bu arada yoğurt kürünü okudum kızlar sabah ve akşam aç karnına
1 kase yağsız yogurda
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
karıştırıp yiyormuşsun günde 300-400 hatta 500 gr verdiriyormuş
%32 de çok değil mi senin kilon için?? Ben dr. da %28 spor salonunda %31 çıkıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah kızına hayırlı uzun ömür verdinMerhaba kızlar
Bugün diyet falan yok...kızımin doğumgününü kutluyoruz bugün...bakalım insanoglu bir günde kaç kilo alabiliyor :)
kızlar yedim çok yedim amaaaaaa bir yerde durdum yani :) hiç tatlıların tadına bakmadım...çok yağlı olan çörek ve börekten hiç yemedim...tuzlu kurabiye ve salatalardan abartılı bir biçimde yedim ama bu kadarı da fena değildi yani...zaten o kadar yorgunum ki umarım inşallah öyledir yani yediklerim erimiştir :)
Bugun yeme gunu oldu....
malesef yeme gunu oldu..
hemen dinliyorumbugünün şarkısı BEDÜK-FANUS tavsiye ediyorum
hadi ya ben nane ve kırmızı biber atıyorum her öğünde mebolizmayı arttırıyo diye okumuştum böyle de yaparım ama tadı nasıl sence
Çok geçmiş olsun canım..Dün o elbisesi inceydi ve erkenden giyilen kısa kollular üşüttü tabii, iyi bak prensese seldom, erkenden giydirme öyle, hem üşüttü hem nazar değdi prensese, bol bol oku üzerine, Rabbim acil şifalar versin inş.
canım çok geçmiş olsun allah kolaylık versin benimde oğlum diş çıkarıyor bende 2 gecedir hiç uyumuyorum
günaydın canım çok geçmiş olsun benim miniğimin de ateşi var dünden beri galiba diş çıkaracak mızmızlanıp duruyor dünden beri
hepimiz kaçamak yapıyoruz tatlım hiç yapmıyorum diyen çok az insan vardır herhalde o yüzden çok kasma kendini çok aç kalırsan bir iki gün sonra dayanamaz daha çok yersin
ben diyorum ki bütün hafta sıkalım kendimizi pazar günü biraz rahat bırakalım ne dersiniz
pazar günü yapılan kahvaltıyı ben çok seviyorum fazla ekmek tüketmemek kaydıyla güzel bir kahvaltı yapabiliriz
her pazar canımızın çektiği bir şeyi yiyebiliriz (dondurma,çikolata gibi)
ne dersiniz????????
bu arada yoğurt kürünü okudum kızlar sabah ve akşam aç karnına
1 kase yağsız yogurda
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
seldomcum cok gecmis olsun.dun ruzgar vardi usuttu heralde kuzun.ben halen kocaman cantamla geziyorum.yelek.kapsonlu bide kapsonlu biraz daha kalin bisey var onu koyuyorum.(herkes benle dalga gecer bavulla gez sen diye)
uhs citlenbik sizede gecmis olsun canlarim tez zamanda agrisiz sizisiz inci gibi dislere kavusursunuz
seldom ve uhs geçmiş olsun.
benimkilerden biri de hasta. 3-4 gün soğan suyu ile ateşi geçmeyince eşim gene antibiyotik aldı getirdi. şimdi düştü ateşi. soğan suyu ateşi düşürmez , palesebo etkisidir psikolojiktir diyip duruyo yaaa, Alla' Allaaaaaaaanca 3-4 gün tutabilidim eşimi.
günaydın canım çok geçmiş olsun benim miniğimin de ateşi var dünden beri galiba diş çıkaracak mızmızlanıp duruyor dünden beri
gEÇMİŞ OLSUN KIZLARah ah aynı sıkıntı bizdede var canım çabucak çıkarıverirler inş.
bEN sabah başladım o ypğurt kürünebu arada yoğurt kürünü okudum kızlar sabah ve akşam aç karnına
1 kase yağsız yogurda
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
Ben de öyle yapardım kuzu hala da yaparım, en güzelini yapıyosun canım..seldomcum cok gecmis olsun.dun ruzgar vardi usuttu heralde kuzun.ben halen kocaman cantamla geziyorum.yelek.kapsonlu bide kapsonlu biraz daha kalin bisey var onu koyuyorum.(herkes benle dalga gecer bavulla gez sen diye)
uhs citlenbik sizede gecmis olsun canlarim tez zamanda agrisiz sizisiz inci gibi dislere kavusursunuz
bu gün yürüyüş yapmanın yollarını düşündüm.
insan yürümeye yürümeye tembelleşiyor...bir yandan nasıl daha fazla yürürüm diye düşünüyorum öbür yandan öğlenki 5000 adımlık mesafeyi bile yürümedim üşengeçlikten. bi hınçla çarşıya gidip yemek alıp geldim (3000 adım).
düşüncem şu:alışverişimi öğlen arası tamamlayıp iş çıkışı arabayı bi yere park edip oğlanın okuluna yürüyerek gitmeyi deneyeceğim inşallah, dönüşte de dolmuşa atlar geliriz diyorum. denemek lazım ve bir yerden başlamak.
hadi ya ben nane ve kırmızı biber atıyorum her öğünde mebolizmayı arttırıyo diye okumuştum böyle de yaparım ama tadı nasıl sence
acı biber iştah açabilir. zencefil ve acı biber metabolizmayı hızlandırırken iştah da açıyorsa dikkat etmek lazım. acı yemek kilo verdirseydi ibrahim tatlıses türkücü değil manken olurdubEN ONU AKŞAM MENÜSÜ OLARAK YAPICAM KISMETSE CANIM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?