Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selennnn tebrikler valla 300 300 derken 60 kg oldun.

Kiz bende de o lastik dondan var 3yildir.ben de bugun bi ise yaradin diye biberuye yagimi surdum gobege giydim sauna şortu trambolinde 20 dk calistim.bogaxi tutmuyos madem spor yapalim.keske diyet+sporu ayirmadan yapsak...

canim ben hergun boyle spor yapsam rejimide bozmam .okadar hareket edip sonra yemem gibi geliyo.bide bu lastik donu ben atletimin altina giyiyorum guzel terletiyo ama bisey surmekle ugrasamam[/QUOTE]
Dogru oyle spor yapsak yemek de istemeyebiliriz.ben diyet acisindan kötü gidiyorum.diyet ve spor acisindan motivasyon saglsmaliyim. Asil motivasyon bence diyeti dusunmeyecek kadar onemli motiv. Kaynaklarinin olmasi.kitap okumaya baslicam insallah.hani sabahtan aksama kadar kafayi mesgul eden bisey olsa yaptıkça insani mutlu etse fakat diyet ve spora vakit birakmayacak kadar da yogun olmasa,boyle bişey...

Guvec en sağlıklısi diye biliyorum ben.

Akrep gunaydin .ozgenin durumu nasil olacak????

Akrep gunaydin .ozgenin durumu nasil olacak????

Günaydın canım

Ya ben dün akşam epey kurcaladım sonuç listeleri topiğini ama özgenin ayrıldığı dönemi bulamadım..
Napalım artık mecburen bizdeki kilolarla hesaplama yapıcaz..

ceydy i sanırım alamicaz hala yok ortalıkda yok çünkü..

Son düzenleme:
Güveç daha sağlıklı diye biliyorum ben de canım..

uhs ile siyah beyaz var birde, onlar nerde kaldı acaba ?

nurcengi görmemişim.....

Son düzenleme:
*2. TAKIM 353. ETAP **

akrep33 (63 / 65 / 2,0 / -3.17% / -1,59%)Geçen hafta bildirimde bulunmadığından, Kilosu ikiye bölündü
Seldom ( 79.8/79.5 / 0.3/ 0.38%)
hedef52 ( 63,3 /63,7 /-0,4 / -0,63%)
selennnnn ( 60,3 / 60, 0/0,3 / 0.50%)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %) bildirimde bulunmadı
Ambuyanbu ( 74,9 /75.5 /-0,6 / -0,80 %)
nurceng( 61,8 / 61.6/0.2 / 0,32 % )
uhs ( 67,3 / / / % )bildirimde bulunmadı
nazperver( 58,4 / 58,1 /0,3/ 0,26% ) hedefi:55 , yeni üye ,kilosu 2ye bölündü
ozgekrd ( 86,5/ 85 /1,5/ 0,87%) hedefi:60, eski üye, hangi etapta kaç kilo ile ayrıldığı bulunamadığı için yeni üye hesabı yapıldı, kilosu 2ye bölündü
2. Takım Ort: -0,02 %

Son düzenleme:
Günaydııın :))

Kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği,
2 kk peynir.

Öğlen:
1 tabak ıspanak
3 kaşık bulgur pilavı.

Akşam:
1 tabak ıspanak

aralar: tarçınlı limonlu yeşil çay. ve elma (İnşallah başka bir şey yemem)

akrep paylaşıma götüreyim mi listeyi?
ayrıca önceki hafta kilo bildiriminde bulunulmayınca da mı kiloyu bölüyorduk:44:
daha önce ben hiç bölmemiştim, izindeyse bölüyoruz izinde değilse bölmüyoruz diye düşünüyordum, seldomun o caaaanım şubat kilolarını zonk diye topluca bildirmiştim sanki,ah bileydin parça parça bildirmezmiydim...hangisi doğru acaba?

Kızzlaaaarrrr ne oldu size yahu. ben forumları gezdim buraya gelmeden önce. Baktım bu kızlar ne güzel kilo veriyor bu takıma gireyim dedim amaaaa ne oldu da böyle eksilere düştünüz yahu. Bi toparlanalım. Havalar ısınıyor. ince kıyafetler giymeye başlayacağız gitsin bıngıllar. Hadi bi gayret.

m19 (sana kısaca m19 diyebilir miyim) bak şimcik bizim durum şu; akreple ben 63e çivi çaktık, ambu da 75e...Allah için diğer arkadaşlar daha gayretli...bir hafta iyi olunca diğer hafta kötü olabiliyoruz zaten 3. hafta da kötü olursak takımdan atılmak söz konusu

evet bu hafta toparlanmalıyız.

O zaman metabolizmanızı hızlandıracak bir şey bulmak lazım. Yoksa ben hemen gevşemeye başlarım nasıl olsa herkes az veriyor normal bu diye.

kızlaaaar ben ısınma haftamı tamamladım. bakın havalarda ısınıyor. vakit gaza gelme vaktidir

dün akşam da kalan börekten atıştırıp hamur stoğumu doldurdum hazır kilo bildirimi yapılmışken şimdi dün doğadan ın 2 tane bitki çayını aldım. biri form karışık elma bişili, diğeri de 7 bitki mi ne inş. mide bozmuyordur zaten metabolizmam çalışıyor.

şeker kestim zaten, ekmeği bir tek hafta sonu yiyiyorum onu da yemeden geçeceğim inşallah.

ve vakit spor vaktidir. erken yatıp erken kalkıp sabah spor ve duş olayını aksatmamak umuduyla.

Ne diyosun kuzu sen ?
Tabiki kilo bildirilmediğinde vaya izin dönüşlerinde hafta sayısına bölünüyor, alınan veya verilen kilolar..
Geçmişe yapıcak bişii yok artık..
özge için karar defterini inceledim de yeni üye muamelesi yapıyoruz ona..

**2. TAKIM 353. ETAP **

akrep33 (63 / 65 / 2,0 / -3.17% / -1,59%) Kilosu ikiye bölündü
Seldom ( 79.8/79.5 / 0.3/ 0.38%)
hedef52 ( 63,3 /63,7 /-0,4 / -0,63%)
selennnnn ( 60,3 / 60, 0/0,3 / 0.50%)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %) bildirimde bulunmadı
Ambuyanbu ( 74,9 /75.5 /-0,6 / -0,80 %)
nurceng( 61,8 / 61.6/0.2 / 0,32 % )
uhs ( 67,3 / / / % )bildirimde bulunmadı
nazperver( 58,4 / 58,1 /0,3/ 0,26% ) yeni üye / hedef: 55
ozgekrd ( 86,5/ 85 /1,5/ 0,87%) yeni üye / hedefi: 60

2. TAKIM ORTALAMASI: -0,02 %

herkese hayirli cumalar bol dualar..
menu yazmaya bugun basliyorum
sabah iki dilim kepek ekmegi 5 zeytin peynir bir yumurta iki tane muzlu gofret( miniklerden )

oglen 6 kasik kurufasulye marul+yogurt

aksam besemel soslu ispanak yogurt

aralari bilmiyorum ama gunde birer bardak 5li form cay yesil cay iciyorum.suan sacima yaglarimi surdum bakim zamani.ilk defa cok istedigim halde sacimi boyatmayip kilo vermeyi bekliyorum.buhafta iyi olucam Insaallah

Tam dedim dün yediklerimi listeliyeyim, gözüm avatarıma takıldı, yok olmuş şu avatara çözüm bulayım hemen

Tam aklımdan geçmiştin neden menü bildirmiyor acaba diye yazmışsın menünü

Bu hafta hepimiz süper olucaz inş. canım.. Menüne spor, su ve kitap da eklermisin lütfen

Dünkü menüm:

Sabah:

Öğle:
1 portakal

Akşam:
3 küçük lahmacun, 3 parça etli pide, 1 demet maydanoz, limon, bol salata, süs biberi turşusu, 1 bardak ayran. (akşam 7 öncesiydi, 6 civarı yedim)

Su:
2,5 litre

Spor:
45 dk yürüyüş

Kitap:
Sessiz tehlike / Michael Crichton

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…