Kızlar şimdi gönül dergisinin mart sayısında proffessor ahmet rasim kucukustanın bir makalesini okuyorum...çok ilginç netten bulursanız okuyun...karatayvari bir önerisi var ama ilginç olan ideal kilo ilgili bilimsel veriler...hafif kilolu insanlar ideal kilodakilere göre daha uzun ve sağlıklı yasiyorlarmis falan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hatta başlık 'ideal kilo ve bki gavur icadidir' :)
bugunki menum
kalkinca
elma sirkelisu
sabah
domates salatalik 1 dlm cavdar ekmegi 1 kk kadar beyax peynir maydanoz
ara
1 elma ,3 findik
ogle
2 tabak sehriyeli domstes corbasi,salata
ara
1 cb zencefilli tarcinli sut,1 diyet bidkuvi
ara
yarim dlm tost,1 cb ayran
aksam
nohutlu salata.
1 saat yurudum tabi bu bir saatin icinde iki markete girdim ciktim
1 saatte aerobok step pilates.
kacamak yok olmicak ins.
bu arada buyugumu tualete alustiriyorum.aman ne zormus.her defasina hafif altina kaciriyor sonra cis diyor.normal mi bilmiyorum da.aslunda gecen hafta basladik ama esim biraz titiz ve sabirsiz etrafa vs yaptigini gotse koputur diye vagladim bugun tekrar basladik.zor bisey mis ama.yapanlara helalolsun diyorum.cunku sabir sabir sabir..
Hatta başlık 'ideal kilo ve bki gavur icadidir' :)
Obez insanlarda, eşit şartlar altında zayıflara göre ölüm riski %54 azmis :) kiloya bir sağlık sorunu yol açmıyor ise sağlıklıdır diyorçok içten katıldım koskocaaaaa prof dimi ama???
Aynı özellikteki 1000 hastada yapilan bir araştırmada yine zayiflarda ölüm oranı %10, kilolularda %4 olmuş :) en azından çok yasicaz dimi ama :)
bugunki menum
kalkinca
elma sirkelisu
sabah
domates salatalik 1 dlm cavdar ekmegi 1 kk kadar beyax peynir maydanoz
ara
1 elma ,3 findik
ogle
2 tabak sehriyeli domstes corbasi,salata
ara
1 cb zencefilli tarcinli sut,1 diyet bidkuvi
ara
yarim dlm tost,1 cb ayran
aksam
nohutlu salata.
1 saat yurudum tabi bu bir saatin icinde iki markete girdim ciktim
1 saatte aerobok step pilates.
kacamak yok olmicak ins.
bu arada buyugumu tualete alustiriyorum.aman ne zormus.her defasina hafif altina kaciriyor sonra cis diyor.normal mi bilmiyorum da.aslunda gecen hafta basladik ama esim biraz titiz ve sabirsiz etrafa vs yaptigini gotse koputur diye vagladim bugun tekrar basladik.zor bisey mis ama.yapanlara helalolsun diyorum.cunku sabir sabir sabir..
günaydın sabah çıtırları, tazeler
güzel haberlerle başlayalım güne. birazdan menümü de yazıcam , öncesinde bi özet geçeyim.
malumunuz pisssss bir haftasonundan çıktım. balık kızartmalar, mısır ekmekleri, tostun yanında ekmek bandıra bandırra yenilmiş menemenler cipsler, irmik helvaları. cuma sabah %33 olan yağ oranımın istikrarlı bir şekilde %35e çıkışına şahit oldum, çok pişman oldum.
haftasonu çok yediğim şeyleri yani karbonhidratları dün kestim ve haftasonundaki kaçamakları kurtarmaz ama elimden geldiğince yürüyeyim dedim.
kısacası bol yürüyüşlü bol proteinli bir günün ardından tekrar bu sabah %33 yağ oranıma kavuştumkasım ve suyum cuma günkünden az keşkem onları da eskiye döndürebilseydim, ama böyle kötü bi haftasonundan sonra bu kadar oluyormuş ama ümitvarım, toparlanmak mümkün, yürüyüş ahhh yürüyüş....
Dunyada hicbir ulkede insanlarin kilolari ulu orta yerde konusulmuyor cunku bu saygisizlik ama bizde uluorta yerde ay o gobek ne o basen ne olmus oyle diyerek baslaniyor konuya ve biseyi farkettim kendimde zamanla bilincalti sisman olmayi ayip bisey gibi karsiliyor zayiflamam lazim diyosun ve stresten kiloda veremiyosun....
günaydın tatlım yağ ölçümlerini nasıl yapıyosun canım bende yaptırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?