Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ya kızlar ben bir günlük detoks yapmayı düşünüyorum araştırdım
bir çilek kompostolu ve enginar çorbalı bi detoks var kompostoyu yaparımda şu çorba işi kötü varmı detoks tarifi bilen

meşhur bir ayran detoksu vardı. forumda da sayfası var. sabah noprmal kahvaltı.iki saat arayla ayran aşı çorbası.
içinde yoğurt var, haşlanmış nohut ve salatalık var. baharat ekleneblir. 2 gün böyle bir düzen vardı.

hedefcim baya araştırdım ayran detoksunada baktım ama okuduklarımdan anladığım kadar

2 türlü yapılabiliyor çiğnemeli ve içmeli
onunda 2 türlüsü var meyveli ve sebzeli hatta karışıkta olabiliyor

ben kararımı verdim hafta sonu pazar günü yapacağım detoks p.tesi sonuçları yazarım
az sonra kzıım gelecek okuldan hafta sonu pek giremiyorum kaparsam bilgisayarı yazarım

Akrepcim canım benim oglum bu ay kilo alamadı huzursuzum diyeti birakmak istiyorum sizide kandirmak istemem canım gitsem emzirme dönemi bitince devam etsem olur mu canım
Tamam canım nasıl istersen
ya kızlar ben bir günlük detoks yapmayı düşünüyorum araştırdım
bir çilek kompostolu ve enginar çorbalı bi detoks var kompostoyu yaparımda şu çorba işi kötü varmı detoks tarifi bilen
Canım sen hala emzirmiyomusun ne detoksu ?

Dedigim gibi ben öncesinde de diyet yapmış kilo vermiştim. Ama sonra geri aldım. Yani vücudum alışık ilkhafta değil diyette .sadece 1-2 hafta dikkat etmediğim için geri almıştım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah sandavic ekmegine yumurta salatalik peynir
Arada 2 kayisi badem
Oglen tavuk sis bir dilimcikte pide dayanamadim..
Ikindi galete peynir aksam yogurt nohut..

Dietisyenin verdigi listeye pek uyamiyorum degistirerek uyguluyorum artik bu haftada boyle olsun...

Dietisyenin verdigi listeye pek uyamiyorum degistirerek uyguluyorum artik bu haftada boyle olsun...

Ben beğendim listeni. Gayet besleyici olmuş. Sadece sandeviç ekmeğine takıldım, kepekliyse sorun yok ama beyazsa dikkat etmelisin bence.

Ben beğendim listeni. Gayet besleyici olmuş. Sadece sandeviç ekmeğine takıldım, kepekliyse sorun yok ama beyazsa dikkat etmelisin bence.

Sagol beyaz olarak sadece pide yedim yemesem iyiydi ama canim cok istedi

Bugun yine plates yapicam yuruyus yaptim ama yarim saat kadar cokda tempolu degildi acikcasi ama hic yoktan iyidir diye dusunuyorum havalar bi guzel olsun o zaman hergun bir saat yuruycem.

Aferin bize fena değiliz bu hafta :) 14. takımda yeni gelen arkadaşlar takımı taşımış..hadi bizim yenilerimiz bir atak lütfen eskiler artık gram gram veriyor!! Örnek ben :/

Ambu gorumcene çok çok çok üzüldüm ya böyle mucizelere bel baglamak her daim gereksiz işte..aynı şeyi estetik operasyonlar içinde düşünüyorum...canım yaaa inşallah tez zamanda düzelir her şey...sanırım oldukça da gençtir..allah yardım etsin inşallah..

Bugün oldukça yoğun olcam..tüm gün ve muhtemelen gece mutfakta olcam :) işte bu noktada da allah bana yardım etsin :) allahtan pişirdiği şeyin tadına bakamayanlardanim :) yoksa fenaydi yani...

Menüyü de yazayim ki garantiye alayım kendimi :)

Sabah : resimde :)

Öğle : 2 kase tavuklu yoğurt çorbası

Akşam : 2 kase tavuklu yoğurt çorbası

Çünkü muhtemelen yarın diyetsiz bir gün olacak o yüzden bugünü hafif kapatmaliyim...herkese iyi tatiller kısçeler

Eklentiler

• $1396677471680.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 51
Ya kızlar hani siz nutella kavanozuna düşmek istiyorsunuz ya, hah işte ben de zeytin ezmesi kavanozuna düşmek istiyorum :/ 1 kavanoz tam 1050 kalori ve ben 2 kavanoz bile yiyebilirim :/ nerden aldım ki ben bunu?!

Gunaydin arkadaslar

Vucut analiz cihazimla degisik bir tecrube yasiyorum.misal balik yedikten sonraki sabah hep kilom az cikardi gene oyle oldu ama kas ve su kaybiymis ilginc yane.hemen bu sabah telafi sofrasi yaptim kendime:)

Kilo cizelgesi olmayan arkadaslar kendinize cizelge hazirlar misiniz

Gunaydin arkadaslar

Vucut analiz cihazimla degisik bir tecrube yasiyorum.misal balik yedikten sonraki sabah hep kilom az cikardi gene oyle oldu ama kas ve su kaybiymis ilginc yane.hemen bu sabah telafi sofrasi yaptim kendime:)
Hedef su analiz cihazinin adini ve fiyatini yazarmisin lutfen bende dusunuyorum eger cok pahali degil ise

spor konusunda 6 senedir sadece yuruyus yapiyorum.yazlarida gidebildigim kadar deniz(ayiptir soylemesi cok iyi yuzerim) evlenmeden spor salonuna gitmistim 2 ay ama benim hayatim cocuklarla sifirlandiiiiiiii diye baslayip dert yanarmisim '))) yok yok korkmayin spora donuyorum.yerdeki bacak kaldirma hareketleri belimi agritmisti benim.ama. dediginiz gibi vakit buldukca leslie yapmak daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…