canım ben suyu bol içiyorum 2-3 litre yazmak aklıma gelmedi kitap karatay diyetini okuyorum spora gelince spoor yapamıyorum ev işleri birde oğlum huysuzlanınca onu kucağıma alıp müziği açıyorum dans ediyorum o kadarharikaymış yalnız kitap ve su ve spor eksiği var bu listenin lütfen tamamlayalım tatlışım..
kızlar merhaba
giremedim kaç gündür cumartesi günü misafirlerim geldi
pazar günü malum seçimde görevliydim öldüm bittim çok zordu gece yarılarına kadar sayım yaptık Allahtan seçim kurulundakiler arkadaşımdı da torbalarımızı teslim ederken çok beklemedik 12-1 gibi hallettik işlerimizi hala yorgunluğum devam ediyor
dünde babamın biyopsi sonuçları çıkmış üniversiteye gittik binlerce kez şükürler olsun Rabbime ki temiz çıktı akşamda istanbuldan amcam süpriz yapmış gelmiş babamı görmeye akşam 9 da oraya gittim 1 de geldik ütülerimi yapıyordum herşeyi öylece bıraktık gittik off birde akşam onlarla uğraşacağım yani anlayacağınız ben bende değilim :) sizler nasılsınız
aaa bende yüzmek istiyorum elifcim nereye gidiyorsun yüzmeye bizim burdaki yüzme kursları açıldı mı acabaBugün işimi bitirirsem yüzmeye gideceğim :) hadi bakalım inş. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yorgunum yorgunum çooooooooooooook yorgunum :/ ama güneş var ya keyfim yerinde şükür :) bi de ben bu yaz saatini seviyorum yaaa..ne güzel eve geldim yedim içtim mutfağı topladım ve hala ikindi namazı geçmedi :) neydi yatsıya yetişmeler!! tabi ikindi itibariyle mutfak da kapanıyor bu da güzel :) bugün 40 dk yürüdüm sonunda...yarın sabah da 40 dk yürücem inşallah..haftada 3 gün bari becersem yürümeyi yetecek..
pazar günleri de yüzmeye başlıyoruz artıkın..ama anne-kız seansına tabi ki..öyle olunca da pek yüzemiyorum aslında ama hiç yoktan iyidir
bende millete gıcık oluyorum çayı şekersiz içiyorum niye diyorlar kısıra köfteye bu kadar yağ koymayın diyorum bana öcümüşüm gibi bakıyorlaryaa bende bu aralar milletin yaninda bir artistim yok yemem rejimdeyim diyorum.mutfagi toplarken iki kisilik yiyorum :)))
ben karataya çok umut bağladım ve 3 gündür de yapıyorum 3 gündür hiç ekmek yemedim pilav yemedim tatlı yemedim eşim bile hayret ediyor çaylarımı şekersiz içmeye başladım ve kendimi hiç aç hissetmiyorum zayıflayıacığıma inancım artı bunlar seni gaza getirdi mi tatlım hadi sende kendine yasaklar koy çok ta güzel spor yapıyorsun 2. takımı ilk 3 e girdirelim.Merhaba daha doğrusu iyi geceler
Bugün spor olarak; 30 dk hareketli müzik ile dans ettim ( çok eğlenceli :) ) sonra mari winsor buns and thighs yaptım(18 dk) , onun üstüne de callanetics yaptım. ( yeniden başladım çünkü 2 gün ara verdim :) ) 1/21
Biri bana gaz versin kilolarımı hiç veremeyecekmişim gibi geliyor
hayırlı olsun.çok mutluyum çoook 1.5 yıldır ilk kez 50li bir rakam gördüm tartıda
bu sabah itibari ile 59.8im kızlar vazgeçtim şok diyetten ben istediğim gibi az az ama kalıcı kilo vereceğim inş.
cuma günü diyetisyene gideceğim
haaa bu arada söylemeden edemiyeceğim bugun okula yeni aldığım kendi arabamla geldim
mutluluğum katmerli
Günaydın canlar
An itibariyle yürüyorum :) ispatli mispatli :)
hedef nerelerde yaa ben onu özledim
Amin :)) bağırsaklar için harika bir tarifim var üstelik müthiş lezzetlieşit miktarda kuru kayısı, hurma, kuru erik, ve dut kurusunu bir kaba dodur sonra üstüne kaynar su doldur üstünü çok az geçecek kadar. üstünü kapatıp iyice yumuşayana kadar beklet birkaç saat. sonra çekirdejlerini temizleyip robottdan geçir ve macun kıvamına gelince kavanoza doldur. hegün 1 kaşık ye. çok zor durumdaysan sabah akşam 1 kaşık ye. karışım buz dolabında 1 hafta durabiliyor. gerçekten mucizevi bir şey bir de haftada 2-3 kez yulaf ezmeli kahvaltı öneririm.
Ben de bi nevi karatay yapıyorum aslında, tabi akşam közde tavukla yediğim ekmeği saymazsakcanım ben suyu bol içiyorum 2-3 litre yazmak aklıma gelmedi kitap karatay diyetini okuyorum spora gelince spoor yapamıyorum ev işleri birde oğlum huysuzlanınca onu kucağıma alıp müziği açıyorum dans ediyorum o kadar
havalar iyileşince yürüşe başlayacam şimdi çıkamam oğlum hasta olur
babana çok geçmiş olsun canım allah onları başımızdan eksik etmesin
aaa bende yüzmek istiyorum elifcim nereye gidiyorsun yüzmeye bizim burdaki yüzme kursları açıldı mı acaba
bende bu yüzme kursları araştırayım eşim götürür belki pazar günleri
bende millete gıcık oluyorum çayı şekersiz içiyorum niye diyorlar kısıra köfteye bu kadar yağ koymayın diyorum bana öcümüşüm gibi bakıyorlar
ben karataya çok umut bağladım ve 3 gündür de yapıyorum 3 gündür hiç ekmek yemedim pilav yemedim tatlı yemedim eşim bile hayret ediyor çaylarımı şekersiz içmeye başladım ve kendimi hiç aç hissetmiyorum zayıflayıacığıma inancım artı bunlar seni gaza getirdi mi tatlım hadi sende kendine yasaklar koy çok ta güzel spor yapıyorsun 2. takımı ilk 3 e girdirelim.
hedef nerelerde yaa ben onu özledim
:) öyle bi göbek tarif etmiştin ki yukarıdan bakınca ayakların görünmez zannediyordumtamam susutum yürüyüş için de tebrikler, menüyü yazıp kaçtım
Bir de dün ingiliz karbonatı aldım eczaneden..
Her face açışımda deniz sekiyi gözüme gözüme sokmalarından dolayı araştırmaya başlamıştım karbonatlı suyu...
Pahalı bişii de değilmiş 3 tl ye aldım..Akşam 1 su bardağına 1 çay kaşığı ekledim beklettim biraz sonra karıştırıp içtim, sabah da tekrarladım..
Yiyeceklerin asidik değerini düşürüp hücrelere nefes aldırıyomuş, sağlığımıza çok faydalıymış vs. vs.. tabi beni en çok ilgilendiren kilo vermede etkiliymiş bakcass görcessss
yaa bende bu aralar milletin yaninda bir artistim yok yemem rejimdeyim diyorum.mutfagi toplarken iki kisilik yiyorum :)))
özgee gördüm seniii, özledik kuzu, nasıl oldu baban ve gönderdinmi misafirlerini??
akrebim mesajını okuduğum gibi eşimi aradım eczacı arkadaşı var hemen git bana ingiliz karbonatı al dedim
oda gitmiş demişki ne o zayıflamak isteyen mi varnormal karbonattan hiçbir farkı yok git bakkaldan 50 kuruşa al delinin biri kuyuya bir taş atmış o hesap demiş yani ben bakkaldan alıp kullanacağım bakalım nasıl kullanıyorsun sen bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?