Malesef üzülüyorum azar azar veriyorum ama malesef cısss seylet yefigim icin paylasamiyorum200 gr verdim diye üzülüyomusun ben napiim peki
Cok azimli gördüm seni kaptanimBugün de akşam 7 den sonra yemedim ama yarın 1 saat geri alyorum, akşam 6 dan sonra yemiyorum artık, gelecek perşembeye kadar bu şekilde devam edicek..
Bu hafta akşam 6 haftası olucak..
Kilolara savaş açtım ve fecii azimli feci hırslı feci istikrarlı feciyim yaniii
arkadaşlar çok mutluyum...motivasyonumu zayıflamaktan başka şeylere kaydırmaya çalışıyorum.gerçi gene alışveriş oldu ama kitaba harcadığım paraya acımıyorum. sadece okumazsam o zaman üzülüyorum.Geçen baharda olduğu gibi bu baharda da diyet kitaplarına yatırdım parayı.
ayça kayanın, osman müftüoğlunun diyet kitaplarını sipariş ettim.
biliyoruz artık ezberledik ama olsun motive ediyorlar.
osman müftüoğlunun mutluluk ile ilgili bir kitabı vardı ucuzdu onu da ekledim sepete. bir de motivasyonla ilgili bir kitap daha...gerçi sınav motivasyonı diyor ama içeriğine baktım genel bildiler de var...
şimdik. kendimde gördüğüm sizin de dikkatinizi çeken şey düşük kalorilidir diye sınır yeme isteği işte beynimdeki o bilgiyi formatlamalıyım. az ye yani ne diye 3 tabak yiyosam. önce düşük kalorililierden fazla yiyorum kontrollü yemeyi bilmeyince öyle de bi zaman geliyo ki kalorisine falan bakmadan ne bulursam fazla yiyorum. bundan böyle amacım bu
1-diyet yapıyorum düşüncesini kafadan çıkartmak
2- ölçülü yemeyi öğrenmek
3-mutlu olacak başka şeyler bulmak, başka şeyler için yaşamak
Ara.150ml yagsiz sütSanah: 5 form bisküv
1 üçgen peynir
1 domates
1 çk şeker çayda
ara: 200 ml yağsız süt
Öğlen: 1 kır pidesi
250 ml ayran
Spor: 7500 adım
Gaza gelip plates biraz abartinca yada yuruyuste kosu bantinda 45 dk tamamlamaliyim gibi seylere inanip zorladim ve sonuc agriyan bir diz ...duzenli hergun 15 dk bile yapsam ayni etkiyi verirdi ama kafama gore yaptim sanki bir gunde kilo veriliyor gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sabah iki dilim kepek ekmegi 5 zeytin peynir bir yumurta iki tane muzlu gofret( miniklerden )
oglen 6 kasik kurufasulye marul+yogurt
aksam ispanak yogurt 3 yemek kasigi pilav bir yumurta.minicik ekmek
simdi 5 kayisi
kitap yok.hareket leslie 3 mil.su olcmedim ama ictim.bir yesil bir formcayi ictim
MASAALLAH bana
GunaydinSabah : 1 simit
domates yeşillik
5 zeytin
peynir
öğle : 2 kase ekşili köfte
ara : 1 hashasli cevizli çörek
ayran
akşam : 2 kase ekşili kofte
3 kuru kayısı + 2 ceviz
Gunaydin
Senin menüleri okumak kolay, az yiyosun çünkü:)
Ekşili köfte gördüm, şaşırdım. Arada oluyor demek ki.
Bu arada simge citak diye bi diyetisyenin kitabini okuyorum.diyet yapmayin saglikli beslenin diyor.o bolum bitti.motivasyon icin telkin önermiş:) yaklaşık 1 sayfalik
Ben mutlu olmayi hak ediyorum
Saglikli yadamayi hak efiyorum
Sevdigim şeyleri yiyerek kilo verebilirim
Gibi telkinler var.1cd doldurun kendi sesinizle.21 gun dinleyin diyor.cep telefonunun ses kayıt özelliği bu isi kolaylastiriyor yoksa ugrasmak istemezdim.
Yapmayi dusunuyorum.21 gun sonra benden korkun
Kızlar abimler bu gece gidiyor artık işi sıkı tutmanın vakti sporunu bu hafta ihmal ettim yemek olayida biraz aştı yarın tartilacagim umarım çok artı görmem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
E ıvır zıvır i azaltinca kilo da oynadi artikEki Görüntüle 1032697
dünkü menüm
bu sabah aynı 5 altınbaşak labne peynirli, 10 zeytin
öğle ve akşam evde mercimek çorbası sanırım gene
acaba tartım mı bozuldu ya :2:
bir haftadır 58,1 di sabah 57,8 bakalım acaba ben de cmt den cmt ye mi kg oynuyor
E ıvır zıvır i azaltinca kilo da oynadi artik
Bu sabah
Balli sirkeli su
6form biskuvi
1.5 dilim peynir
Mantarli omlet
Domates
..........
Ara.150ml sut ve1sekerden kahve
2hunnap1kayisi 4badem
Oglen.13.30da
3servis kasigi makarna
3parca kemikli et
3yk yogurtlu kerviz salatası
Coban salata
1incir
*makarna fazla oldu ama kendime izin verdim.kizmicam kendime yefim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?