Günaydın kızlar
Sabah sabah ne keşfettim 8. TakımdaTae bo diye bi spor, inceledim gayet zevkli, bılly balnks diye arıyorsunuz nette büsürü video çıkıyor ayakta yapılan bol hareketli bi spor ben akşam denicem mesela
Aa bu arada hafta sonu itibari ile 8. Takımın da kaptanıyım kızlar.. 8 / 14 ve 2. Takımlarımız var artık ve hep birlikte kocaman bi aileyiz
cok yasasin sismanlar :)))))) keske saglikli ve her zaman istedigini yiyip mutlu mutlu yasayan insanlar olsak.yemekle mutlu olunmaz psikolojiyle ilgili diyolar bence yalannnnnnnn suan ac ve mutsuzum.simdi bi pizza yesem boylemi olurum cocuklar bile baska gelir gozume :))))
günaydın kızlar ne güzel mesajlarınızı okudum hepsine cevap yazacaktım araya reklam girdi onu kapattım derken hepsi kapandı sinir oldum şimdi
zaten sinirli ve uykusuzum
oğlum paşam iki dişini birden çıkarıyor biraz huysuz çok şükür diyorum yinede bana yarım saatte olsa uyuma imkanı veriyor uyanıyor biraz mızmızlanıyor sonra bir yarım saat daha uyuyoruz
kızlar dün diyet başarı öykülerini okudum çok canım sıkıldı kadının biri 20 günde 10 kilo vermiş ben neden veremiyorum.dün yediklerimi yazayım size
sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
salatalık,domates
arada bol su ,ceviz
öğlen
bir tabak et yemeği,yoğurt
1 tane armut
akşam yemek yemedim oğlumla ilgilendim
8-10 tane yeni kırılmış fındık yedim
geçen pazartesiden beri ekmek makarna pilav tatlı yemiyorum(pazar günü hariç) neden değişen birşey yok neyse benim kiloda gram gram gidecek herhalde
Günaydın kızlar
Sabah sabah ne keşfettim 8. TakımdaTae bo diye bi spor, inceledim gayet zevkli, bılly balnks diye arıyorsunuz nette büsürü video çıkıyor ayakta yapılan bol hareketli bi spor ben akşam denicem mesela
Aa bu arada hafta sonu itibari ile 8. Takımın da kaptanıyım kızlar.. 8 / 14 ve 2. Takımlarımız var artık ve hep birlikte kocaman bi aileyiz
başarılar dilesek de kıskanabilirizgünaydın akrebim
umarım bizi ihmal etmezsin hemencik kıskanıveririm
şişlikse hemen geçer üzülmeya benimde moralim bozuk ya
tamam hafta sonu kaçamak yaptım ama bu kadar şişmeme sebep olamaz herhalde yaa
kızlar sabah 61 öıktım perşembe 59.9dum şimdi 61im nasıl iş bu anlamadım ama
hissediyorum şişlik var vücudumda
dünkü menüme bakın sabah çıkan kiloya
sabah
1 kase nesfit
öğlen
yarım kase çorba 1 galeta
ara
yarım paket mısır patlağı
akşam yemeğini 16:45te yedim yarım tabak patatesli et yemeği
gün içinde 3 fincan yeşil çay
500 ml elmalı ödem söktürücü çay
1,5 lt su
ben nasıl şişim anlamıyorum
Günaydın kızlar
ya benimde moralim bozuk ya
sabah
1 kase nesfit
öğlen
ara
1,5 lt su
7n-pztresi
Sabah: 2ılık su, 2 yumurta tavada, 1d. Peynir
Ara: 1 kuru kayısı
Öğ: ½ piliç çevirme, 300 ml ayran
Yürüyüş: 10,000 adım
Ara: 1 çb meyve suyu, 1 çb süt
Akş: 4 parça kemikli et, 4 yk bezelye, 1 kase yoğurt
Maden sulu su
Yemek 7,20de bitti.20 tl ceza
Salı sabah yağ:%33
Haftasonundan sonra anca girebildim foruma. amanın herkes yemiş bu haftasonu bittik bu hafta anlaşılan. Benim de dün misafirim geldi pasta börek hak getire...Git gide daha mı iradesizleşiyorum ne? Bir de eşimin ye ye baskısı yüzünden. Evde diyetteyim demeye korkuyorum ayol! yemekte nohut ve pilav var.
Bir de benim bir başka durumum daha var onu da paylaşayım da bir fikir verin bana kızlar. Biz bebek planlıyoruz bir. Eğer hamile kalırsam diyet yapmamam gerek ama bu kiloyla da hamile kalmak istemiyorum. O yüzden yediklerime dikkat ederek az az zayıflamak daha iyi gibi. Ama ya hamileysem korkusu da var napcam yaaa offf???
bugün diyet günlüğümü gözden geçirmemi istemiş diyetisyenim ben de geçirdim :) motive olmak için çok güzel bir yöntem gerçekten...
şimdi 18 şubat 2013te 104 kg ile başlamışım...29 mart 2013te 97 kg ile takıma gelmişim...2 kez kilo almama rağmen kısa dönemde onları geri vererek devam etmişim..özellikle ekimden beri gr gr giden kilolar totalde 8.5 kg olmuş...sanki gr gr giderken yerinde sayıyor gibi oluyor halbuki...kaçamaklarım ilk zamanlar koca bir öğün ya da bikaç tabak falanken artık kaçamaklar bir öğünde 1 çeşide, hatta 1-2 lokmaya kadar düşmüş...düzenli beslenmeye odaklanınca, protein eksiğimi tahıl ve tavukla kapatmaya başlamışım ki ben neredeyse sadece sebze ve börekle beslenirdim...yaratıcı tarifler üretip damak tadımı da biraz değiştirmişim...yağlı salçalı ve baharatlı yemekleri çok tüketirken, şimdi daha az yağlı, bol çeşnili şeyler tüketmeye alışmışım...her ne kadar hala dönemsel takıntılarım olsa da (bu ara kısır mesela) yemek yelpazem genişlemiş...
yani aslında istediğim şeyi adım adım gram gram gerçekleştiriyormuşum ben :) yeme düzenim şeklim çeşitlerim değiştiğinden geri alma riskim ona oranla azalıyor böylece...daha fazla hareket etme şansını hala yaratamamışım bu da en büyük eksiğim, bu ayla beraber o konuda da ciddi odaklanmalarım olacak..mesela pazar günü yüzmeye başlamalıydım ama çok yorgundum gidemedim bu hafta mazeret yok...
neden mutlaka okumalısınız dedim; bir kere KOCAMAN TEŞEKKÜR EDERİM diyebilmek için..verdiğim 25 kilonun 18ini sizinle beraber vermişimayrıca demoralize olan arkadaşlara İSTİKRARLI olunca gayet de oluyor bu iş diyebilmek için...çünkü ben birilerinin bu işi becerebildiğini gördükçe ben de yapabilirim diyenlerdenim o yüzden istedim ki benim yaptığıma siz de şahit olun...
e tabi bi deeeeeeeeeee..... e anladınız siz onu!! alayım maşallahları
Haftasonundan sonra anca girebildim foruma. amanın herkes yemiş bu haftasonu bittik bu hafta anlaşılan. Benim de dün misafirim geldi pasta börek hak getire...Git gide daha mı iradesizleşiyorum ne? Bir de eşimin ye ye baskısı yüzünden. Evde diyetteyim demeye korkuyorum ayol! yemekte nohut ve pilav var.
Bir de benim bir başka durumum daha var onu da paylaşayım da bir fikir verin bana kızlar. Biz bebek planlıyoruz bir. Eğer hamile kalırsam diyet yapmamam gerek ama bu kiloyla da hamile kalmak istemiyorum. O yüzden yediklerime dikkat ederek az az zayıflamak daha iyi gibi. Ama ya hamileysem korkusu da var napcam yaaa offf???
valla kaptancim ben bizim takim kalabalik olunca korkmustum ilgisiz kalirim diye sen takimlari 3 lemissin.Insaallah korktugum olmaz. sisman alingan ve kiskancimdir. :))))))
anneeeeem nasıl yetişiyorsun yahu?? ben bir de asosyalim galiba...kk.ya giriyorum sadece takımımıza uğrayıp gidiyorum..başka başlıklar yazılar hiç ilgimi çekmiyor...içim daralıyor resmen...walla öyle çok açılma ambuya eşlik ederim ben he!!
sabırlı ol biraz ödem gidince fark eder hemen...neden bugün tartıldın ki perşembeye daha iki gün var
karataycı gördüm seni!! dün okuduğum makaleyi okumanı ısrarla öneriyorum :) öyle yağ falan bakmayacaksın :)
çok abartmadığın sürece hamileliğini farkedene kadar geçen sürede bir şey olmaz...tabi ki zayıf başlayan gebelik daha kolay olur herhalde.. sonuç; yemene dikkat ederek abartmadan spor yaparak (bence sadece yürüyüş) diyetine devam edebilirsin...
bugün diyet günlüğümü gözden geçirmemi istemiş diyetisyenim ben de geçirdim :) motive olmak için çok güzel bir yöntem gerçekten...
şimdi 18 şubat 2013te 104 kg ile başlamışım...29 mart 2013te 97 kg ile takıma gelmişim...2 kez kilo almama rağmen kısa dönemde onları geri vererek devam etmişim..özellikle ekimden beri gr gr giden kilolar totalde 8.5 kg olmuş...sanki gr gr giderken yerinde sayıyor gibi oluyor halbuki...kaçamaklarım ilk zamanlar koca bir öğün ya da bikaç tabak falanken artık kaçamaklar bir öğünde 1 çeşide, hatta 1-2 lokmaya kadar düşmüş...düzenli beslenmeye odaklanınca, protein eksiğimi tahıl ve tavukla kapatmaya başlamışım ki ben neredeyse sadece sebze ve börekle beslenirdim...yaratıcı tarifler üretip damak tadımı da biraz değiştirmişim...yağlı salçalı ve baharatlı yemekleri çok tüketirken, şimdi daha az yağlı, bol çeşnili şeyler tüketmeye alışmışım...her ne kadar hala dönemsel takıntılarım olsa da (bu ara kısır mesela) yemek yelpazem genişlemiş...
yani aslında istediğim şeyi adım adım gram gram gerçekleştiriyormuşum ben :) yeme düzenim şeklim çeşitlerim değiştiğinden geri alma riskim ona oranla azalıyor böylece...daha fazla hareket etme şansını hala yaratamamışım bu da en büyük eksiğim, bu ayla beraber o konuda da ciddi odaklanmalarım olacak..mesela pazar günü yüzmeye başlamalıydım ama çok yorgundum gidemedim bu hafta mazeret yok...
neden mutlaka okumalısınız dedim; bir kere KOCAMAN TEŞEKKÜR EDERİM diyebilmek için..verdiğim 25 kilonun 18ini sizinle beraber vermişimayrıca demoralize olan arkadaşlara İSTİKRARLI olunca gayet de oluyor bu iş diyebilmek için...çünkü ben birilerinin bu işi becerebildiğini gördükçe ben de yapabilirim diyenlerdenim o yüzden istedim ki benim yaptığıma siz de şahit olun...
yuruyuse bak hizaya gel..supersin7n-pztresi
Maden sulu su
ayni zamanda tatlisin..valla kaptancim ben bizim takim kalabalik olunca korkmustum ilgisiz kalirim diye sen takimlari 3 lemissin.Insaallah korktugum olmaz. sisman alingan ve kiskancimdir. :))))))
masallah gercekten.keske oncesi sonrasi resmin olsa:))bugün diyet günlüğümü gözden geçirmemi istemiş diyetisyenim ben de geçirdim :) motive olmak için çok güzel bir yöntem gerçekten...
sana herseyi bilen insan fiye bosuna demiyorumm..-biz yeni arkadaşlara alışana kadar kaptan yeni üye çağırmasa değil mi ambuyeni üyeleri elimizde zor tutuyoruz değil mi bi de yeniyim diyim kilo veremeyenler de var, eskiler zaten fena
-m1986 evet haftasonu genel olarak kötüydük,ama toparlıyorus. ben şahsım adına toparladığımı iddia edebilirim
-seldom yazıyı okudum ama ben mi anlamadım yağ oranı önemli değil demiyoduaslında bki ve ideal ağırlık önemsiz derken bir nevi 'kaç kilo olduğun değil vücut komposizyonun önemlidir'' denmek istenmiyor mu?
- evet dün karataycı gibiydim.pişman değilim iyi ki yemişim onları. geçen hafta en son abarrtıklarım karbonhidratlar olunca dün sabah onları bıraktım baktım karatay gibi oldu beslenmem, yanlarına ceviz fındık mı başlasam diyordum ki bu tarz bi kaç gün sürünce akabinde cevizlerein fındıkların miktarı abartıya kaçıyor. bi arkadaş son 2 hafta sınırsız fındık yiye yiye 2 kg almış gelmiş ben de fındık paketini açmaya korktum.
-m1986 hamilleik konusunda seldoma katılıyorum ( her ne kadar son günlerde kendisi zayıflama karşıtı olsa da)
sen sağlıklı beslenmene devam et. kilo versen de çocuğun bu dönemde olumsuz etkilenmez. bana doktorum ilk 16 hafta kilo almana gerek yok demişti. hatta çok şiddetli kusmaları falan olanlar 4-5 kilo veriyo ama bebek anneden gıda aldığı için ilk 3-4 ay olumsuız etkilenmiyor.
eğer gebelik düşünüyorsan folik asit başla şimdiden. hamileliğin ilk 3 ayında veriliyor ama mide bulantısı olduğunda bu vitamin mideyi de yaktığı için ilk aylarda kullanımı zor oluyor. şimdidien kullanırsan depoların dolmaya başlar. zaten gebelik düşünen kadınlara 3 ay öncesinden folik asit başlanıyor. aile hekimine danışabilirsin.
bir tavsiye daha
1. gün 2ceviz
2. gün 5 fındık
3. gün 6 badem.
folik ast, magnezyum ve çinko ve w3 için. ilaç niyetine sayı ile tama mı tatlımceviz fındık bademi böööyle aralarında dönüştüre dönüştüre ye.
yürüyüşlere ara verme
canim kilo vermen bencede cok dert degil.sonucta en az 5 haftakikken ogreniyorsun.ben ilkilk 4 ay ilkinde 3 kilo.ikincisinde 6 kilo vermistim.yuruyus de faydali zaten.Allah korusun da dusen bebek ne yaparsan yap dusuyor zaten.Allah kimseye vermesin..Folik asit kullandım 3 ay falan. şimdi bıraktım. folik asit içeren şeyler tüketerek devam ediyorum artık. tarifini de uygulayacağım çook teşekkürler. o zaman ben devam edeyim böyle. ohh rahatladım yahuÇok teşekkür ederim hepinize
kızlar öğle arasında 6500 adım yürüdüm geldim, akşam yapacağım yürüyüşle 10.000 adımı tamamlama niyetindeyim.
dünkü etin suyu var, çocuklara pilav yapıcam yanına nohut:18::18::18:
niyetim kendime de salata yapıp içine haşlanmış kepekli pirinç ve nohut koymak. niyet hayır akıbet hayır mıdır hepya o pilavdan yirsem ya 2 kaşık 4 kaşık yetmezse , en son nohut pilav yaptığımda başıma gelenleri dün gibi hatırlıyorum
günaydın akrebim
umarım bizi ihmal etmezsin hemencik kıskanıveririm
Canım merak etme şişlikse gider bi iki güne.. Elma ye, yeşil çay iç. Ödem attırır.. birde öğünlerine yeşil sebze ekle mesela maydanoz nane de ödem attırır.. Sarımsağı dörde böl hap gibi yut hepsini acaip ödem atarsın hem de yağların yanar..ya benimde moralim bozuk ya
sabah
1 kase nesfit
öğlen
ara
1,5 lt su
başarılar dilesek de kıskanabilirizhele ambu hele ambu bunu ona nasıl açıklicas bu arada pdrci arkadaşımız nerede ondan psk. destek alırdık
Oooo cezalı sistemli bir liste :128::128:7n-pztresi
Maden sulu su
Canım sanki kilo verirken ilaçmı kullanıyosunki.. Sağlıklı beslenip spor olarak da yürüyüş yaparsan hiç bişiicik olmaz merak etme..Haftasonundan sonra anca girebildim foruma. amanın herkes yemiş bu haftasonu bittik bu hafta anlaşılan. Benim de dün misafirim geldi pasta börek hak getire...Git gide daha mı iradesizleşiyorum ne? Bir de eşimin ye ye baskısı yüzünden. Evde diyetteyim demeye korkuyorum ayol! yemekte nohut ve pilav var.
valla kaptancim ben bizim takim kalabalik olunca korkmustum ilgisiz kalirim diye sen takimlari 3 lemissin.Insaallah korktugum olmaz. sisman alingan ve kiskancimdir. :))))))
MAŞAALLH kuşuma ne denirki başabugün diyet günlüğümü gözden geçirmemi istemiş diyetisyenim ben de geçirdim :) motive olmak için çok güzel bir yöntem gerçekten...
Ben bu filmi daha öncede görmüştümmkızlar öğle arasında 6500 adım yürüdüm geldim, akşam yapacağım yürüyüşle 10.000 adımı tamamlama niyetindeyim.
dünkü etin suyu var, çocuklara pilav yapıcam yanına nohut:18::18::18:
niyetim kendime de salata yapıp içine haşlanmış kepekli pirinç ve nohut koymak. niyet hayır akıbet hayır mıdır hepya o pilavdan yirsem ya 2 kaşık 4 kaşık yetmezse , en son nohut pilav yaptığımda başıma gelenleri dün gibi hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?