Hoşgeldin canım
Toplu olarak okudum kah güldüm kah duygulandım, en çok bu mesaj çok hoşuma gitti harikasın be yaaa
Keşke imece usulü temizlik yapabilsek. Toplanıp her gün birimizin evini temizlesek çabuçak biter. Ne güzel olurdu
waaaaaaw süper bişey ya , insanın karakteri değişir beaaa...milli piyango vurmuş gibi, yeniden doğmuş gibi birşey olsa gerek...
bir zamanlar şişman ama gururlu bir kadın vardı ya, siz bana şöyle şöyle demiştiniz, şimdi kendi halinize bakın falan diyesi gelir insanın.
Bugün sabah 5:00 den sonra tempolu yürüyüşüme başlamış bulunuyorum devamı gelir inş. gelsin lütfennn
Ben kilo veremem diye şartlandırınca beyni olmuyobenım en buyuk hatam bu
waaaaaaw süper bişey ya , insanın karakteri değişir beaaa...milli piyango vurmuş gibi, yeniden doğmuş gibi birşey olsa gerek...
bir zamanlar şişman ama gururlu bir kadın vardı ya, siz bana şöyle şöyle demiştiniz, şimdi kendi halinize bakın falan diyesi gelir insanın.
bi de dedikodu yapardık ayyyyyyyyyyy ne pis evi vardı temizle temizle bitmedi diyeKeşke imece usulü temizlik yapabilsek. Toplanıp her gün birimizin evini temizlesek çabuçak biter. Ne güzel olurdu
Bugün sabah 5:00 den sonra tempolu yürüyüşüme başlamış bulunuyorum devamı gelir inş. gelsin lütfennn
hoşbulduk canım
canim biz istanbuldayiz.ameliyati medical parkta yapti.galiba 11 000 fiyati var.ama gorumcem orda calisiyo indirim yaptilar.boyu 1.55 kilosu 120 den yukari diye tahmin ediyorum.ama hic hareketsiz bir insan.
ameliyata 1.30 da girdi 5 te cikti.bir gece yogun bakimda kaldi.valla kayinvalidem eridi kadin.esim de dusunuyo bakalim bir ay bekliycek memnun kalirsa olucak. sen nerde oturuyosun canim? bide sormak istedigin bisey varsa yaz benim aklima daha bisey gelmedi
bugunku menum
sabah iki krep eski kasar recel ( valla pisman degilim zaten kalanlari yiycekti oturdum kahvalti yaptim)
oglen yaprak sarma yogurt
ara form cayi 5 kayisi
aksam. pirasa ( dun yemedim bakalim bugunde yirtarmiyim )
Öğle arkadasin ikram ettiklerinden yedim malesef yazamıyorum aksam salata 4-5 kaşık buğday çorbasıSabahki menum
1 yumurta yarim domates cay 5 zeytin 1 burgu peynir az kaşar az ekmek tere maydanoz
Sen yinede bol bol emzir kilo veriliyo canım ben öyle yapiyorum o kadar yememe ragmen cok almıyorumyok tatlım bırakmadım ama yeterli derece de sütüm yok galiba bebeğim emdikten yarım saat acıkıyor ek gıda veriyorum sadece geceleri işe yarıyor artık anne sütü
Bencedeseldomcum ikinizide gecmis olsun.hedefcim uc cocuk ev is bide misafir. agirliyosun daha ne olsun supersin
Canım ben sürekli misafir agirliyorum allah kolaylik veriyo bi yandan buyugun istekleri küçük aglar bi yandan pasta yap genelde 5cesitin altina dusmedim genelde .gercekten misafir 9kismetiyle geliyor ve herkes sevdiği yete giderne beceriklisi yaffeşim arkadaşlar haftaya bize gelebilir dediğinde yüzümü görmeliydin eşim de alıştı artık kıvırıyo da kıvırıyo, işte evde 3 çocuk var bilmem nasıl olur ki falan demiş sonra başka bir arkadaşına satış yapmaya çalışmış olmamış neyse dedik dur hele, ayarlamaya çalışalım gene öğle arası temizlik yaparım yiyecekleri de hazır alalım falan dedim. öğle arası temizliğe gitmeme gerek kalmadı öğleden sonraya bi eğitim yazmışlar kaçta biteceği tam belli değildi izin istedim erken biterse eve gideyim diye, öyle hallettim yani. ama kendime güven geldi ne yalan söyliyim
demek ki ben de evimde misafir ağırlayabiliyormuşum
misafir evin bereketidir, annem derdi ki misafir 9 rızk ile gelir 1ini yer 8ini bırakır gider . ne güzel değil mi...ben sadece uzun zamandır çoluk çocuk yüzünden bir de akrabalık komşuluk ilişkimiz olmadığı için bu işleri elime yüzüme bulaştırırım diye düşünüyordum.
bi de dedikodu yapardık ayyyyyyyyyyy ne pis evi vardı temizle temizle bitmedi diyesamimiyet olduktan sonra bişey olmazdı değil mi, konuşan konuşurdu, dedikodusu yapılan da altta kalmazdı ' hıh sanki çok bi iş yaptı koca totosunu kaldıramıyo' felan derdik ama temiz evlerimiz olurdu beaaaa...
sonra sonra bi de çay yapardık yanına kek poaça
en azından 1 ay devam et artıkın
Sabah ac karnina kayisi hosafi ye dedi 3 kayisi tanesi ama sekersiz yapicaksin dedi...bol yogurt yesillik azicikta ekmek ve en buyuk ayrintida ekmegi tart 25 gram olucak her bir dilim ekmek malesefki 1 dilim degil 4 dilim yerine gecen ekmeklerde var piyasada dedi...ben sok oldum 1 dilim diye yedigim meger hep 4 dilimmis....tl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?