**2. TAKIM 355. ETAP **
akrep33 (65,5 ///%)
Seldom (79,4/79/0.4%)
hedef52 ( 63,8/0/0/ 0%) sabit
selennnnn ( 60 /60/0/0 %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,7/70,4/0,3/0,42 %)
Ambuyanbu ( 75,5/75,5/0/ 0%)sabit
nurceng( 61,7/62,0/-0.3/-0,49 % )
uhs ( 67,6 / 67,0/0,6/0,89 % )
nazperver( 58 /58/0/0 % )sabit
ozgekrd (85 /84,8/0,2/0,24% )
2. TAKIM ORTALAMASI:
fatmabol (başlangıç kilosu=83,3 / Bu sabahki kilo=82/3haftalık )Hedef kilo:70
elif_merve (başlangıç kilosu=65 / Bu sabahki kilo= 64.8 / 3haftalık)Hedef kilo:53
m1986 (başlangıç kilosu=65.5 / Bu sabahki kilo=63.8/ 3haftalık)Hedef kilo:60
citlenbikbesyo(başlangıç kilosu= 61/ Bu sabahki kilo=59,9 /2haftalık)Hedef kilo:53
kaptan listemiz budur.
elif az kilo vermek listeye girmeye engel değil diye düşünüyorum ama kaptanın bir bildiği de var ki sana öyle dedi3 haftada 200 gr...diyete yeni başlandığında hep hızlıca bir kilo verilir sende bu olmadı...listede olmak da çok önemli değil, amacımız kilo vermek , neden şimdiden böyle elif???
Ben 2 haftalık değil miydim ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eveet 14. takımın listesi tamam, şimdi gelelim 2. takımaa
Şekerler ne durumdasınız bakalım
hedef yrrin belli oluyor.ozletme kendini lutfen.bi sorun yoktur umarim.
ambu seni de seviyorum
beni yarisimizda ezip gecmis olsanda bende seni seviyorum canim :)))))
Ambuu seninle alakalı sıkıntı hissediyorum, bi problem yok umarımpaylaşmak istersen biz burdayız
hisli kaptanim haklisin valla.benim gorumcem mide kucultme ameliyati olmustu iki hafta once burdan paylasmistim.iki hafta oldu yogun bakimdan cikamiyo.kendi nefes alamadigindan makinaya bagli yatiyo.herkeste moral sifir.bide esim isten gelip biraz uyuyo gece hastanede kaliyo.bende tirsak oldugundan acayip ruyalar goruyorum uyuyamiyorum gunduzde pek keyfim olmuyo.bunada sukur diyim tek yapabildigimiz dua etmek.
bir sor bin ah isit diye buna derler heralde.ilgin icin sagol kaptancim.herkese hayirli cumalar bide hastamiz icin dua istiyorum canlarim
ambu seni de seviyorum
hisli kaptanim haklisin valla.benim gorumcem mide kucultme ameliyati olmustu iki hafta once burdan paylasmistim.iki hafta oldu yogun bakimdan cikamiyo.kendi nefes alamadigindan makinaya bagli yatiyo.herkeste moral sifir.bide esim isten gelip biraz uyuyo gece hastanede kaliyo.bende tirsak oldugundan acayip ruyalar goruyorum uyuyamiyorum gunduzde pek keyfim olmuyo.bunada sukur diyim tek yapabildigimiz dua etmek.
bir sor bin ah isit diye buna derler heralde.ilgin icin sagol kaptancim.herkese hayirli cumalar bide hastamiz icin dua istiyorum canlarim
Rabbim acil şifalar versin canım, kötü bi durum gerçekten..
Bu da bizlere örnek olsun inş.. Normal yollarla küçültelim midemizi..Porsiyon ölçülerimizi azar azar küçülterek başarabiliriz bunu..
Rabbim Cuma günü hürmetine tüm hastalarımıza acil şifalar versin inş. amiin..
ne guzel birr dua.hepimiz gilelim herzaman:)Ah canım benim bir mumini cuma günü gülümsettin :) allah da seni her daim güldürsün inşallah..
İnsanoğlu ne garip illa ki duymak istiyor güzel şeyler..iyi ki varsınız kızlar..allah hepiciginizden razı olsun
Dün havuza gittim :) yüzme bilmiyorum ama yavaş yavaş öğreniyorum. Yani dün biraz biraz yüzmeye başladım. Eğer vaktini ayarlayabilirsem haftada 1 gidebilirim. Onun dışında cardio :)
bende katılıyorum bütün kalbimleseni grubumuzun ablasi,bilge kisisi ,basindan gecenlerle ragmen hala dimdik durabildigin icin cok guclu ,olarak goruyorum ve cok seviyorum:)
canım şimdi interntten bakıyorum videolarına teşekkür ederim.Uhs ebru sallinin isinma egzersiz ve esneme cd ssi olabilir ben orginalini almadam cdci bana doldurdu uhs hemen basla super zevkli...
ambu seni de seviyorum
çok çok geçmiş olsun en yakın zamanda eski sağlıpına kavuşur inş görümcen sende dikkat et kendine üzüntü stres seni de hasta etmesin
bende yüzmek istiyorumm akşam eşime söylicem beni götürsün yüzme havuzuna çocuğa da kendisi baksın
bende katılıyorum bütün kalbimle
canım şimdi interntten bakıyorum videolarına teşekkür ederim.
çok çok geçmiş olsun en yakın zamanda eski sağlıpına kavuşur inş görümcen sende dikkat et kendine üzüntü stres seni de hasta etmesin
Kızlar ebsuşallının tv programının videoları da var ordan da takip edebilirsiniz. Bayağı işe yarıyor. http://www.beyazgazete.com/video/tv-programlari/beyaz-tv-81/ebruli-beyaz-tv-323519/?sayfa=4
spor vücudu şekillendiriyor kilo vermesek de zayıf gözüküyor insan.kizlar ben bir kere ebru salli yaptim.iki gun belim agridi.beceremedim heralde.ama bir arkadasim cok faydasini gordu.kiz kilo vermeden forma girdi
kizlar ben bir kere ebru salli yaptim.iki gun belim agridi.beceremedim heralde.ama bir arkadasim cok faydasini gordu.kiz kilo vermeden forma girdi
ambu seni de seviyorum
Cok uzuldum canim ya ne denirki Allah sifa versin bende anneme dusunuyodum ama su an bitti o istek.
gerçekten çok çok haklısın halimize bin şükürkızlar bugün çooook yoğun ve yorucu bir gündü ama çok şükür sağsalim geldik evimize..bir velim; 3 oğlum var sabah evden çıkarlar ve İstanbul gibi bir yerde akşama sağsalim geliyorlarsa en büyük şükür sebebimdir derdi..walla çok haklı...karşı komşumun ekim ayında annesi vefat etti, şubatta eşi, bugün de 17 yaşındaki torunu...kadıncağıza bakıp halime binlerce şükrettim..ne büyük nimet akşam tekrar buluşabilmek...ben çok şükrettim siz de şükredin diye yazıyorum...ota çöpe takılmadan yaşamayı da aşılayalım birbirimize..bence en büyük eksiğimiz bu..
ya sen çok tatlısın yaaagercekten cocuklarimiz ailemiz Allaha emanet.ben Istanbulda dogdum buyudum ama keske burdan gidebilsek.benim esim cok sinirli acaba kavga edermi yolda birisi satasirmi diye hep merak ederim.Allah hepimizi korusun kollasin kotulerden kazadan beladan korusun Insaallah.yazarken gozlerim doldu.sismanim ama cok hisliyimdir :))))
amin
allah şifa versin canım yaahedef yrrin belli oluyor.ozletme kendini lutfen.bi sorun yoktur umarim.
ambu seni de seviyorum
aminRabbim acil şifalar versin canım, kötü bi durum gerçekten..
Bu da bizlere örnek olsun inş.. Normal yollarla küçültelim midemizi..Porsiyon ölçülerimizi azar azar küçülterek başarabiliriz bunu..
Rabbim Cuma günü hürmetine tüm hastalarımıza acil şifalar versin inş. amiin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?