Su deyince aklıma geldi hemen bardağımı doldurayım.. Sabahtan bu yana 3 kocaman bardak içtim ben su, ayrıca 2 kupa ısırgan ve yeşil çay karışımı çayımı içtim.. az önce bi soda ve harika tadda kaşar lezzetinde ve görüntüsünde bez tulum peyniri yedim. Tuzsuz yağsız peynir asla yiyemem.Napiim 7 kilo gideceğine 4 kilo gitsin haftada razıyımKızlar bugün hala bir şey yemedim. canım istemiyor. ama acıkmaya başladım şimdi. gidip az pekmezli yulaf ezmesi yiyeceğim. akşam da acılı tarhana çorbası ve yeşil mercimek yemeği yiyeceğim birer tabak ve ekmeksiz. şimdi de gidip tarçınlı yeşil çayımı demleyeyim. su içme meselesi ve spor meselesi hala erteleniyor. gaza ihtiyacım var benim.
Kızlar bugün hala bir şey yemedim. canım istemiyor. ama acıkmaya başladım şimdi. gidip az pekmezli yulaf ezmesi yiyeceğim. akşam da acılı tarhana çorbası ve yeşil mercimek yemeği yiyeceğim birer tabak ve ekmeksiz. şimdi de gidip tarçınlı yeşil çayımı demleyeyim. su içme meselesi ve spor meselesi hala erteleniyor. gaza ihtiyacım var benim.
huuuuu süpermişşşşş tebrik ediyorum canım seni
inş bende bir gün arabamla okula gelirim(kocam verirse)
herkese gunaydin
sabah peynir zeytin ekmek tere domates salatalik
ara yarim paket nescafe elma
oglen tavuk marul yogurt salata
ara belki tost
aksam bilinmiyo
bakalim uyarim Insaallah.
Su deyince aklıma geldi hemen bardağımı doldurayım.. Sabahtan bu yana 3 kocaman bardak içtim ben su, ayrıca 2 kupa ısırgan ve yeşil çay karışımı çayımı içtim.. az önce bi soda ve harika tadda kaşar lezzetinde ve görüntüsünde bez tulum peyniri yedim. Tuzsuz yağsız peynir asla yiyemem.Napiim 7 kilo gideceğine 4 kilo gitsin haftada razıyım
Canımm asıl ne dicem sana cuma günü yaptım önerdiğin karışımı ve cumartesi sabah başladım..Tadı harikaaave sabah akşam iki kaşık yedim ve pazar çok mutlu oldum, zaten cumartesi gecesi başladı açılışı, pazarda devam etti 1-2 -3 diye düşünsene nerdeyse bir haftadır beklerken günde 3 e çıkması nasıl mutluluk verici ve sana çook dua ettim kuzu.. Ben bu iksire hep devam ederim, hem sağlıklı faydalı hem de sindirimi çalıştırıcı bu kilo vermeyede yardımcı olur süper süper süper..
Çok teşekkür ederim tatlım sana harikasın
kızlar bugünkü menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 domates
1 salatalık
4 kuru kayısı,fındık
öğlen
balık salata
1 kepçe mercimek çorbası
akşam
zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt
bol yeşillik
öptüm hepinizi ben eve gidiyorum yarın sabah görüşürüz
gaza mı ihtiyacın var senin bak ben çok güzel zayıflıyorum ve bol su içiyorum sende arkama takılabilirsin 2. takımı bu hafta birinci yapabiliriz ne dersin
Canım benim Allah razı olsun. İşe yaradığına sevindim. Bağısakların boşalınca, günde 1 kaşığa indir düzene girer o zaman. Ben de aynı dertten müzdarip olduğum için pek çok şey denemiştim. Bu en güzeli ve bir sürü mineral de alıyoruz böylece. Yalnız tek tip beslememeye dikkat et derim. Zaten bağırsaklar düzene girince kilo vermede hızlanıyor, dikkatli ol. Öptüm çok
Süper süper, en azından aldığımız sarı kartı da sildiririz, hadi kızlar hep birlikte takımın çizgisini yükseltelim..gaza mı ihtiyacın var senin bak ben çok güzel zayıflıyorum ve bol su içiyorum sende arkama takılabilirsin 2. takımı bu hafta birinci yapabiliriz ne dersin
Ay çok isterim. O zaman ben bugün su içmeyle başlayayım, akşam yatmadan da pilates yapayım. yarın sabah da leslie yapayım bakalım nasıl olcak. Bu hafta çok farketmeyecek kilom çünkü haftasonu çok kaçamak yaptımAma 60'ı görene kadar bırakıyorum kaçamakları söz. Hadi bakalım gazamız mübarek ola :)))
Süper süper, en azından aldığımız sarı kartı da sildiririz, hadi kızlar hep birlikte takımın çizgisini yükseltelim..
Bu hafta farketmese de haftaya ve diğer haftalarda farkeder güzelim ve hafta sonu kaçamak yapılıcak diye bir kural yokki eğer varsa hedefimize ulaşamayız, hangisini isteriz ??
kızlar merhaba
giremedim kaç gündür cumartesi günü misafirlerim geldi
pazar günü malum seçimde görevliydim öldüm bittim çok zordu gece yarılarına kadar sayım yaptık Allahtan seçim kurulundakiler arkadaşımdı da torbalarımızı teslim ederken çok beklemedik 12-1 gibi hallettik işlerimizi hala yorgunluğum devam ediyor
dünde babamın biyopsi sonuçları çıkmış üniversiteye gittik binlerce kez şükürler olsun Rabbime ki temiz çıktı akşamda istanbuldan amcam süpriz yapmış gelmiş babamı görmeye akşam 9 da oraya gittim 1 de geldik ütülerimi yapıyordum herşeyi öylece bıraktık gittik off birde akşam onlarla uğraşacağım yani anlayacağınız ben bende değilim :) sizler nasılsınız
Arkadaşlar bi şeyi merak ettim.callan ilk hafta kilo almış gibi mi gösterir? Bir bilginiz var mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayır aksine kasları uzunlamasına çalıştırdığı için olduğunuz kilodan daha zayıf görünmenizi sağlar ilk hafta derken zaten 7 yi bitirmiş oluyorsunuz zaten ilk kısım 21 günlük bir periyot
Geçmiş olsun canım. Sevindim babanın sonuçlarına. pazar-pazartesi süper kadın olmuşsun anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?