Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

harikaymış yalnız kitap ve su ve spor eksiği var bu listenin lütfen tamamlayalım tatlışım..
canım ben suyu bol içiyorum 2-3 litre yazmak aklıma gelmedi kitap karatay diyetini okuyorum spora gelince spoor yapamıyorum ev işleri birde oğlum huysuzlanınca onu kucağıma alıp müziği açıyorum dans ediyorum o kadar
havalar iyileşince yürüşe başlayacam şimdi çıkamam oğlum hasta olur

babana çok geçmiş olsun canım allah onları başımızdan eksik etmesin

Bugün işimi bitirirsem yüzmeye gideceğim :) hadi bakalım inş. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa bende yüzmek istiyorum elifcim nereye gidiyorsun yüzmeye bizim burdaki yüzme kursları açıldı mı acaba

bende bu yüzme kursları araştırayım eşim götürür belki pazar günleri

yaa bende bu aralar milletin yaninda bir artistim yok yemem rejimdeyim diyorum.mutfagi toplarken iki kisilik yiyorum :)))
bende millete gıcık oluyorum çayı şekersiz içiyorum niye diyorlar kısıra köfteye bu kadar yağ koymayın diyorum bana öcümüşüm gibi bakıyorlar

ben karataya çok umut bağladım ve 3 gündür de yapıyorum 3 gündür hiç ekmek yemedim pilav yemedim tatlı yemedim eşim bile hayret ediyor çaylarımı şekersiz içmeye başladım ve kendimi hiç aç hissetmiyorum zayıflayıacığıma inancım artı bunlar seni gaza getirdi mi tatlım hadi sende kendine yasaklar koy çok ta güzel spor yapıyorsun 2. takımı ilk 3 e girdirelim.

Günaydın canlar

An itibariyle yürüyorum :) ispatli mispatli :)

Eklentiler

• $1396418593875.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 66
hayırlı olsun.
benim şimdi okuduğum dönüşüm diyeti isimli kitapta beni bu konuda motive ediyor.inşallah beraber sağlıklı beslenerek kilolarla vedalaşıcas.

bu arada arkadaşlar biraz nete az girmeye çalışıyorum, mesajşarınızı da okumamaya çalışıyorum yoksa cevap vermezsem çatlarım:26:şekil a1 çitlenbiğe yazmadan duramadımkusura bakmayın. bi dönem beni böyle idare edin. kendimi toparlayayım . ama menümü yazmaya devam tabi ki

Günaydın canlar

An itibariyle yürüyorum :) ispatli mispatli :)

:) öyle bi göbek tarif etmiştin ki yukarıdan bakınca ayakların görünmez zannediyordum tamam susutum yürüyüş için de tebrikler, menüyü yazıp kaçtım

1,4-Salı
Sabah: ılık su, çörekotu yağo, elma sirkesi
1 kep. Galeta, 4 form bisküvi
2üçgen peynir, 1 domates, 3 zeytin

Ara: yeşil çay, ½ elma

Öğlen: 2 köfte, domates ayran

Ara: ½ elma
Ara: 5 g. Bitter çukululata (25 kal)

Akşam:1 kas4e merc çorba, 3 köfte, 6 yk fırında kabak, 4 yk patates, 1 kase yoğurt

Ara: 1 küçük poaça, 1 kk kadar ıslak kek

Yürüyüş:3000 adım
Kitap: dönüşüm diyeti
Su: 2,5 litre

Kuzuuu söylemeyi unuttum, aldığım aktarda dut kurusu yoktu ben de incir ekledim aynı ölçüde, tadı çok harika oldu.Bir dahaki sefere dut kurusu da eklerim yine incirde..Aşurenin içinde çok severim inciri bana o tadı hatırlattı

....veee diyet listem arkadaşlar :

1.GÜN: 1 LİTRE SÜT

2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.

3. GÜN: 200 GR PEYNİR+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU

4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU

5. GÜN: 1 KİLO ELMA

6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR yada YAĞSIZ LIGHT YOĞURT

7. GÜN: 1 LİTRE SÜT

NOT: 6-7 kilo verildiğinde tekrarı 1 ay sonra yapılabilir.5 kilo verilirse eğer tekrarı 1 hafta sonra yapılabilir..

Rusyanın tanınmış diyetisyeni bunu yazan.ve rusyada ünlüleri zayıflatıyormuş.
rusyanın çıtrları bu yüzdenmi böyle zayıf güzel ve çıtır..

Listem dursun gözümün önünde

Bugün 3. gününmdeyim..Sabah gelirken şoktan şekersiz meyve suyu aldım, aslında evde kuru kayısıdan hazırlicaktım ama unutmuşum maalesef

Bir de dün ingiliz karbonatı aldım eczaneden..
Her face açışımda deniz sekiyi gözüme gözüme sokmalarından dolayı araştırmaya başlamıştım karbonatlı suyu...
Pahalı bişii de değilmiş 3 tl ye aldım..Akşam 1 su bardağına 1 çay kaşığı ekledim beklettim biraz sonra karıştırıp içtim, sabah da tekrarladım..

Yiyeceklerin asidik değerini düşürüp hücrelere nefes aldırıyomuş, sağlığımıza çok faydalıymış vs. vs.. tabi beni en çok ilgilendiren kilo vermede etkiliymiş bakcass görcessss

Ben de bi nevi karatay yapıyorum aslında, tabi akşam közde tavukla yediğim ekmeği saymazsak
Beni etkilemeye devam et kuzu :130:
hedef nerelerde yaa ben onu özledim

Yaa sorma ben de akşam ve sabah ilk ona baktım, yoklupu çok belli oluyor dimi

:) öyle bi göbek tarif etmiştin ki yukarıdan bakınca ayakların görünmez zannediyordum tamam susutum yürüyüş için de tebrikler, menüyü yazıp kaçtım

Tam adım atarken boşa mi çektim yoksa hâlâ bütün heybetiyle yerinde

Bugünkü menüm,

Sabah : çeyrek simit
2 dlm kaşar
Domates
1 parça haşlanmış tavuk göğsü (öğlene hazırlarken atistirdim)

Öğle : haşlanmış tavuklu kepek makarna salatası
Yoğurt

Akşam : patlican yemeği 1 tabak
6 yk bulgur pilavı

2 lt su

40 dk yürüyüş

kizlar dun okadar temizlik yaptim tarti hic oynamamis cok gicik oldum.bu hafta temizlige devam.dun koltuklar halilar yikandi makinayla.bugun koltuk altlari ve herseyin altini silicem.mutfagi camasir suyuyla hijyen yapcam.ayyy simdiden kolum agridi :))) diyet nerde derseniz daha yeni kahvalti yaptim oglen ne yiycem belirsiz.hepsini yiyip yaziyim en iyisi

özgee gördüm seniii, özledik kuzu, nasıl oldu baban ve gönderdinmi misafirlerini??

akrebim mesajını okuduğum gibi eşimi aradım eczacı arkadaşı var hemen git bana ingiliz karbonatı al dedim

oda gitmiş demişki ne o zayıflamak isteyen mi var normal karbonattan hiçbir farkı yok git bakkaldan 50 kuruşa al delinin biri kuyuya bir taş atmış o hesap demiş yani ben bakkaldan alıp kullanacağım bakalım nasıl kullanıyorsun sen bu arada

Hmmmm nese zararım fazla değil en azından

Canım bir su bardağına 1 çay kaşığı katıyorum..

Dün akşam yemekden yarım saat önce içtim, bugün de sabah şu yediğim karışımdan sonra içtim, az öncede aklıma geldi yaptım bardağa az sonra içerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…