Gunaydinlar :) menü
Sabah : 1 yumurta
5 zeytin
2 dlm peynir
Domates salatalık
Öğle : 1 tabak kurufasulye
6 yk pilav
Cacık
Ara : türk kahvesi
1 lokum
Akşam : firinda kaşarlı karnabahar
Bol salata
2 dlm ekmek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ah ne güzel bir hava çok şükür...azcık üşüsek de çıktık çamlıcaya bir baktık tepeden istanbula :) gıcık mıcık ama güzel şehir İstanbul...güzellik kurtarıyormu hayır!! sen kurtar beni allahım :) yarın yeniden toparlanma sözü vererekten bolca çamlıca simidi tırtıkladım durdum...accık vicdanım huzursuz ya + olursa diye ama ne yapayım izin verdim kafadan kendime...
Selam bende yeni katıldım .kızlar akapuntur deneyen varmı.....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
seldom menu super ama aklina lokum dustu simdi birazcik alip yemem lazim :)) bide camlicayi bende cok severim ama o tarafa gecmisken ille Yusa hz. gitmek isterim.kucuklugumden beri bana en cok huzur veren yer orasidir
afiyet bal şeker olsun tatlım insan mutlu olmak istiyor şu hayatta sen o simidi yerken hissettiğin mutluluğu ben buradan görebiliyorum
günaydın kızlar nasılsınız hafta sonunuz çok güzel geçmiştir inş benimki geceleri uykusuz gündüzleri ev işleriyle geçti birazda kaçamak yaptım pazar günü.bugün karataya başlayacam diye kendimi rahat bıraktım
bugün itibari ile karataya başladım bu sefer çok umutluyum. vericem kilolarımı
sabah
2 yumurta kaynamış
1 dilim peynir
1 domates,1 salatalık
bir bardak şekersiz çay
şimdi ceviz yiyorum su içiyorum çok doydum
hafta sonu diyet muhabbeti açıldı eşimle evlendiğim de bahse girmiştik 60 kilo olunca bana pırlanta alacaktı.dün yine dedi (ben söz verdim 60 kilo ol pırlantayı alacam dedi)bende pırlanta istemiyorum dedim kapodokya tatili istiyorum dedim tamam dedi
aranızda kapodokyaya giden var mı tavsiye ile gitmek daha iyi olacak
Sakın tatili 3 güne sığdırmaya çalışmayın. Ben 12 sene kadar Nevşehir'de yaşadım. Her gelen misafirimizi gezdirirdik.
Siz sorun ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)
ay süper çok sevindim ben çok görmek istiyorum oraları türkiyenin her yerini
ben internetten araştırıyorum ama eşim hiçbir yeri bilmiyoruz nasıl gezicez tek başımıza diyor
butik oteller varmış orda kalalım göremeyi ürgübü avonosu heryerini gezelim istiyorum
balona binemeyiz tabi araştırdım pahalı
kızlar leslie indirmek istiyorum yardımcı olacak olan var mı
Teknoloji canavarı genç nesile soruyorum :) android için leslie yok mu yaaa cebe indirsek mesela???
Sınırsız internetim var ama video oynatırken çok takılıyor online izlemekte zorlaniyorum...gerçi kadının çenesine de tahammül edemiyorum ya :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=492056
canim bence bu daha saglikli.iki ogunle bence gun gecmez yada ben geciremem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?