Çok geçmiş olsun canım..Dün o elbisesi inceydi ve erkenden giyilen kısa kollular üşüttü tabii, iyi bak prensese seldom, erkenden giydirme öyle, hem üşüttü hem nazar değdi prensese, bol bol oku üzerine, Rabbim acil şifalar versin inş.bir annenin ateşle imtihanıyla geçen uzun bir gecenin ardından, eteğinde bebesiyle işe gelen anne moduna geçip uzuuuun geçecek güne bismillah deyip başladık..bakalım bugün nasııııııııııııııl bitecek!!
dünkü yemelerden sonra bugün toparlanmalıyım diyerekten haftaya başladım..menümüzü yazalım garantiye alalım
sabah : 1 çikolata kaplı çilek :/ süper başlangıç
5 siyah+3 yeşil zeytin
2 dlm peynir
domates
2 dlm ekmek
öğle : 1 tabak bol yeşillikli kısır
ayran
ara : 3 haşlanmış brüksel
akşam : haşlanmış brüksel
1 kase mercimek çorbası
2 lt su
spor kitap yok..uyku var
Tamam canım nasıl istersen
Canım sen hala emzirmiyomusun ne detoksu ?
bir annenin ateşle imtihanıyla geçen uzun bir gecenin ardından, eteğinde bebesiyle işe gelen anne moduna geçip uzuuuun geçecek güne bismillah deyip başladık..bakalım bugün nasııııııııııııııl bitecek!!
dünkü yemelerden sonra bugün toparlanmalıyım diyerekten haftaya başladım..menümüzü yazalım garantiye alalım
5 siyah+3 yeşil zeytin
2 dlm peynir
domates
2 dlm ekmek
ayran
1 kase mercimek çorbası
2 lt su
spor kitap yok..uyku var
günaydın kızlar son sayfayı okudum da herkes yemiş valla hafta sonu
bende pazar günü kahvaltı da kaçırdım ama isteyerek yaptım yalan değil eşime çok güzel kahvaltı hazırladım beraber yaptık güzeldi
herkese güzel bir hafta diliyorum az kaçamaklı şimdi işe dönüyorum ben öptüm hepinizi
Hayır yapma tabi canım emziriyosan..emziriyorum akrebim yapamazmıyım detoks
herkese günaydın iyi haftalar diliyoırum
vee beni cezalandırın dövün beni ben hafta sonunu çok kötü geçirdim
çok çok uzun zamandır görüşmediğmiz arkadaşlarımızla bi araya geldik kahvaltı öğle kaçamağı akşam yemeği( bomba)
olunca tartıda artıyla geldim resmen şişim şuanda çok kötü cezayı hak ettim
ama söz bak kızlar bu hafta kesinlikle küçücük bir kaçamak bile yok
hatta sabah
1 kase nesfit yedim
öğlende nesfit ve bir meyve yiyip akşama çorba ve salata yemeği düşünüyorum gece yatarkende 1 çay bardağı süt içicem
nasıl kendime verdiğim ceza iyimi daha ağırlaştırayımmı
bir annenin ateşle imtihanıyla geçen uzun bir gecenin ardından, eteğinde bebesiyle işe gelen anne moduna geçip uzuuuun geçecek güne bismillah deyip başladık..bakalım bugün nasııııııııııııııl bitecek!!
5 siyah+3 yeşil zeytin
2 dlm peynir
domates
2 dlm ekmek
ayran
1 kase mercimek çorbası
2 lt su
spor kitap yok..uyku var
günaydın canım çok geçmiş olsun benim miniğimin de ateşi var dünden beri galiba diş çıkaracak mızmızlanıp duruyor dünden beri
herkese günaydın iyi haftalar diliyoırum
vee beni cezalandırın dövün beni ben hafta sonunu çok kötü geçirdim
çok çok uzun zamandır görüşmediğmiz arkadaşlarımızla bi araya geldik kahvaltı öğle kaçamağı akşam yemeği( bomba)
olunca tartıda artıyla geldim resmen şişim şuanda çok kötü cezayı hak ettim
ama söz bak kızlar bu hafta kesinlikle küçücük bir kaçamak bile yok
hatta sabah
1 kase nesfit yedim
öğlende nesfit ve bir meyve yiyip akşama çorba ve salata yemeği düşünüyorum gece yatarkende 1 çay bardağı süt içicem
nasıl kendime verdiğim ceza iyimi daha ağırlaştırayımmı
Hayır yapma tabi canım emziriyosan..
Saçmalama canım, kahvaltını yap öğle yemeğini ye akşamını hafif tut, çok da acımasız davranma kendine..
ah ah aynı sıkıntı bizdede var canım çabucak çıkarıverirler inş.
hepimiz kaçamak yapıyoruz tatlım hiç yapmıyorum diyen çok az insan vardır herhalde o yüzden çok kasma kendini çok aç kalırsan bir iki gün sonra dayanamaz daha çok yersin
ben diyorum ki bütün hafta sıkalım kendimizi pazar günü biraz rahat bırakalım ne dersiniz
pazar günü yapılan kahvaltıyı ben çok seviyorum fazla ekmek tüketmemek kaydıyla güzel bir kahvaltı yapabiliriz
her pazar canımızın çektiği bir şeyi yiyebiliriz (dondurma,çikolata gibi)
ne dersiniz????????
ben çok korkuyorum tatlım dişten şimdi biraz internetten araştırıcam neler yapabilirim
seldomcum cok gecmis olsun.dun ruzgar vardi usuttu heralde kuzun.ben halen kocaman cantamla geziyorum.yelek.kapsonlu bide kapsonlu biraz daha kalin bisey var onu koyuyorum.(herkes benle dalga gecer bavulla gez sen diye)
uhs citlenbik sizede gecmis olsun canlarim tez zamanda agrisiz sizisiz inci gibi dislere kavusursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?