Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bol bol dinlenip utu yapilicak bu gidisle bugun tartildim ve hiccc mutlu olmadim su topluyor bazen vucut niye acaba...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar

Bugün diyet falan yok...kızımin doğumgününü kutluyoruz bugün...bakalım insanoglu bir günde kaç kilo alabiliyor :)

Dün akşam 5'ten sonra yemedim gece 12-1gibi acıkmıştım ama yatıp uyudum bu 5-6dan sonra yememe işi iyiymiş

Merhaba kızlar

Bugün diyet falan yok...kızımin doğumgününü kutluyoruz bugün...bakalım insanoglu bir günde kaç kilo alabiliyor :)

Nice guzel senelere canim benim op benim yerimede....

Oglen diyet falan yok bol tatli var bal var bugun pazar....tatli krizini asamadim....

Annem sütlaç yapmış .ne oldu ? Tabiki yedim çok kötü oldu bu

Kahvaltı 1 dilim ekmek, 4-5 küçük parça sucuk, 1 yk yağda yumurta , salatalık, biber, çay( şekersiz), 2 çk. Fındık kreması
Ara 4 tane kuru kayısı

Öğlen sütlaç
Ara 2 3 tane kuru kayısı
Akşam 6yk tahıl gevreği (süt ile)

Şimdi leslie yapıyorum :)

bugunku menum
sabah herzamanki kahvaltim ve yesil cay
oglen mevlutteydim saat 4 te cok acikip tavuklu pilav iki baklava ve iki lokum yedim(valla yillardir boyle baklava yemedim.evede getirdim esim uyanip yesede kurtulsam)
simdi kayisili form cayi
aksam acikirsam nesfit yerim
buhafta kilom ayni yazmak istemiyorum

Elma krom dogadan super bence herkes denesin

iradesiz ben aksam yemegi olarak iki baklava biraz yaprak sarmasi yedim

Nice guzel senelere canim benim op benim yerimede....

sağol canım...öperim öperim çok öperim :)

ye canim ye can bogazdan gelir kasma bu kadar :))) sen beni solliyali cok oldu ama bir umit .iki hafta kilo vermez bir kilo alirsan belki sana yetisirim:)))[/QU

'ümitvar olunuz' :)

kızlar yedim çok yedim amaaaaaa bir yerde durdum yani :) hiç tatlıların tadına bakmadım...çok yağlı olan çörek ve börekten hiç yemedim...tuzlu kurabiye ve salatalardan abartılı bir biçimde yedim ama bu kadarı da fena değildi yani...zaten o kadar yorgunum ki umarım inşallah öyledir yani yediklerim erimiştir :)

Bugun yeme gunu oldu....

günaydın kızlar son sayfayı okudum da herkes yemiş valla hafta sonu
bende pazar günü kahvaltı da kaçırdım ama isteyerek yaptım yalan değil eşime çok güzel kahvaltı hazırladım beraber yaptık güzeldi
herkese güzel bir hafta diliyorum az kaçamaklı şimdi işe dönüyorum ben öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…