teşekkürler kızlar..allah hepimizin evlatlarına hayırlı huzurlu yıllar nasip etsin inşallah...akrebim bu akşam okudu kartları bayıldı..kim göndermiş dedi resmine baktık :) çok teşekkürler yeniden yeniden
ahhaaa elimizde bir nimet var demekki bizlerde sıkışınca sana sorular sorabilirmiyizmalum hepimiz çocuk sahibiyiz. Şükür benim bıdığın şimdilik bir sıkıntısı yok gibi duruyor kreşlerinin psikoloğu çağırmıştı beni de bir gün ne korkmuştum çünkü diğer veli arkadaşlara sordum eksi yönlerini daha çok söylüyormuş ... acaba ne yapmalıyım diye paniklemiştim daha duymadan ama şükür uyumlu ve sosyal bir çocuk olduğunu söylemişti...
şimdi bir tane sorum var anne olan tüm arkadaşlarım ... benden tecrübeliler muhakkak vardır benim kızım 4 yaşına girecek daha büyük çocuğu olanlar vardır birde seldom sende eğitimcisin
benim kızım 1.5 yaşından beri türkçe çizgi film izlemekten hoşlanmıyor sürekli ingilizce izlemek istiyor ve 2 yaşındayken ingilizce şarkı ezberlemişti finger songs varya biiliyorsunuzdur belki
şu anda tüm renkleri mor dahil ingilizce olarak ve tam onların aksanıyla söylüyor sayı sayıyor
bazen bizimle konuşurken bile yabancılar ımmm ımm diye bir aksan kullanır ya o tarz konuşuyor (accık delilik var)
bebeklerini ingilizce konuşturuyor oynatırken
biz eşimle sürekli konuşuyoruz ama bu tüm çocuklarda mı görülür yoksa bizimkinin buna bir yeteneği mi var bilemedik hatta ekonomik koşulları zorlayıp koleje gööndermeyi bile düşündük sizce bu üzerine gidilmesi gereken bir durum mu bana bir akıl verseniz
ay ne çok yazdım üşenmeyip okursunuz inşallah
opucuk atan kadini mi gosterdin kiza seldom???
Bugun diyetisyene basladim kizlar ve bir ay sonra kontrole gidicem haftada sadece 3 kez 45 dakika yuruyus verdi bana diet listemde gayet guzel gorunuyor ...bugun sabah 2 dilim ekmek ve peynir
Oglen kabak yemegi ve yogurt
Aksam ici mercimek corbasi et makarna yogurt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana cok az yedigin icin veremedigimi soyledi ve tartida gorunen kilonun sumu yagmi oldugunu bilmenin imkani yoktur o yuzden sadece haftada bir tartil dedi ...tuhaf bi mutluluk var icimde bu listeye inandim ve harfiyen uyacagim insulun direncimde yokmus sadece yuksek kolestrol ayni dert ama 2 haftadir dusmus buda cok guzel bi haber benim icin...
Bu hafta ben iddealiyim kizlar mutlaka vermeye calisicam elimden gelenin en guzelini yapicam ....
Bu hafta en guzel kiloyu yanilmiyorsam sen verdin.ben de kendimi toparlicam insallah en kisa zamanda
Senin icin cok sevindim.bir yere bagli olmak insani daha cok disiplinize ediyor.
Ben de kendime vucut analiz cihazi sipris ettim.bu 3.olacak:)
Bu seferki profesyonel analiz cihazi markasinin ev icin urettigi.189liraya buldum.yorum yazanlar zayiflama mwrkezindeki olcum sonuclari ile ayni ciktigini yazmislar.hadi bakalim hayirlisi.2 gune elimde olur insallah ve faydadini gorebilirim.bogaxini tutmayana uzay teknolojili baskul alsan nolacak:)
alintilar yaptim cevap yazarken silindi yaa..
fatmabol cok sevindim diyetidyene basladigina.ogrediklerini bize de ogret canim
hedefim ewet ben bu hafta kotulerin arasinda iyiydim.halbuki -600 gr sadece.ama buna sukur.73 de takilmistim.
e hayırlı olsun bakalım...açıkçası ben diyetisyenin verdiği listeye de öyle birebir uymuyorum, zaten kendi de diyor, robot değilsiniz bu size öneri siz kendi hayat şeklinize göre şekillendireceksiniz diye..artık oturmuş bir sistemim var şükür...disipline olmak iyi oluyor..
naçizane önerim,
1-kesinlikle hergün tartılma demoralize oluyor insan ister istemez
2-dediği gibi suyu gün içine dağıtarak ve daha çok da akşamları iç. dr.um sindirim sisteminin revize edildiği saatlerde (23-02 arası) vücudun suya en çok ihtiyaç duyduğu saatlerdir diyor..o nedenle akşam 4ten sonra saat başı 1 bardak su öneriyor
3-ekmeği kesinlikle kesme, tabi sağlıklı ekmeği (hergün değiştirerek farklı türler tüketebilirsin)
4-bir kaçamak yaptım dye moral bozma bir sonraki öğünde dengelemeye çalış
5-bolca çiğ sebze tüket (çiğ brokoli karnabahar brüksel gibi bağırsak dostu olanları özellikle)
benim derdim zayıflarken beslenme sistemimi değiştirmekti..sanırım az buçuk becerdim..bir de ete biraz alışsam olacak bu iş :)
herkese iyi haftasonlari.sabah sirke icmeye basladim.suan evde okadar ses varki kafami topliyamiyorum.gorumcemin 3 cocugu komsunun kizi ve benim iki canavar hepsinide yasi yakin.geleli 1.5 saat oldu simdiden cooooook basim agriyo
Ben yatarken içiyorum içersem tabi :)
Ambu sepetle birkaçını :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
canim sirkeyi ben hep sabah biliyodum.aksam icmek dahami faydaliymis? valla ikisi gitti kaldi dort.birinide uyutucam kaldi uc :)))) ama en kotuleri :)))
- gunaydin hepinize.
-seldom ing. Konusundaki tavsiyelerini okuyunca bi gaza geldim.lets play football diye basladik işe:) bu arada 4 erkekle beraber amator lig macina geldik.bizimkiler (cocuklar ve es)
devre arasinda sahaya daldilar.ve bu mesaji yaxarken hakem tarafinfan sahadan atilmanin zevkini yasiyoruz:)
-sabah anlayacaginuz guzel bi kahvalti ettim.5 gunluk diyet icin patates almistim.patatese intoleransim var diye kararsiz kaldim.5 gunluk diyet veya badka biseye baslicas bakalim.simdi gonlunce ye ama kilo alma diyeti yapiyom:/
Ben yatarken içiyorum içersem tabi :)
Ambu sepetle birkaçını :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
canim sirkeyi ben hep sabah biliyodum.aksam icmek dahami faydaliymis? valla ikisi gitti kaldi dort.birinide uyutucam kaldi uc :)))) ama en kotuleri :)))
benim herşeyi bilen :) doktorum diyor ki sindirim sisteminin kendini yenileme saati 23-02 arasıdır, o nedenle sirkeli su yatarken içilmeli ki sindirim sistemine faydası olsun..o öyle dedi diye ben de yatarken içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?