Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yok şekerim ben de pek sevmem temizlik yapmayı. Ama başlayınca da dip bucak her yeri temizlemek istiyorum. Ben de çalışıyorum o yüzden pek vaktim olmuyor bütün evi dökmeye. oda oda temizliyorum ben de. Üstelik tecrübeli falan da değilim 2 yıllık evliyim, annemi çok arıyorum

çok çok geçmiiş olsun canım bizim yaramazı anneannesi bugün kontrole götürdü çok şükür bişeyi yokmuş öksürük geçer demiş doktor kızında hemen iyileşir inş canım

çok becereklisin maşallah hayranlıkla okuyorum benim evim çok pis şuan nasıl temizlicem misafir gelmesini istemiyorum mesela ayyyy kendimden utanıyorum

bugunku menum
sabah iki krep eski kasar recel ( valla pisman degilim zaten kalanlari yiycekti oturdum kahvalti yaptim)
oglen yaprak sarma yogurt
ara sutlu kahve
aksam. pirasa ( dun yemedim bakalim bugunde yirtarmiyim )

Son düzenleme:

yok tatlım bırakmadım ama yeterli derece de sütüm yok galiba bebeğim emdikten yarım saat acıkıyor ek gıda veriyorum sadece geceleri işe yarıyor artık anne sütü

sonunda başardım galiba kaç gündür mesaj yazamıyorum alt kısımdaki cevapla butonu açılmıyordu hata veriyordu ama başardım

alt yapı değiştiğinden veriye ulaşılamıyor diyordu bilmiyorum sizde oldu mu
neyse ki dönebildim

çok becereklisin maşallah hayranlıkla okuyorum benim evim çok pis şuan nasıl temizlicem misafir gelmesini istemiyorum mesela ayyyy kendimden utanıyorum

ne beceriklisi yaff eşim arkadaşlar haftaya bize gelebilir dediğinde yüzümü görmeliydin eşim de alıştı artık kıvırıyo da kıvırıyo, işte evde 3 çocuk var bilmem nasıl olur ki falan demiş sonra başka bir arkadaşına satış yapmaya çalışmış olmamışneyse dedik dur hele, ayarlamaya çalışalım gene öğle arası temizlik yaparım yiyecekleri de hazır alalım falan dedim. öğle arası temizliğe gitmeme gerek kalmadı öğleden sonraya bi eğitim yazmışlar kaçta biteceği tam belli değildi izin istedim erken biterse eve gideyim diye, öyle hallettim yani. ama kendime güven geldi ne yalan söyliyim
demek ki ben de evimde misafir ağırlayabiliyormuşum
misafir evin bereketidir, annem derdi ki misafir 9 rızk ile gelir 1ini yer 8ini bırakır gider . ne güzel değil mi...ben sadece uzun zamandır çoluk çocuk yüzünden bir de akrabalık komşuluk ilişkimiz olmadığı için bu işleri elime yüzüme bulaştırırım diye düşünüyordum.

benim sifrem degisti sadece. hosgeldin canim :)))

valla maşallah sana
ben bir kere psikolojik olarak kaldıramam
aslında zaman zaman evde birşeyler yapıp buzluğa atmak en iyi yöntem galiba ki evimin karşısında pastane var bazen oradan alıyorum bende ikramları napiiiiiiimmm

sabah:
turşu kavurma
5yk kısır:26:
1 haş yumurta

ara: adaçaylı yeşil çay

öğlen: 1 paket limon lifli diyet bisküvi (200 kalori)
çay
yürüyüş: 7000 adım

ara için de 300 ml ayran aldım

7000 adım gerçekten çok iyi bende bu sabah eşime söyledim stepperı ortalıktan kaldırmış temizlikçi onu tekrar çıkartacak bende totoşu kaldırabilirsem yapacağım inşallah

çok geçmiş olsun
benim bir arkadaşım var 130 kilo iken ameliyat oldu şu anda 57 kilo görmeniz lazım kocaman kumaş pantalonlar üstüne geometrik anne işi bluzlar giyen mutsuz suratlı kadın bir afet-i devran oldu ve tarzı tamamen değişti dehşet ya gerçekten kilo insanı hem yaşlı gösteriyor hemde mutsuz olduğumuz için yüzümüze daha çok yansıyor galiba

Son düzenleme:
bugunku menum
sabah iki krep eski kasar recel ( valla pisman degilim zaten kalanlari yiycekti oturdum kahvalti yaptim)
oglen yaprak sarma yogurt
ara sutlu kahve
aksam. pirasa ( dun yemedim bakalim bugunde yirtarmiyim )

ben de eski alışkanlıklarımı değiştirerek kilo verme yolundayım ama bu hafta kilo alabilirim. ne yalan söyliyim eski alışkanlıklarımın ne olduğunu bile unuıtmuşum. hadi bakalım kendimizi tanıyalım hatalarımızı düzelterek kilo verelim

waaaaaaw süper bişey ya , insanın karakteri değişir beaaa...milli piyango vurmuş gibi, yeniden doğmuş gibi birşey olsa gerek...
bir zamanlar şişman ama gururlu bir kadın vardı ya, siz bana şöyle şöyle demiştiniz, şimdi kendi halinize bakın falan diyesi gelir insanın.

Ben kilo veremem diye şartlandırınca beyni olmuyo benım en buyuk hatam bu

Keşke imece usulü temizlik yapabilsek. Toplanıp her gün birimizin evini temizlesek çabuçak biter. Ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…