canim bizim prof. doktor 25 senedir boyle bisey gormedim diyo.bilmiyorum kendi hatasimi bizimkinin bunyesimi.dun bogazindan delik acildi rahat nefes alsin diye bide midesimde yagli kanli sivi birikmis onu aldilar.bencede annen kendi zayiflamaya calissin.benim esimde istiyodu ama bunlari gordukten sonra asla yaptirmayiz
Allah sifa versin canim hayirli guzel haberlerini bekliycez bazen boyle seyler olunca diyorum ki kendime cok az sukredip hep daha fazlasini istiyoruz cok kafaya takmaya gerek yok kilolari yavas yavas gitsin Allah saglik versin en once...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Listeler hazır kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&page=45&p=34748124#post34748124
Dereceye giren takım ve arkadaşları tebrik ediyorum
Hadi bakalım 2. takım haftaya perşembe için start verilsin, dereceye girme zamanımız geldi dimiiii peki hazırmıyıızzzzz derece almayaaa
Allah sifa versin canim hayirli guzel haberlerini bekliycez bazen boyle seyler olunca diyorum ki kendime cok az sukredip hep daha fazlasini istiyoruz cok kafaya takmaya gerek yok kilolari yavas yavas gitsin Allah saglik versin en once...
Amin canim
Teşekkür ediyorum akrepcim
herkes umarım hemencecik hedef kilosuna ulaşır .hepinize başarılar diliyorum.ben tekrar döneceğim. Beni ozleyin anacigim
canim bizim prof. doktor 25 senedir boyle bisey gormedim diyo.bilmiyorum kendi hatasimi bizimkinin bunyesimi.dun bogazindan delik acildi rahat nefes alsin diye bide midesimde yagli kanli sivi birikmis onu aldilar.bencede annen kendi zayiflamaya calissin.benim esimde istiyodu ama bunlari gordukten sonra asla yaptirmayiz
Canim cok cok gecmis olsun Rabbim şafi sifatiyla sifa versin insallah
Hedef su analiz cihazinin adini ve fiyatini yazarmisin lutfen bende dusunuyorum eger cok pahali degil ise
merhaba kizlar
dunden bu yana kilo vermis olmanin ve 69 a az kalmis olmanin sevinci ile cook yiyorum.rakibeme duyrulur(
Sagol beyaz olarak sadece pide yedim yemesem iyiydi ama canim cok istedi
Tam modelini eve gidince yazayim.
Markasi tanita.150 liradan baslayip 20.000 liraya kadar kisisel veya profeyonel urunleri var.
1300 liralik segmental bir urun icin maille soru sormustum.kisisel de olsa profesyonel de olcumlerinin guvenilir oldugu cevabini verdiler.sadece kisiseller en faxla 4 kisinin bilgilerini saklayip kisitli veri sagliyor.
1300 liralik cihaz için 1ay dusundum en sonunda bolgesel olcum yapmasa da olur dedim baktim 250 liralik cihax 190a inmis aldim.
Bu kadar reklam yeter:) almak istersen aldigim siteyi ozelfen sana atarim.
Henuz pztsiden beri kullaniyorum.diger cihazimdan % 10 faha az yag gostetdiginden midir bilmem daha cok sevdim:) digeri % 42 yag gostetiyordu, inanilmaz moral bozucuydu ve bence yanlisti.% 32 makul.
Henuz cok fikrim yok.istetsen aradan biraz zaman gecsin net yorumumu o zaman soyliyim.
Rakibin ben miydim kiz, ustume alinmaya başladım
Bana kilo verdiren egzersizler önerilerebilir misiniz ? Bu hafta ve sonrasında çok ihtiyacım var :)
21 günde tüm yağları yok eden plates proğramı var ebru şallının onu öneririm ve birde çilek karın var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?