Cok konusmayun okuyamiyorum:)
Bu sabah: 1 yımırta
ara: 50ml süt
öğlen: 1 dilim kek
1 dilim börek
2yk kısır
1 küçük biber dolması
1 küçük yumurta kadar tuzlukurabiye
ARA MI AKSAM MI DESEM16.00
1LAZ BÖREĞI 5*5CMLIK DIK UCGEN
1PATATESLI BOREK7*7CMLIK UCGEN
6YK FASULYE TURSUsu kavurmasi
3yk baharatli yogurt
6000adim
Salonymu kaldirfim sildim supurdum yakladik 1saat
aksam yemegim cok acayip oldu.ama suan yazasim yok.bugun gorumcem mide kucultme ameliyati oldu.bu gece yogun bakimda kalicak.yarini bilmiyorum.aslinda onun adina sevinmem lazim son zamanlarda cok kilo aldi ama ameliyat lafi keyfimi kaciriyo.bide ben sIkIlinca uykum gelir suan coooooook uykum var
Kahvaltim
Bir haslanmis yumurta,maydanoz,domates,salatalik,bir kepekli lavas
Ara
5 bedem,yarim elma
Ogle
Balikli salata,1 kepcemercimek corba
Havalar ısındı temizlik günleri başladı. Bütün evi temizlemek istiyorum.
geçmiş olsun. Ben de canım sıkkınken uyurum. uykum yoksa bile yataktan çıkasım gelmez. Sıkma canını şekerim, bir muğlalı atasözü der ki: oluu gidee bee :))
günaydın kızlar dün akşamki menüde değişiklik oldu annem balık yaptı tabi bizde atladık balığa
2 orta boy balık ve salata
yaaaa kızlar bu kilolardan kurtulmak istiyorum(tabi herkes kurtulmak istiyorda)işe gelirken düşünüyorum çevremdeki insanlar kadar çok yemiyorum işe başladığımdan beri ekmekti hamurişiydi çok azalttım bebeğim olduğundan beri beş dakika yerimde durmuyorum.yinede kendiliğinden gitmiyor bu kilolar galiba spor yapmazsam bu kilolar gitmicek dimi
canim biz istanbuldayiz.ameliyati medical parkta yapti.galiba 11 000 fiyati var.ama gorumcem orda calisiyo indirim yaptilar.boyu 1.55 kilosu 120 den yukari diye tahmin ediyorum.ama hic hareketsiz bir insan.Bu konuda banada bilgi verirsen sevinirim hangi hastanede ne kadara yapildi bu operasyon... annemi dietisyene goturdum o tutturdu ameliyat olucam diye ben istemiyorum ama secim onun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoff akşam yemek saatinde deCok konusmayun okuyamiyorum:)
Bu sabah: 1 yımırta
ara: 50ml süt
öğlen: 1 dilim kek
1 dilim börek
2yk kısır
1 küçük biber dolması
1 küçük yumurta kadar tuzlukurabiye
ARA MI AKSAM MI DESEM16.00
1LAZ BÖREĞI 5*5CMLIK DIK UCGEN
1PATATESLI BOREK7*7CMLIK UCGEN
6YK FASULYE TURSUsu kavurmasi
3yk baharatli yogurt
6000adim
Salonymu kaldirfim sildim supurdum yakladik 1saat
çok sevdiğimden değil mecburiyetten temizlik yaptım ben de. yardımcım işe girdi iş çıkışı temizliğe geliyordu. e iş çıkışı misafir var. ben de işten 2saat erken gelip temizlik yaptım. bütün salonu devirdim (vitrin hariç o kadar da değel yane). ama çocuklar eve gelince fark etti' aaaaa evimiz güzel olmuş'' dedi sıpanın teki...evi ben kirletiyorum yaHavalar ısındı temizlik günleri başladı. Bütün evi temizlemek istiyorum.
beklenildiği üzere kızım hastasabah doktora gittik sağolsun bana da bir gün rapor yazdı, döndük eve...bana da antibiyotik yazdı..meğer ben de hastaymışım :/ zaten bir haftadır sürünüyordum...kızıma da yazdı ama tabi ki kullanmıcam :/ en azından 2 gün...sonrasına bakarız...bi de çenesi dursa :) sesi kısıldı konuşurken eli boğazında sürekli canı yanıyor ama yine de konuşuyor :) az önce susmazsan bant yapıştırıcam dedim arkasını döndü kendi kendine şarkı söylüyor :) bu kızın ilerdeki halini düşünemiyorum...
bugün menü falan yok ne bulursam yemeyi planlıyorum :) hastayım ben yaaa :/
Merak Etme canım gider emzirmeyi biraktin mi sen .günaydın kızlar dün akşamki menüde değişiklik oldu annem balık yaptı tabi bizde atladık balığa
2 orta boy balık ve salata
yaaaa kızlar bu kilolardan kurtulmak istiyorum(tabi herkes kurtulmak istiyorda)işe gelirken düşünüyorum çevremdeki insanlar kadar çok yemiyorum işe başladığımdan beri ekmekti hamurişiydi çok azalttım bebeğim olduğundan beri beş dakika yerimde durmuyorum.yinede kendiliğinden gitmiyor bu kilolar galiba spor yapmazsam bu kilolar gitmicek dimi
hoff akşam yemek saatinde de
2 kase mercimek çorbası
4 dilim tam buğday ekmeği
salata (güya çorba salata yiyecektim)
az sonra misafire tabak hazırlarken
az kısır, 1 elmalı kurabiye...
çok sevdiğimden değil mecburiyetten temizlik yaptım ben de. yardımcım işe girdi iş çıkışı temizliğe geliyordu. e iş çıkışı misafir var. ben de işten 2saat erken gelip temizlik yaptım. bütün salonu devirdim (vitrin hariç o kadar da değel yane). ama çocuklar eve gelince fark etti' aaaaa evimiz güzel olmuş'' dedi sıpanın teki...evi ben kirletiyorum ya
3 kişi beklerken 7 kişi gelindiama b planım vardı, kermesten aldıklarıma ilave kısır yaparım diye yeşilliklerimi yıkayıp doğrayıp hazırlamıştım. hemencik bulgurumu şişiriverdim o iş de halloldu . çay da çok güzel olmuş diye teşekkürler geldi . alınan yapılan şeylerin ölçüsü de tam yetti, artanları sabah yiyince bişey kalmadı . bir macera da böyle bitti.
valla işte tecrübesiz ev hanımı olunca belki de size göre sıradan bişeyi nasıl ballandıra ballandıra anlatıyorum
hoff akşam yemek saatinde de
2 kase mercimek çorbası
4 dilim tam buğday ekmeği
salata (güya çorba salata yiyecektim)
az sonra misafire tabak hazırlarken
az kısır, 1 elmalı kurabiye...
çok sevdiğimden değil mecburiyetten temizlik yaptım ben de. yardımcım işe girdi iş çıkışı temizliğe geliyordu. e iş çıkışı misafir var. ben de işten 2saat erken gelip temizlik yaptım. bütün salonu devirdim (vitrin hariç o kadar da değel yane). ama çocuklar eve gelince fark etti' aaaaa evimiz güzel olmuş'' dedi sıpanın teki...evi ben kirletiyorum ya
3 kişi beklerken 7 kişi gelindiama b planım vardı, kermesten aldıklarıma ilave kısır yaparım diye yeşilliklerimi yıkayıp doğrayıp hazırlamıştım. hemencik bulgurumu şişiriverdim o iş de halloldu . çay da çok güzel olmuş diye teşekkürler geldi . alınan yapılan şeylerin ölçüsü de tam yetti, artanları sabah yiyince bişey kalmadı . bir macera da böyle bitti.
valla işte tecrübesiz ev hanımı olunca belki de size göre sıradan bişeyi nasıl ballandıra ballandıra anlatıyorum
boğazı ağrırken bile bu kadar çok konuşuyorsa:) kime benzedi acep
sen dün hastayız derken hiç aklıma gelmiyordu benim de hastalanacağım.hala da aklıma getirmek istemiyorum daha yeni iyileştim. boğazımda gene aynı bölge yanmaya başladı gece yarısı kalktım soğan suyumu içtim. yoooook yoooook hastalanmak istemiyorum:2:burun spreyi kullandım , az sonra da adaçayı falan içeyim de ilerlemesin.
ben çooook kötü bişey yaptımmm kızlar
buranın meşhur otulu saç pidesi var baya büyük sayılır 1 adet ondan hüplettimmm
ve vidan azabı beni mahvediyor çünkü sabah tartıda 60,5 tum nasıl yaptım bunu diyorum ama acayip güzel bişey yaaa
ama gün boyu telafi edebilrim diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum
naparım şimidi öğlende sadece yoğurt yerim akşamda sabade çorba içer kalkarım dimi kızlar
bende bütün evi temizlemek istiyorum canım ama bizim çocukla nasıl yapıcam bilmiyorum.galiba hergün bir odayı temizlemek en hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?