Aysegul coruhlu bide onun programlarini izleyin yada tekrarlarini...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Karnımda şişlik var ne içmeliyim? Yeşil çay ya da sirkeli su işe yarar mı ? :) çok acil yarın için :)
Seldom karbonatli suyu o oneriyor ama benim doktorum icme dedi..ph i yuksek su ic yeter dedi bende biraktim bu deni seki gulben surekli karbonatli suyla zayiflamislar
Cig sebzeler yada bunlarin suyu icilen bi diet oneriyor cok mantikli ve senelerce hucreyi inceledigi icin kanseri bile yenersiniz diyor facede sayfasini begen incele canim
Her vucutta baska etki yapiyor bende yesil cay karnimi aciktiriyor ama idrari sokturuyor...
merhaba
dun bugun giremedim.kizum 2,5 yasinda ve urtiker.kurdesen.dabaz dene hastalik oldu.aniden oldu sebebi ne bilmiyoruz.bugynde misaffir vardi.biraz kacti.
iyi akşamlar kızlar hepinize kızım çok hastaydı dünden beri onunla uğraşıyorum
kriptik tonsilit oldu ateş 39.5lara kadar yükseldi okulada gidemedim bugün
zor iş annelik yaa hele 2 çocukla hele hele aileler uzaksa tek başınaysan off zor
ama şükürki imanımız var rabbim yeter diyoruz
can sıkıntısından bugun çok atıştırdım yaa moralim bozuk menü paylaşmak istemiyorum o yüzden inş. yarın tartıda artı olmam
merhaba
dun bugun giremedim.kizum 2,5 yasinda ve urtiker.kurdesen.dabaz dene hastalik oldu.aniden oldu sebebi ne bilmiyoruz.bugynde misaffir vardi.biraz kacti.
iyi akşamlar kızlar hepinize kızım çok hastaydı dünden beri onunla uğraşıyorum
kriptik tonsilit oldu ateş 39.5lara kadar yükseldi okulada gidemedim bugün
zor iş annelik yaa hele 2 çocukla hele hele aileler uzaksa tek başınaysan off zor
ama şükürki imanımız var rabbim yeter diyoruz
can sıkıntısından bugun çok atıştırdım yaa moralim bozuk menü paylaşmak istemiyorum o yüzden inş. yarın tartıda artı olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?