:) canım benim çok şükür Rabbime hamdolsunki iyi Allahım başımızdan eksik etmesin misafirler gitti ben dün uyudum dinlendim bomba gibi döndüm:)
Senin adına sevindim darısı başımızaçok mutluyum çoook 1.5 yıldır ilk kez 50li bir rakam gördüm tartıda
bu sabah itibari ile 59.8im kızlar vazgeçtim şok diyetten ben istediğim gibi az az ama kalıcı kilo vereceğim inş.
cuma günü diyetisyene gideceğim
haaa bu arada söylemeden edemiyeceğim bugun okula yeni aldığım kendi arabamla geldim
mutluluğum katmerli
Korktum sendenambuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nescafe yok ambuu nescafe yoooooooooooooooooooookkkkkbakalımda yok uyulacak ve kilolar gidicek..
2. takım, kendimle alakalı sınırlamalar getirdiğimde burasıda sınıra girmiş demektir o yüzden sakın perşembeye kilo alarak gelmeyin sakınn
Geçmiş olsun canımkızlar merhaba
giremedim kaç gündür cumartesi günü misafirlerim geldi
pazar günü malum seçimde görevliydim öldüm bittim çok zordu gece yarılarına kadar sayım yaptık Allahtan seçim kurulundakiler arkadaşımdı da torbalarımızı teslim ederken çok beklemedik 12-1 gibi hallettik işlerimizi hala yorgunluğum devam ediyor
dünde babamın biyopsi sonuçları çıkmış üniversiteye gittik binlerce kez şükürler olsun Rabbime ki temiz çıktı akşamda istanbuldan amcam süpriz yapmış gelmiş babamı görmeye akşam 9 da oraya gittim 1 de geldik ütülerimi yapıyordum herşeyi öylece bıraktık gittik off birde akşam onlarla uğraşacağım yani anlayacağınız ben bende değilim :) sizler nasılsınız
Acaba emzirirken zararı olur muBir de dün ingiliz karbonatı aldım eczaneden..
Her face açışımda deniz sekiyi gözüme gözüme sokmalarından dolayı araştırmaya başlamıştım karbonatlı suyu...
Pahalı bişii de değilmiş 3 tl ye aldım..Akşam 1 su bardağına 1 çay kaşığı ekledim beklettim biraz sonra karıştırıp içtim, sabah da tekrarladım..
Yiyeceklerin asidik değerini düşürüp hücrelere nefes aldırıyomuş, sağlığımıza çok faydalıymış vs. vs.. tabi beni en çok ilgilendiren kilo vermede etkiliymiş bakcass görcessss
Bende göremiyorum canımbide ben telden giriyorum eklenmis resimleri goremiyorum.varmi bir yolunu bilen
canım ben suyu bol içiyorum 2-3 litre yazmak aklıma gelmedi kitap karatay diyetini okuyorum spora gelince spoor yapamıyorum ev işleri birde oğlum huysuzlanınca onu kucağıma alıp müziği açıyorum dans ediyorum o kadar
havalar iyileşince yürüşe başlayacam şimdi çıkamam oğlum hasta olur
babana çok geçmiş olsun canım allah onları başımızdan eksik etmesin
aaa bende yüzmek istiyorum elifcim nereye gidiyorsun yüzmeye bizim burdaki yüzme kursları açıldı mı acaba
bende bu yüzme kursları araştırayım eşim götürür belki pazar günleri
bende millete gıcık oluyorum çayı şekersiz içiyorum niye diyorlar kısıra köfteye bu kadar yağ koymayın diyorum bana öcümüşüm gibi bakıyorlar
ben karataya çok umut bağladım ve 3 gündür de yapıyorum 3 gündür hiç ekmek yemedim pilav yemedim tatlı yemedim eşim bile hayret ediyor çaylarımı şekersiz içmeye başladım ve kendimi hiç aç hissetmiyorum zayıflayıacığıma inancım artı bunlar seni gaza getirdi mi tatlım hadi sende kendine yasaklar koy çok ta güzel spor yapıyorsun 2. takımı ilk 3 e girdirelim.
canım ben suyu bol içiyorum 2-3 litre yazmak aklıma gelmedi kitap karatay diyetini okuyorum spora gelince spoor yapamıyorum ev işleri birde oğlum huysuzlanınca onu kucağıma alıp müziği açıyorum dans ediyorum o kadar
havalar iyileşince yürüşe başlayacam şimdi çıkamam oğlum hasta olur
babana çok geçmiş olsun canım allah onları başımızdan eksik etmesin
aaa bende yüzmek istiyorum elifcim nereye gidiyorsun yüzmeye bizim burdaki yüzme kursları açıldı mı acaba
bende bu yüzme kursları araştırayım eşim götürür belki pazar günleri
bende millete gıcık oluyorum çayı şekersiz içiyorum niye diyorlar kısıra köfteye bu kadar yağ koymayın diyorum bana öcümüşüm gibi bakıyorlar
ben karataya çok umut bağladım ve 3 gündür de yapıyorum 3 gündür hiç ekmek yemedim pilav yemedim tatlı yemedim eşim bile hayret ediyor çaylarımı şekersiz içmeye başladım ve kendimi hiç aç hissetmiyorum zayıflayıacığıma inancım artı bunlar seni gaza getirdi mi tatlım hadi sende kendine yasaklar koy çok ta güzel spor yapıyorsun 2. takımı ilk 3 e girdirelim.
Ozgecim babanın nesi vardı ben kaçırmışım galiba?? Her ne ise de allah şifa versin korkularimizdan emin eylesin inşallah..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizim burada henüz kurs yok Ankara'nın bir ilçesinde oturuyorum. Havuzu da yeni açtılar zaten :)
ben kuşadasına çok yakın oturuyorum biraz daha ısınsın havalar deniz sezonu açılır
Babama %90 prostat kanseri olduğu söylendi biyopsi şükür iyi çıktı
Yediklerimizi akşam yazsak olur mu ? :) Çünkü benim önceden planlama şansım yok :)
Hmmmmnese zararım fazla değil en azından
Canım bir su bardağına 1 çay kaşığı katıyorum..
Dün akşam yemekden yarım saat önce içtim, bugün de sabah şu yediğim karışımdan sonra içtim, az öncede aklıma geldi yaptım bardağa az sonra içerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?