Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yememek hata sakin bunu yapma azda olsa atistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Az yemek ve bol sporla verilen kilo metabolizmayi bozuyor ilk istah acilinca o giden 3 kilo 6 olarak geri geliyo ben bu hatayi yaptim ne olur dikkat edin bu soylediklerime....

Yememek hata sakin bunu yapma azda olsa atistir

kesinlikle hemfikirim..ama bugünkü menümü yedim zaten :) az yemedim aslında ama çok hareketli bir gün olduğu için sanırım çok acıktım..bir de ben en geç 5.30da yiyor ve sayfayı kapatıyorum..çünkü 9da (en geç :) yatıyorum :) o nedenle bu saatte yiyemem...en fazla ceviz kayısı yerdim ama o da listemde yok bugün...amaaaan açlık dediğin nedir ki

ben geldimmmmmm.
ama cok iyi gelmedim
sabah bir top yumurta biraz beyaz ekmek peynir
oglen disardaydik 1 porsiyon iskender
biraz cevizli sucuk
aksam (yani biraz once) bir elma yarim muz iki kepek arasi peynir azicik lahana tursusu
yedim ama pisman degilim valla.aslinda ben ismarlamiycaktim ufakligada yediririm dedim ama o sadece patates yedi.

bide yazmayi unuttum.kendim icin kitap aliyim dedim.ayca kayanin yemek kitabini alicaktim.biraz baktim bizimkiler yemez onlari.adem gunesin cocukluk sirrini aldim okumak icin sabirsizlaniyorum.bide 303 kilo olan galiba 200 kilosunu vermis bir adamin kitabi vardi esime gosterdim okumam dedi pisman oldum keske alsaydim ben okurdum

herkese gunaydin.hedef sen her sabah sirke iciyosun ise yariyomu sence . baska fikri olanda varsa yazarsa sevinirim. aksam yazmistim kilo veren birisini kitabi vardi diye.biraz baktim her sabah ilik bir bardak suya hem elma sirkesi hem alic sirkesi koyup icmis.ben hangisini yada ikisinidemi alsam diye karar veremedim

Elma sirkesini bende içiyorum aklıma geldikçe..ama sabah değil akşam yatmadan..bagirsaklara iyi geliyor

Menü :)

Sabah : 1 dlm sucuklu kaşarlı ekmek
Yarım dilim + 1 tk tahinpekmez
Yarım yumurta
3 s+2 y zeytin
domates salatalık
Yeşilçay

Öğle : 2 kase acem çorbası
Bol salata

Ara : türk kahvesi
12 gr bitter

Akşam : 4 yk pilav
5-6 yk mantar graten

Kahvaltimi da ekleyeyim bari kolaymis :)

Eklentiler

• $1395559319333.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 30

Kusura bakmayın kızlar
Çarşamba günü akşamı sırf kilo bildirimi yapılacak diye tartıma pil almaya gittim. Ama perşembe günü giriş yapamadım. İnternet im de gitti. Dolayısıyla hem kilo bildirimi yapamadım hem de haftalık izin isteyemedim. Umarım ceza almamışımdır ya da takımdan çıkarılmamışımdır. Mazeretimi ancak bugün bildirme imkanı buldum.
Persembe sabahı kilom:65.2 biraz ödem vardı herhalde akşam yediğim bir şey yüzünden

Bi bakmissin 79 oluvetmissin.bu arada sen ne siklikta tartilitorsun Evde?

Bagirsaklari calistirdigi kesin...kilo vermeye dogrudan bir etkisinin oldugunu dusunmuyorum

Diyet psikolojisinden cikicam her sabah tartilmayi da birakicam dedim ama kilo alicam diye korkuyorum.
Kafami dagitmaya calistim baska seylerle ilgilenmeye calistim ama hamur işleri yedim durdym 2gündür.
Normalde olsa yarin sabah tartilip eyvah kilo almisim diye az yemeye calisiirdim.simdi ise sabah tartilmadanbunu yapmam lazim.

Sabah
Irmik helvasi ile baslayipBayram cukulatasi 10 kadar
Pizza ile devam eden bir gun
200 civari dambil ile agirlik çalıştım
Saglikli beslenmeden uzagim gene

Son düzenleme:
Bi bakmissin 79 oluvetmissin.bu arada sen ne siklikta tartilitorsun Evde?

Bagirsaklari calistirdigi kesin...kilo vermeye dogrudan bir etkisinin oldugunu dusunmuyorum

Haftada bir kilo bildirmek için tartiliyorum...ayda bir de dr.da...

bende bugun ipin ucunu kacirdim.isin tuhafi nekadar yesem doymiyorum.sabah oyle bir kahvalti ettimki anca kusunca rahatladim.
ben hergun tartiliyorum.sabah 7.30 da tartilinca fazla 10 da tartilinca daha cikiyorum.esimin tartisi 170 kiloya gore bide onun kilosuna ayarli bazen onda tartiliyorum. bana fistik gibisin diyo.( tabii. beni o saniyo zavalli teknolojik sey )

he he buna bayıldım :) benim de odamda dijital olan bana ayarlı her seferinde yağ lambası yanıyor :/ banyodaki mekanik ama eşime hastanede aldırmışlardı bildiğin devasa boy ölçümü de yapan garip bir alet...onu da kızım ayarını -20ye getirmiş bi bakıyorum anam 59-60lardayım :) ne iyi geliyor :) o yüzden değiştirmiyorum ayarı :)

ayyyy -20 cok guzelmis bizimkinden daha iyiymis.sen yakinda benim en yakin rakibim olursun zaten ben yerimde sayiyorum

ama sen hızlan ki ben de yetişmeye çalışayım :)

bende bu istah varken gozyaslari icinde yanimdan gecisini izlerim :)) yarin tartilmak icin sabirsizlaniyorum.Insaallah coook kotu olmaz
bizde suan yikanma telasi var.buyuk olan sudan cikmaz kucuk olan biz yikanirken bile uzulup aglar.belki oda yikanir diye.yarin okul var oleyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…