Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hatta başlık 'ideal kilo ve bki gavur icadidir' :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hmmm...

Okunmaya değer, enteresanmış

canim ayni surec benide bekliyo.biraz havalar isinsin diye bekliyorum.ama bizimki simdilerde yapinca soylemeye basladi.evet cok zor bir surec Allah yardimcimiz olsun

heee ben katiliyoum yazara.eskiden bu kadar aciklik yokken ninelerimiz daha topluydu.simdi her dakika gozumuzun onunde nerdeyse ciplak gezen bence musluman bir ulkeye yakismayan rezil kiyafetli insanlar geziyo.ben sisman gezelim demiyorum ama 34 bedenede gerek yok bence

Obez insanlarda, eşit şartlar altında zayıflara göre ölüm riski %54 azmis :) kiloya bir sağlık sorunu yol açmıyor ise sağlıklıdır diyor çok içten katıldım koskocaaaaa prof dimi ama???

Aynı özellikteki 1000 hastada yapilan bir araştırmada yine zayiflarda ölüm oranı %10, kilolularda %4 olmuş :) en azından çok yasicaz dimi ama :)

Dunyada hicbir ulkede insanlarin kilolari ulu orta yerde konusulmuyor cunku bu saygisizlik ama bizde uluorta yerde ay o gobek ne o basen ne olmus oyle diyerek baslaniyor konuya ve biseyi farkettim kendimde zamanla bilincalti sisman olmayi ayip bisey gibi karsiliyor zayiflamam lazim diyosun ve stresten kiloda veremiyosun....

Istedikce sanki dahada zorlasiyor bu is....en azindan kendim adima soyluyorum ..

Seldom cok yasayanlar basende yaglari olanlar...bel en fazla kadinlarda 80 cm i asla gecmemeli goruntuden ote ic organi yaglaniyormus bu tehlikeli..

Sirkeli bir su icicem gece yatmadan once hemde seldomdan ogrendim...su sunnete kadar 4 kilo verebilsem super olucak

cok yasasin sismanlar :)))))) keske saglikli ve her zaman istedigini yiyip mutlu mutlu yasayan insanlar olsak.yemekle mutlu olunmaz psikolojiyle ilgili diyolar bence yalannnnnnnn suan ac ve mutsuzum.simdi bi pizza yesem boylemi olurum cocuklar bile baska gelir gozume :))))

Bugün yaklaşık 2 saat voleybol oynadım. :) eve geldiğimde her yerim ağrıyordu. Dolayısıyla başka spor yapamadım ama yarın yapcam inşallah :)

Akrepcim paylaştığın fotoğrafları çok seviyorum :) teşekkürler :)

listeni çok iyi gordum kopya mı çeksem
çişe alıştırmak için biraz zabır gerekiyor. yaklaşık 2 hafata üstünde duruyorsun 1 aya halloluyor inşallah. ama atlatılıyor herşey gibi bu da.
benim ufaklıklar eylülde 3 yaşında olacaklar. 2 yaş gibi daha havalar soğumadan wc eğitimine başladık. ikisine de bez takmadığım oldu. bir tanesi daha önde gidiyor. kollektif bir şekilde dona kaçırma eylemlerinden sonra biraz daha bekleme kararı aldımzaten havalar da soğudu. bir tanesi çişim geldi diyip wcye yapıyor, bezine yaparsa rahatsız bile olmuyor. diğeri wcye yapmıyor ama bezi kirlenince rahatsız oluyor. şu an üstüne düşmüyorum havalar ısınsın ben de başlicam eğitime.

günaydın sabah çıtırları, tazeler
güzel haberlerle başlayalım güne. birazdan menümü de yazıcam , öncesinde bi özet geçeyim.
malumunuz pisssss bir haftasonundan çıktım. balık kızartmalar, mısır ekmekleri, tostun yanında ekmek bandıra bandırra yenilmiş menemenler cipsler, irmik helvaları. cuma sabah %33 olan yağ oranımın istikrarlı bir şekilde %35e çıkışına şahit oldum, çok pişman oldum.
haftasonu çok yediğim şeyleri yani karbonhidratları dün kestim ve haftasonundaki kaçamakları kurtarmaz ama elimden geldiğince yürüyeyim dedim.
kısacası bol yürüyüşlü bol proteinli bir günün ardından tekrar bu sabah %33 yağ oranıma kavuştumkasım ve suyum cuma günkünden az keşkem onları da eskiye döndürebilseydim, ama böyle kötü bi haftasonundan sonra bu kadar oluyormuş ama ümitvarım, toparlanmak mümkün, yürüyüş ahhh yürüyüş....

günaydın kızlar ne güzel mesajlarınızı okudum hepsine cevap yazacaktım araya reklam girdi onu kapattım derken hepsi kapandı sinir oldum şimdi
zaten sinirli ve uykusuzum
oğlum paşam iki dişini birden çıkarıyor biraz huysuz çok şükür diyorum yinede bana yarım saatte olsa uyuma imkanı veriyor uyanıyor biraz mızmızlanıyor sonra bir yarım saat daha uyuyoruz

kızlar dün diyet başarı öykülerini okudum çok canım sıkıldı kadının biri 20 günde 10 kilo vermiş ben neden veremiyorum.dün yediklerimi yazayım size
sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
salatalık,domates

arada bol su ,ceviz

öğlen
bir tabak et yemeği,yoğurt
1 tane armut

akşam yemek yemedim oğlumla ilgilendim
8-10 tane yeni kırılmış fındık yedim
geçen pazartesiden beri ekmek makarna pilav tatlı yemiyorum(pazar günü hariç) neden değişen birşey yok neyse benim kiloda gram gram gidecek herhalde

Günaydın

Sabah : 1 tost
Domates maydanoz
1 tk zeytin ezmesi

Öğle : 2 büyük kase kısır
Ayran

Ara : 2 ceviz 3 hurma

Akşam ' 1 tabak menemen
2 dlm ekmek

günaydın tatlım yağ ölçümlerini nasıl yapıyosun canım bende yaptırmak istiyorum

bak çok güzel bir mevzuya dikkat çektin. nedense biz insan olarak kendimize bakmıyoruz hep başkalarındaki kusurları görüyoruz. ayyyy o öyle olur mu ayyyy bu böyle değil illaki benim dediğim doğru denebiliyor. forumdaki paylaşımlarımız zaten eleştirelim veya eleştirilelim diye ama ben normal hayatta böyle bir eleştiriye açık değilim. çünkü yersiz zamansız eleştiriler olabiliyor. iyi niyetle değil küçük düşürmek için yapıldığı yeri ve zamanından anlaşılıyor.
her konuda tahammüsüz anlayışsız insanlar mı olduk ne... peygamber efendimiz(SAV) bir insana doğrudan şunu hatalı yaptın demezmiş, sohbet sırasında bazı insanlar da şöyle şöyle yapıyor olması gereken şöyle bir yol izlenmesidir gibi açıklarmış.

günaydın tatlım yağ ölçümlerini nasıl yapıyosun canım bende yaptırmak istiyorum

tanita bc730 marka vücut analiz cihazı aldım. 189 liraya.
% olarak: yağ ve su miktarı
Kg olarak: kas miktarını veriyor
bazal metabolizma ve günlük enerji alım tavsiyesi var
metabolik yaşı veriyor (sadece kiloya odaklanmıyoruz, yağ ölçümüğnün yanında bu metabolik yaş bence çok motive ediyor, 32,8 yaşımdayım sen git bana 42 de, sağlıklı beslenince henüz 38 falan gösteriyor inşallah 21 gösterene kadar devam)

organ çevresi yağlanma derecesi
ve fiziki yapı

bu verilerin hepsi sağlıklı beslenip spor yapınca düzeliyor, aksini yapınca bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…