ya kızlar ben bir günlük detoks yapmayı düşünüyorum araştırdım
bir çilek kompostolu ve enginar çorbalı bi detoks var kompostoyu yaparımda şu çorba işi kötü varmı detoks tarifi bilen
meşhur bir ayran detoksu vardı. forumda da sayfası var. sabah noprmal kahvaltı.iki saat arayla ayran aşı çorbası.
içinde yoğurt var, haşlanmış nohut ve salatalık var. baharat ekleneblir. 2 gün böyle bir düzen vardı.
Tamam canım nasıl istersenAkrepcim canım benim oglum bu ay kilo alamadı huzursuzum diyeti birakmak istiyorum sizide kandirmak istemem canım gitsem emzirme dönemi bitince devam etsem olur mu canım
Canım sen hala emzirmiyomusun ne detoksu ?ya kızlar ben bir günlük detoks yapmayı düşünüyorum araştırdım
bir çilek kompostolu ve enginar çorbalı bi detoks var kompostoyu yaparımda şu çorba işi kötü varmı detoks tarifi bilen
Elifcim örnek olsun diye 14. takımın listesini sunuyorum :
***14. TAKIM 355. ETAP***
anathema8( 83,5 / 82 / 1,5 / 1,80%)
makbule007( 62,1 / 62,4 / -0,3 / -0,48%)
BLUEmoon2009( 73 / 73 / 0 / 0,00%) Sabit
donbul( 73,5 / 73,1 / 0,4 / 0,54%)
Sozen( 94 / 94,6 / -0,6 / -0,64%)
Ceren06( 75,1 / 69,1 / 6 / 7,98% / 3,99%) Yeni üye /Kilosu ikiye bölündü/Hedef Kilo: ?
Slimsigara(71,5 / 66,4 / 5,1 / 7,13% / 3,57%) Yeni üye/Kilosu ikiye bölündü/ Hedef Kilo:60
14. TAKIM ORTALAMASI: 1,25%
14. takıma yeni gelen arkadaşlar ve kilo durumları ve bu arkadaşlar paylaşımlarıyla da süperler.. Ben bu arkadaşların gerçekten kilo vermek istediklerine inandım ve takıma aldım..
Şimdi sana gelelim..Takıma girmek istedin, davet ettim ve dedimki bizi inandır elif_merve, sen kilo alıp geldin, şimdi 200 gr vermişsin, eyvallah sonuçta gitmiş kilo..Şimdi sana soruyorum sen olsaydın benim yerime napardın?
Tabiki her insanın metobolizması bir değil illaki bi kaçkilo verilecek demiyorum ama gram da olsa gitmesi lazım dimi? Üstelik ilk haftalar kilonun en çok gittiği haftalar olur..
Bu durumda seni bir hafta daha misafir edelim haftaya perşembe tekrar görelim canım... Bu hafta ikna olmaya başladım, haftaya son noktayı senin gayretini görerek koymak istiyorum tamammı canım
Dietisyenin verdigi listeye pek uyamiyorum degistirerek uyguluyorum artik bu haftada boyle olsun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben beğendim listeni. Gayet besleyici olmuş. Sadece sandeviç ekmeğine takıldım, kepekliyse sorun yok ama beyazsa dikkat etmelisin bence.
Ya kızlar hani siz nutella kavanozuna düşmek istiyorsunuz ya, hah işte ben de zeytin ezmesi kavanozuna düşmek istiyorum :/ 1 kavanoz tam 1050 kalori ve ben 2 kavanoz bile yiyebilirim :/ nerden aldım ki ben bunu?!
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
Yavad yavas bitirirsin.kavanoz kacmiyor , bitirmek icin acele etme
Hedef su analiz cihazinin adini ve fiyatini yazarmisin lutfen bende dusunuyorum eger cok pahali degil iseGunaydin arkadaslar
Vucut analiz cihazimla degisik bir tecrube yasiyorum.misal balik yedikten sonraki sabah hep kilom az cikardi gene oyle oldu ama kas ve su kaybiymis ilginc yane.hemen bu sabah telafi sofrasi yaptim kendime:)
Tamam canım nasıl istersen
Canım sen hala emzirmiyomusun ne detoksu ?
Cok uzuldum canim ya ne denirki Allah sifa versin bende anneme dusunuyodum ama su an bitti o istek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim bizim prof. doktor 25 senedir boyle bisey gormedim diyo.bilmiyorum kendi hatasimi bizimkinin bunyesimi.dun bogazindan delik acildi rahat nefes alsin diye bide midesimde yagli kanli sivi birikmis onu aldilar.bencede annen kendi zayiflamaya calissin.benim esimde istiyodu ama bunlari gordukten sonra asla yaptirmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?