kitabı gece 12 den önce kapamayı öğrenmem lazım ölüyorum uykusuzluktan tek çare nescafe.
Tatlım senin en son ayrıldığın dönemi arayıp bulmak lazım, ayrılma nedenine göre hesaplama yapıcaz çünkü..**2. TAKIM 353. ETAP **
akrep33 (63 / / / %)
hedef52 ( 63,3 / / / %)
Ambuyanbu ( 74,9 / / / / %)
uhs ( 67,3 / / / % )
nazperver ( takıma giriş kilosu:58,4 / şimdiki kilo:58,1 ) hedefi:55
ozgekrd ( takıma giriş kilosu: 86,5/ şimdiki kilo: 85 ) hedefi:60
2. TAKIM ORTALAMASI : %[/]
**2. TAKIM 353. ETAP **
akrep33 (63 / / / %)
hedef52 ( 63,3 / / / %)
Ambuyanbu ( 74,9 /75.5 / / / %)
uhs ( 67,3 / / / % )
nazperver[/B]( takıma giriş kilosu:58,4 / şimdiki kilo:58,1 ) hedefi:55
ozgekrd ( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:
Masaallah bana yakinda 80 olurum.valla buhafta ne bulduysam yedim az bile almisim
Derler canım, kızlar hoş sohbettir , dün sitede problem vardı giremedik, bugün de kilo bildirim telaşı var, sanada sıra gelir merak yapmaakrebimm sağolasın senden başkada kimse hoşgeldin demedi nasıl paylaşımda bulunayım bilemedim
Abooo pasta güzelse ye benceşuan okuldayım ve öğrencilerim bana bir dilim pasta ve kola getirdi ağlıyacağım yaa tatlıta hayır diyemiyorum
Hayır canım tek çare nescafe değil, nescafeden uzak dur, bol selülit yapar ve yağların yanmasını engeller.. Onun yerine sade türk kahvesi yada yeşil çay tüketebilirsin, hem uyanık tutar hem de yağ yakarlar kendileri..
Tatlım senin en son ayrıldığın dönemi arayıp bulmak lazım, ayrılma nedenine göre hesaplama yapıcaz çünkü..
hadi kilolarınızı bildirin kızlar, merak ettim
hosgeldin canim.bebisinde hayirli olsun.kilon cok degil bence yakin zamanda verirain Insaallah
teşekkürler canım sağol inş.
şimdi dersim bitiyor vvee saat 1de platesim var salona gidicem
ha bu arada 1 ay sonra abimin nişanı var acil incelmem gerek biraz ağırlaştırılmış spor programı uygulamaya karar verdim
evde bisikletim var 15-20 dklık bisiklete binicem platesten sonra akşamüzeri bakalım ben evden yazıdığımda size kilo ve cm olarak beden ölçülerimi ve hafta hafta ölçüleri bildiricem bakalım hayırlısı 1 ayda ne fark edecek
2,takım üyelerine merhaba
arkadaşlar ben takımın eski üyelerinden citlenbik
ilk gruba katılımım kızımın doğumundan sonraydı istediğim kiloya ulaşmıştım
şimdi 2. doğumumu yaptım oğlum 8 aylık olduve artık kilolara veda vakti geldi
biraz kendimden bahsedeyim öğretmenim doğum sonrası ücretsiz izindeydimkiii p.tesi göreve başladım
şimdi hayatım yediklerim daha düzenli olacak inş.
evet şuan itibari ile 61 kiloyum ilk hedefim 55 kilo
haziran sonuna kadar 55 kilo ve ondan sonraki zamanda
50 kilo olmayı hedefliyorum ama uzun vadede desleklerinizi bekliyorum
Arkadaşlar bugün 1 haftamı doldurmuş bulunuyorum veeeee bu sabah mutluluktan uçuran sayıları gördüm nihayet. Bu kadar beklemiyordum ama :))))) Kilom 65,5 tan 63,8 düşmüşüüümmm.İlk hafta ödem falan da attım tabi o yüzden de çok farketti ama olsun 63 ü görmek feci motive etti beni. Bir de tarçınlı limonlu yeşil çay'ın da katkılarını unutmayayım tabiki
Bu sabah çok geç kalktım. o yüzden sabah ve öğleyi birleştirdim.
1 tane kaşarlı tost
1 bardak açık, taze bergamot kabuklu çay
Şimdi de yine tarçınlı limonlu yeşil çay yapacağım çok az da bergamot kabuğu ekleyeceğim.
ooo ne güzel çok sevindim. kendi adıma da sevinmek istiyorum.
tabi evde yemek denemeleri kitap derken hareket 0
Önce sen bildirsene güzellik
Ben sabah tartıldım onu bildiricem ööle bekleyemem akşamı felan, napalım ölelimmi önemli olan bundan sonrası kii bundan sonrası için epey iyi gidiyor bendeki akşam yemekden uzak durmalarım...
İki gündür 19:00 sonrası yemek yok..
Dün de en son öğle iki dilim baklava yedim..Akşam iş çıkışı salona fitness a gittim, 1 saat sürdü, ordan çık çocuğu al eve geç saat 20:00 oldu, ehh açlıktan öldüm tabii ama yemedim, sabah da tartıda iki gün öncesi tartıldığım rakamdan epey az bi rakam gördüm
Bugünde akşam 7:00 olur, yarın akşam 6:00 ya inicek son saat
teşekkürler canım sağol inş.
şimdi dersim bitiyor vvee saat 1de platesim var salona gidicem
ha bu arada 1 ay sonra abimin nişanı var acil incelmem gerek biraz ağırlaştırılmış spor programı uygulamaya karar verdim
evde bisikletim var 15-20 dklık bisiklete binicem platesten sonra akşamüzeri bakalım ben evden yazıdığımda size kilo ve cm olarak beden ölçülerimi ve hafta hafta ölçüleri bildiricem bakalım hayırlısı 1 ayda ne fark edecek
bu tempoyla nisanda super olursun bence.kolay gelsin canim
valla hedef bende anlamadim sen niye yazmadin kilonu.yoksa bizi sokmu edicen
Arkadaşlar bugün 1 haftamı doldurmuş bulunuyorum veeeee bu sabah mutluluktan uçuran sayıları gördüm nihayet. Bu kadar beklemiyordum ama :))))) Kilom 65,5 tan 63,8 düşmüşüüümmm.İlk hafta ödem falan da attım tabi o yüzden de çok farketti ama olsun 63 ü görmek feci motive etti beni. Bir de tarçınlı limonlu yeşil çay'ın da katkılarını unutmayayım tabiki
Bu sabah çok geç kalktım. o yüzden sabah ve öğleyi birleştirdim.
1 tane kaşarlı tost
1 bardak açık, taze bergamot kabuklu çay
Şimdi de yine tarçınlı limonlu yeşil çay yapacağım çok az da bergamot kabuğu ekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?