Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canim cok gecmis olsun.Allah yar ve yardimcin olsun.yalnizlik zor benimkiler yakin ama genede yalnizim

merhaba
dun bugun giremedim.kizum 2,5 yasinda ve urtiker.kurdesen.dabaz dene hastalik oldu.aniden oldu sebebi ne bilmiyoruz.bugynde misaffir vardi.biraz kacti.

cok gecmis olsun.Allah beterinden korusun

Kilo bildirimi yarın akşama kadar değil mi yani sabah girmek zorunda mıyım? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla heralde ogleden sonraya kadar olur.ama sabah kaptan cevabini verir canim

temizligim yarilandi cok sukur ama rejimi sormiyin.yarini coook merak ediyorum

Kilo bildirimi için son saat kaç? Akşam yazsak olur mu ? :) ben belki yazamayabilirim. Gündüz de giremiyorum zaten evde değilim :)

Yani anca yazabilirim de sıkıntı olur mu? Eger olursa sabah yazmaya çalışayım :)

canim cok gecmis olsun.Allah yar ve yardimcin olsun.yalnizlik zor benimkiler yakin ama genede yalnizim

cok gecmis olsun.Allah beterinden korusun

valla heralde ogleden sonraya kadar olur.ama sabah kaptan cevabini verir canim

Tmm teşekkür ederim :)

Kizlar az once sinemadan geldim bir kucuk eylul meselesi ben cok begendim eger izlemediyseniz tavsiye ediyorumm

merhaba
dun bugun giremedim.kizum 2,5 yasinda ve urtiker.kurdesen.dabaz dene hastalik oldu.aniden oldu sebebi ne bilmiyoruz.bugynde misaffir vardi.biraz kacti.

Çok geçmiş olsun..allah şifa versin meleklere tez elden inşallah..

Kizlar az once sinemadan geldim bir kucuk eylul meselesi ben cok begendim eger izlemediyseniz tavsiye ediyorumm

En son ne zaman sinemaya ya da tiyatroya gittim hatirlamiyorum bile

Menü hazır yazayim bari

Sabah : 1 lavaş
1 yumurta
Bol yeşillik
5 zeytin

Öğle : zeytin yağlı enginar
1 kupa mercimek çorbasi
2 dlm ekmek

Ara : 1 dlm diyet kek
Kahve

Akşam : 2 ev yapımı lahmacun
Ayran

2 lt su

Bugün yürüyüş yapamam

Kitap : sessiz öyküler

Kızlar kilom 79 gün içinde giremeyebilirim listeye eklermisiniz?

günaydın kızlar ben sabah tartıldım 67 kiloyum bugün rektör geliyormuş okula ben çıkıyorum belki giremem hepinizi öptüm görüşürüz.

ya kızlar kilo çizelgesinde 59,9 yazamıyorum hep 59 çıkıyor nokta denedim virgül denedim olmuyor bu küsüratı nasıl yapıyoruz bilen varsa bana bi anlatıversin bi zahmet

-slm kızlar, sabah erkenden 4-5 tane bildirim yapılmış tebrikler kilolar da verilmiş
-özge çok geçmiş olsun. yeşil çayın prostat kanserini önlediği hatta iyileşme sağladığına dair araştırmalar var
-çitlenbik size de geçmiş olsun. burada daha önce de tavsiye ettiğimiz bir ilacımız var: balla sulandırılmış soğanın suyu. kış hastalıklarına inanılmaz iyi geliyor. yarım soğanı dilimle-1 yk bal koy üstüne 8-24 saat arası oda ısında sulansın, sabah akşam çocuğuna 1er tatlı kaşığı antibiyotik ilaç verir gibi ver. inan ilacın düşüremediği ateşi bile düşürüyor. benimkiler de öksürüyor bir tanesinin 2 gündür ateşi de var, ballı soğan suyuna devam etmesek herhalde bu gün hastanelerde olurdum.
-siyah beyaz size de geçmişler olsun. dün akşam maranki öksürük tıksırık için balla sulanrılmış turp öneriyordu. aaaa dedim aynı bizim soğan suyu gibi. sonra baktım ki allerjik rahatsızlıklar falan diyor. dene istersen turbun içini oyup bal koy sabaha kadar ballı turp suyu bardağa damlasın onu bi ver bakalım çocuğa. umarım şifa olur

-uhs kolay gelsin. biz de sabah idari bi denetimden geçtik. Bu sabah işe iyi ki erken gitmişim.geç gelenler hemen soruldu neredeler diye. bu arada aynı apartmanda oturduğumuz bakıcımız 20-30 dk uzaklıktaki köyüne taşındı. köye yaptırdığı ev bitti epeydir diyordu taşınıcam ama çocuklara da bakmaya devam etmek istiyorum diye. cümbür cemaat evden çıkmak zor oluyor diye bu sabah biraz erken çıktım, büyük oğlanın okulu onların köyü ile aynı tarafta , sabah okulun önüne geliyorlar, ufaklıklar araba değiştiriyorlar , ben de işe geliyorum .

-fatma ile elif yüzme havuzundan bahsediyorlardı yanılmıyorsam. bizim eve yakın yüzme havuzu var, açılışı yapıldı ama nasıl giderim çocuklarla diyordum. bakıcım köye taşınınca çocuklar istersen bizde kalsın, istiyorsan akşamaları da alma falan dedi akşamları alırım tabi ki de biraz geç alıp yüzmeye en azından bir aylığına gitmek istiyorumsuya girmişliğim var ama yüzme bilmiyorum, yüzme öğrensem yeter bir ay spor yapmış da olurum.

merhaba canım teşekkür ederim şimdi rektör hocalarla toplantıda bende kaçamak yapıyorum nete giriyorum
soğansuyu tarifi vermişsin bende bebeğime azcık versem ne olur acaba bal 1 yıldan önce yasak ya korkuyorum yedirsem mi
bende yüzme havuzunu araştırıyorum bu arada ama ben sadece pazar günleri gidebilirim herhalde

1yaşından küçük çocuklar için bal yerine şeker kullanılabilir.

**2. TAKIM 354. ETAP **SONUNCUSU :26::26:
akrep33 (65 /65,5 /-0,5/ -0,77%)
Seldom ( 79.5 /79,4/0,1/0,13%)
hedef52 ( 63,7 /63,8/-0,1/ -0,16%)
selennnnn ( 60 / 60 / 0 / 0,00%) Sabit
Siyahbeyaz0066( 71,3 /70,7 /0,6 /0,42 %) Kilo yüzdesi ikiye bölündü, eski üye niki değişti
Ambuyanbu ( 75.5 /75,5/0/0 %)Sabit
nurceng( 61.6/61,7/-0,1/0,16 % )
uhs ( 67,3 /67,6 / -0,3/ -0,22% )Kilo yüzdesi ikiye bölündü
nazperver( 58,1 / 58 / 0,1 / 0,17% )
ozgekrd (85 /85/0/00%) Sabit

2. TAKIM ORTALAMASI: -0,03%

allah şifa versin canım bebeğine
merhaba
canım geçmiş olsun allah şifa versin

bizde dün recebe gittik eşimin ısrarı ile bebeğime de babaannesi baktı hiç beğenmedim keşke gitmeseydim bebeğimde ağlamış oyalayamamışlar pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…