Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Seldomcum veliyede hiç takma kafani öyle bir düşünce de olan bi kisiye boşuna kafa yorulmaz. Ne veliler var.ben dersi kötü olan ogrencilerin velilerine diyorum ki calismiyor odev yapmiyor bende uzerine gitmiyorum siz bilirsiniz anne baba olarak geleceğini dusunmek sizin goreviniz diyorum

Selam bende yeni katıldım .kızlar akapuntur deneyen varmı.....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi sabahlar herkese misafirimi bekliyorum cok guzel kahvaltilik seyler hazirladim fakat ben bir dilim ekmekle bir dilim peyniri sabah 9 u gecirmeden yedim masada da az biseyler atistiricam artik....guzel bi haftasonu olur insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese gunaydinnn.valla ben misafirle yarisa girerim herzaman ve kazanirim :))))

Günaydın herkese . Bol kilo vermeli haftalar :)

nedense pek keyifliyim bugün :) güneşli aydınlık bir gün..sabahın kör seherinde oyumu verdim geldim kahvaltımı yaptım ama çatlayana kadar :) biraz evi toparlayıp atıcam kendimi sokaklara..ama tırsıyorum bi yandan da olay molay çıkar mı diye! inşallah kazasız belasız geçer bugün...

nurceng bişey sorcam, benim kızım da 1. sınıfa gidiyor..şimdi dk. da kaç kelime okuması normal olan? öğretmeni ortalarda gidiyor diyordu ama geçen gün bir öğrenciyle kıyasladı tam kübranın 7 katıydı...panik olmalımıyım dedim, yoo yetişir dedi...aslında okuyor düzenli olarak, ama hala çok heceliyor, bir de üstün potansiyelli kızım ve aslında okula başlamadan kendince okuyordu bu sesle okuma işi geriye ket vurmasına sebep oldu..ne yapmalıyım hızlanması için? ya da yapmalımıyım?

http://www.zeynkafe.com/dr-ayca-kaya-1-haftalik-gelin-diyeti/

arkadaşlar yeni diyet arayışına girmeden önce buna bir bakın derim. Ayça kayanın gelin diyeti bu. bilenler vardır aranızda gerçi ama ben bu diyeti denemiştim daha önce ve gerçekten hem aç kalmayıp hem de kilo verdiren bir diyet. üstelik diyetin mantığını kavrayınca günlük yaşamınıza adapte edip sürekli uygulayabilirsiniz. ben bunu yapmaya karar verdim yeniden.

Guldurdun beni allahta seni guldursun

amin canim Allah hepimizi gulmekten ayirmasin.ben hala oyumu kullanamadim.ufakligi salliyorum uyutup babasinin yanina koyucam.esim geceleri hastanede kaliyo ablasi hala acilde kaliyo.buyugumu komsuya birakicam.hava gunesli ama cok soguk.gene evde kaldik bugun

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=492056
canim bence bu daha saglikli.iki ogunle bence gun gecmez yada ben geciremem :)))

Canım ben hicbir zaman bi veliye dk da su kadar okumalı demedim . Önemli olan tane tane ve anlaşılır olması. Normal hızda olmalı ne hızlı ne yavaş. Heceleme konusuna gelince bu ayda normal ama artık yavaş yavaş bırakmalı bunuda bol bol okuyarak yapabilir birde okurken illa hecelemesini istemeyin kisaca normal hızda anlamli hecelemeden okumali .

Bende hala kullanamadim eşim görevli. Arkadaş gelecek kucuge bakacak cok yakin zaten buyukte benimle gelecek

Oyumu kullandim ama yoruldum artik bitsin siddet bu ne bicim bi ulke anlayamiyorum...muhtarlik sevimi 8 olu 20 yarali bu ne ya

ah ne güzel bir hava çok şükür...azcık üşüsek de çıktık çamlıcaya bir baktık tepeden istanbula :) gıcık mıcık ama güzel şehir İstanbul...güzellik kurtarıyormu hayır!! sen kurtar beni allahım :) yarın yeniden toparlanma sözü vererekten bolca çamlıca simidi tırtıkladım durdum...accık vicdanım huzursuz ya + olursa diye ama ne yapayım izin verdim kafadan kendime...

Iyi sabahlar arkadaslar kol saatlerinizi ayarlamayi unutmayin. Bizim duvardaki saat hala 02.03 u gosteriyor sabah ilk ona bakmamayi umut ediyorum
Secim sonuclarini merak ettigimden uyuyamadim. Halbuki migdem yaniyor ve yorgunluk belirtileri alarm veriyor. Bir de sayfalar bu kadar hizli ilerlemese kendimi daha iyi hissedecegim.

Akrep'im senin kosturmacanin meyveleri ne durumda ogrendigin gibi paylas olur mu?

Hepinize hayirli bir gun diliyorum.

dun ywediklerimi hic yazmstim.bozdum diyeti
bugun sil bastan.bunlar nasil bizim yasam tarzimiz olacak bilemiyorum.her firsatta saga dola saldiriyorum.bugun tartilmayim

günaydın kızlar nasılsınız hafta sonunuz çok güzel geçmiştir inş benimki geceleri uykusuz gündüzleri ev işleriyle geçti birazda kaçamak yaptım pazar günü.bugün karataya başlayacam diye kendimi rahat bıraktım
bugün itibari ile karataya başladım bu sefer çok umutluyum. vericem kilolarımı
sabah
2 yumurta kaynamış
1 dilim peynir
1 domates,1 salatalık
bir bardak şekersiz çay

şimdi ceviz yiyorum su içiyorum çok doydum

hafta sonu diyet muhabbeti açıldı eşimle evlendiğim de bahse girmiştik 60 kilo olunca bana pırlanta alacaktı.dün yine dedi (ben söz verdim 60 kilo ol pırlantayı alacam dedi)bende pırlanta istemiyorum dedim kapodokya tatili istiyorum dedim tamam dedi
aranızda kapodokyaya giden var mı tavsiye ile gitmek daha iyi olacak

allah kolaylık versin canım takip ediyorum menülerini sende benimkileri takibe al kartaya göre ekmek patates makarna tatlı yok

çok ilginçmiş bende bol bol su içerim şuan bile şişem yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…