Iyi sabahlar herkese misafirimi bekliyorum cok guzel kahvaltilik seyler hazirladim fakat ben bir dilim ekmekle bir dilim peyniri sabah 9 u gecirmeden yedim masada da az biseyler atistiricam artik....guzel bi haftasonu olur insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese gunaydinnn.valla ben misafirle yarisa girerim herzaman ve kazanirim :))))
Guldurdun beni allahta seni guldursun
http://www.zeynkafe.com/dr-ayca-kaya-1-haftalik-gelin-diyeti/
arkadaşlar yeni diyet arayışına girmeden önce buna bir bakın derim. Ayça kayanın gelin diyeti bu. bilenler vardır aranızda gerçi ama ben bu diyeti denemiştim daha önce ve gerçekten hem aç kalmayıp hem de kilo verdiren bir diyet. üstelik diyetin mantığını kavrayınca günlük yaşamınıza adapte edip sürekli uygulayabilirsiniz. ben bunu yapmaya karar verdim yeniden.
Canım ben hicbir zaman bi veliye dk da su kadar okumalı demedim . Önemli olan tane tane ve anlaşılır olması. Normal hızda olmalı ne hızlı ne yavaş. Heceleme konusuna gelince bu ayda normal ama artık yavaş yavaş bırakmalı bunuda bol bol okuyarak yapabilir birde okurken illa hecelemesini istemeyin kisaca normal hızda anlamli hecelemeden okumali .nedense pek keyifliyim bugün :) güneşli aydınlık bir gün..sabahın kör seherinde oyumu verdim geldim kahvaltımı yaptım ama çatlayana kadar :) biraz evi toparlayıp atıcam kendimi sokaklara..ama tırsıyorum bi yandan da olay molay çıkar mı diye! inşallah kazasız belasız geçer bugün...
nurceng bişey sorcam, benim kızım da 1. sınıfa gidiyor..şimdi dk. da kaç kelime okuması normal olan? öğretmeni ortalarda gidiyor diyordu ama geçen gün bir öğrenciyle kıyasladı tam kübranın 7 katıydı...panik olmalımıyım dedim, yoo yetişir dedi...aslında okuyor düzenli olarak, ama hala çok heceliyor, bir de üstün potansiyelli kızım ve aslında okula başlamadan kendince okuyordu bu sesle okuma işi geriye ket vurmasına sebep oldu..ne yapmalıyım hızlanması için? ya da yapmalımıyım?
amin canim Allah hepimizi gulmekten ayirmasin.ben hala oyumu kullanamadim.ufakligi salliyorum uyutup babasinin yanina koyucam.esim geceleri hastanede kaliyo ablasi hala acilde kaliyo.buyugumu komsuya birakicam.hava gunesli ama cok soguk.gene evde kaldik bugun
Bugun diyetisyene basladim kizlar ve bir ay sonra kontrole gidicem haftada sadece 3 kez 45 dakika yuruyus verdi bana diet listemde gayet guzel gorunuyor ...bugun sabah 2 dilim ekmek ve peynir
Oglen kabak yemegi ve yogurt
Aksam ici mercimek corbasi et makarna yogurt
Su icmeyi bile bilmiyormusum susamadan icilicekmis ama yudum yudum bense 3 lt sadece suyu likir likir ardi ardina iciyodum...bu sadece mideni buyutur ve seni aciktirir dedi....oglene kadar 3 bardak aksama kadar 4 bardak yatana kadar 3 bardak bu bile en iyi tuketim dedi ama yavas yavas icin yoksa bobrek yorulur ve idrarla tum yararli vitaminlerde bi ise yaramadan atilir dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?