Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kac gündür geziyorum pastalar borekler tabi artidayim bogazima sahip olamiyorum ben ya.galiba bu sefer zayiflayamayacagim ben

menüm

31.3.pazartesi
Sabah:2sb ılık su
1d. Ekmek, 1 üçgen peynir, dereotu
Ara:1elma, yeşil çay
Öğlen: 1 yumurta, 1 d. Peynir, dereotu maydanoz
1,5 d. Ekmek, 1 sb ayran
Ara: yeşil çay, 1 elma
Ara: 1elma
Akşam: 8yk lahana, 3 köfte, 3yk yoğurt, 1,5 kase çorba
Ara: yarım incir, 2 küçük kare bitter, 3 mısır pirinç patlağı

2,5 litre su+1 şişe maden suyu
Kitap: dönüşüm diyeti

herkese gunaydin
sabah peynir zeytin ekmek tere domates salatalik
ara yarim paket nescafe elma
oglen tavuk marul yogurt salata
ara belki tost
aksam bilinmiyo
bakalim uyarim Insaallah.

çok mutluyum çoook 1.5 yıldır ilk kez 50li bir rakam gördüm tartıda
bu sabah itibari ile 59.8im kızlar vazgeçtim şok diyetten ben istediğim gibi az az ama kalıcı kilo vereceğim inş.
cuma günü diyetisyene gideceğim
haaa bu arada söylemeden edemiyeceğim bugun okula yeni aldığım kendi arabamla geldim
mutluluğum katmerli

herkese gunaydin
sabah peynir zeytin ekmek tere domates salatalik
ara yarim paket nescafe elma
oglen tavuk marul yogurt salata
ara belki tost
aksam bilinmiyo
bakalim uyarim Insaallah.

ayanbucum şu necfaceyi çıkarsan hayatından müthiş selülit yapıyor ben 2 aydır içmiyorum ve 2 aydır platese gidiyorum selülitlerim %40 azaldı

Ben gittim canım bir bilenle gitmek daha iyi çünkü ilceler ayrı yerlerde.birde senin küçük cocuk var zor olabilir

Canım Krutonlu salata nin tarifini verir misin

Çok kolay ve doyurucu, kepekli ekmekleri küp küp dograyip zeytinyagi fesleğen kimyonla harmanlayip fırında kurutuyorum ( kavanozda haftalarca kalabiliyor çorbalara falanda güzel ) kozlenmis patlican bol yeşillik domates salatalık turşu ve krutonlari karistirip limon sirke süper oluyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooo hepsi birden hayırlı olsun :) hiç 6lı rakam bi daha görme inşallah...arabanı da hayırla kazasız belasız kullan inşallah..keyfin daim olsun :)

senin adina cok sevindim canim.arabanida kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanirsin Insaallah

senin adina cok sevindim canim.arabanida kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanirsin Insaallah

sağolun arkidişlerim iyi dileklerniz için allah razı olsun

....veee diyet listem arkadaşlar :

1.GÜN: 1 LİTRE SÜT

2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.

3. GÜN: 200 GR PEYNİR+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU

4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU

5. GÜN: 1 KİLO ELMA

6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR yada YAĞSIZ LIGHT YOĞURT

7. GÜN: 1 LİTRE SÜT

NOT: 6-7 kilo verildiğinde tekrarı 1 ay sonra yapılabilir.5 kilo verilirse eğer tekrarı 1 hafta sonra yapılabilir..

Rusyanın tanınmış diyetisyeni bunu yazan.ve rusyada ünlüleri zayıflatıyormuş.
rusyanın çıtrları bu yüzdenmi böyle zayıf güzel ve çıtır..

Son düzenleme:

Naaaapiyosun kaptanım sen?? Böyle beslenmemi olur :/ hasta falan olursun allah korusun

Ben taktırdım 3 gün oldu ...bakalım ne olacak:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin canım
Hadi bakalım senden yeni haberlerini bekliyoruz sonuçların..
Teknoloji canavarı genç nesile soruyorum :) android için leslie yok mu yaaa cebe indirsek mesela???

Canım google play den video indirme proğramı ile indirebilirsin amaaa hem cep te video takılabilir hem de virüs sıkıntısı çekebilirsin hem telefon ekranı minik olduğu için sıkıntı verir, bilgisayar ekranı bile bana ufak geliyor sıkıyor cep ekranını hiç çekemem şahsen, ben bilgisayardan öneririm canım..

Naaaapiyosun kaptanım sen?? Böyle beslenmemi olur :/ hasta falan olursun allah korusun

Öhöm öhömmm ses sess

Hemen açıklıyayım tatlımm..

Biliyosun yerel seçimleri atlattık, dün çok uykusuz, çok gergin, çok yorgun bir gündü, o yüzden buraya da uğrayamadım..

Şimdi de bağlı bulunduğum sendikanın Mayısın ilk haftası kongresi var.. Çalışmalar yoğunlaştı ve ben kongreye kadar incecik olmak istiyorum ve çalışma yoğunluğundan ne bulursam hüpletmemek adına ve son zamanlardaki seçim stresi ile yoldan çıkan iştahımı dize getirmek adına ve genişleyen midemi küçültmek adına ve kongre akşamı yemek ve eğlencede istediğim elbiseyi giyinip harika hissetmek adına bu listeyi kendime uygun gördüm..

Bilmem anlatabildimmi

İkiside hayırlı olsun diyelim o zaman şekercimm

Kızlar bugün hala bir şey yemedim. canım istemiyor. ama acıkmaya başladım şimdi. gidip az pekmezli yulaf ezmesi yiyeceğim. akşam da acılı tarhana çorbası ve yeşil mercimek yemeği yiyeceğim birer tabak ve ekmeksiz. şimdi de gidip tarçınlı yeşil çayımı demleyeyim. su içme meselesi ve spor meselesi hala erteleniyor. gaza ihtiyacım var benim.

Telefonuma dr. Mehmet Öz den zayıflatma mesajı geldi şu an bu neydi şimdi tırsdım azıcık :18:

huuuuu süpermişşşşş tebrik ediyorum canım seni
inş bende bir gün arabamla okula gelirim(kocam verirse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…