Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Su deyince aklıma geldi hemen bardağımı doldurayım.. Sabahtan bu yana 3 kocaman bardak içtim ben su, ayrıca 2 kupa ısırgan ve yeşil çay karışımı çayımı içtim.. az önce bi soda ve harika tadda kaşar lezzetinde ve görüntüsünde bez tulum peyniri yedim. Tuzsuz yağsız peynir asla yiyemem.Napiim 7 kilo gideceğine 4 kilo gitsin haftada razıyım

Canımm asıl ne dicem sana cuma günü yaptım önerdiğin karışımı ve cumartesi sabah başladım..Tadı harikaaa ve sabah akşam iki kaşık yedim ve pazar çok mutlu oldum, zaten cumartesi gecesi başladı açılışı, pazarda devam etti 1-2 -3 diye düşünsene nerdeyse bir haftadır beklerken günde 3 e çıkması nasıl mutluluk verici ve sana çook dua ettim kuzu.. Ben bu iksire hep devam ederim, hem sağlıklı faydalı hem de sindirimi çalıştırıcı bu kilo vermeyede yardımcı olur süper süper süper..
Çok teşekkür ederim tatlım sana harikasın

gaza mı ihtiyacın var senin bak ben çok güzel zayıflıyorum ve bol su içiyorum sende arkama takılabilirsin 2. takımı bu hafta birinci yapabiliriz ne dersin

huuuuu süpermişşşşş tebrik ediyorum canım seni
inş bende bir gün arabamla okula gelirim(kocam verirse)

O zaman şöyle dua edelim, inş bir gün kendi arabanı alırsın sende

kızlar bugünkü menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 domates
1 salatalık
4 kuru kayısı,fındık

öğlen
balık salata
1 kepçe mercimek çorbası

akşam
zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt
bol yeşillik
öptüm hepinizi ben eve gidiyorum yarın sabah görüşürüz

herkese gunaydin
sabah peynir zeytin ekmek tere domates salatalik
ara yarim paket nescafe elma
oglen tavuk marul yogurt salata
ara belki tost
aksam bilinmiyo
bakalim uyarim Insaallah.

ambuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nescafe yok ambuu nescafe yoooooooooooooooooooookkkkk bakalımda yok uyulacak ve kilolar gidicek..

2. takım, kendimle alakalı sınırlamalar getirdiğimde burasıda sınıra girmiş demektir o yüzden sakın perşembeye kilo alarak gelmeyin sakınn

Canım benim Allah razı olsun. İşe yaradığına sevindim. Bağısakların boşalınca, günde 1 kaşığa indir düzene girer o zaman. Ben de aynı dertten müzdarip olduğum için pek çok şey denemiştim. Bu en güzeli ve bir sürü mineral de alıyoruz böylece. Yalnız tek tip beslememeye dikkat et derim. Zaten bağırsaklar düzene girince kilo vermede hızlanıyor, dikkatli ol. Öptüm çok

harikaymış yalnız kitap ve su ve spor eksiği var bu listenin lütfen tamamlayalım tatlışım..

gaza mı ihtiyacın var senin bak ben çok güzel zayıflıyorum ve bol su içiyorum sende arkama takılabilirsin 2. takımı bu hafta birinci yapabiliriz ne dersin

Ay çok isterim. O zaman ben bugün su içmeyle başlayayım, akşam yatmadan da pilates yapayım. yarın sabah da leslie yapayım bakalım nasıl olcak. Bu hafta çok farketmeyecek kilom çünkü haftasonu çok kaçamak yaptım Ama 60'ı görene kadar bırakıyorum kaçamakları söz. Hadi bakalım gazamız mübarek ola :)))

Senden de canım

Yok canım tek tip beslenme değil zaten listeye dikkat edersen her gün değişiyor, mide küçültücü ve karın yağlarını eriten bi diyet listesi bu ve zaten sabah akşam önerdiğin karışım var ve birde bazen mecburiyetten(akşam yemekte eşim olduğunda terör estirir yemezsem) farklı yediğimde olur ama en azından midem ve iştahım küçülür..
Bakalım görelim hep birlikte

Süper süper, en azından aldığımız sarı kartı da sildiririz, hadi kızlar hep birlikte takımın çizgisini yükseltelim..

Bu hafta farketmese de haftaya ve diğer haftalarda farkeder güzelim ve hafta sonu kaçamak yapılıcak diye bir kural yokki eğer varsa hedefimize ulaşamayız, hangisini isteriz ??

Eşimle pazar kahvaltılarını biraz abartıyoruz bazen. Ama bir çare bulacaım bu duruma kararlıyım. Bir de haftada 1-2 gün de olsa sabah kahvaltıda yulaf ezmesi de yiyebilirsin bağırsaklara iyi geliyor hem de çok tok tutuyor. Küçücük bir kase bile epey tok tutuyor. Ben etinin yulaf ezmesini alıyorum bazen bal süt, bazen de pekmez süt karışımıyla yiyorum, bazen de sadece yoğurtla karıştırıyorum. Sadece sütle karıştırınca miğdemi bulandırıyor yiyemiyorum. Onu da menüne ekle istersen.

Dünkü menüm

Sabah:
1 simit (işyerinde mecburen bu seferde başkana takıldım ) 1 kupa yeşil çay

ara: 1 kupa yeşil çay

Öğle:
1 kupa süt

Akşam:
Tavuk ızgara, sumaklı soğan, bolll salata, ekmek, közlenmiş biber..

Spor: gün içinde 20 dk anca yürümüşümdür, çok uykusuzdum

Su: 3 litre

Kitap: Genç doktora mektuplar..

Aaa dün çok yedim hiç de diyet listesine uyamadım diye üzülürken hiç de çok yememişim

kızlar merhaba
giremedim kaç gündür cumartesi günü misafirlerim geldi

pazar günü malum seçimde görevliydim öldüm bittim çok zordu gece yarılarına kadar sayım yaptık Allahtan seçim kurulundakiler arkadaşımdı da torbalarımızı teslim ederken çok beklemedik 12-1 gibi hallettik işlerimizi hala yorgunluğum devam ediyor
dünde babamın biyopsi sonuçları çıkmış üniversiteye gittik binlerce kez şükürler olsun Rabbime ki temiz çıktı akşamda istanbuldan amcam süpriz yapmış gelmiş babamı görmeye akşam 9 da oraya gittim 1 de geldik ütülerimi yapıyordum herşeyi öylece bıraktık gittik off birde akşam onlarla uğraşacağım yani anlayacağınız ben bende değilim :) sizler nasılsınız

Geçmiş olsun canım. Sevindim babanın sonuçlarına. pazar-pazartesi süper kadın olmuşsun anlaşılan

Arkadaşlar bi şeyi merak ettim.callan ilk hafta kilo almış gibi mi gösterir? Bir bilginiz var mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün işimi bitirirsem yüzmeye gideceğim :) hadi bakalım inş. :)

Arkadaşlar bi şeyi merak ettim.callan ilk hafta kilo almış gibi mi gösterir? Bir bilginiz var mı

hayır aksine kasları uzunlamasına çalıştırdığı için olduğunuz kilodan daha zayıf görünmenizi sağlar ilk hafta derken zaten 7 yi bitirmiş oluyorsunuz zaten ilk kısım 21 günlük bir periyot

hayır aksine kasları uzunlamasına çalıştırdığı için olduğunuz kilodan daha zayıf görünmenizi sağlar ilk hafta derken zaten 7 yi bitirmiş oluyorsunuz zaten ilk kısım 21 günlük bir periyot

Yani ben tartıda çıkandan bahsetmiştim. Kaslar şiştiği için tartıda fazla mı gözüküyor diye sormuştum. :) Bi de 2 gün ara verdim baştan başlayacağım :)

Geçmiş olsun canım. Sevindim babanın sonuçlarına. pazar-pazartesi süper kadın olmuşsun anlaşılan

çok teşekkür ederim valla sorma cumartesi gecesi uyuyamamıştım 2.5 saatlik uykuyla gittim seçime birde telefon otomatik güncelleme yapmış
saat 7 de orada olmamız gerekirken ben saat 6 da çıkmışım evden 5 te uyandım hava da buz gibi arabada oturdum artık açılana kadar gittim gazete aldım falan berbattı yani

yorgunum yorgunum çooooooooooooook yorgunum :/ ama güneş var ya keyfim yerinde şükür :) bi de ben bu yaz saatini seviyorum yaaa..ne güzel eve geldim yedim içtim mutfağı topladım ve hala ikindi namazı geçmedi :) neydi yatsıya yetişmeler!! tabi ikindi itibariyle mutfak da kapanıyor bu da güzel :) bugün 40 dk yürüdüm sonunda...yarın sabah da 40 dk yürücem inşallah..haftada 3 gün bari becersem yürümeyi yetecek..

pazar günleri de yüzmeye başlıyoruz artıkın..ama anne-kız seansına tabi ki..öyle olunca da pek yüzemiyorum aslında ama hiç yoktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…