İnşallah iyidir abin hayatım..allah şifa versin inşallah..
Aslında sana da yazmıştım, bi programda izledim; zehirli toksinler yağda depolanir ve yağ eridikce kana karışır bu da direk süte gectiginden emzirirken bebise zararlıdır demişti..ilk 40 gündeki lohusalik kilosunun gitmesi normal sonrası çok tehlikeli demişti..bana da mantıklı geldi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Okurken direk içimden geçen cümleyi yazıyorum, 'ay yerim seni yaaa!!' sonra da kendime güldüm tabi hem şişko hem hisliyim diye :)
Amin inşallah..
Hah ışte benim can simidim bildiğin şambiyel oldumidemin katı yerinde duruyor hala pehhhh
Bence emzirirken diyetisyenle zayiflamalisin...ıbrahim saracoglu emzirirken yanan yaglardaki toksin kana ve süte karışır direk bebeğe geçer diyor...araştırılmalı!!
Siyahbeyaz beni de sev ya fazlam var eksiğim yok walla kızlardan!! Hatta zorlasam hedefi 2ye bile katlarim yani
Hedef teknoloji diyetinde sanırım bence iyi de yapıyor...
O zaman ne yapayım ben
canım ben şubatın 5 de işe başladım ve 71 kiloydum şimdi 67 kiloyum yani 2 ayda 4 kilo gitmiş az az gidecek bu kilolar sabredelimYa ben neden kilo veremiyorum.??? O kadar da dikkat ettim bu hafta . Yavaş kilo vermek listeye girmeye engel olur mu ? Çok moralim bozuldu yaönceden de az yerdim ben. Bi de cal kilo verdirmiyorya bu hafta onu boşverip kardio yapsam diyorum :) şöyle bi 60 falan olsam önce sonra yavaş yavaş azaltırım hedefi :) kızlar derdime bi çare
ya eskiden yasak mı vardı!! ben hatırlıyorum kuzenimin emziğini bala batırarak alıştırmıştıkturp gibi maşallah :) hatta biz de çocuğun ağzına ilk önce hurma ezer verirler mübarek meyve!! diye :) ben de soğan suyunu antibiyotik olarak kesinlikle tavsiye ederim..(geçen hafta kızıma yine antibiyotik vermişti ve ben kullanmadan soğanla işi hallettim :) bir de bal turp ikilisi de öksürük için süper onu da tek geçerim kış boyu :) bir deeeee çok öksürenin sırtına göğsüne bal sürüp üzerine karabiber serpip kağıt havluyla kapatıyoruz öyle uyuyorlar sabah o baldan eser kalmıyor hepsini çekiyor ten..karabiber toz halinde dökülüp gidiyor...öksürüğe süper...3 gece yapıyorum ben..1. gün göğüs,2. gün sırt,3. gün göğüs şeklinde...
amaaaan amma kocakarı ilacı varmış bende de
aslında haklısın ama söz konusu bebeğim olunca herşeye dikkat ediyorum hamilelikte hiç inanmasamda saçımı kestirmedim boyatmadım kim nederse dinledim.bu tariflerini not alıyorum şimdi bebeğim rahatsız olunca bunları yapıcam
Tartida gorunen su kaybimi yoksa yagmi bilemiyoruz tabiki ama ben platesi cok oneriyorum 3 gunde gobegim cok farketti....yuruyus ve plates onemli olan kilo kaybindan ziyade guzel gorunmek bence ...yoksa 5 kilo giderde gobek kipirdamazsa bu cok daha sorun bence
fatmacım ben plates yapmak istiyorum ama yeni başlayanlar nerden başlıyor.bana cd video önerir misin
bende çok merak ediyorumYa ben resimlerinizi merak ediyorum.
Selam kzlar dogum yaptm aralk aynda ama hala 1 gram veremedim emziriyorum diye diyet yapmaya da korkuyorum sutum zarar gorur diye ama olmuyo boylede 61 kiloyla hamile kaldm 74 le doguma gittim dogumdan sonra 69 a dustum ole kaldi ve ben bu durmdan cok rahatszm basenlerm falan zaten vardi daha kalinlasti selulitler olustu bugun kendi capmda spora basladm ama tek basina spor yapmak cozum degil tabiki nasl yapsam da kilo versem bilmiuorum
selam canım hoşgeldin bende 63 kiloyla hamile kaldım 75 kilo ile doğurdum doğumdan bir iki hafta sonra 66 kiloydum sütüm az diye ne bulduysam yedim şubat ayında 71 kilo oldum şimdi yavaş yavaş ve 2. takım sayesinde kilolarım gidiyor.kilolarımız benzer seninle merak etme sende yavaş yavaş verirsin
Okurken direk içimden geçen cümleyi yazıyorum, 'ay yerim seni yaaa!!' sonra da kendime güldüm tabi hem şişko hem hisliyim diye :)
Amin inşallah..
Hah ışte benim can simidim bildiğin şambiyel oldumidemin katı yerinde duruyor hala pehhhh
Bence emzirirken diyetisyenle zayiflamalisin...ıbrahim saracoglu emzirirken yanan yaglardaki toksin kana ve süte karışır direk bebeğe geçer diyor...araştırılmalı!!
Siyahbeyaz beni de sev ya fazlam var eksiğim yok walla kızlardan!! Hatta zorlasam hedefi 2ye bile katlarim yani
Hedef teknoloji diyetinde sanırım bence iyi de yapıyor...
**2. TAKIM 355. ETAP **
akrep33 (65,5 ///%)
Seldom (79,4/79/0.4%)
hedef52 ( 63,8/0/0/ 0%) sabit
selennnnn ( 60 /60/0/0 %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,7/70,4/0,3/0,42 %)
Ambuyanbu ( 75,5/75,5/0/ 0%)sabit
nurceng( 61,7/62,0/-0.3/-0,49 % )
uhs ( 67,6 / 67,0/0,6/0,89 % )
nazperver( 58 /58/0/0 % )sabit
ozgekrd (85 /84,8/0,2/0,24% )
2. TAKIM ORTALAMASI:
fatmabol (başlangıç kilosu=83,3 / Bu sabahki kilo=82/3haftalık )Hedef kilo:70
elif_merve (başlangıç kilosu=65 / Bu sabahki kilo= 64.8 / 3haftalık)Hedef kilo:53
m1986 (başlangıç kilosu=65.5 / Bu sabahki kilo=63.8/ 3haftalık)Hedef kilo:60
citlenbikbesyo(başlangıç kilosu= 64?/ Bu sabahki kilo=59,9 /?)Hedef kilo:53
çitlenbik gerçekten geldiğinde 64 müydü geleli kaç hafta oldu bi netleştirip geliiim
seni grubumuzun ablasi,bilge kisisi ,basindan gecenlerle ragmen hala dimdik durabildigin icin cok guclu ,olarak goruyorum ve cok seviyorum:)
**2. TAKIM 355. ETAP **
akrep33 (65,5 ///%)
Seldom (79,4/79/0.4%)
2. TAKIM ORTALAMASI:
elif_merve (başlangıç kilosu=65 / Bu sabahki kilo= 64.8 / 3haftalık)Hedef kilo:53
citlenbikbesyo(başlangıç kilosu= 61/ Bu sabahki kilo=59,9 /2haftalık)Hedef kilo:53
kaptan listemiz budur.
elif az kilo vermek listeye girmeye engel değil diye düşünüyorum ama kaptanın bir bildiği de var ki sana öyle dedi3 haftada 200 gr...diyete yeni başlandığında hep hızlıca bir kilo verilir sende bu olmadı...listede olmak da çok önemli değil, amacımız kilo vermek , neden şimdiden böyle elif???
**2. TAKIM 355. ETAP **
akrep33 (65,5 ///%)
Seldom (79,4/79/0.4%)
2. TAKIM ORTALAMASI:
citlenbikbesyo(başlangıç kilosu= 61/ Bu sabahki kilo=59,9 /2haftalık)Hedef kilo:53
kaptan listemiz budur.
elif az kilo vermek listeye girmeye engel değil diye düşünüyorum ama kaptanın bir bildiği de var ki sana öyle dedi3 haftada 200 gr...diyete yeni başlandığında hep hızlıca bir kilo verilir sende bu olmadı...listede olmak da çok önemli değil, amacımız kilo vermek , neden şimdiden böyle elif???
seni grubumuzun ablasi,bilge kisisi ,basindan gecenlerle ragmen hala dimdik durabildigin icin cok guclu ,olarak goruyorum ve cok seviyorum:)
Eveet 14. takımın listesi tamam, şimdi gelelim 2. takımaa
Şekerler ne durumdasınız bakalım
Yavaş kilo vermem listeye girmeme engel mi?
Kilo Verme çalışmalarına devam :) ( veremesem de )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?