Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Iyi aksamlar hepinize sabah 1 yumurta bolca peynir bol domates salatalik 3 dilim tam bugday ekmegi spor olarak duvar sildim...ara 4 kurupasta oglen 3 tane hasanpasa kofte aksam bu saat oldu yemedim ama lahmacun yiyebilirim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Regli olmadim istahim acik tatli istiyorum surekli....hersey olabilir lokum pekmez ...

Ohh ya aonunda basardim.ama nijun degisti.
Oncelikle carsamba gunu telim bozuldu.persembe tartildim ama internete giremedim tabi.esimin teli internete gurmiyor ewde de pc yok,kalakaldim.
Neyse telim cumartesi aksam geldi ama nickim sifre istiyor kabul etmiyor.sifre resetleyemiyorum e mailime mail gitmuyor.yeni bir hesap actim.yeni nick aldim.onay bekle falan derken pazar aksami oldu.

Nickimin degismesi sorun olur mu.
Bu hafta da kilo almis heerkes.ben vermistim 300 gr.ama bosa gitti giremeyince.
Neysem sizdwn uzak kaldigim surede ne hikmetse diyetime cok dikkat ettim.sizden ayri kalmak yaradi:)
Yarin tartilir 3.listenin sonucunu yazarim.kac kg verdigimi.bu arada ucuncu listeyi ikinci kez yaptim.sonuc ne olacak bakalim

senin çocuk okula gidiyormuydu ki??? bu arada biz ne yapalım!! evimizdekiler yetmiyor bir de sizinkilerle uğraşıyoruz :))

Yalniz ben de trip yapmak istiyorum.ambu izninle canim:)

Kimse beni.merak.etmemis((

canım benim grup birden o kadar kalabalıklaştı ki ben hala yeni gelen arkadaşları karıştırıyorum...bikaç haftaya ancak normale döncez sen de kusura bakma artıkın!!

bu gece analaı kızlı hasta olduk bakalım bugün ne yapacağız.

menümüzü yazalım hemen

kalkınca : 1 salatalık

sabah : 1 kupa çorba
2 etimek

öğle : çiğköfte dürüm 1/2
bol yeşillik
ayran

ara : 1 kivi
1 küçük süt

akşam : 2-3 kupa çorba

henüz karar veremedim kızımı yanımda götürmezsem 1 saat tempolu yürüyüş yapabilirim

günaydın kızlar geçen hafta perşembe günü bir türlü giremedim işim çoktu o arada girmeye çalıştım kilomu yazıp çıkayım dedim şifremi kabul etmedi 5 defa denedim şifremi iptal etti cuma günü rektörlükteydim hiç giremedim lütfen kusuruma bakmayın aklım burada kaldı.bu arada diyet falan yalan oldu oğlum ve ben çok hastayız bir türlü toplayamadık kendimizi çocuğum benim yüzünden hasta doktorun verdiği şurup işe yaramadı bugün tekrar doktora götürecem hayırlısı bakalım

Geçmiş olsun kızlar aman dikkat bahar havası çarpar, bi nevi hastalık ayıdır aslında dikkat etmek lazım..

şimdi online 3 üye diyor ama ben kendimi ve uhs'yi görüyorum sadece!! bu 3. üye kimdir nedir ajanmıdır?!?!? ve nasıl ve tabi neden saklanır?? şimdi bana bu soruların cevabını verir mi??

Geçmiş olsun kızlar aman dikkat bahar havası çarpar, bi nevi hastalık ayıdır aslında dikkat etmek lazım..

sağol canım valla ben sizleri çok seviyorum yaaa yazılarınızı okuyunca tekrar hırs geldi minnettarım size bugün tekrar diyetime başlıyorum hayırlısıyla

akrebin saatli zayıflama macerası devam etmekte

Dediğim gibi bu hafta akşam 6 son saat amaaaa tartı milim oynamıyor ve dün sabah da artı görünce çok moralim bozuldu ne olursa yedim tabi akşam 6 ya kadar ve akşam fenalaştım bilmiyorum çok karıştırdım ondanmı anlamadım, yatmadan önce dişimi fırçaladım ve midem bir an acaip oldu ve çıkardım yani bi anda oldu herşey sonra kollarım uyuştu özellikle sağ kolum böyle kendimi yatak odasına zor attım ve başımı tutamadım noldu anlamadım hiç bişeyim yoktu yahu.. sadece ilk akşam midem taş gibi olmuştu, hatta bizimkine soda kalmamış alırmısın dedim, ben fenalaşınca o da hemen kalktı ben soda alıp geliim dedi şimdi aklıma gelince çok komik geldi, o an ilacım oymuş gibi adam ilk akşam almamanın suçunumu bastırmak istedi ne???
Zehirlendimmi diye yoğurt getirdi 1 kaşık zor yedim tadı çok kötü geldi. Sonra bir soda içtim yavaş yavaş acaba alakası varmı diye..Belli bi zaman sonra geçti ve midemde de gaz birikmesi olmuş sanki, soda iyi geldi ve üşüme ile yattım, hava iyiydi oysa ama ben yorgan battaniye sarılarak uyudum.Sabah kalktım iyiydim, lavaboya koştum, kaç gün bağırsak sıkıntım var gibiydi biraz o da halloldu daha iyi oldum amaaaa tartılmadımmmm tatılmicam işte sinir ve gıcık tartı hep onun yüzünden belkide bakalım perşembe sabahı nolucak :18:

şimdi online 3 üye diyor ama ben kendimi ve uhs'yi görüyorum sadece!! bu 3. üye kimdir nedir ajanmıdır?!?!? ve nasıl ve tabi neden saklanır?? şimdi bana bu soruların cevabını verir mi??

Deli kız o 3. üye benim

Şu benim ünlü tempolu yürüyüşlerime de başlamam gerekiyor, günler uzadı havalar daha iyi ve benim istek ve irademde iyi olursa inş başlicam tabi olmalı olacakkk

Haftada bir kilo bildirmek için tartiliyorum...ayda bir de dr.da...

ben bu gün tartılmamak için kendimi zor tuttum. nasıl olsa haftasonu yedim, bakmaya gerek yok perşembeye kadar çok dikkat edicem diyip ikna ettim kendimi. hadi bakalım hayırlısı perşembeye kadar tartılmicam inşallah.

bozacının şahidi şıracı kendinize yalancı şahit de bulmuşsunuz?
Ambu kusmak mı dedin??? kendini zorlayarak mı kustun yoksa rahatsızlandın da mı kustun? Allah korusun bulumia falan olursun:26:kusmanın engellenemediği bir psikiyatrik hastalık, zayıflamak isteyen insanlarda oluşuyor

geçmiş olsun canım

günaydın kızlar güzeir hafta sonu tatilinden sonra p.tesi sendromu yaşamadan güzel hafif kilosuz haftalar dilierim hepinize
ben izmire ailemin yanına gittim hafta sonu alışveriş yaptım kendimi iyi hissetmemi sağlıyacak herşeyi yapmaya çalıştım bakalım bu hafta cuma tartıda güzel bir rakam görürsem tam süper olacak kanımca

menülerimi öğün öğünmü paylaşayım yoksa gün sonunda listemi yapayım ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…