olmuşmu hadef becerebildimmiakrep33 (65,5 / / / %)
Seldom ( 78,6 / / / %)
hedef52 ( 64,1/ / / / %)
selennnnn ( 60 / / / %)
Siyahbeyaz0066( 70,0 / / / %)
Ambuyanbu ( 75.1 / / / %)
uhs ( 67,5 / 67,4/ 0,1 / %)
nazperver( 57,9 / / / %)
ozgekrd ( 83,8 / / / % )
m1986( 63,5 / / / %)
fatmabol( 81,9 / / / %)
citlenbikbesyo( 59,9 / 59,3/ 0,6/ %)
Elif_merve(64,7/64,1/ 0,6/ %)
2. TAKIM ORTALAMASI: %
yukarda olmuş ellerine sağlık, kilo da iyi verilmişolmuşmu hadef becerebildimmi
Bu takimin en guzel ozelligi herkes yardimsever takimimi seviyorum...bu kadar guzel gonullu insanin bir araya gelmesi guzel bi sans
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1074025 akrep göbek olmasa nerdeyse ince belli bardak olacak, bombeli bardak bulamadım ama göbeği işlemeli bardak seçtim senin için
Kızlar ben kilomu eklemiştim benden önce ekleyenlerde vardı o liste alintilanmamis!!
78.5 kilom tekrar pc bulamam cepten zor liste düzenlemek..lütfen en son listeyi alalım artık yaaa!! Regl olcam da bugün gerginim galiba :/ bir de cuma sabahına neden bırakıyoruz ki bizim bildirme günümüz perşembe...bir kere unuttum diye hedef (haklı olarak) fircalamisti beni...e şimdi birçok kişi cuma sabahına bırakıyor..ha farkeder mi sonuçta kendi kilom beni ilgilendiriyor ama yine de bazen kendimi fazla ezik hissediyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ambu tebrikler canim cok sevindim.supersin.ipin ucunu birakma sakin1 kilo verdim diye:))devam .
dun aksam ki bitki caylarim.ise yaradi.ve sadece yogurt kuru yaptim yefim.sabah 70 i gorunce altin bulmus gibi oldum.bu sabah da gittik kizimla saclarimizi kestirdik:)
ambu tebrikler canim cok sevindim.supersin.ipin ucunu birakma sakin1 kilo verdim diye:))devam .
dun aksam ki bitki caylarim.ise yaradi.ve sadece yogurt kuru yaptim yefim.sabah 70 i gorunce altin bulmus gibi oldum.bu sabah da gittik kizimla saclarimizi kestirdik:)
ambu tebrik ederim. bardağını bir ara yayınlarım. dikkatimi çeken siyahbeyazın ölçülerinin seninkiden fazla olması... acaba ölçü yerleri herbirimiz farklı yerlerden mi alıyoruz:44:1,7 ama geri almak yok tamam mısagol canim bu haftayi sana adamistim hatirlarsan :))) canim sende bikere 6 yi gordun devami gelir Insaallah. yeni sacinizi gule gule kullanin kuzunla.mutlaka cok yakismistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?