Yememek hata sakin bunu yapma azda olsa atistir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Az yemek ve bol sporla verilen kilo metabolizmayi bozuyor ilk istah acilinca o giden 3 kilo 6 olarak geri geliyo ben bu hatayi yaptim ne olur dikkat edin bu soylediklerime....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
*2. TAKIM 353. ETAP **
akrep33 (63 / 65 / 2,0 / -3.17% / -1,59%)Geçen hafta bildirimde bulunmadığından, Kilosu ikiye bölündü
Seldom ( 79.8/79.5 / 0.3/ 0.38%)
hedef52 ( 63,3 /63,7 /-0,4 / -0,63%)
selennnnn ( 60,3 / 60, 0/0,3 / 0.50%)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %) bildirimde bulunmadı
Ambuyanbu ( 74,9 /75.5 /-0,6 / -0,80 %)
nurceng( 61,8 / 61.6/0.2 / 0,32 % )
uhs ( 67,3 / / / % )bildirimde bulunmadı
nazperver( 58,4 / 58,1 /0,3/ 0,26% ) hedefi:55 , yeni üye ,kilosu 2ye bölündü
ozgekrd ( 86,5/ 85 /1,5/ 0,87%) hedefi:60, eski üye, hangi etapta kaç kilo ile ayrıldığı bulunamadığı için yeni üye hesabı yapıldı, kilosu 2ye bölündü
2. Takım Ort: -0,02 %
Bi bakmissin 79 oluvetmissin.bu arada sen ne siklikta tartilitorsun Evde?eveeeeeet bütün gün dışardaydım az önce girdim eve..çok açımama yoooooooook yemeeeeeeeem :) bolca yürüdüm..sanırım 2 saatten fazla gayet tempolu yürüdüm hava güzeldi keyfim yerindeydi güzel ve yorucu bir gündü...bu arada diyetisyenim mail atmış beni 1 nisanda değil 26 martta bekliyormuş niyeyse :/ 79u bulma hayalim suya düştü ama neyse olsun artık...
Bagirsaklari calistirdigi kesin...kilo vermeye dogrudan bir etkisinin oldugunu dusunmuyorumherkese gunaydin.hedef sen her sabah sirke iciyosun ise yariyomu sence . baska fikri olanda varsa yazarsa sevinirim. aksam yazmistim kilo veren birisini kitabi vardi diye.biraz baktim her sabah ilik bir bardak suya hem elma sirkesi hem alic sirkesi koyup icmis.ben hangisini yada ikisinidemi alsam diye karar veremedim
Gunaydin.aksam olacak kimse yok ortalıkta. Ben de twiter programi yuklrmeye calisirken 3G kayboldu anca girebildimGünaydın herkese selamlar
hayırlı sabahlar :)
Bi bakmissin 79 oluvetmissin.bu arada sen ne siklikta tartilitorsun Evde?
Bagirsaklari calistirdigi kesin...kilo vermeye dogrudan bir etkisinin oldugunu dusunmuyorum
bende bugun ipin ucunu kacirdim.isin tuhafi nekadar yesem doymiyorum.sabah oyle bir kahvalti ettimki anca kusunca rahatladim.
ben hergun tartiliyorum.sabah 7.30 da tartilinca fazla 10 da tartilinca daha cikiyorum.esimin tartisi 170 kiloya gore bide onun kilosuna ayarli bazen onda tartiliyorum. bana fistik gibisin diyo.( tabii. beni o saniyo zavalli teknolojik sey )
he he buna bayıldım :) benim de odamda dijital olan bana ayarlı her seferinde yağ lambası yanıyor :/ banyodaki mekanik ama eşime hastanede aldırmışlardı bildiğin devasa boy ölçümü de yapan garip bir alet...onu da kızım ayarını -20ye getirmiş bi bakıyorum anam 59-60lardayım :) ne iyi geliyor :) o yüzden değiştirmiyorum ayarı :)
ayyyy -20 cok guzelmis bizimkinden daha iyiymis.sen yakinda benim en yakin rakibim olursun zaten ben yerimde sayiyorum
ama sen hızlan ki ben de yetişmeye çalışayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?