hoff akşam yemek saatinde de
2 kase mercimek çorbası
4 dilim tam buğday ekmeği
salata (güya çorba salata yiyecektim)
az sonra misafire tabak hazırlarken
az kısır, 1 elmalı kurabiye...
çok sevdiğimden değil mecburiyetten temizlik yaptım ben de. yardımcım işe girdi iş çıkışı temizliğe geliyordu. e iş çıkışı misafir var. ben de işten 2saat erken gelip temizlik yaptım. bütün salonu devirdim (vitrin hariç o kadar da değel yane). ama çocuklar eve gelince fark etti' aaaaa evimiz güzel olmuş'' dedi sıpanın teki...evi ben kirletiyorum ya
3 kişi beklerken 7 kişi gelindiama b planım vardı, kermesten aldıklarıma ilave kısır yaparım diye yeşilliklerimi yıkayıp doğrayıp hazırlamıştım. hemencik bulgurumu şişiriverdim o iş de halloldu . çay da çok güzel olmuş diye teşekkürler geldi . alınan yapılan şeylerin ölçüsü de tam yetti, artanları sabah yiyince bişey kalmadı . bir macera da böyle bitti.
valla işte tecrübesiz ev hanımı olunca belki de size göre sıradan bişeyi nasıl ballandıra ballandıra anlatıyorum
beklenildiği üzere kızım hastasabah doktora gittik sağolsun bana da bir gün rapor yazdı, döndük eve...bana da antibiyotik yazdı..meğer ben de hastaymışım :/ zaten bir haftadır sürünüyordum...kızıma da yazdı ama tabi ki kullanmıcam :/ en azından 2 gün...sonrasına bakarız...bi de çenesi dursa :) sesi kısıldı konuşurken eli boğazında sürekli canı yanıyor ama yine de konuşuyor :) az önce susmazsan bant yapıştırıcam dedim arkasını döndü kendi kendine şarkı söylüyor :) bu kızın ilerdeki halini düşünemiyorum...
bugün menü falan yok ne bulursam yemeyi planlıyorum :) hastayım ben yaaa :/
2 kase mercimek çorbası
çok sevdiğimden değil mecburiyetten temizlik yaptım ben de. yardımcım işe girdi iş çıkışı temizliğe geliyordu. e iş çıkışı misafir var. ben de işten 2saat erken gelip temizlik yaptım. bütün salonu devirdim (vitrin hariç o kadar da değel yane). ama çocuklar eve gelince fark etti' aaaaa evimiz güzel olmuş'' dedi sıpanın teki...evi ben kirletiyorum ya
3 kişi beklerken 7 kişi gelindiama b planım vardı, kermesten aldıklarıma ilave kısır yaparım diye yeşilliklerimi yıkayıp doğrayıp hazırlamıştım. hemencik bulgurumu şişiriverdim o iş de halloldu . çay da çok güzel olmuş diye teşekkürler geldi . alınan yapılan şeylerin ölçüsü de tam yetti, artanları sabah yiyince bişey kalmadı . bir macera da böyle bitti.
valla işte tecrübesiz ev hanımı olunca belki de size göre sıradan bişeyi nasıl ballandıra ballandıra anlatıyorum
Merak Etme canım gider emzirmeyi biraktin mi sen .
Evet dün akşam bende hoofff denilecek derecede yedim çayın yaninda.bugundw arkadasa gitcwm o da güzel şeyler yapar orda yerim aksam yemem artik.bu arada dogum iznim bitti biraz rapor kullanicam bakalım
çok becereklisin maşallah hayranlıkla okuyorum benim evim çok pis şuan nasıl temizlicem misafir gelmesini istemiyorum meselaayyyy kendimden utanıyorum
sonunda başardım galiba kaç gündür mesaj yazamıyorum alt kısımdaki cevapla butonu açılmıyordu hata veriyorduama başardım
alt yapı değiştiğinden veriye ulaşılamıyor diyordu bilmiyorum sizde oldu mu
neyse ki dönebildim
2 kase mercimek çorbası
benim sifrem degisti sadece. hosgeldin canim :)))
sabah:
turşu kavurma
5yk kısır:26:
1 haş yumurta
ara: adaçaylı yeşil çay
öğlen: 1 paket limon lifli diyet bisküvi (200 kalori)
çay
yürüyüş: 7000 adım
ara için de 300 ml ayran aldım
aksam yemegim cok acayip oldu.ama suan yazasim yok.bugun gorumcem mide kucultme ameliyati oldu.bu gece yogun bakimda kalicak.yarini bilmiyorum.aslinda onun adina sevinmem lazim son zamanlarda cok kilo aldi ama ameliyat lafi keyfimi kaciriyo.bide ben sIkIlinca uykum gelir suan coooooook uykum var
bugunku menum
sabah iki krep eski kasar recel ( valla pisman degilim zaten kalanlari yiycekti oturdum kahvalti yaptim)
oglen yaprak sarma yogurt
ara sutlu kahve
aksam. pirasa ( dun yemedim bakalim bugunde yirtarmiyim )
waaaaaaw süper bişey ya , insanın karakteri değişir beaaa...milli piyango vurmuş gibi, yeniden doğmuş gibi birşey olsa gerek...çok geçmiş olsun
benim bir arkadaşım var 130 kilo iken ameliyat oldu şu anda 57 kilogörmeniz lazım kocaman kumaş pantalonlar üstüne geometrik anne işi bluzlar giyen mutsuz suratlı kadın bir afet-i devran oldu ve tarzı tamamen değişti dehşet ya gerçekten kilo insanı hem yaşlı gösteriyor hemde mutsuz olduğumuz için yüzümüze daha çok yansıyor galiba
ben de eski alışkanlıklarımı değiştirerek kilo verme yolundayım ama bu hafta kilo alabilirim. ne yalan söyliyim eski alışkanlıklarımın ne olduğunu bile unuıtmuşum. hadi bakalım kendimizi tanıyalım hatalarımızı düzelterek kilo verelim
çok becereklisin maşallah hayranlıkla okuyorum benim evim çok pis şuan nasıl temizlicem misafir gelmesini istemiyorum meselaayyyy kendimden utanıyorum
Hoşgeldin canımBen kilo veremem diye şartlandırınca beyni olmuyobenım en buyuk hatam bu
Keşke imece usulü temizlik yapabilsek. Toplanıp her gün birimizin evini temizlesek çabuçak biter. Ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?