Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bir annenin ateşle imtihanıyla geçen uzun bir gecenin ardından, eteğinde bebesiyle işe gelen anne moduna geçip uzuuuun geçecek güne bismillah deyip başladık..bakalım bugün nasııııııııııııııl bitecek!!

dünkü yemelerden sonra bugün toparlanmalıyım diyerekten haftaya başladım..menümüzü yazalım garantiye alalım

sabah : 1 çikolata kaplı çilek :/ süper başlangıç

5 siyah+3 yeşil zeytin
2 dlm peynir
domates
2 dlm ekmek

öğle : 1 tabak bol yeşillikli kısır
ayran

ara : 3 haşlanmış brüksel

akşam : haşlanmış brüksel
1 kase mercimek çorbası

2 lt su

spor kitap yok..uyku var

Çok geçmiş olsun canım..Dün o elbisesi inceydi ve erkenden giyilen kısa kollular üşüttü tabii, iyi bak prensese seldom, erkenden giydirme öyle, hem üşüttü hem nazar değdi prensese, bol bol oku üzerine, Rabbim acil şifalar versin inş.

herkese günaydın iyi haftalar diliyoırum

vee beni cezalandırın dövün beni ben hafta sonunu çok kötü geçirdim
çok çok uzun zamandır görüşmediğmiz arkadaşlarımızla bi araya geldik kahvaltı öğle kaçamağı akşam yemeği( bomba)
olunca tartıda artıyla geldim resmen şişim şuanda çok kötü cezayı hak ettim

ama söz bak kızlar bu hafta kesinlikle küçücük bir kaçamak bile yok
hatta sabah
1 kase nesfit yedim
öğlende nesfit ve bir meyve yiyip akşama çorba ve salata yemeği düşünüyorum gece yatarkende 1 çay bardağı süt içicem

nasıl kendime verdiğim ceza iyimi daha ağırlaştırayımmı

canım çok geçmiş olsun allah kolaylık versin benimde oğlum diş çıkarıyor bende 2 gecedir hiç uyumuyorum

malesef herkes aynı hatayla dönmüş

emziriyorum akrebim yapamazmıyım detoks
Hayır yapma tabi canım emziriyosan..

Saçmalama canım, kahvaltını yap öğle yemeğini ye akşamını hafif tut, çok da acımasız davranma kendine..

günaydın canım çok geçmiş olsun benim miniğimin de ateşi var dünden beri galiba diş çıkaracak mızmızlanıp duruyor dünden beri

hepimiz kaçamak yapıyoruz tatlım hiç yapmıyorum diyen çok az insan vardır herhalde o yüzden çok kasma kendini çok aç kalırsan bir iki gün sonra dayanamaz daha çok yersin
ben diyorum ki bütün hafta sıkalım kendimizi pazar günü biraz rahat bırakalım ne dersiniz
pazar günü yapılan kahvaltıyı ben çok seviyorum fazla ekmek tüketmemek kaydıyla güzel bir kahvaltı yapabiliriz
her pazar canımızın çektiği bir şeyi yiyebiliriz (dondurma,çikolata gibi)
ne dersiniz????????

allahhhh derim süper

bu arada yoğurt kürünü okudum kızlar sabah ve akşam aç karnına
1 kase yağsız yogurda
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
karıştırıp yiyormuşsun günde 300-400 hatta 500 gr verdiriyormuş

seldomcum cok gecmis olsun.dun ruzgar vardi usuttu heralde kuzun.ben halen kocaman cantamla geziyorum.yelek.kapsonlu bide kapsonlu biraz daha kalin bisey var onu koyuyorum.(herkes benle dalga gecer bavulla gez sen diye)
uhs citlenbik sizede gecmis olsun canlarim tez zamanda agrisiz sizisiz inci gibi dislere kavusursunuz

canım sanada çok çok geçmiş olsun sağolsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…