Sınırsız internetim var ama video oynatırken çok takılıyor online izlemekte zorlaniyorum...gerçi kadının çenesine de tahammül edemiyorum ya :)
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazınd gönderilmiştir.
valla ben de o kadar cok gezdim ki.yani bir kez gormek yeterli.uc gun ideal derim ben.otelleri bilmiyorum.ama ben baska sebepten dedemanda kalmistim memnun kalmadik.aslinda tur ile giderseniz heryeri gezdirirler anlatirlar iyi olur.diger turlu arabanuzla gitmeniz lazim.otellerin bu yonde bi hizmetlwri var mi bilmiyorum canim.ay süper çok sevindim ben çok görmek istiyorum oraları türkiyenin her yerini
ben internetten araştırıyorum ama eşim hiçbir yeri bilmiyoruz nasıl gezicez tek başımıza diyor
butik oteller varmış orda kalalım göremeyi ürgübü avonosu heryerini gezelim istiyorum
balona binemeyiz tabi araştırdım pahalı
Ya da google play den 'avd free' uygulaması nı indirip sonra orada dailymotion dan video indirebilirsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yeşil mercimek yemeği yaptım şimdi onu yiycem yanına yoğurt ve bol salata...
Ohhhh misss:)
yemeğimi yedim ve mutfağı yarın sabah hizmete açılmak üzere mühürledim :) saatler değişince ben otomatik olarak 1 saat erken yemiş oluyorum bu şartlarda...bu sebeple lütfen sevgili metabolizmam haftasonunu unuttur!! ama bu ayki listede ilk ona girmişim allahıma bin şükür :) gururunuzum kızlar :) alkış!!!
Benden sana fetva :) bi taneden bişey olmaz...ama bak bi tane!!!
Walla öyle...garip bir huzur var iki gündür üzerimde..daim olur inşallah :)
ya şu bilgisayar kapanın elinde kalıyor
kızlar ya kızım hasta çiçekmi çıkarıyor acaba ateşi var yanağında ve kolunda kabartılar var
yaa çok korkuyorum 8 aylıkta bebeğim var oda alerjik bronşit tedavisi hala sürüyor inş. çiçek değildir ya
bgünkü menüm
kahvaltı
patates salatası peynir zeytin
öğlen
yok
ara
2 kuru pasta
akşam
çok az pilav mantarlı tavuk
Kizlar iyi aksamlar
Migdem bu aralar rahatsiz bu da ogun atlamama neden oluyor bugun zorla yedim.
Ogun atlayinca daha kotu oluyor kilo da verilmiyor.
Sabah nesfit 1 b sut ile
Ara 5 badem
Ogle 1/2 kase corba
Aksam firinda tavuk ve salata
1 turk kahvesi. 1.5 lt su. 1 b ayran
Hepinizi optum.
Evet balon biraz pahalı . Otel açısından pek bir bilgim yok. diğer konularda daha rahat yardımcı olurum :)
Torrentten indirebilirsiniz
Önce uygulamasını indirmeniz gerekiyor
Yani önce torrent indirin
Sonra Google'a torrent ara bul yazın oradan indirebilirsiniz.
Kolay gelsin:)
valla ben de o kadar cok gezdim ki.yani bir kez gormek yeterli.uc gun ideal derim ben.otelleri bilmiyorum.ama ben baska sebepten dedemanda kalmistim memnun kalmadik.aslinda tur ile giderseniz heryeri gezdirirler anlatirlar iyi olur.diger turlu arabanuzla gitmeniz lazim.otellerin bu yonde bi hizmetlwri var mi bilmiyorum canim.
galiba tur olacak canım tam anlamıyla gezmek için
tebrik ediyorum seni canım bende bu hafta birinci olacamyemeğimi yedim ve mutfağı yarın sabah hizmete açılmak üzere mühürledim :) saatler değişince ben otomatik olarak 1 saat erken yemiş oluyorum bu şartlarda...bu sebeple lütfen sevgili metabolizmam haftasonunu unuttur!! ama bu ayki listede ilk ona girmişim allahıma bin şükür :) gururunuzum kızlar :) alkış!!!
Yeşil mercimek yemeği yaptım şimdi onu yiycem yanına yoğurt ve bol salata...
Ohhhh misss:)
nasıl yaptın yemeği canım değişik birşeyse bende yapıcam
Ben gittim canım bir bilenle gitmek daha iyi çünkü ilceler ayrı yerlerde.birde senin küçük cocuk var zor olabilirgünaydın kızlar nasılsınız hafta sonunuz çok güzel geçmiştir inş benimki geceleri uykusuz gündüzleri ev işleriyle geçti birazda kaçamak yaptım pazar günü.bugün karataya başlayacam diye kendimi rahat bıraktım
bugün itibari ile karataya başladım bu sefer çok umutluyum. vericem kilolarımı
sabah
2 yumurta kaynamış
1 dilim peynir
1 domates,1 salatalık
bir bardak şekersiz çay
şimdi ceviz yiyorum su içiyorum çok doydum
hafta sonu diyet muhabbeti açıldı eşimle evlendiğim de bahse girmiştik 60 kilo olunca bana pırlanta alacaktı.dün yine dedi (ben söz verdim 60 kilo ol pırlantayı alacam dedi)bende pırlanta istemiyorum dedim kapodokya tatili istiyorum dedim tamam dedi
aranızda kapodokyaya giden var mı tavsiye ile gitmek daha iyi olacak
Amin arkadasim.
Menü
Sabah : 1 baharatlı beyaz peynirli tost
3 zeytin
Domates salatalık
Ara : 1 hurma
Öğle : 1 kase mercimek çorbası
Krutonlu patlican salatası
1 dlm ekmek
Ayran
Ara : türk kahvesi
1 lokum
Akşam : fırında karnabaharin kalanı
2 dlm ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?