kendimi zorliyarak kustum canim. yoksa rahatliyamazdim.ne is yapabiliyorum ne oturabiliyorum.hayatimda ilk defa masadakileri gormus gibi yedim ve esime soz verdirdim bugun rejime basladi.bizim buyuk oglus bu aralar kilo aldi.onceden bir elma yerdi simdi iki oldu.yemek cok yemiyo ama evde biskuvi ve ekmek varsa hep istiyo.dun esime bugun onun yemegiyle sen ilgilen dedim cocugun halini gorunce bana hak verdi.artik eve beyaz ekmek girmiycek.genetik saglam bide mide genisledimi donusu cok zor olur.Insaallah basarili oluruz.bide tarildim iyi haber iki gunluk sacma yemeye kilo almamisim.kotu haber vermemisim:))) seldomcum benim oglus yarim gun devletin anaokuluna gidiyo.valla okulda cocuklar daha uslu oluyo evdeki gibi olsalar hocalar birgun bile basedemez bence
Iki hamilelik gecirdigim icin ust uste baskasina veremem ayip olur eskidiler cunku.Bildirimi perşembe sabahı yapıyoruz canım, ufak bi değişiklik yaptık haberin olsun. Hafta sonunun güzel geçmesine çok sevindim, haftanda güzel geçsin inş.
Aslında gün içinde çok yemedim ama öğleden sonra karıştı biraz az ama çeşit çok oldu akşam öncesi de..6 sonrası hiç bişii yemedim mesela.
Sınırdışı edilme durumu tamamen kaptanın insiyatifine bağlı şekerim ama sen son zamanlarda çok çelişkilisin yemek düzeni konusunda, kilonda buna endeksli iniş çıkışlarla dolu. Bize bi düzen lazım artık şekerim. Benim açımdan bu saat durumları iyi oldu, her ne kadar kiloma henüz yansımasada ben kendimi hem vicdanen hem de bedenen çok rahat hissediyorum.. Metobolizma şaşkın şu an biliyorum ve yağlar inat etmekte ama bilmiyorlar ben onlardan daha inatım sabırla bu kuralıma devam edicem, heleki sabah yürüyüşlerime bi başlarsam o zaman korksunlar benden ve en güzel herhangi kısıtlayıcı bir diyet içinde olmadığım için belkide gün içinde çok fazla rahatım ve cıss şeyleri canım çekmiyor artık ama yasaklı bi diyet olsa hep aklıma alakasız şeyler yemek geliyordu, ne kadar güzel değilmi istediğimi yiyebilme özgürlüğü içindeyim belki o yüzden çabuk doyabiliyorum gözüm tok çünkü, kısıtlama yok çünkü..
Pantolonları nasıl paspas yaptınki :26::26:
Ben de anlıyamadım canım, aslında dediğim gibi 6 sonrası kesmiştim yemeyi ve kötü olduğum saat gece 11:30 gibiydi.Bebek yok şekerim ihtimali bile yok
Giyilecek gibiyse ver birilerine kuzu, bende giymekten sıkıldıklarımı toparlayıp vericem, iki gündür onu düşünüyorum değişiklik iyi olur, eskimiyorlarda, ben temiz giyerim giydiklerimi şööle toparlayıp vereyim hem dolap boşalır
Ben de sabah special-k yedim sütle..
Aktardan kaynar al tatlım ılık ılık için üzeri cevizli çok faydası var, hem söktürücü hem de hastalığı bir an önce atılmasını sağlıyor vücuttan.
kendimi zorliyarak kustum canim. yoksa rahatliyamazdim.ne is yapabiliyorum ne oturabiliyorum.hayatimda ilk defa masadakileri gormus gibi yedim ve esime soz verdirdim bugun rejime basladi.bizim buyuk oglus bu aralar kilo aldi.onceden bir elma yerdi simdi iki oldu.yemek cok yemiyo ama evde biskuvi ve ekmek varsa hep istiyo.dun esime bugun onun yemegiyle sen ilgilen dedim cocugun halini gorunce bana hak verdi.artik eve beyaz ekmek girmiycek.genetik saglam bide mide genisledimi donusu cok zor olur.Insaallah basarili oluruz.bide tarildim iyi haber iki gunluk sacma yemeye kilo almamisim.kotu haber vermemisim:))) seldomcum benim oglus yarim gun devletin anaokuluna gidiyo.valla okulda cocuklar daha uslu oluyo evdeki gibi olsalar hocalar birgun bile basedemez bence
Masallah ya.kac kilosun ki zaten kac olmak istiyorsun.bi de s beden almis yaaaa.bugünkü menüm
sabah
1 kase nesfit
ara
1 kuru incir 1 ceviz
öğlen
1 kase mercimek çorbası
ara
eti form mısır patlağı 1 ayran
akşama
1 kase mercimek çorbası+1taze fasulye yoğurt
ya ben okulda bitki çayı içemiyorum çok sık tuvalate çıktığım için okulda o iş sıkıntı ama onuda hayatıma sokacağım en kısa zamanda
s beden eşofman takımı aldım çok mutluyum
herkese gecmis olsun.burdada herkesin bogazlari fena ben dahil.yakinda havalar isininca hepberaber daha iyi olucaz Insaallah.seldomcum cicilerini gule gule giy.bende cumartesi biseyler baktim ama canim bisey denemek bile istemedi.ben artik popomu ortmeyen seyler istedigim icin onlarida alamadigim icin hic bulasmadim.
gelelim menuy
sabah bir kase nesfit bir dilim ispanakli borek
oglen mercimekli kofte .4 kofte biraz bulgur pilavi yogurt
aksam pirasa (sevmem ama pazardan baska bisey almadim)
bizim evde ben etcil esim otcul ve dogal olarak onun sevdikleri pisiyo
Eminim iyi olacak senin için canımOhh ya aonunda basardim.ama nijun degisti.
Oncelikle carsamba gunu telim bozuldu.persembe tartildim ama internete giremedim tabi.esimin teli internete gurmiyor ewde de pc yok,kalakaldim.
Neyse telim cumartesi aksam geldi ama nickim sifre istiyor kabul etmiyor.sifre resetleyemiyorum e mailime mail gitmuyor.yeni bir hesap actim.yeni nick aldim.onay bekle falan derken pazar aksami oldu.
Nickimin degismesi sorun olur mu.
Bu hafta da kilo almis heerkes.ben vermistim 300 gr.ama bosa gitti giremeyince.
Neysem sizdwn uzak kaldigim surede ne hikmetse diyetime cok dikkat ettim.sizden ayri kalmak yaradi:)
Yarin tartilir 3.listenin sonucunu yazarim.kac kg verdigimi.bu arada ucuncu listeyi ikinci kez yaptim.sonuc ne olacak bakalim
Geçmiş olsun canımgünaydın kızlar geçen hafta perşembe günü bir türlü giremedim işim çoktu o arada girmeye çalıştım kilomu yazıp çıkayım dedim şifremi kabul etmedi 5 defa denedim şifremi iptal etti cuma günü rektörlükteydim hiç giremedim lütfen kusuruma bakmayın aklım burada kaldı.bu arada diyet falan yalan oldu oğlum ve ben çok hastayız bir türlü toplayamadık kendimizi çocuğum benim yüzünden hasta doktorun verdiği şurup işe yaramadı bugün tekrar doktora götürecem hayırlısı bakalım
Geçmiş olsun canımbu gece analaı kızlı hasta olduk bakalım bugün ne yapacağız.
menümüzü yazalım hemen
kalkınca : 1 salatalık
sabah : 1 kupa çorba
2 etimek
öğle : çiğköfte dürüm 1/2
bol yeşillik
ayran
ara : 1 kivi
1 küçük süt
akşam : 2-3 kupa çorba
henüz karar veremedim kızımı yanımda götürmezsem 1 saat tempolu yürüyüş yapabilirim
akrebin saatli zayıflama macerası devam etmekte
Dediğim gibi bu hafta akşam 6 son saat amaaaa tartı milim oynamıyor ve dün sabah da artı görünce çok moralim bozuldu ne olursa yedim tabi akşam 6 ya kadar ve akşam fenalaştım bilmiyorum çok karıştırdım ondanmı anlamadım, yatmadan önce dişimi fırçaladım ve midem bir an acaip oldu ve çıkardım yani bi anda oldu herşey sonra kollarım uyuştu özellikle sağ kolum böyle kendimi yatak odasına zor attım ve başımı tutamadım noldu anlamadım hiç bişeyim yoktu yahu.. sadece ilk akşam midem taş gibi olmuştu, hatta bizimkine soda kalmamış alırmısın dedim, ben fenalaşınca o da hemen kalktı ben soda alıp geliim dedişimdi aklıma gelince çok komik geldi, o an ilacım oymuş gibi adam ilk akşam almamanın suçunumu bastırmak istedi ne???
Zehirlendimmi diye yoğurt getirdi 1 kaşık zor yedim tadı çok kötü geldi. Sonra bir soda içtim yavaş yavaş acaba alakası varmı diye..Belli bi zaman sonra geçti ve midemde de gaz birikmesi olmuş sanki, soda iyi geldi ve üşüme ile yattım, hava iyiydi oysa ama ben yorgan battaniye sarılarak uyudum.Sabah kalktım iyiydim, lavaboya koştum, kaç gün bağırsak sıkıntım var gibiydi biraz o da halloldu daha iyi oldum amaaaa tartılmadımmmmtatılmicam işte sinir ve gıcık tartı hep onun yüzünden belkide bakalım perşembe sabahı nolucak :18:
Menunu nedense sevdim.sondaki gulucuk yuzunden belki deKızlar haftasonu uzak kaldım sizden biraz. Temizlikle geçirdim bütün haftasonumu ama iyi geldi, derşarj oldum :))
Bugünkü menüm:
1 kk peynir 2 tade küçük ev poğaçası. 11:30 gibi yediğim için öğlen yemiyorum.
Akşam: yarım porsiyon pırasalı bulgur pilavı
1 kase tarhana çorbası.
veee gün içinde ara ara tarçınlı yeşil çayım :))
Masallah ya.kac kilosun ki zaten kac olmak istiyorsun.bi de s beden almis yaaaa.
Begenmedim menuyu ambum.
Sabah hep karbonhidrat almissin.oglen de hem merci.ek kofte hem de bulgur pilavi yemissin.cok bildigimden degil.ama disardan bakan goz boyle diyor.yanlisim olabilir..
Menunu nedense sevdim.sondaki gulucuk yuzunden belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?