Yalniz ben de trip yapmak istiyorum.ambu izninle canim:)
Kimse beni.merak.etmemis((
bende bu istah varken gozyaslari icinde yanimdan gecisini izlerim :)) yarin tartilmak icin sabirsizlaniyorum.Insaallah coook kotu olmaz
bizde suan yikanma telasi var.buyuk olan sudan cikmaz kucuk olan biz yikanirken bile uzulup aglar.belki oda yikanir diye.yarin okul var oleyyyyyyyyyyyyyy
Yalniz ben de trip yapmak istiyorum.ambu izninle canim:)
Kimse beni.merak.etmemis((
bu gece analaı kızlı hasta olduk bakalım bugün ne yapacağız.
menümüzü yazalım hemen
kalkınca : 1 salatalık
sabah : 1 kupa çorba
2 etimek
öğle : çiğköfte dürüm 1/2
bol yeşillik
ayran
ara : 1 kivi
1 küçük süt
akşam : 2-3 kupa çorba
henüz karar veremedim kızımı yanımda götürmezsem 1 saat tempolu yürüyüş yapabilirim
günaydın kızlar geçen hafta perşembe günü bir türlü giremedim işim çoktu o arada girmeye çalıştım kilomu yazıp çıkayım dedim şifremi kabul etmedi 5 defa denedim şifremi iptal etti cuma günü rektörlükteydim hiç giremedim lütfen kusuruma bakmayın aklım burada kaldı.bu arada diyet falan yalan oldu oğlum ve ben çok hastayız bir türlü toplayamadık kendimizi çocuğum benim yüzünden hasta doktorun verdiği şurup işe yaramadı bugün tekrar doktora götürecem hayırlısı bakalım
Geçmiş olsun kızlar aman dikkat bahar havası çarpar, bi nevi hastalık ayıdır aslında dikkat etmek lazım..
şimdi online 3 üye diyor ama ben kendimi ve uhs'yi görüyorum sadece!! bu 3. üye kimdir nedir ajanmıdır?!?!? ve nasıl ve tabi neden saklanır?? şimdi bana bu soruların cevabını verir mi??
Haftada bir kilo bildirmek için tartiliyorum...ayda bir de dr.da...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende bugun ipin ucunu kacirdim.isin tuhafi nekadar yesem doymiyorum.sabah oyle bir kahvalti ettimki anca kusunca rahatladim.
ben hergun tartiliyorum.sabah 7.30 da tartilinca fazla 10 da tartilinca daha cikiyorum.esimin tartisi 170 kiloya gore bide onun kilosuna ayarli bazen onda tartiliyorum. bana fistik gibisin diyo.( tabii. beni o saniyo zavalli teknolojik sey )
he he buna bayıldım :) benim de odamda dijital olan bana ayarlı her seferinde yağ lambası yanıyor :/ banyodaki mekanik ama eşime hastanede aldırmışlardı bildiğin devasa boy ölçümü de yapan garip bir alet...onu da kızım ayarını -20ye getirmiş bi bakıyorum anam 59-60lardayım :) ne iyi geliyor :) o yüzden değiştirmiyorum ayarı :)
Deli kızo 3. üye benim
e nasıl saklanıyorsun akrepçim?? ay ben çok mu safım :/ evet sanırım :))))
Estağfurullah seldomcumbu benim özel üyeliğimin özelliğinden sadece bi tanesi
akrebin saatli zayıflama macerası devam etmekte
Dediğim gibi bu hafta akşam 6 son saat amaaaa tartı milim oynamıyor ve dün sabah da artı görünce çok moralim bozuldu ne olursa yedim tabi akşam 6 ya kadar ve akşam fenalaştım bilmiyorum çok karıştırdım ondanmı anlamadım, yatmadan önce dişimi fırçaladım ve midem bir an acaip oldu ve çıkardım yani bi anda oldu herşey sonra kollarım uyuştu özellikle sağ kolum böyle kendimi yatak odasına zor attım ve başımı tutamadım noldu anlamadım hiç bişeyim yoktu yahu.. sadece ilk akşam midem taş gibi olmuştu, hatta bizimkine soda kalmamış alırmısın dedim, ben fenalaşınca o da hemen kalktı ben soda alıp geliim dedişimdi aklıma gelince çok komik geldi, o an ilacım oymuş gibi adam ilk akşam almamanın suçunumu bastırmak istedi ne???
Zehirlendimmi diye yoğurt getirdi 1 kaşık zor yedim tadı çok kötü geldi. Sonra bir soda içtim yavaş yavaş acaba alakası varmı diye..Belli bi zaman sonra geçti ve midemde de gaz birikmesi olmuş sanki, soda iyi geldi ve üşüme ile yattım, hava iyiydi oysa ama ben yorgan battaniye sarılarak uyudum.Sabah kalktım iyiydim, lavaboya koştum, kaç gün bağırsak sıkıntım var gibiydi biraz o da halloldu daha iyi oldum amaaaa tartılmadımmmmtatılmicam işte sinir ve gıcık tartı hep onun yüzünden belkide bakalım perşembe sabahı nolucak :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?