geçmiş olsun, üşütüyonus mu nediyonus kusan kusana...kendine iyi davran bi daha o kadaaaa yemeakrebin saatli zayıflama macerası devam etmekte
Dediğim gibi bu hafta akşam 6 son saat amaaaa tartı milim oynamıyor ve dün sabah da artı görünce çok moralim bozuldu ne olursa yedim tabi akşam 6 ya kadar ve akşam fenalaştım bilmiyorum çok karıştırdım ondanmı anlamadım, yatmadan önce dişimi fırçaladım ve midem bir an acaip oldu ve çıkardım yani bi anda oldu herşey sonra kollarım uyuştu özellikle sağ kolum böyle kendimi yatak odasına zor attım ve başımı tutamadım noldu anlamadım hiç bişeyim yoktu yahu.. sadece ilk akşam midem taş gibi olmuştu, hatta bizimkine soda kalmamış alırmısın dedim, ben fenalaşınca o da hemen kalktı ben soda alıp geliim dedişimdi aklıma gelince çok komik geldi, o an ilacım oymuş gibi adam ilk akşam almamanın suçunumu bastırmak istedi ne???
Zehirlendimmi diye yoğurt getirdi 1 kaşık zor yedim tadı çok kötü geldi. Sonra bir soda içtim yavaş yavaş acaba alakası varmı diye..Belli bi zaman sonra geçti ve midemde de gaz birikmesi olmuş sanki, soda iyi geldi ve üşüme ile yattım, hava iyiydi oysa ama ben yorgan battaniye sarılarak uyudum.Sabah kalktım iyiydim, lavaboya koştum, kaç gün bağırsak sıkıntım var gibiydi biraz o da halloldu daha iyi oldum amaaaa tartılmadımmmmtatılmicam işte sinir ve gıcık tartı hep onun yüzünden belkide bakalım perşembe sabahı nolucak :18:
Şu benim ünlü tempolu yürüyüşlerime de başlamam gerekiyor, günler uzadı havalar daha iyi ve benim istek ve irademde iyi olursa inş başlicam tabi olmalı olacakkk
günaydın kızlar güzeir hafta sonu tatilinden sonra p.tesi sendromu yaşamadan güzel hafif kilosuz haftalar dilierim hepinize
ben izmire ailemin yanına gittim hafta sonu alışveriş yaptım kendimi iyi hissetmemi sağlıyacak herşeyi yapmaya çalıştım bakalım bu hafta cuma tartıda güzel bir rakam görürsem tam süper olacak kanımca
menülerimi öğün öğünmü paylaşayım yoksa gün sonunda listemi yapayım ne dersiniz
akrebin saatli zayıflama macerası devam etmekte
Dediğim gibi bu hafta akşam 6 son saat amaaaa tartı milim oynamıyor ve dün sabah da artı görünce çok moralim bozuldu ne olursa yedim tabi akşam 6 ya kadar ve akşam fenalaştım bilmiyorum çok karıştırdım ondanmı anlamadım, yatmadan önce dişimi fırçaladım ve midem bir an acaip oldu ve çıkardım yani bi anda oldu herşey sonra kollarım uyuştu özellikle sağ kolum böyle kendimi yatak odasına zor attım ve başımı tutamadım noldu anlamadım hiç bişeyim yoktu yahu.. sadece ilk akşam midem taş gibi olmuştu, hatta bizimkine soda kalmamış alırmısın dedim, ben fenalaşınca o da hemen kalktı ben soda alıp geliim dedişimdi aklıma gelince çok komik geldi, o an ilacım oymuş gibi adam ilk akşam almamanın suçunumu bastırmak istedi ne???
Zehirlendimmi diye yoğurt getirdi 1 kaşık zor yedim tadı çok kötü geldi. Sonra bir soda içtim yavaş yavaş acaba alakası varmı diye..Belli bi zaman sonra geçti ve midemde de gaz birikmesi olmuş sanki, soda iyi geldi ve üşüme ile yattım, hava iyiydi oysa ama ben yorgan battaniye sarılarak uyudum.Sabah kalktım iyiydim, lavaboya koştum, kaç gün bağırsak sıkıntım var gibiydi biraz o da halloldu daha iyi oldum amaaaa tartılmadımmmmtatılmicam işte sinir ve gıcık tartı hep onun yüzünden belkide bakalım perşembe sabahı nolucak :18:
günaydın, alışveriş yapmak insanı mutlu ediyor tabi abartmamak lazım. ben de çocuklara internetten bişeyler sipariş ederken kendime de 2 pantolon 1 gömlek 1 tunik aldım. kilo vermeden almiyim diyordum ama tarz olarak aradığım şeylerdi fiyatları da iyiydi aldım. eve gidince de eski pantolonlarımı kestim kestim paspas yaptım. israf olmasın , günlük giyerim bilmem ne derken aslında eski görünen bana kendimi kötü hissettiren şeylerdi.
menüyü en güzeli sabahtan akşama kadar bir deftere not alıp ertesi sabah topluca bildirmek, hem defter tutulmuş olur. ben öyle yapıyor muyum hayır. biraz mesaj kalabalığı oluyor ama sabah yazdıklarımı alıntılayıp gün sonunda bütün olarak yayınlamaya özen gösteriyorum.
listesini önceden yazanlar da var kaçamak yapmamk için...
günaydın kızlar güzeir hafta sonu tatilinden sonra p.tesi sendromu yaşamadan güzel hafif kilosuz haftalar dilierim hepinize
ben izmire ailemin yanına gittim hafta sonu alışveriş yaptım kendimi iyi hissetmemi sağlıyacak herşeyi yapmaya çalıştım bakalım bu hafta cuma tartıda güzel bir rakam görürsem tam süper olacak kanımca
Aminnnn amin güzel kuşum benim ne güzel temenni ne güzel dua bunlar, güzel insandan güzellikler böyle olur, tümmm güzellikler seninle olsun canım benimayyyy havanı sevsinler :) hep özel ol özel kal her yerde her şeyde inşallah...
geçmiş olsun canım
senin çocuk okula gidiyormuydu ki??? bu arada biz ne yapalım!! evimizdekiler yetmiyor bir de sizinkilerle uğraşıyoruz :))
canım benim grup birden o kadar kalabalıklaştı ki ben hala yeni gelen arkadaşları karıştırıyorum...bikaç haftaya ancak normale döncez sen de kusura bakma artıkın!!
yap canim hakkindir :)) cocuklar iyilestimi? kilo vermene sevindim iyi gidiyosun valla
Ne kadar da dogru.kendimuzi kotu hissettiren eski seyler.iyi yapmissin yirtmakla.iyi fikir.ben de hamilelikten bu tana giydikletimi yirtsam mi artik..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın, alışveriş yapmak insanı mutlu ediyor tabi abartmamak lazım. ben de çocuklara internetten bişeyler sipariş ederken kendime de 2 pantolon 1 gömlek 1 tunik aldım. kilo vermeden almiyim diyordum ama tarz olarak aradığım şeylerdi fiyatları da iyiydi aldım. eve gidince de eski pantolonlarımı kestim kestim paspas yaptım. israf olmasın , günlük giyerim bilmem ne derken aslında eski görünen bana kendimi kötü hissettiren şeylerdi.
menüyü en güzeli sabahtan akşama kadar bir deftere not alıp ertesi sabah topluca bildirmek, hem defter tutulmuş olur. ben öyle yapıyor muyum hayır. biraz mesaj kalabalığı oluyor ama sabah yazdıklarımı alıntılayıp gün sonunda bütün olarak yayınlamaya özen gösteriyorum.
bozacının şahidi şıracıkendinize yalancı şahit de bulmuşsunuz?
Ambu kusmak mı dedin??? kendini zorlayarak mı kustun yoksa rahatsızlandın da mı kustun? Allah korusun bulumia falan olursun:26:kusmanın engellenemediği bir psikiyatrik hastalık, zayıflamak isteyen insanlarda oluşuyor
akrebin saatli zayıflama macerası devam etmekte
Bildirimi perşembe sabahı yapıyoruz canım, ufak bi değişiklik yaptık haberin olsun. Hafta sonunun güzel geçmesine çok sevindim, haftanda güzel geçsin inş.günaydın kızlar güzeir hafta sonu tatilinden sonra p.tesi sendromu yaşamadan güzel hafif kilosuz haftalar dilierim hepinize
Aslında gün içinde çok yemedim ama öğleden sonra karıştı biraz az ama çeşit çok oldu akşam öncesi de..6 sonrası hiç bişii yemedim mesela.geçmiş olsun, üşütüyonus mu nediyonus kusan kusana...kendine iyi davran bi daha o kadaaaa yeme
perşembe dışında biz de tartılmayalımyalnız perşembe sabahı baskül hoşuma gitmeyen şeyler söylerse kilo bildirimi yapmayabilirim, zira angajman kuralları geregi 2. uyarıddan sonra sınır dışı edilme riskim var
yürü tebi, seçim işleri de azalıyordur senin. kendine vakit ayırmaya başlamış olursun.
ben de öğle arası yürüşlere çıkamaz oldum.( her gün bişey çıkıyor. bu gün de öğle arası gidip evi süpürücem gene:2:ikramlık olarak da ya kuruyemiş alıcam ya da kermes bulucam, allah kolaylık versin bana.)
yürüyüş olmuyor da evde dambıllarla çalışıyorum, 2 kanepenin arasına oturup kürek çekme hareketi falan yapıyorum....
Pantolonları nasıl paspas yaptınki :26::26:günaydın, alışveriş yapmak insanı mutlu ediyor tabi abartmamak lazım. ben de çocuklara internetten bişeyler sipariş ederken kendime de 2 pantolon 1 gömlek 1 tunik aldım. kilo vermeden almiyim diyordum ama tarz olarak aradığım şeylerdi fiyatları da iyiydi aldım. eve gidince de eski pantolonlarımı kestim kestim paspas yaptım. israf olmasın , günlük giyerim bilmem ne derken aslında eski görünen bana kendimi kötü hissettiren şeylerdi.
Ben de anlıyamadım canım, aslında dediğim gibi 6 sonrası kesmiştim yemeyi ve kötü olduğum saat gece 11:30 gibiydi.Bebek yok şekerim ihtimali bile yokEyvah.kotu olmus dikkat et kaptanim.
Cok yiyrrek midemize yazik ediyoruz aslinda cok yoruyoruz.aklima bide bebek fikri geldi nedense kusmussun falan yaa
Giyilecek gibiyse ver birilerine kuzu, bende giymekten sıkıldıklarımı toparlayıp vericem, iki gündür onu düşünüyorum değişiklik iyi olur, eskimiyorlarda, ben temiz giyerim giydiklerimi şööle toparlayıp vereyim hem dolap boşalırNe kadar da dogru.kendimuzi kotu hissettiren eski seyler.iyi yapmissin yirtmakla.iyi fikir.ben de hamilelikten bu tana giydikletimi yirtsam mi artik..
bu sabah: 1 yımırta
ne menü beaaaaaa
kahvaltı mı yaptım ilaç niyetine mi yuttum hiç bişey anlamadım
e 2 günlük kaçamaktan sonra öyle oldu, bişey yemicektim metabolizmam çalışsın diye yedim
Cok naxik ve kibarsin seldomcum.senin kusuruna bakilir mi.
Gecmis olsun insallah.bir an once iyilesin .herkes hasta.bizde oerisan olduk.kucugum alerjik bronsit olmus.oksurukleri kaldi.balgami atamadilar bir turlu.
eweeeeet ben de size unuttum cumartesi çılgınlığımı :) e 79u gördüm ama bir türlü içimden gelip de çıkamamıştım alışverişe...cumartesi attım kendimi avm.ye :) aldım aldım aldıııııııııııııım...ama haketmiştim walla :) ne iyi geldi ama bana...genelde ucuz şeyler aldım en pahalı 1 tunik 76 tl onun dışında 20ye 30a..e daha zayıdlıcam ya heba olmasın demi ama :) çünkü eskiden kalan gerçekten çok paralar verdiğim birçok şeyi vermeye de kıyamıyorum onlar gibi olmasınlar diye ucuz ama çooooooook şey aldım..sanırım 17 parçaydı...şimdi 72 hedefime ulaşmadan çöp yok bana (su yeşili hakkım saklı canııııııııııım :)
ambu en güzelini yapmışsınız..hem böylece evde diyet yapmak da kolay olur senin için..
çok geçmiş olsun..biz de kötüydük gece..bulantı ateş vs şimdi de çok başım dönüyor :/ derste sallanıyorum sanki gezerken..aman çocuk hasta olmasın daonu da gönderdim okula akşam daha fena gelecek biliyorum :/
bozacının şahidi şıracıkendinize yalancı şahit de bulmuşsunuz?
Ambu kusmak mı dedin??? kendini zorlayarak mı kustun yoksa rahatsızlandın da mı kustun? Allah korusun bulumia falan olursun:26:kusmanın engellenemediği bir psikiyatrik hastalık, zayıflamak isteyen insanlarda oluşuyor
Bildirimi perşembe sabahı yapıyoruz canım, ufak bi değişiklik yaptık haberin olsun. Hafta sonunun güzel geçmesine çok sevindim, haftanda güzel geçsin inş.
Aslında gün içinde çok yemedim ama öğleden sonra karıştı biraz az ama çeşit çok oldu akşam öncesi de..6 sonrası hiç bişii yemedim mesela.
Sınırdışı edilme durumu tamamen kaptanın insiyatifine bağlı şekerim ama sen son zamanlarda çok çelişkilisin yemek düzeni konusunda, kilonda buna endeksli iniş çıkışlarla dolu. Bize bi düzen lazım artık şekerim. Benim açımdan bu saat durumları iyi oldu, her ne kadar kiloma henüz yansımasada ben kendimi hem vicdanen hem de bedenen çok rahat hissediyorum.. Metobolizma şaşkın şu an biliyorum ve yağlar inat etmekte ama bilmiyorlar ben onlardan daha inatım sabırla bu kuralıma devam edicem, heleki sabah yürüyüşlerime bi başlarsam o zaman korksunlar benden ve en güzel herhangi kısıtlayıcı bir diyet içinde olmadığım için belkide gün içinde çok fazla rahatım ve cıss şeyleri canım çekmiyor artık ama yasaklı bi diyet olsa hep aklıma alakasız şeyler yemek geliyordu, ne kadar güzel değilmi istediğimi yiyebilme özgürlüğü içindeyim belki o yüzden çabuk doyabiliyorum gözüm tok çünkü, kısıtlama yok çünkü..
Pantolonları nasıl paspas yaptınki :26::26:
Ben de anlıyamadım canım, aslında dediğim gibi 6 sonrası kesmiştim yemeyi ve kötü olduğum saat gece 11:30 gibiydi.Bebek yok şekerim ihtimali bile yok
Giyilecek gibiyse ver birilerine kuzu, bende giymekten sıkıldıklarımı toparlayıp vericem, iki gündür onu düşünüyorum değişiklik iyi olur, eskimiyorlarda, ben temiz giyerim giydiklerimi şööle toparlayıp vereyim hem dolap boşalır
Ben de sabah special-k yedim sütle..
eweeeeet ben de size unuttum cumartesi çılgınlığımı :) e 79u gördüm ama bir türlü içimden gelip de çıkamamıştım alışverişe...cumartesi attım kendimi avm.ye :) aldım aldım aldıııııııııııııım...ama haketmiştim walla :) ne iyi geldi ama bana...genelde ucuz şeyler aldım en pahalı 1 tunik 76 tl onun dışında 20ye 30a..e daha zayıdlıcam ya heba olmasın demi ama :) çünkü eskiden kalan gerçekten çok paralar verdiğim birçok şeyi vermeye de kıyamıyorum onlar gibi olmasınlar diye ucuz ama çooooooook şey aldım..sanırım 17 parçaydı...şimdi 72 hedefime ulaşmadan çöp yok bana (su yeşili hakkım saklı canııııııııııım :)
ambu en güzelini yapmışsınız..hem böylece evde diyet yapmak da kolay olur senin için..
çok geçmiş olsun..biz de kötüydük gece..bulantı ateş vs şimdi de çok başım dönüyor :/ derste sallanıyorum sanki gezerken..aman çocuk hasta olmasın daonu da gönderdim okula akşam daha fena gelecek biliyorum :/
Sizede çok geçmiş olsun canım, bak sen de kaynar al akşam yap kızla içersiniz iyi gelir sizede..
Alışveriş yapmanada çok sevindim gerçekten hakettin hem öncekiler üzerinde emanet gibi duruyodur mutlaka, hayırlı olsun güle güle kullan canım
Ahahahahapaspas derken yer silme bezi
17 parça:)
geçmiş olsun.
kaynar ne ola ki?? ilk kez duydum ben...teşekkür ederim cicilerimi giydim hemen bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?