Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün sabah 5:00 den sonra tempolu yürüyüşüme başlamış bulunuyorum devamı gelir inş. gelsin lütfennn

simdi ben dogumlardan sonra yillardir didinip duruyorum en iyi bu hale geldim.yillardir herseyi ikiser tabak yiyip yerinden kalknayanlarinda 57 kiloya inmesi azicikta gicik bir durum yani.korkuyorum valla bunlar birden zayifliycak ben sisman kalicam

kesinlikle öyle eski ve yeni fotoğraflarını sık sık paylaşıyor zaten

bugun icimde doymayan bir kurt var.
sabah
1 yk ile ravaya dokerek yaptiginm pankeklerden 4 tane.1 kivi, 1 kk kadar peynir
ara
1 avuc badem
ara
cikolata
ogle
4 kofte, 1 kepce mercinek corba, salata,
doymadim bir cikolata,baktim olmuyor elmayu tarcina batirip yedim
ara
1 tabak kuru ekma ve kuru kayisi,1 avuc antep fistigi
aksam
kiymali patkican, yogurt,salata

cok yemisim yaa.bu persembe 70 i goreyim istiyoru da idtemekle kalmaz umarim.ya bi de cok badin agriyorrr

kizimla ciktik 1 saat yuruduk.ben yurudum o arabada gezdi yani.
2 fincan bitki cayi
okudugum kitap bitti.

Keşke imece usulü temizlik yapabilsek. Toplanıp her gün birimizin evini temizlesek çabuçak biter. Ne güzel olurdu
bi de dedikodu yapardık ayyyyyyyyyyy ne pis evi vardı temizle temizle bitmedi diyesamimiyet olduktan sonra bişey olmazdı değil mi, konuşan konuşurdu, dedikodusu yapılan da altta kalmazdı ' hıh sanki çok bi iş yaptı koca totosunu kaldıramıyo' felan derdik ama temiz evlerimiz olurdu beaaaa...
sonra sonra bi de çay yapardık yanına kek poaça

Bugün sabah 5:00 den sonra tempolu yürüyüşüme başlamış bulunuyorum devamı gelir inş. gelsin lütfennn
en azından 1 ay devam et artıkın

psikolojim bozuldu yine
10 yaşında erkek çocuğuna lise öğrencisi defalarca tecavüz etmiş offf
Rabbim evlatlarımızı korusun gerçekten büyük bir acı içim yandı yaaa
bol bol dua etmemiz gerekli Rabbim'den başka sığınacak hiç kimsemiz yok

Canim cok sagol bizde istanbuldayiz ...bilgiler icin tesekkurler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugunku menum
sabah iki krep eski kasar recel ( valla pisman degilim zaten kalanlari yiycekti oturdum kahvalti yaptim)
oglen yaprak sarma yogurt
ara form cayi 5 kayisi
aksam. pirasa ( dun yemedim bakalim bugunde yirtarmiyim )

aksam pirasadan yirttim.esim gec gelicek bende nesfit yedim.ben yalniz olsam hic yemek yapmam heralde.hazir kofte sucuk alir gunlerce yerim

Bugum annemi dietisyene goturdum asiri insulun direnci cikti sonuclarda 133 kiloda yartida cikti her menusunde arada yogurt var cok ye cok zayifla dedi ...

Sabah ac karnina kayisi hosafi ye dedi 3 kayisi tanesi ama sekersiz yapicaksin dedi...bol yogurt yesillik azicikta ekmek ve en buyuk ayrintida ekmegi tart 25 gram olucak her bir dilim ekmek malesefki 1 dilim degil 4 dilim yerine gecen ekmeklerde var piyasada dedi...ben sok oldum 1 dilim diye yedigim meger hep 4 dilimmis....tl

Badem ve findikta kavrulmamis olucakmis ve gunde bir saat yuruyus yapilicakmis..belki birilerine faydali olur ...insulun direnci kadinlarda 80 cm bel kalinliginin uzerindeki her kadinda varmis belinizi olcun hanimlar

Son olarak bu kalinlik devamli 80 in ustunde olursa seker hastasi olurmusuz

Sabahki menum
1 yumurta yarim domates cay 5 zeytin 1 burgu peynir az kaşar az ekmek tere maydanoz
Öğle arkadasin ikram ettiklerinden yedim malesef yazamıyorum aksam salata 4-5 kaşık buğday çorbası
yok tatlım bırakmadım ama yeterli derece de sütüm yok galiba bebeğim emdikten yarım saat acıkıyor ek gıda veriyorum sadece geceleri işe yarıyor artık anne sütü
Sen yinede bol bol emzir kilo veriliyo canım ben öyle yapiyorum o kadar yememe ragmen cok almıyorum
seldomcum ikinizide gecmis olsun.hedefcim uc cocuk ev is bide misafir. agirliyosun daha ne olsun supersin
Bencede
Canım ben sürekli misafir agirliyorum allah kolaylik veriyo bi yandan buyugun istekleri küçük aglar bi yandan pasta yap genelde 5cesitin altina dusmedim genelde .gercekten misafir 9kismetiyle geliyor ve herkes sevdiği yete gider

oyyyy oyyy en çok benim dedikodum yapılırdı kadın çürümüş ayol diye :/ neyse dondurucu kek börek dolu semaver çayı da yapar sustururdum sizi ay sondaki kek poaça olayı tam amaca uygun :)

ewet aynen öyle..benim dr. da önce onu söylemişti...bana halk ekmeğin akdeniz, tam tahıllı, ruşeymli ekmeklerini önermişti..onlar 50şer gr.lık minik ekmekçikler,her öğünde bi tane verdi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…