- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
**2. TAKIM 355. ETAP **[/COLOR]
akrep33 (65,5 ///%)
Seldom (79,4/79/0.4%)
hedef52 ( 63,8/0/0/ 0%) sabit
selennnnn ( 60 / %)
Siyahbeyaz0066( 70,7/70,4/0,3/0,42 %)
Ambuyanbu ( 75,5/75,5// %)
nurceng( 61,7/62/-0.3/ % )
uhs ( 67,6 / 67,0/0,6/0,89 % )
nazperver( 58 /58/0/0 % )
ozgekrd (85 /84,8/0,2/) [/B]
2. TAKIM ORTALAMASI:
fatmabol (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo=82 )Hedef kilo:
elif_merve (başlangıç kilosu=65 / Bu sabahki kilo= 64.8 )Hedef kilo:53
m1986 (başlangıç kilosu=65.5 / Bu sabahki kilo=63.8 )Hedef kilo:60
citlenbikbesyo(başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
Düzelttim yanlış olmuş da :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bugün çooook yoğun ve yorucu bir gündü ama çok şükür sağsalim geldik evimize..bir velim; 3 oğlum var sabah evden çıkarlar ve İstanbul gibi bir yerde akşama sağsalim geliyorlarsa en büyük şükür sebebimdir derdi..walla çok haklı...karşı komşumun ekim ayında annesi vefat etti, şubatta eşi, bugün de 17 yaşındaki torunu...kadıncağıza bakıp halime binlerce şükrettim..ne büyük nimet akşam tekrar buluşabilmek...ben çok şükrettim siz de şükredin diye yazıyorum...ota çöpe takılmadan yaşamayı da aşılayalım birbirimize..bence en büyük eksiğimiz bu..
gercekten cocuklarimiz ailemiz Allaha emanet.ben Istanbulda dogdum buyudum ama keske burdan gidebilsek.benim esim cok sinirli acaba kavga edermi yolda birisi satasirmi diye hep merak ederim.Allah hepimizi korusun kollasin kotulerden kazadan beladan korusun Insaallah.yazarken gozlerim doldu.sismanim ama cok hisliyimdir :))))
Tartida gorunen su kaybimi yoksa yagmi bilemiyoruz tabiki ama ben platesi cok oneriyorum 3 gunde gobegim cok farketti....yuruyus ve plates onemli olan kilo kaybindan ziyade guzel gorunmek bence ...yoksa 5 kilo giderde gobek kipirdamazsa bu cok daha sorun bence
Selam kzlar dogum yaptm aralk aynda ama hala 1 gram veremedim emziriyorum diye diyet yapmaya da korkuyorum sutum zarar gorur diye ama olmuyo boylede 61 kiloyla hamile kaldm 74 le doguma gittim dogumdan sonra 69 a dustum ole kaldi ve ben bu durmdan cok rahatszm basenlerm falan zaten vardi daha kalinlasti selulitler olustu bugun kendi capmda spora basladm ama tek basina spor yapmak cozum degil tabiki nasl yapsam da kilo versem bilmiuorum
gercekten cocuklarimiz ailemiz Allaha emanet.ben Istanbulda dogdum buyudum ama keske burdan gidebilsek.benim esim cok sinirli acaba kavga edermi yolda birisi satasirmi diye hep merak ederim.Allah hepimizi korusun kollasin kotulerden kazadan beladan korusun Insaallah.yazarken gozlerim doldu.sismanim ama cok hisliyimdir :))))
Bugun gercekten benim acimdan cok kotu bir gundu icimde tuhaf bir huzursuzluk vardi oglumu opene kadar devam etti...su an cok iyiyim bu cocuklar superler iiki varlar Allah hepsini korusun insallah
Tartida gorunen su kaybimi yoksa yagmi bilemiyoruz tabiki ama ben platesi cok oneriyorum 3 gunde gobegim cok farketti....yuruyus ve plates onemli olan kilo kaybindan ziyade guzel gorunmek bence ...yoksa 5 kilo giderde gobek kipirdamazsa bu cok daha sorun bence
Selam kzlar dogum yaptm aralk aynda ama hala 1 gram veremedim emziriyorum diye diyet yapmaya da korkuyorum sutum zarar gorur diye ama olmuyo boylede 61 kiloyla hamile kaldm 74 le doguma gittim dogumdan sonra 69 a dustum ole kaldi ve ben bu durmdan cok rahatszm basenlerm falan zaten vardi daha kalinlasti selulitler olustu bugun kendi capmda spora basladm ama tek basina spor yapmak cozum degil tabiki nasl yapsam da kilo versem bilmiuorum
Hosgeldin canim bende aralıkta dogum yaptim 11 aralıkta emziriyorumSelam kzlar dogum yaptm aralk aynda ama hala 1 gram veremedim emziriyorum diye diyet yapmaya da korkuyorum sutum zarar gorur diye ama olmuyo boylede 61 kiloyla hamile kaldm 74 le doguma gittim dogumdan sonra 69 a dustum ole kaldi ve ben bu durmdan cok rahatszm basenlerm falan zaten vardi daha kalinlasti selulitler olustu bugun kendi capmda spora basladm ama tek basina spor yapmak cozum degil tabiki nasl yapsam da kilo versem bilmiuorum
Okurken direk içimden geçen cümleyi yazıyorum, 'ay yerim seni yaaa!!' sonra da kendime güldüm tabi hem şişko hem hisliyim diye :)
Amin inşallah..
Hah ışte benim can simidim bildiğin şambiyel oldumidemin katı yerinde duruyor hala pehhhh
Bence emzirirken diyetisyenle zayiflamalisin...ıbrahim saracoglu emzirirken yanan yaglardaki toksin kana ve süte karışır direk bebeğe geçer diyor...araştırılmalı!!
Siyahbeyaz beni de sev ya fazlam var eksiğim yok walla kızlardan!! Hatta zorlasam hedefi 2ye bile katlarim yani
Hedef teknoloji diyetinde sanırım bence iyi de yapıyor...
Dun bir kez daha anladim Allah kimseyi caresiz birakmasin ve kimseye sevdiklerinin aci cektigini gostermesin.
Seldom ne guzel yazmissin canim, her yazdigin cumleyi zevkle okuyorum. Haklisin her bir anin kiymetini bilmek ve sukretmek lazim.
Hosgeldin canim bende aralıkta dogum yaptim 11 aralıkta emziriyorum
Saraçoğlu ne dedi anlamadım emzirirken zararlı mi kilo vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?