Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben kaçayım kahvaltı hazırlayayım kızlar bu ara pek giremezsem kusuruma bakmayın sebeplerimi yazmıştım umarım geçerli sebeplerdir takım için öptüm hepinizi bol kilo vermeleeerrr ödem atmalarr inşallahh

akrebimm sağolasın senden başkada kimse hoşgeldin demedi nasıl paylaşımda bulunayım bilemedim

hosgeldin canim.bebisinde hayirli olsun.kilon cok degil bence yakin zamanda verirain Insaallah

Allah acil sifalar versin canim.sende misafirleri yediriyim derken cok yeme olurmu

Hayır canım tek çare nescafe değil, nescafeden uzak dur, bol selülit yapar ve yağların yanmasını engeller.. Onun yerine sade türk kahvesi yada yeşil çay tüketebilirsin, hem uyanık tutar hem de yağ yakarlar kendileri..
Tatlım senin en son ayrıldığın dönemi arayıp bulmak lazım, ayrılma nedenine göre hesaplama yapıcaz çünkü..

Yok benim de farkım senden. Fena bi iki hafta geçmiş benim için. İki gündür akşam 7 sonrası yememelerim olmasa ne olurdu durumum bilmiyorum

Son düzenleme:
akrebimm sağolasın senden başkada kimse hoşgeldin demedi nasıl paylaşımda bulunayım bilemedim
Derler canım, kızlar hoş sohbettir , dün sitede problem vardı giremedik, bugün de kilo bildirim telaşı var, sanada sıra gelir merak yapma
şuan okuldayım ve öğrencilerim bana bir dilim pasta ve kola getirdi ağlıyacağım yaa tatlıta hayır diyemiyorum
Abooo pasta güzelse ye bence Akşamı frenlersin

erken mi yaşlandım ne onlar tansiyonumu yükseltiyor

yeşil çay zaten çok zor yani. yoksa akşama kadar içiyordum

kahvaltı etmemişim o derece yorgunluğuma dalmışım. daha da kitap mitap geç yatmayacağım. erken yatar namazdan sonra otururum. daha mantıklı geldi bu düzen

hadi kilolarınızı bildirin kızlar, merak ettim

Önce sen bildirsene güzellik
Ben sabah tartıldım onu bildiricem ööle bekleyemem akşamı felan, napalım ölelimmi önemli olan bundan sonrası kii bundan sonrası için epey iyi gidiyor bendeki akşam yemekden uzak durmalarım...

İki gündür 19:00 sonrası yemek yok..

Dün de en son öğle iki dilim baklava yedim..Akşam iş çıkışı salona fitness a gittim, 1 saat sürdü, ordan çık çocuğu al eve geç saat 20:00 oldu, ehh açlıktan öldüm tabii ama yemedim, sabah da tartıda iki gün öncesi tartıldığım rakamdan epey az bi rakam gördüm

Bugünde akşam 7:00 olur, yarın akşam 6:00 ya inicek son saat

hosgeldin canim.bebisinde hayirli olsun.kilon cok degil bence yakin zamanda verirain Insaallah

teşekkürler canım sağol inş.

şimdi dersim bitiyor vvee saat 1de platesim var salona gidicem
ha bu arada 1 ay sonra abimin nişanı var acil incelmem gerek biraz ağırlaştırılmış spor programı uygulamaya karar verdim
evde bisikletim var 15-20 dklık bisiklete binicem platesten sonra akşamüzeri bakalım ben evden yazıdığımda size kilo ve cm olarak beden ölçülerimi ve hafta hafta ölçüleri bildiricem bakalım hayırlısı 1 ayda ne fark edecek

bu tempoyla nisanda super olursun bence.kolay gelsin canim

Hoşgeldin :)) Çok kısa zamanda verirsin inşallah

Arkadaşlar bugün 1 haftamı doldurmuş bulunuyorum veeeee bu sabah mutluluktan uçuran sayıları gördüm nihayet. Bu kadar beklemiyordum ama :))))) Kilom 65,5 tan 63,8 düşmüşüüümmm. İlk hafta ödem falan da attım tabi o yüzden de çok farketti ama olsun 63 ü görmek feci motive etti beni. Bir de tarçınlı limonlu yeşil çay'ın da katkılarını unutmayayım tabiki

Bu sabah çok geç kalktım. o yüzden sabah ve öğleyi birleştirdim.
1 tane kaşarlı tost
1 bardak açık, taze bergamot kabuklu çay

Şimdi de yine tarçınlı limonlu yeşil çay yapacağım çok az da bergamot kabuğu ekleyeceğim.

ooo ne güzel çok sevindim. kendi adıma da sevinmek istiyorum.

tabi evde yemek denemeleri kitap derken hareket 0

ooo ne güzel çok sevindim. kendi adıma da sevinmek istiyorum.

tabi evde yemek denemeleri kitap derken hareket 0

Ben o yemek denemeleri yüzünden aldım kiloları zaten. 2 yıllık evliyim. Geçen yıl evdeydim. Ohhh gelsin pastalar böğrekler gidsib yemekler... Çok fenaydı. Şimdi çalışıyorum da o kadar hamur işi yemiyorum artık.

Hareket bende de yok malesefff Ama reglim bittikten sonra başlayacağım gaza geldim )

bu tempoyla nisanda super olursun bence.kolay gelsin canim

valla hedef bende anlamadim sen niye yazmadin kilonu.yoksa bizi sokmu edicen

-Çitlenbik hoşgeldin aramıza. kızlar benim kardeşim düğünü de mayısa...ama niyeyse hiç acelem yok. çitlenbik 61den 55i hedefliyor ben 63den 59a düşmeyi bile düşünemiyorum...herhalde beynim şişman benim galiba beynim 73 kiloda kaldı...

-neden kilo bildirmedim? selennnnnnn taktiği yapıyorumdün gece gene 8 e doğru yemeyi anca bitirebildim. keşke akrep senin gibi yapacaklarımı dün yapsaydım da 250g. da olsa eksik çıksaydım. vücudum ödemli e dün akşam da geç yiyince sabahki kilomu beğenmedim+1,1 kilo bildirmiyeyim canım takım arkadaşlarım benim yüzümden demoralize olmasınlar diye (ne bahane ama) sabahtan beri dikkat ediyorum(bir hafta etmedim bari 1 gün dikkat edeyim)
son durum şöyle: öğle yemeği öncesi fazlalık +400 gra düştü.yani sabahtan beri 700 g. azalmışım ilginç yani. 20 dk. trambolinde zıpladım yürüdüm koştum, terledim duş aldım bu arada öğle yemeği de yedim yemeseydim terlemeyle de herhalde bütün +++lar giderdi. neyse takipteyim akşam daha güccük rakamlar görmeyi umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…