benim herşeyi bilen :) doktorum diyor ki sindirim sisteminin kendini yenileme saati 23-02 arasıdır, o nedenle sirkeli su yatarken içilmeli ki sindirim sistemine faydası olsun..o öyle dedi diye ben de yatarken içiyorum
Canim ne kadar sieke koyucaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ciitlenbik gecenketde yazmustu forumda da sayfasi vardi.şu beş günlük diyeti yazar mısın nasıl bir şey.
Bana da oyle geldi o yuzden cesaret efemiyorum.bak sen en azindan denedinAllaha sukur sabah 10 basliyan misafirlik saat 5 te. bittiiii.bir tanesi kaldi ama o en zararsizi.neysem artik iki saatte bir uc ana uc ara ogune karar verdim.ben az az duzensiz yiyorum bakalim sonuc ne olucak? bide iki gunluk ayran corbasina baslamistim yarin gun yaptim.cok basim agridi halsiz kaldim hemen yemeye sarildim.zaten eve yetemiyorum bide halsiz kalirsan hic olmaz.
hedefcim bence 5 gunluk diyet cok zorlayici dayanilmaz gibi geliyo bana
ciitlenbik gecenketde yazmustu forumda da sayfasi vardi.
1gun patates
1gun et
1gun sebze
1gun meyvw
1gun yumurta¿¿¿
Nefis terbiyesi icin 1yerden baslicam ama baslayamadim.
Elif ezgiuzmanselin ilk listesini yapabilirim gene. Yalniz daha baslamafan yan çiziyorum;:7 gun yapmicam 5 gun yapsam diyorum
Bana da oyle geldi o yuzden cesaret efemiyorum.bak sen en azindan denedin
benim herşeyi bilen :) doktorum diyor ki sindirim sisteminin kendini yenileme saati 23-02 arasıdır, o nedenle sirkeli su yatarken içilmeli ki sindirim sistemine faydası olsun..o öyle dedi diye ben de yatarken içiyorum
Teşekkürler ben de karar vermemiştim :)
Canim ne kadar sieke koyucaz.
1 su bardağına 2 yemek kaşığı elma sirkesi, benim ki ev yapımı çok ağır olmuyor, bi kez fermente sirke ile içtim midem deliniyordu :/ belki hazır sirkeyle daha az konulmalı
ciitlenbik gecenketde yazmustu forumda da sayfasi vardi.
1gun patates
1gun et
1gun sebze
1gun meyvw
1gun yumurta¿¿¿
Nefis terbiyesi icin 1yerden baslicam ama baslayamadim.
Elif ezgiuzmanselin ilk listesini yapabilirim gene. Yalniz daha baslamafan yan çiziyorum;:7 gun yapmicam 5 gun yapsam diyorum
Bana da oyle geldi o yuzden cesaret efemiyorum.bak sen en azindan denedin
anneeeem o ne öyle...et ve yumurta bütün gün nasıl yenir?? bi de ölçüsü yok mu bunun istediğin kadar mı?
Alkali dieti arastirdinizmi hic ingizli karbonatini...ben bi ara ictim cok gaz yapti ama vucudu alkali hale getirip asitleri attiriyormus.
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazındanca gönderilmiştir.
mrb kizlar.
neymis alkali diyeti hic duymadim.ben su 5 gunluk diyetinize karsiyim kizlar.tek tip beslenme.vucudunuza zarar vermesin.ben olsam yapmam.siz bilirsiniz tabi.
bugunku menum
sabah
1 kivi 1 elma 1 kk peynir
ara
kuru kayisi 5 badem
ogle
1 dlm cok tahilli ekmek.sucuklu.yumurta
ara
bir kase yogurt
aksam
3/4 etli pide yedim.adlinda coktandir canim cekiyordu ama bugun yedim.aksam olmass a iyiydi.artik bitti gitti.
iki dilim balli az yagli ekmek
yok yok yapamam ben bir gün boyunca tek bir şey yemeyi
Ya mantikli degil zaten hele yumurta günü. ..1 su bardağına 2 yemek kaşığı elma sirkesi, benim ki ev yapımı çok ağır olmuyor, bi kez fermente sirke ile içtim midem deliniyordu :/ belki hazır sirkeyle daha az konulmalı
anneeeem o ne öyle...et ve yumurta bütün gün nasıl yenir?? bi de ölçüsü yok mu bunun istediğin kadar mı?
Ama ben sadece bur kac gun aliskanliklarimi kirmak acisindan bakiyorum bu listeye.
Hala da yapmis degilim.acaba diyorum oglen ve aksam yemegi olarak bu yaxilanlar olsa kahvalti ve araya biz mi karar vetsek
Ben cok aradtirdim.karbonattan memnun kalmadim.gerisi de bol yesillik ye anlamina geliyor zaten onu yapmaya calisiyoruzAlkali dieti arastirdinizmi hic ingizli karbonatini...ben bi ara ictim cok gaz yapti ama vucudu alkali hale getirip asitleri attiriyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?