Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben 2 haftalık değil miydim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eveet 14. takımın listesi tamam, şimdi gelelim 2. takımaa

Şekerler ne durumdasınız bakalım

elif yarın 3. haftan doluyor. ilk gelişin 15 mart .

Hayırlı cumalar canlarım. Allah bütün hayırlı dileklerimizi kabul etsin İnşallah.

Bu sabahhh leslie yaptııımmm oleeeyyyy

Kahvaltım 1kk peynir, 3 zeytin, yarım dilim tam buğday ekmeği.
Öğlen arkadaşım börek yapıp getirecekmiş de ımmm yani şeyy azcık yeme çalışacağım :18:
Akşam azcık yağda kavrulmuş, salçalı sulu pişirdiğim köfteyle makarna olacak. Ama ben makarnasını az yiyeceğim

**2. TAKIM 355. ETAP **

akrep33 (65,5 /65,5 / 0 / 0,00%) Sabit
Seldom ( 79,4 / 79 / 0.4 / 0,50%)
hedef52 ( 63,8/0/0/ 0%) Sabit
selennnnn ( 60 /60/0/0 %) Sabit
Siyahbeyaz0066( 70,7 / 70,4 / 0,3 / 0,42%)
Ambuyanbu ( 75,5 / 75,5 / 0 / 0%) Sabit
nurceng( 61,7 / 62,0 /-0.3 / -0,49% )
uhs ( 67,6 / 67,0 / 0,6/ 0,89% )
nazperver( 58 / 58 / 0 / 0,0% )Sabit
ozgekrd ( 85 / 84,8 / 0,2 / 0,24% )
m1986( 65,5 / 63,8 / 1,7 / 2,60% / 0,87%) Yeni üye/ Kilosu üçe bölündü/Hedef Kilo:60
fatmabol( 83,3 / 82 / 1,3 / 1,56% / 0,52%) Yeni üye/ Kilosu üçe bölündü/ Hedef Kilo:70
citlenbikbesyo( 61 / 59,9 / 1,1 / 1,80% / 0,90%) Hamilelik nedeni ile ayrılan üye geri döndü/Kilosu ikiye bölündü/ Hedef Kilo:53

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,30%

Ambuu seninle alakalı sıkıntı hissediyorum, bi problem yok umarım paylaşmak istersen biz burdayız

ne guzel birr dua.hepimiz gilelim herzaman:)

bende yüzmek istiyorumm akşam eşime söylicem beni götürsün yüzme havuzuna çocuğa da kendisi baksın

seni grubumuzun ablasi,bilge kisisi ,basindan gecenlerle ragmen hala dimdik durabildigin icin cok guclu ,olarak goruyorum ve cok seviyorum:)
bende katılıyorum bütün kalbimle

Uhs ebru sallinin isinma egzersiz ve esneme cd ssi olabilir ben orginalini almadam cdci bana doldurdu uhs hemen basla super zevkli...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım şimdi interntten bakıyorum videolarına teşekkür ederim.

bügünkü menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta ( yakında tiskinirim galiba)
bir dilim peynir
5 zeytin
domates
salatalık
bir avuç fındık kırılmamış ben kırdım ,şekersiz çay

arada bol su şekersiz cay türk kahvesi

öğle
1 tabak patatesli kıyma (yemekte bu vardı normalde patates yasak)
1 kase yoğurt

akşam
sarma
yoğurt

pazartesi görüşürüz kızlar az kaçamaklı hafta sonu diliyorum.

kızlarrr bu sabah tartıldım şişliğim gitmiş 84 kiloyum ama listeye yayınladı galiba ne olacak haftaya mı kalacak??

kizlar ben bir kere ebru salli yaptim.iki gun belim agridi.beceremedim heralde.ama bir arkadasim cok faydasini gordu.kiz kilo vermeden forma girdi

kizlar ben bir kere ebru salli yaptim.iki gun belim agridi.beceremedim heralde.ama bir arkadasim cok faydasini gordu.kiz kilo vermeden forma girdi
spor vücudu şekillendiriyor kilo vermesek de zayıf gözüküyor insan.
platese ilk başlayınca sayıları tamamlamayabilirsin veya hareketi tam yapmazsın. bacağını tavana kadar kaldırcağına yarıya kadar kaldırırsın. bir de bazı plates cdlerinde bel problemi olanlar için de hareketlerin yapılışını gösteriyordu. arkadaki sporculardan biri bel fıtıklıymış gibi yapıyordu. dikkatimi çeken özellikle minderde yatarak yapılan bacak hareketlerinde dizi kırarak yapmasıydı.bacağı dümdüz kaldırmak yerine kıvırarak kaldırmak gibi...
pes etmek yok...
ben şimdi sporla uğraşmıyorum:) bu ay derdim sadece boğazımı biraz tutatark 2 kilo vermek.62 olsam, Allaaaaaaah

Önce biraz leslie falan yap vücudunuz alıştır harekete sonra da geç pilatese istersen. Eğer spor yapıyorsan daha önceden de. O zaman hedefin tavsiyelerini dikkate al derim şekerim Öptüm

Akrepcim canım benim oglum bu ay kilo alamadı huzursuzum diyeti birakmak istiyorum sizide kandirmak istemem canım gitsem emzirme dönemi bitince devam etsem olur mu canım

gerçekten çok çok haklısın halimize bin şükür

ya sen çok tatlısın yaaa

amin

bgünkü menüm
sabah
yarım dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez minicik peynir
yeşil çay 2 fincan
öğlen
1 kase nesfit
ara
2 kuru incir 2 ceviz
akşam
balık salata

ya kızlar ben bir günlük detoks yapmayı düşünüyorum araştırdım
bir çilek kompostolu ve enginar çorbalı bi detoks var kompostoyu yaparımda şu çorba işi kötü varmı detoks tarifi bilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…