Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hadi ya ben nane ve kırmızı biber atıyorum her öğünde mebolizmayı arttırıyo diye okumuştum böyle de yaparım ama tadı nasıl sence

%32 de çok değil mi senin kilon için?? Ben dr. da %28 spor salonunda %31 çıkıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar

Bugün diyet falan yok...kızımin doğumgününü kutluyoruz bugün...bakalım insanoglu bir günde kaç kilo alabiliyor :)

Allah kızına hayırlı uzun ömür verdin

Bugun yeme gunu oldu....

malesef yeme gunu oldu..

Allah hepinizim hpimizin cızırtısını vermesin e miben de yeme günü yaptım haftasonunu...
kilom düşerken yağ oranım düşmüyordu bunu görmüştüm ve cumadan bu yana 100er 200er gr. kilom artarken yağ oranımın da arttığına şahit oldum. nasıl kilo alırnır bunu kendime ispatladım.
evey seldom kiloma göre gene de yağım fazla , beslenme şeklimden olabilir:18:çocuklar doğalıdan beri de çok sevdiğim yürüyüşlere çıkamıyorum. 9 yaşımdan beri deli divaner gibi yürüyordum... günde en az 1,5 saat. ilk okul ortaokul lise hep 45 dk. mesafede falandı. üniv.e gittim okula giderken 4 yılda 4 defa dolmuşa binmemişimdir. yurtla okul arası yarım saatti.düşünüyorum da okula geç kaldığında insan dolmuşa biner yetişir değil mi o bile aklıma gelmemiştir, yürüdüm yürüdüm yedim. şimdi o yok bende...İlk oğlum doğduktan sonra bile arada eve yürüyerek gidiyordum. 5 km mesafe. ya şimdi araba kullanmak zorundayımher geçen gün yağlanıyorum

-haftasonu yediklerimi günlüğe yazdım ama buradan paylaşmicam. çok kötü şeyler çünkü.ama kesin olan şu benim en az kilolu halim perşembe öğleye kadar, fark ettim ki kilo bildiriminden sonra kendimi bir salıyorum. sonrasında da istikrarlı olarak yağlar artıyor

seldom ve uhs geçmiş olsun.
benimkilerden biri de hasta. 3-4 gün soğan suyu ile ateşi geçmeyince eşim gene antibiyotik aldı getirdi. şimdi düştü ateşi. soğan suyu ateşi düşürmez , palesebo etkisidir psikolojiktir diyip duruyo yaaa, Alla' Allaaaaaaaanca 3-4 gün tutabilidim eşimi.

canım çok sağol, ev sıcaktı yaaaa o yüzden ince giymişti de aslında cumadan vardı sorun öksürüp duruyordu, bir sergiye gitmiştik orada susayınca görevli su verdi ay klasik erkek işte sen tut su sebilinin soğuk bölümünden ver içtikten sonra çok soğuktu dedi bir baktım ki içinde bir buz eksik oradan kapmıştı şifayı...dün de çok yorulunca tuz biber oldu..yoksa ben de giyim konusunda manyağım o elbisenin içinde kaç atlet vardı biliyomusun? tam 3 tane :/

canım çok geçmiş olsun allah kolaylık versin benimde oğlum diş çıkarıyor bende 2 gecedir hiç uyumuyorum

günaydın canım çok geçmiş olsun benim miniğimin de ateşi var dünden beri galiba diş çıkaracak mızmızlanıp duruyor dünden beri

allah yardım etsin hepimize, ya bu sıpalar hasta olacağına biz olsak daha kolay he...sabahtan beri öğretmenler odasında yatak yaptım çenesi bi dakka durmadan yatıyor içim şişti walla...kızım bi sus diyorum susunca karnı ağrıyormuş :/

benim artık pazar 3e kadar herşey serbest, ama ben hiç abartamıyorum biliyomusunuz sanki bütün haftayı heba edicem gibi geliyor...dünde mesela 3 gibi yeme faslını kapattım hatta akşam sadece süt içip yattım..çünkü nedense ben kilo verememekten ziyade geri almaktan korkuyorum...ama bir gün serbest olduğunu bilmek haftaiçini katlanılabilir yapıyor..canım bişey isterse pazara yerim diyorum pazara da kıyamıyorum öyle geçiyor :)

canım öyle 400-500 falan hikaye :) tecrübeyle sabit, ama yağ yakıcı olduğu için yoğurdu ısrarla öneriyor Dr.lar da zaten...e içindekiler de faydalı ben estikçe yapıyorum hala arada bir...

ben de öyleyim yaaa hatta arabada 2 kat yedek koca kız oldu iç çamaşırı çorap hattaaa ayakkabı bile taşıyorum...

amaaaan klasik dr işte be yaaaaa illa ilaç şart :) dr sabah yine antibiyotik verdi ben vercem miiii hayıııııır :) 3. güne saklıyorum inşallah gerek kalmaz..tam 3.5 yıldır ağızdan antibiyotik kullanmadım, sadece 6 tane iğne oldu aralıkta..öyle de yaşanıyormuş...hatta dün gece 38.5i görmeden ateş düşürücü de vermedim...peditus veriyorum en fazla...3. gün ateş düşmezse vericem antibiyotiği de

günaydın canım çok geçmiş olsun benim miniğimin de ateşi var dünden beri galiba diş çıkaracak mızmızlanıp duruyor dünden beri

ah ah aynı sıkıntı bizdede var canım çabucak çıkarıverirler inş.
gEÇMİŞ OLSUN KIZLAR
bEN sabah başladım o ypğurt kürüne
Ben de öyle yapardım kuzu hala da yaparım, en güzelini yapıyosun canım..

hepucinizi okudum.aklimda kaldikca cecap yazacagim.ambu senin msj da okudum canim.darilma emi cevap yazmazsam:))
bu arada haftasonu o kadar cok kacamak oldu kiiii.hic yazasim yok caniniz ceker.ama bu defa tatli degil disardan yemekler yedim.ve masallah fiyin bu sabah fazla cikmadim tartida.yarin size ozellikle ambu ya mutlu haberi vermeyi umuyorum..69 gibi mesela..

bebekleri hasta ve dis cikaran anneler gecmis olsun.bence de biz hasta olalim da onlar olmasin.hicc cekilmiyorlar valla.ne gece ne ginduz

seldom kizinin d.gunu tekrardan kutlarim.mutlu huzurlu saglikli yillar gecirsin insallah.susunca karni agriyormus ya cok guldum kiz iste .normal...

hedefim bende farkettim.benim de diyet p.tesi basliyor kilo bildiriminden sonra bitiyor.bu hafra ve onumuzdeki oniki gun coookk dikkat etmeliyim cunku tatile gitcez.ne kadar verirsem kar.otelde patlayana kadar yerim zaten..

bu arada ben su anda ilk bebegime hamile kaldigim kilodayim70 ler yani.bugun eski kiyafetlerimi denedim.pantolonlar oluyor bi sikinti yok da ust tunik gomlekler oluyor ama dar oluyor.gogus gobek firlamis gibi.emzirmenin etkisi galiba.emzirme bitince eski halini yani nosunu geri alacaklar mi merak ediyorum dogrusu.

ayy cenem dustu..

bu gün yürüyüş yapmanın yollarını düşündüm.
insan yürümeye yürümeye tembelleşiyor...bir yandan nasıl daha fazla yürürüm diye düşünüyorum öbür yandan öğlenki 5000 adımlık mesafeyi bile yürümedim üşengeçlikten. bi hınçla çarşıya gidip yemek alıp geldim (3000 adım).

düşüncem şu:alışverişimi öğlen arası tamamlayıp iş çıkışı arabayı bi yere park edip oğlanın okuluna yürüyerek gitmeyi deneyeceğim inşallah, dönüşte de dolmuşa atlar geliriz diyorum. denemek lazım ve bir yerden başlamak.

ayyy okurken yoruldum.bu ne enerji Masaallah sana.ben ufakligi uyutup pazara cikip yemek yapicam.arada leslie yaparmiyim diye dusunuyorum ama zor gozukuyo vakit yok

hadi ya ben nane ve kırmızı biber atıyorum her öğünde mebolizmayı arttırıyo diye okumuştum böyle de yaparım ama tadı nasıl sence

bEN ONU AKŞAM MENÜSÜ OLARAK YAPICAM KISMETSE CANIM..

Allah hasta olan kim varsa sifa versin icinde sizlerin yavrularinizada beb bugun diyetimi cok guzel yaptim kacamak yok elma kromlu cayimida ictim..kahvaltim hep ayni az peynir 2 dilim ekmek az bal ogglen corba ictim ve corba cok tok tuttu akssma balik salata

Kocam lahana sarmasi istedi omrumde ilk defa yapmaya ugrastim ama pek olmadi fazla haslamisim bende az sarma az haslama olarak sonlandirdim olayi zormus ya..

Mutfakta herkes iyi degil benim gibilerde var malesef..

bEN ONU AKŞAM MENÜSÜ OLARAK YAPICAM KISMETSE CANIM..
acı biber iştah açabilir. zencefil ve acı biber metabolizmayı hızlandırırken iştah da açıyorsa dikkat etmek lazım. acı yemek kilo verdirseydi ibrahim tatlıses türkücü değil manken olurdu neyse sen ye, kilo veremezsen de bi kuple şarkı alırız senden

bugunki menum
kalkinca
elma sirkelisu

sabah
domates salatalik 1 dlm cavdar ekmegi 1 kk kadar beyax peynir maydanoz

ara
1 elma ,3 findik

ogle
2 tabak sehriyeli domstes corbasi,salata

ara
1 cb zencefilli tarcinli sut,1 diyet bidkuvi
ara
yarim dlm tost,1 cb ayran

aksam
nohutlu salata.

1 saat yurudum tabi bu bir saatin icinde iki markete girdim ciktim
1 saatte aerobok step pilates.

kacamak yok olmicak ins.
bu arada buyugumu tualete alustiriyorum.aman ne zormus.her defasina hafif altina kaciriyor sonra cis diyor.normal mi bilmiyorum da.aslunda gecen hafta basladik ama esim biraz titiz ve sabirsiz etrafa vs yaptigini gotse koputur diye vagladim bugun tekrar basladik.zor bisey mis ama.yapanlara helalolsun diyorum.cunku sabir sabir sabir..

Bugünkü menüm
Kahvaltı 6yk nesfit (süt ile)
Ara 1 fincan kahve
Öğlen 3 yk makarna, 2 tane köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara 1 tane maden suyu ( Vişneli), 1 tane abur cubur(130 cal )
Daha akşam yemeği yemedim, anca yani hazır değil daha

Kızlar şimdi gönül dergisinin mart sayısında proffessor ahmet rasim kucukustanın bir makalesini okuyorum...çok ilginç netten bulursanız okuyun...karatayvari bir önerisi var ama ilginç olan ideal kilo ilgili bilimsel veriler...hafif kilolu insanlar ideal kilodakilere göre daha uzun ve sağlıklı yasiyorlarmis falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…