Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yeni sacini gule gule kullan canim:)) bende annem gelince cok mutlu oluyorum ama giderken mideme agrilar giriyo :))) Allah kimseyi ailesinden sevdiklerinden ayirmasin

teşekkür ederim canım evet allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın haziranda da biz yanına gidicez onunla teselli oluyoruz bakalım

çalışıyormuydum canım sen çocukları alıp sen çıksan üçünüz babası da evde kalsın öyle olmuyor mu

kizlar moralim sifir.gorumcem icin herseye hazirlikli olun dediler ama nasil olunurki.dualarinizi bekliyorum canlarim
aksam yatarken bir muz
simdide 2 adet kreple omlet arasi bisey yedim.bilirsiniz uzulunce yerim

offfff allahım onu sizlere bağışlasın canım allahım sifa versin inş çok üzüldüm

kizlar moralim sifir.gorumcem icin herseye hazirlikli olun dediler ama nasil olunurki.dualarinizi bekliyorum canlarim
aksam yatarken bir muz

Ne oldu cnm nedir bu isin asli hortumu unutmalarindan dolayimi olmus yoksa bunyesimi zayifmis bu kacinci ya gecengunde haberlerde gordum yasaklasinlar bu ameliyatlari...safi ismiyle sifa dileyelim rabbimizden...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canim.sorun prof. doktorum bu konudaki acemiligi ve ihmali.tomografiyi iki haftasonra cekmesi endoskopiye gerek bile duymamasi.yuzde yuz doktor hatasi.22 gun iyi olucak kendi psikolojisi bozuk diye oyalamasi.kendi nefes almak icin cabalamiyo dediler disardan gelen hoca 4 lt. su cikarttik cigerlere baski yapiyodu nefes alamamasi ondan dedi.bunun gibi uc ihmal daha var.simdide vucut toparlanamiyo odem cok fazla.yaglardan dolayi mudahale edilemiyen bolgeler var.yani anliycagin doktor obur dunyada nasil hesap vericek bilmiyorum.dua eden herkesten Allah razi olsun.hepinizi opuyorum

Kızlar çok hastayım grip oldum haftasonunu da hasta geçirdim ( iyileşinceye kadar fazla giremeyeceğim foruma öptüm hepinizi

aksam yatarken bir muz

Geçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

-Ambuyanbu ne sıkıntılı şeymiş şu ameliyat işleri...
-fatmabol şok etki acaba yeşil kahvenin mi yoksa akşam yoğurtlarının mı ben hafifi akşam yemeğindedir diye düşünsem de tavsiyeni deneyeceğim. ben iştah kapatmasına razıyım. bu arada bir arkadaş sigarayı bırakmak için BİOREZONANS a gitti. sigara bırakmanın lafını ağzına alamazdı, arkadaşının babası günde 6 paket sigara içerken sigarayı bu şekilde bırakmış(babalrındaki değişimden sonra kendi yerlerini açmışlar).arkadaş da gittikten sonra yaklaşık 2 aydır sigara içmiyor. bence deneyebilirsin. internetten bir araştır. bana mantıklı geldi.

-çitlenbik sen niye eşinden seni dışarı çıkartmasını bekliyorsun diyecektim ki özgür kadın seldom gerekli müdaheleyi yapmış
önemli soru : oto koltuğunuz var mı (her çocuk için birer tane)? benim arabanın arkasında 3 tane koltuk. hepsini bağlayıp geziyorum bunu yapmaya da mecburum yoksa evde durmak daha zor. eşim yadım etmiyor değil çoğu zaman evde olmuyor perşembe günü şehir dışına çıktı, salı akşam gelecek. eşinden çok bişey beklemeden kendi düzenini kendin kurmaya çalış, o da sizle gelemk istrese onu da gezmeye dahil edersin:87:

**2. TAKIM 357. ETAP ** yedinci

akrep33 (65,5 / 65,7 / -0,2 / -0,31%)
Seldom ( 78,6 /78,5 /0,1 / 0,13 %)
hedef52 ( 64,1/63,3 /0,8 / 1,25 %)
selennnnn ( 60 / 60/ 0/0,0 %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,0 / 70,0/0 / 0 ,0 %) sabit
Ambuyanbu ( 75.1 /73,4 /1,7 / 2,26 %)
uhs ( 67,5 / 67,4/ 0,1 / 0,15 %)
nazperver( 57,9 / / / %) bildirimde bulunmadı
ozgekrd ( 83,8 /83,8 / 0/ 0,0% ) sabit
m1986( 63,5 /63,5 / 0/ 0,0 %)sabit
fatmabol( 81,9 /81,4 /0,5 / 0,61 %)
citlenbikbesyo( 59,9 /59,3 / 0,6/1,00 %)
Elif_merve(64,7/64,1/ 0,6/0,93 %)

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,46
%

başlangıç kilolarımız
ambuyanbu 73,4
hedef 63,3

ambucuğum hani yüzde üzerinden yarışacaktık ya seninle. yarışmamız başlasın. yklaşık 1 ay olacak süre yani 16 mayıs cuma kilo bildirimine kadar kim daha çok % kilo vermişse o kazanır
bu arada 18 mayısta kardeşimin düşünü var da benim

Son düzenleme:
kaptanim bana iki hafta izin verir misin.lutfen
Verdim gitti hayırdır canım problemmi var..

Abooo ben bile korktum yağların nasıl korkmasınkii

Kuzuu düşün nedir düğünmü demek istedin acaba ?

Ne bu yarışmı var? bensiz olmaz tabii eğer yarış varsa ve çarşamba ölçücem yine bakalım tartı öncesi yüzüm gülecekmi

Aaaa evet aklıma geldi ambuya ben de yarışmayı düşünmüştüm çok kolay lokma olunca hani ben de daha rahat olurum diye düşündüm sanırsam

aksam yatarken bir muz

Nasıl yaa ?? Hortumu almadılarmı? Ters giden ne olaki başka?

Rabbim sevdiklerine bağışlasın acil şifalar nasip etsin inş. amin. ecmain.

Aaaa evet aklıma geldi ambuya ben de yarışmayı düşünmüştüm çok kolay lokma olunca hani ben de daha rahat olurum diye düşündüm sanırsam

ambu benim
sen kendine başka rakip bul, tavsiye elif merve

anammmmmmmm kavgada soylenmez bunlar.bu haftaki kilomu gomediniz galiba.bugun bunalimdan saldim kendimi ama bu sozler beni kendime getirdi.simdi yedigim gofret ve simite pisman oldum:)))) hadi bakalim kendimi size ezdirmemmmmmmmmmmm :))

Yani bence kahveden oluyor 3 4 saat hic bisey yemesen umrunda olmuyor...

Yani bence kahveden oluyor 3 4 saat hic bisey yemesen umrunda olmuyor...

Nete baktım fiyatlar tutarsız farkları neki? Çekirdeği mi çekilmiş halimi içilen...her ikisi de var...sen nereden aldın? Sadece iştah kapatması beni kurtarmaz ki zaten iradeliyim ben...sanırım :)

aksam yatarken bir muz
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin sevdiklerine bağışlasın sizde sabır ve dayanma gücü versin

çalışıyormuydum canım sen çocukları alıp sen çıksan üçünüz babası da evde kalsın öyle olmuyor mu

bütün bu yorumların yapılacağını biliyordum ama hödük eşim arabayla çocukları götürmeme izin vermiyor ama tüm kötü sonuçları göze alacak ve bundan sonraki hafta sonrarını böyle geçirmeyceğim
evet günün en güzel kısımlarına geldi öğlen arası atladım arabaya önce kızımın okuluna gittim 15-20 dk koklaştık ve sonra onu okuldan almaya kndimin gideceğini ve bi 30 dk kadar parka götüreceğimi söyledim minnoşum sevindi ve dediğim gibi okuldan aldım hastanenin bahçsinde çok güzel bir park var oaraya gittik evimize geldik ve şuan bilmem kaç milyonunucu kez kayıp balık nemoyu izliyoruz listeme tam anlamıyla uydum akşam yemeği 18 itibarı ile yenmiş bulunuyor yeşil çayım demleniyor ohhh keyfim yerine geldi haaa bu arada 30 dk bootcamp yaptım tavsiye ederim

biz manisanın minicik bir ilçesinde yaşıyoruz o yüzden çocukları atıp arabaya götürebileceğim bir yer yok var ama uzak şehirlerarası gitmem gerek ondan dolayı iznimiz yok ama bahar geldi parklar bağ bahçeler bizim haa yaprak sezonu açılıyor manisa yaprağı isteyen olursa bildirsin

yeşil kahvenin çok kötü kokusu ve tadı var bence onu içeceğin yoğurt karışımı ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…