Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

eweeeeet ben de size unuttum cumartesi çılgınlığımı :) e 79u gördüm ama bir türlü içimden gelip de çıkamamıştım alışverişe...cumartesi attım kendimi avm.ye :) aldım aldım aldıııııııııııııım...ama haketmiştim walla :) ne iyi geldi ama bana...genelde ucuz şeyler aldım en pahalı 1 tunik 76 tl onun dışında 20ye 30a..e daha zayıdlıcam ya heba olmasın demi ama :) çünkü eskiden kalan gerçekten çok paralar verdiğim birçok şeyi vermeye de kıyamıyorum onlar gibi olmasınlar diye ucuz ama çooooooook şey aldım..sanırım 17 parçaydı...şimdi 72 hedefime ulaşmadan çöp yok bana (su yeşili hakkım saklı canııııııııııım :)

ambu en güzelini yapmışsınız..hem böylece evde diyet yapmak da kolay olur senin için..

çok geçmiş olsun..biz de kötüydük gece..bulantı ateş vs şimdi de çok başım dönüyor :/ derste sallanıyorum sanki gezerken..aman çocuk hasta olmasın da onu da gönderdim okula akşam daha fena gelecek biliyorum :/[/QUOTE]
ayyy ne guzel.yeni cicilerin hayirli olsun.uyi mutlu gunlerde giy,darisi basimiza.

Iki hamilelik gecirdigim icin ust uste baskasina veremem ayip olur eskidiler cunku.
Aktardan kaynar al tatlım ılık ılık için üzeri cevizli çok faydası var, hem söktürücü hem de hastalığı bir an önce atılmasını sağlıyor vücuttan.

hic duymamistim.sagolasin bakiyim .

bu sabah: 1 yımırta

ara: 50ml süt

öğlen: 1 dilim kek
1 dilim börek
2yk kısır
1 küçük biber dolması
1 küçük yumurta kadar tuzlukurabiye

eweeeeet ben de size unuttum cumartesi çılgınlığımı :) e 79u gördüm ama bir türlü içimden gelip de çıkamamıştım alışverişe...cumartesi attım kendimi avm.ye :) aldım aldım aldıııııııııııııım...ama haketmiştim walla :) ne iyi geldi ama bana...genelde ucuz şeyler aldım en pahalı 1 tunik 76 tl onun dışında 20ye 30a..e daha zayıdlıcam ya heba olmasın demi ama :) çünkü eskiden kalan gerçekten çok paralar verdiğim birçok şeyi vermeye de kıyamıyorum onlar gibi olmasınlar diye ucuz ama çooooooook şey aldım..sanırım 17 parçaydı...şimdi 72 hedefime ulaşmadan çöp yok bana (su yeşili hakkım saklı canııııııııııım :)

ambu en güzelini yapmışsınız..hem böylece evde diyet yapmak da kolay olur senin için.

çok geçmiş olsun..biz de kötüydük gece..bulantı ateş vs şimdi de çok başım dönüyor :/ derste sallanıyorum sanki gezerken..aman çocuk hasta olmasın da onu da gönderdim okula akşam daha fena gelecek biliyorum :/[/QUOTE]

vaaaayyyyyy bütün avm yi silip süpürmüşsün maşallah hayırlı olsun güzel günlerde giy canım

bugün kü menümüz
sabah 1 adet üçgen peynir
2 dilim ekmek
1 bardak çay (hızlıca yapılmış kahvaltı

arada 2 adet bisküvi(ceviz kayısı alıcam bunun yerine)

öğlen
köfte(avuç içi kadar)
5-6 çatal peynirli makarna
1 kase yoğurt naneli
bir portakal şimdi yiyorum

akşam
şehriye çorbası bol limonlu(hastalık için)
salata
birazdan çıkıyorum yarın görüşürüz biraz az konuşun yahuuu size yetişemiyorum

bugünkü menüm
sabah
1 kase nesfit
ara
1 kuru incir 1 ceviz
öğlen
1 kase mercimek çorbası
ara
eti form mısır patlağı 1 ayran
akşama
1 kase mercimek çorbası+1taze fasulye yoğurt

ya ben okulda bitki çayı içemiyorum çok sık tuvalate çıktığım için okulda o iş sıkıntı ama onuda hayatıma sokacağım en kısa zamanda

s beden eşofman takımı aldım çok mutluyum

herkese gecmis olsun.burdada herkesin bogazlari fena ben dahil.yakinda havalar isininca hepberaber daha iyi olucaz Insaallah.seldomcum cicilerini gule gule giy.bende cumartesi biseyler baktim ama canim bisey denemek bile istemedi.ben artik popomu ortmeyen seyler istedigim icin onlarida alamadigim icin hic bulasmadim.
gelelim menuy
sabah bir kase nesfit bir dilim ispanakli borek
oglen mercimekli kofte .4 kofte biraz bulgur pilavi yogurt
aksam pirasa (sevmem ama pazardan baska bisey almadim)
bizim evde ben etcil esim otcul ve dogal olarak onun sevdikleri pisiyo

Bugun sabah 71 ,0 ciktim.daha iyi bir sonuc bekliyorfum aslinda.ama malesef 3 gundur suren bir kabizlik var.o kadar su ictim,bitki cayi ictim bana misin demedi.

Masallah ya.kac kilosun ki zaten kac olmak istiyorsun.bi de s beden almis yaaaa.

Begenmedim menuyu ambum.
Sabah hep karbonhidrat almissin.oglen de hem merci.ek kofte hem de bulgur pilavi yemissin.cok bildigimden degil.ama disardan bakan goz boyle diyor.yanlisim olabilir..

Kızlar haftasonu uzak kaldım sizden biraz. Temizlikle geçirdim bütün haftasonumu ama iyi geldi, derşarj oldum :))

Bugünkü menüm:
1 kk peynir 2 tade küçük ev poğaçası. 11:30 gibi yediğim için öğlen yemiyorum.

Akşam: yarım porsiyon pırasalı bulgur pilavı
1 kase tarhana çorbası.
veee gün içinde ara ara tarçınlı yeşil çayım :))

Eminim iyi olacak senin için canım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım

Kaptanim geçmiş olsun canım ya bende haftasonu kaçırdım valla yedim de yedim sabah arti 500 falan cimtim moralim bozuldu bilmiyorum ne olacak bu gidişle zor zayiflarim ben

Sabah bir dilim ekmek lor ve cay oglen ayran 1 dilimvekmek tavuk sis salata..aksma balik aldim ama izgara yapmiycam kizgin yagda kizarticam ve tum yagini ceksin diye havlu kagit arasinda bekleticem....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dizim iyilessin tekrar spor yapicam bu ara regli olamiyorum o kadar sistimki surekli tartiliyorum kaffayi fena taktim bira rahatlasam super olucak hersey...

Cok istikrarli olamasamda kendime kizmiyorum veremesem bile almiyorum kardayim diyorum fakat gecen hafta ilk defa 82.30 oldum...ama bugun 84.5 goruyorum cok sistim

Siyahbeyaz06 ambu sizletede geçmiş olsun herkes hasta anlasilan .benim hafta sonu diyet açısından kötüydü ama bugün biraz toparladom gibi. Menum
sabah 1 yumurta tavada maydanoz tere 4zeytin az peynir ekmek cay
ara 5mini eti cin
öğle yarım kase buğday çorbası 1tabak kuru fasulye 5etimek .cok oldu ama saat 3te yedim
ara 1 kupa besi biyerde

Menunu nedense sevdim.sondaki gulucuk yuzunden belki de

Cok konusmayun okuyamiyorum:)

Bu sabah: 1 yımırta

ara: 50ml süt

öğlen: 1 dilim kek
1 dilim börek
2yk kısır
1 küçük biber dolması
1 küçük yumurta kadar tuzlukurabiye

ARA MI AKSAM MI DESEM16.00
1LAZ BÖREĞI 5*5CMLIK DIK UCGEN
1PATATESLI BOREK7*7CMLIK UCGEN
6YK FASULYE TURSUsu kavurmasi
3yk baharatli yogurt

6000adim
Salonymu kaldirfim sildim supurdum yakladik 1saat

canim bir cay tabaginin ici kadar mercimek kofte yedim.bide 4 adet normal kofte.uc kasik bulgur pilavi kalmis atamadim onuda yedim ondan biraz fazla oldu haklisin.bide doymadim 5 kayisi bir avuc badem yedim ustune.millet derya bende kurt var galiba diye benim midemdede ayi var galiba doymuyo

merhaba kızlar dün bol temizlik yaptım. bugün öğlem tombik döner yedim
iş güç kitap derken kaptırdım girmeyi unuttum. iyidir inşallah herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…