yeni sacini gule gule kullan canim:)) bende annem gelince cok mutlu oluyorum ama giderken mideme agrilar giriyo :))) Allah kimseyi ailesinden sevdiklerinden ayirmasin
selam kızlar çok kötü bir hafta sonundan sonra p.tesiyede berbat bir giriş yaptım
haftalardır evde tıkılı kaldım eşim sağolsun sürekli 9 aylık olmuş bebeğğimizi bahene edip bizi hiç bir yere götürmüyor
kendimi geçtim 5 yaşındaki kızıma üzülüyorum onun enerjisini atması gerek ve doğal olarak geçen haftaya nazaran son 3 gündür sürekli mızık ve hırçın sabah okadar çok ağladı ki içim parçalandı şunları yazarken bile ağlamam için zor tutuyorum kendimi kuzum ya
kizlar moralim sifir.gorumcem icin herseye hazirlikli olun dediler ama nasil olunurki.dualarinizi bekliyorum canlarim
aksam yatarken bir muz
simdide 2 adet kreple omlet arasi bisey yedim.bilirsiniz uzulunce yerim
kizlar moralim sifir.gorumcem icin herseye hazirlikli olun dediler ama nasil olunurki.dualarinizi bekliyorum canlarim
aksam yatarken bir muz
Ne oldu cnm nedir bu isin asli hortumu unutmalarindan dolayimi olmus yoksa bunyesimi zayifmis bu kacinci ya gecengunde haberlerde gordum yasaklasinlar bu ameliyatlari...safi ismiyle sifa dileyelim rabbimizden...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aksam yatarken bir muz
Verdim gittikaptanim bana iki hafta izin verir misin.lutfen
-sınavlar bitti
-zerdaçal , zencefil alındı
-dukan iksiri için acı biber temin edildi (limon, yeşil çay ile karışım hazırlanacak)
-stepper evin dipsiz kuyularından salonun ortasına getirildi
-callan teyzemin videosu bir incelendi tekrar başlanmak üzere
-yarın için yapılacak prinç lapası için prinçler mutfak tezgahının üstüne konuldu
-yeşil kahve dolaptan çıkarıldı bu akşam içilmeye başlanmak üzere ortaya kondu
-azim tavan yaptı yarın itibarıyla SAVAŞ BAŞLASINNNNNNN
Savaşım ortalama bir ay boyunca tüm azmi ile sürecek
1 hazirana kadar en fazla 75 kilo olmuş olacağım ve sonunda Ali AĞAOĞLU edası ile sesleneceğim sizlere
*******OLACAK DEDİM OLDU*****
**2. TAKIM 357. ETAP ** yedinci
akrep33 (65,5 / 65,7 / -0,2 / -0,31%)
Seldom ( 78,6 /78,5 /0,1 / 0,13 %)
hedef52 ( 64,1/63,3 /0,8 / 1,25 %)
selennnnn ( 60 / 60/ 0/0,0 %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,0 / 70,0/0 / 0 ,0 %) sabit
Ambuyanbu ( 75.1 /73,4 /1,7 / 2,26 %)
uhs ( 67,5 / 67,4/ 0,1 / 0,15 %)
nazperver( 57,9 / / / %) bildirimde bulunmadı
ozgekrd ( 83,8 /83,8 / 0/ 0,0% ) sabit
m1986( 63,5 /63,5 / 0/ 0,0 %)sabit
fatmabol( 81,9 /81,4 /0,5 / 0,61 %)
citlenbikbesyo( 59,9 /59,3 / 0,6/1,00 %)
Elif_merve(64,7/64,1/ 0,6/0,93 %)
2. TAKIM ORTALAMASI: 0,46 %
başlangıç kilolarımız
ambuyanbu 73,4
hedef 63,3
ambucuğum hani yüzde üzerinden yarışacaktık ya seninle. yarışmamız başlasın. yklaşık 1 ay olacak süre yani 16 mayıs cuma kilo bildirimine kadar kim daha çok % kilo vermişse o kazanırbu arada 18 mayısta kardeşimin düşünü var da benim
başlangıç kilolarımız
ambuyanbu 73,4
hedef 63,3
ambucuğum hani yüzde üzerinden yarışacaktık ya seninle. yarışmamız başlasın. yklaşık 1 ay olacak süre yani 16 mayıs cuma kilo bildirimine kadar kim daha çok % kilo vermişse o kazanırbu arada 18 mayısta kardeşimin düşünü var da benim
aksam yatarken bir muz
ambu benimAaaa evet aklıma geldi ambuya ben de yarışmayı düşünmüştüm çok kolay lokma oluncahani ben de daha rahat olurum diye düşündüm sanırsam
başlangıç kilolarımız
ambuyanbu 73,4
hedef 63,3
Aaaa evet aklıma geldi ambuya ben de yarışmayı düşünmüştüm çok kolay lokma oluncahani ben de daha rahat olurum diye düşündüm sanırsam
ambu benim
sen kendine başka rakip bul, tavsiye elif merve
-Ambuyanbu ne sıkıntılı şeymiş şu ameliyat işleri...
-fatmabol şok etki acaba yeşil kahvenin mi yoksa akşam yoğurtlarının mıben hafifi akşam yemeğindedir diye düşünsem de tavsiyeni deneyeceğim. ben iştah kapatmasına razıyım. bu arada bir arkadaş sigarayı bırakmak için BİOREZONANS a gitti. sigara bırakmanın lafını ağzına alamazdı, arkadaşının babası günde 6 paket sigara içerken sigarayı bu şekilde bırakmış(babalrındaki değişimden sonra kendi yerlerini açmışlar).arkadaş da gittikten sonra yaklaşık 2 aydır sigara içmiyor. bence deneyebilirsin. internetten bir araştır. bana mantıklı geldi.
-çitlenbik sen niye eşinden seni dışarı çıkartmasını bekliyorsun diyecektim ki özgür kadın seldom gerekli müdaheleyi yapmış
önemli soru : oto koltuğunuz var mı (her çocuk için birer tane)? benim arabanın arkasında 3 tane koltuk. hepsini bağlayıp geziyorumbunu yapmaya da mecburum yoksa evde durmak daha zor. eşim yadım etmiyor değil çoğu zaman evde olmuyor perşembe günü şehir dışına çıktı, salı akşam gelecek. eşinden çok bişey beklemeden kendi düzenini kendin kurmaya çalış, o da sizle gelemk istrese onu da gezmeye dahil edersin :87:
Yani bence kahveden oluyor 3 4 saat hic bisey yemesen umrunda olmuyor...
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin sevdiklerine bağışlasın sizde sabır ve dayanma gücü versinkizlar moralim sifir.gorumcem icin herseye hazirlikli olun dediler ama nasil olunurki.dualarinizi bekliyorum canlarim
aksam yatarken bir muz
nerden nasıl ve ne kadara aldın?? nasıl tüketiliyor? içilebilecek bir şey mi? verdiğin kilo onunla mı yoksa diyetinle mi ilgili? vs vs vs :)
içine tarçın zencefil zerdeçal da ekliyorsun dimi?
ya bu devirde sigara içen mi kaldı fatmacım yaaaa!! napıyorsun bir de çocuk var seni gören hisseden!! zayıflamayı falan bırak en önemlisi sigaradan kurtul!! bir araştırma okumuştum, bir baba balkonda sigara içip ellerini yıkıyor ve 11 aylık oğlunu seviyor ertesi gün çocuğun sabah idrarında nikotin belirtileri görülüyor..ne kadar etkilendiklerini düşün..pasif içicilerin kanser riski içenlerden 11 kat daha fazla oluyormuş!! sen kendini heba edeceksen et kocaman kadınsın bu senin kararın ama çocuklarına yapamazsın bunu!! kusura bakma sert oldu söylemlerim farkındayım eminim sen de bunların zaten farkındasındır ama inan kıyamıyorum ben o çocuklara...hadsizce diyorum ki; Fatma kendine gel kiloyu dert edeceğine sigarayı dert et...kilo için diyetisyene gideceğine sigaradan kurtulmak için psikoloğa git..bir sürü dernek vs var destek al...lütfen
canım artık bir araban var, e kullanabiliyorsun da at arabaya çocuklarını çık neden eşinin gezdirmesini bekliyorsun ki?? bak ben 2 çocukla becerebiliyorum ister katıl ister evde kal de olsun bitsin...9 aylıkken gezmek en kolayı temizle doyur gez :) esas yürüyünce dert oluyor...
sabiha paktuna ile ilgili davalardan haberdarsındır di mi? kesinlikle onaylamıyorum fikirlerini ve tarzını...bir televizyon programında oğlunu buzdolabı çuğuyla nasıl dövdüğünü anlatmıştı da günlerce lanet etmiştim kadına...bir de sonrasında buzdolabı çubuğunun adı yetti diye haklı çıkardı kendini...adem güneş vs daha makul geliyor bana...
allah hakkında hayırlısı neyse onu versin..onun için yaşamak zulümse ölüm hayrolur..hem bazen sevmek vazgeçmeyi gerektirir..ben eşimin vefat ettiği gün, durumunu soran bir arkadaşıma 'allahın sevgili kuluysa bu akşamı görmez' demiştim...çünkü çektiği acılar artık son bulsun yeterdi onsuzluğa bile razıydım..inşallah görümcen için de hayırlısı ne ise o olur...hep dualarımda inan...
çalışıyormuydum canım sen çocukları alıp sen çıksan üçünüz babası da evde kalsın öyle olmuyor mu
-Ambuyanbu ne sıkıntılı şeymiş şu ameliyat işleri...
-fatmabol şok etki acaba yeşil kahvenin mi yoksa akşam yoğurtlarının mıben hafifi akşam yemeğindedir diye düşünsem de tavsiyeni deneyeceğim. ben iştah kapatmasına razıyım. bu arada bir arkadaş sigarayı bırakmak için BİOREZONANS a gitti. sigara bırakmanın lafını ağzına alamazdı, arkadaşının babası günde 6 paket sigara içerken sigarayı bu şekilde bırakmış(babalrındaki değişimden sonra kendi yerlerini açmışlar).arkadaş da gittikten sonra yaklaşık 2 aydır sigara içmiyor. bence deneyebilirsin. internetten bir araştır. bana mantıklı geldi.
-çitlenbik sen niye eşinden seni dışarı çıkartmasını bekliyorsun diyecektim ki özgür kadın seldom gerekli müdaheleyi yapmış
önemli soru : oto koltuğunuz var mı (her çocuk için birer tane)? benim arabanın arkasında 3 tane koltuk. hepsini bağlayıp geziyorumbunu yapmaya da mecburum yoksa evde durmak daha zor. eşim yadım etmiyor değil çoğu zaman evde olmuyor perşembe günü şehir dışına çıktı, salı akşam gelecek. eşinden çok bişey beklemeden kendi düzenini kendin kurmaya çalış, o da sizle gelemk istrese onu da gezmeye dahil edersin :87:
Nete baktım fiyatlar tutarsız farkları neki? Çekirdeği mi çekilmiş halimi içilen...her ikisi de var...sen nereden aldın? Sadece iştah kapatması beni kurtarmaz ki zaten iradeliyim ben...sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?