Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:) canım benim çok şükür Rabbime hamdolsunki iyi Allahım başımızdan eksik etmesin misafirler gitti ben dün uyudum dinlendim bomba gibi döndüm:)

Ozgecim babanın nesi vardı ben kaçırmışım galiba?? Her ne ise de allah şifa versin korkularimizdan emin eylesin inşallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin adına sevindim darısı başımıza
Korktum senden
Geçmiş olsun canım
Acaba emzirirken zararı olur mu
bide ben telden giriyorum eklenmis resimleri goremiyorum.varmi bir yolunu bilen
Bende göremiyorum canım

Menüm sabah
5 zeytin kk peynir marul 2dilim ekmek cay
ara su humana
öğle 1tabak karnabahar 3-4 kaşık yoğurt 1.5 dilim ekmek ara su
aksam sadece bol yesillikli kuskus salatası yoyecegim ama biraz sevkim kırıldı kilo vetemiyorum 2 haftadır

Kahvaltım 1kk peynir 7-8 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği.

Kızlar bu hafta akşam ve öğle yemeklerimden ekmeği çıkardım. sadece kahvaltıda kendi yaptığım tam buğday ekmeği yiyorum 1 dilim. Üstelik bir kaç gündür ismi lazım değil şeyi hiç yemedim (hani özellikle adet dönemlerinde deli gibi yediğimiz o şey var ya o işte ) Bu sabah da kendime küçük bir bakım yaptım. güzel duş alım ve bebe losyonuyla bütün vücudumu nemlendirdim mis gibi oldum. şimdi gidip su ve yeşil çayımı içeceğim. Su olayını düzene sokmaya çalışıyorum.

Bizim burada henüz kurs yok Ankara'nın bir ilçesinde oturuyorum. Havuzu da yeni açtılar zaten :)

İnşaallah canım ya ilk üçe girelim :)
Teşekkürler motivasyon için :)

Ozgecim babanın nesi vardı ben kaçırmışım galiba?? Her ne ise de allah şifa versin korkularimizdan emin eylesin inşallah..

Babama %90 prostat kanseri olduğu söylendi biyopsi şükür iyi çıktı

Bu arada beni dünkü havuz işi yattı. Onun için o kadar spor yaptım zaten. Neyse havuz perşembe ye inş.

Yediklerimizi akşam yazsak olur mu ? :) Çünkü benim önceden planlama şansım yok :)

Babama %90 prostat kanseri olduğu söylendi biyopsi şükür iyi çıktı

çok geçmiş olsun..verilmiş sadakanız varmış..allah bir daha böyle bir endişeye bile yer vermesin inşallah...insan kendi hastalığından çok sevdiklerinin hastalığıyla yıkılıyor..allah muhafaza

Yediklerimizi akşam yazsak olur mu ? :) Çünkü benim önceden planlama şansım yok :)

zaten birçok kişi öyle yapıyor, önceden yazan bir ben varım sanırım, mutfağın patronu ben olunca :) kolay oluyor tabi menü hazırlamak da..bugün çok geldi yediklerim mesela çok şiştim şuan :/ neyse derdim

Ben yaptim ama oyle degilki 1.5 lt suya 1 tatli kasigi doktora danistim asla icme dedi bende biraktum bobregi cok yorar ve zararli dedi her duydugunuzu yapmayin diye bide fircaladi...

Sabah kahvalti bir dilim ekmek peynir ara 2 kayisi oglen kofte 5 tane 1 dilim ekmek aksam nohut 6 yemek kasigi bir bardak yogurt.

Kahvaltı bir zeytinli poğaça ve Nescafe ( dışarıdaydım )
Öğlen 3 yk makarna, 3 tane balık parçası ( şu reklamlardaki dışı çıtırlı olanlardan)
Akşam 5-6 yk patlıcan yemeği, 2-3 dilim tam kepekli ekmek, 2 yk pilav( pilavı yemeseydim iyiydi )
Sonra türk kahvesi
Bugün akşam misafirlige gitcez. Bayanlar toplanıp oturuyoruz. Ama önceden anlaşıldı öyle börek vs. Yok... gidilene yük olmasın diye sadece bisküvi :)
Yemem inş. Yarın tartı günü sonuçta :)

30 dk yurudum aksamlari ebru salli gobek eritme hareketleri 30 dk .kitap okumuyorum intetnette gezinip arastiriyorum...

Seldom en saglikli olani yapiyor az az vermek ve bunu hayat prensibine cevirmek..birde yikanmak her derde deva hergun su oh misss

Alkali su tuketin col faydali

Kitap olarak da;
Jillian Michaels- zayıflamak için 'biraz' vaktiniz var mı
İrfan demirci- yitik hazinenin kaşifi fuat sezgin
Bu kadar :)

Saka ve pinar su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…