Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cok ugrasiyorum kaptancim ama bu kadar oluyo daha cok gayret edicem inan bana persembe daha guzel olur insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ediyorum akrepcim
herkes umarım hemencecik hedef kilosuna ulaşır .hepinize başarılar diliyorum.ben tekrar döneceğim. Beni ozleyin anacigim

Bence en doğrusunu yapıyorsun..sen git gel biz hep buradayız :)

Hedef su analiz cihazinin adini ve fiyatini yazarmisin lutfen bende dusunuyorum eger cok pahali degil ise

Tam modelini eve gidince yazayim.
Markasi tanita.150 liradan baslayip 20.000 liraya kadar kisisel veya profeyonel urunleri var.
1300 liralik segmental bir urun icin maille soru sormustum.kisisel de olsa profesyonel de olcumlerinin guvenilir oldugu cevabini verdiler.sadece kisiseller en faxla 4 kisinin bilgilerini saklayip kisitli veri sagliyor.
1300 liralik cihaz için 1ay dusundum en sonunda bolgesel olcum yapmasa da olur dedim baktim 250 liralik cihax 190a inmis aldim.
Bu kadar reklam yeter:) almak istersen aldigim siteyi ozelfen sana atarim.
Henuz pztsiden beri kullaniyorum.diger cihazimdan % 10 faha az yag gostetdiginden midir bilmem daha cok sevdim:) digeri % 42 yag gostetiyordu, inanilmaz moral bozucuydu ve bence yanlisti.% 32 makul.
Henuz cok fikrim yok.istetsen aradan biraz zaman gecsin net yorumumu o zaman soyliyim.

%32 de çok değil mi senin kilon için?? Ben dr. da %28 spor salonunda %31 çıkıyorum

Bugünkü menüm
Kahvaltı menemen(3-4 yk), 2 dilim kepekli ekmek, salatalık, yeşil çay
Ara 3 tane kuru incir
Akşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 1 tabak makarna cacık
Saat 17den sonra bir şey yemedim (henüz) inş. yemem bu akşam
Bundan sonra saat 6'dan sonra yemeyecegim :) meyve vs. bile

Yemek yiyeli 4 saat oldu hala midem bulanıyor ;( herhalde midemi üşüttüm

Bugün Brazil butt lift yaptım ama bitiremedim. Yarısını yaptım (15-20 dk kadar) şu ara amacım daha çok basen ve kalça eritmek göbek ile de problemim var ama basenim daha kötü aklıma geldikçe yapıyorum basen eritme hareketlerini

Bugün ütü yaptım 3 saat kadar :) yazlıkları ütüledim. İçim gitti yaaa bu yaz gireceğim onların içine inş.

Bana kilo verdiren egzersizler önerilerebilir misiniz ? Bu hafta ve sonrasında çok ihtiyacım var :)

Bana kilo verdiren egzersizler önerilerebilir misiniz ? Bu hafta ve sonrasında çok ihtiyacım var :)

21 günde tüm yağları yok eden plates proğramı var ebru şallının onu öneririm ve birde çilek karın var...

21 günde tüm yağları yok eden plates proğramı var ebru şallının onu öneririm ve birde çilek karın var...

Çok teşekkür ederim :) kilo verdirir değil mi ? Yoksa sıkılaştırıcı mı ?

Dun ac gezdim diyebilirim arkadaslar bugun sabah 2 dilim ekmek 2 dilim salam 2 dilim peynir biber salatalik cok guzel bi kahvaltiydi kaymakla balda tadimlik olarak listemde yerini aldi....

Gezmek istiyorum uzun uzun yurumek dolasmak ama hava istanbulda bi garip yine yagicak galiba sabah ciseliyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…