Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım bu da benim uzmanlık alanım :) doktora tezim kritik dönem dil öğrenme yetenekleri üzerine..şimdiiii bi kere 2-6 yaş dil öğrenmede kritik dönemdir..yani bu dönemde öğrenilen dil, yabancı dil değil 2. dil olur...o nedenle kesinlikle bu dönemde dil öğrenilmesi önerilir...kulak aşinalıkları bu dönemde oluştuğundan telaffuz mükemmele yakın olur..hemen hemen her çocukta bu yaşta aynı yatkınlık görülmekle birlikte tabi ki bazı çocuklarda, bilinenin aksine matematiksel zekası baskın olan çocuklarda, dile yatkınlık daha bariz olur..ve kız çocuklarında dil lobsiyonu daha kuvvetlidir...bu dönemde ne kadar çok ing ile muhattap olursa o kadar isabetli olur...hatta siz onunla sadece ing iletişim kurabilirsiniz...mesela benim kızım 7 yaşında ama derdini anlatabilecek kadar kotarabiliyor İngilizceyi..çünkü ben uzuuuun bir dönem sadece ing iletişim kurdum..ing şarkılar filmler izlettim..hala teyzes ile sadece ing iletişim kuruyor...ben kesmek zorunda kaldım, yaşadığımız süreçlerde duygularına hitap edebileceğim dili kullanma zorunluluğum ağır bastı..yalnız her yaz teyzesi ile birlikte olduğumuz süreçte kuzeni ve teyzesiyle ve çoğulukla benimle de ing iletişim kuruyor...farkında olmanız çok güzel kendiniz de destekleyebilirsiniz...ilgisi varsa bunu devam ettirin ki ileride ing kabusu olmasın.. :)

Bu hafta ben iddealiyim kizlar mutlaka vermeye calisicam elimden gelenin en guzelini yapicam ....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

e hayırlı olsun bakalım...açıkçası ben diyetisyenin verdiği listeye de öyle birebir uymuyorum, zaten kendi de diyor, robot değilsiniz bu size öneri siz kendi hayat şeklinize göre şekillendireceksiniz diye..artık oturmuş bir sistemim var şükür...disipline olmak iyi oluyor..

naçizane önerim,

1-kesinlikle hergün tartılma demoralize oluyor insan ister istemez
2-dediği gibi suyu gün içine dağıtarak ve daha çok da akşamları iç. dr.um sindirim sisteminin revize edildiği saatlerde (23-02 arası) vücudun suya en çok ihtiyaç duyduğu saatlerdir diyor..o nedenle akşam 4ten sonra saat başı 1 bardak su öneriyor
3-ekmeği kesinlikle kesme, tabi sağlıklı ekmeği (hergün değiştirerek farklı türler tüketebilirsin)
4-bir kaçamak yaptım dye moral bozma bir sonraki öğünde dengelemeye çalış
5-bolca çiğ sebze tüket (çiğ brokoli karnabahar brüksel gibi bağırsak dostu olanları özellikle)

benim derdim zayıflarken beslenme sistemimi değiştirmekti..sanırım az buçuk becerdim..bir de ete biraz alışsam olacak bu iş :)

faceden görebilen arkadaşlar farkındadır :/ derin depresyondayım aslında yine yeniden :) bikaç gündür depresif diyetteyim :) yani yiyorum yiyorum yiyorum..ama geçecek biliyorum...şu anda o kadar tokum ki nefes alamıyorum ama çiğ karnabahardan :) yiyorum bari sağlıklı olsun dedim napiiiim...bikaç gün daha menü falan yok sonra tam gaz devam inşallah

Anca okudum :)
Ben de bugün slim yapmayı düşünüyorum

Hayirli olsun canim benimde kafama fena takiliyor sen bi kullan memnun kalirsan bende temin edeyim bir tane insallah canim cok guzel cikar ve faydasini da gorursun.

alintilar yaptim cevap yazarken silindi yaa..
fatmabol cok sevindim diyetidyene basladigina.ogrediklerini bize de ogret canim
hedefim ewet ben bu hafta kotulerin arasinda iyiydim.halbuki -600 gr sadece.ama buna sukur.73 de takilmistim.

Tabiki canim mutlaka bilgi veririm..hem gayet iyisin 600 fr super

Tum onerilerin icin cok sagol cnm gercekten cok tatlisin ...seninde su donemin mutlaka gecicek hic takilma derim ve bi bakmissin daha cok vermissin istahina ragmen..

Domates salatalik
Bir yumuta bir dilim peynir

Iki dilim ekmek 5 zeytiin ve cayla sbah kahvaltisi tamamdir heepinizeeee mutluu sabahlar...

- gunaydin hepinize.
-seldom ing. Konusundaki tavsiyelerini okuyunca bi gaza geldim.lets play football diye basladik işe:) bu arada 4 erkekle beraber amator lig macina geldik.bizimkiler (cocuklar ve es)
devre arasinda sahaya daldilar.ve bu mesaji yaxarken hakem tarafinfan sahadan atilmanin zevkini yasiyoruz:)
-sabah anlayacaginuz guzel bi kahvalti ettim.5 gunluk diyet icin patates almistim.patatese intoleransim var diye kararsiz kaldim.5 gunluk diyet veya badka biseye baslicas bakalim.simdi gonlunce ye ama kilo alma diyeti yapiyom:/

herkese iyi haftasonlari.sabah sirke icmeye basladim.suan evde okadar ses varki kafami topliyamiyorum.gorumcemin 3 cocugu komsunun kizi ve benim iki canavar hepsinide yasi yakin.geleli 1.5 saat oldu simdiden cooooook basim agriyo

herkese iyi haftasonlari.sabah sirke icmeye basladim.suan evde okadar ses varki kafami topliyamiyorum.gorumcemin 3 cocugu komsunun kizi ve benim iki canavar hepsinide yasi yakin.geleli 1.5 saat oldu simdiden cooooook basim agriyo

Sirkeyi aç karnına mı içmeliyiz yoksa gün içinde içsek de olur mu ?
:what:

Ben yatarken içiyorum içersem tabi :)

Ambu sepetle birkaçını :)

Haha senin işin de zor şekerim maçta bir tatil günü :)

Patatesli diyet nasıl oluyor ki?

şu beş günlük diyeti yazar mısın nasıl bir şey.

Allaha sukur sabah 10 basliyan misafirlik saat 5 te. bittiiii.bir tanesi kaldi ama o en zararsizi.neysem artik iki saatte bir uc ana uc ara ogune karar verdim.ben az az duzensiz yiyorum bakalim sonuc ne olucak? bide iki gunluk ayran corbasina baslamistim yarin gun yaptim.cok basim agridi halsiz kaldim hemen yemeye sarildim.zaten eve yetemiyorum bide halsiz kalirsan hic olmaz.
hedefcim bence 5 gunluk diyet cok zorlayici dayanilmaz gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…