Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydinlar :) menü

Sabah : 1 yumurta
5 zeytin
2 dlm peynir
Domates salatalık

Öğle : 1 tabak kurufasulye
6 yk pilav
Cacık

Ara : türk kahvesi
1 lokum

Akşam : firinda kaşarlı karnabahar
Bol salata
2 dlm ekmek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seldom menu super ama aklina lokum dustu simdi birazcik alip yemem lazim :)) bide camlicayi bende cok severim ama o tarafa gecmisken ille Yusa hz. gitmek isterim.kucuklugumden beri bana en cok huzur veren yer orasidir

simdi sirkemi ictim.annem ve babam bizde kaldi.bugunu o yuzden pek bilmiyorum ama tahmini menuyu yaziyim
sabah 1 yumurta peynir iki dilim cavdar ekmegi domates salatalik

oglen bezelye yogurt

aksam nesfit

aralarda kahve cay bolca olur.listeyede kesin eklemeler gelir.ama adet oldugum halde 300 gr. az ciktim bu bana iyi geldi.benim tarti lo lo yazmaya basladi aklima gelsede pil alsam yoksa catlarim tartilmazsam

Gunaydin herkese sabah menu degismedi peynir zeytin ekmek ve cay ama listese kuru kayisida var ama malesef evde yok onuda bugun alicam oglen annem ne yapmissa o aksam balik salata

afiyet bal şeker olsun tatlım insan mutlu olmak istiyor şu hayatta sen o simidi yerken hissettiğin mutluluğu ben buradan görebiliyorum

seldom menu super ama aklina lokum dustu simdi birazcik alip yemem lazim :)) bide camlicayi bende cok severim ama o tarafa gecmisken ille Yusa hz. gitmek isterim.kucuklugumden beri bana en cok huzur veren yer orasidir

Benden sana fetva :) bi taneden bişey olmaz...ama bak bi tane!!!

afiyet bal şeker olsun tatlım insan mutlu olmak istiyor şu hayatta sen o simidi yerken hissettiğin mutluluğu ben buradan görebiliyorum

Walla öyle...garip bir huzur var iki gündür üzerimde..daim olur inşallah :)

Sakın tatili 3 güne sığdırmaya çalışmayın. Ben 12 sene kadar Nevşehir'de yaşadım. Her gelen misafirimizi gezdirirdik.
Siz sorun ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

Sakın tatili 3 güne sığdırmaya çalışmayın. Ben 12 sene kadar Nevşehir'de yaşadım. Her gelen misafirimizi gezdirirdik.
Siz sorun ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

ay süper çok sevindim ben çok görmek istiyorum oraları türkiyenin her yerini
ben internetten araştırıyorum ama eşim hiçbir yeri bilmiyoruz nasıl gezicez tek başımıza diyor
butik oteller varmış orda kalalım göremeyi ürgübü avonosu heryerini gezelim istiyorum
balona binemeyiz tabi araştırdım pahalı

kızlar öğle yemeğinde bir tabak etli yeşil fasulye 1 kase yoğurt yedim
ekmek yemedim pilavda yemedim
bu sefer çok umutluyum olacak

Evet balon biraz pahalı . Otel açısından pek bir bilgim yok. diğer konularda daha rahat yardımcı olurum :)

kızlar leslie indirmek istiyorum yardımcı olacak olan var mı

Torrentten indirebilirsiniz
Önce uygulamasını indirmeniz gerekiyor
Yani önce torrent indirin
Sonra Google'a torrent ara bul yazın oradan indirebilirsiniz.
Kolay gelsin :)

Teknoloji canavarı genç nesile soruyorum :) android için leslie yok mu yaaa cebe indirsek mesela???

Teknoloji canavarı genç nesile soruyorum :) android için leslie yok mu yaaa cebe indirsek mesela???

Surekli internetiniz var mı?

Bir tane buldum ben o da paralı

Sınırsız internetim var ama video oynatırken çok takılıyor online izlemekte zorlaniyorum...gerçi kadının çenesine de tahammül edemiyorum ya :)

Ben bir tane buldum google play den ama paralı
Torrentten indirip sonra telefona atailirsin :)
Şahsen ben öyle yapıyorum :)

Ya da google play den 'avd free' uygulaması nı indirip sonra orada dailymotion dan video indirebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…