Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

diyetin de çok güzel gidiyor anlaşılan. hmmm temizlik başlamış. ben de kaçtır diyorum şu gardropların içini bi dökeyim diye.
form çay fazla tüketmezsen iyi olur. zaten form çaylar hergün içilmemesi gerekir. 2-3 gün wcye çıkamazsan 1 tane içebilirsin ama hergün içmek en başta sana zararlı olur.

hımmmm bende çaya şeker atıyorum onun yerine form çayı alıp içeyim dedim bitki çayları mı alsam

hedefcimm senin daha iyi bakicagin garanti.muz ve nescafe vardi menunde yalniz akrapte benim gibi peynir hastasi ama senin menulerin daha benlik :)))

hah işte biz ikimiz yarışalım 22:)
nesacefe şu sıralar çok içiyorum. genelde şekerisz içierim ama son 2 haftadır sade nescafenin içine 1 tatlı kaşığı kadar da 2si1 arada ekliyorum
ben de peynir severim (sanki sevmediğim bişey var)
ben senin iyiliğin için benle yarış diyorum. akrebin kilosu şimdi tavan yaptı ,seninle benim kilo da taban yaptı. n'olcek biz alt sınırları zorlicas akrep ise son aldığı kiloyu hızlıca verecek

hımmmm bende çaya şeker atıyorum onun yerine form çayı alıp içeyim dedim bitki çayları mı alsam
kuşburnu, ıhlanur, meyve çayları , günde 2 yeşil çay içebilirsin.
aslında hepimiz için en güzeli kendi meyve çayımızı yapmak. offf çilek mevsimi de geldi. şekersiz kaynatsak veya demlesek içsek

Alla' Allaaaaaaaaaaaaaa benim ooooönce ben kaptım :95: ahanda bak tuttum götürüyorum

:131::125: ambu ben sana daha iyi bakarım hem akrep kendisi de aç kalır seni de aç bırakır benden söylemesi :89:

Ben karar verdim ikinizle de yarışıcam kolay lokmalar siziiiiiiiiiii
kuşburnu, ıhlanur, meyve çayları , günde 2 yeşil çay içebilirsin.
aslında hepimiz için en güzeli kendi meyve çayımızı yapmak. offf çilek mevsimi de geldi. şekersiz kaynatsak veya demlesek içsek

Ben çileği haşlamaktansa taze yemeyi veya dondurma yaparak tüketmeyi yeğlerim

Teşekkür ederim canım. İlk bebeğim olacak inşallah. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim

Amin canım, Allah isteyen herkese nasib etsin.

Teşekkürler :))

Dün ne yedim:

Sabah:
Taze nane çayı, çeyrekden az kaşarlı tost.

Öğle:
Tavuk ızgara, semizotlu salata, közlenmiş biber, çok az pide.

Akşam:
5 adet dut, 1 tane nektari

Su: 1 kupa karbnatlı olmak üzere 3 litre su

Kitap:Genç doktora mektuplar

Akşam mutfağı komple temizledim, sergisini makineye attım, yağ çözle ince temizlik yaptım yerleri, balkonu süpürüp yıkadım, koridoru da temizledim arada komşu geldi türk kahvesi içtik akşam üzeri..

Sabah namaz sonrası (5:00) yatmadım, benim yazlıkları çıkardım, kışlıkları yerleştirdim boşalan dolabı temizledim yazlıkları katlayıp yerleştirdim, epey aldı zamanımı, terlemişim resmen spor oldu eğil kalk sporu sonrası duş, kızı kaldırdım çıktık evden

kızlar telaşeden ben bildirimi unutmuşum 57,8 idi. gr gr gidiyo. he bu arada nikah günü aldım evlencem ama bi spor bi deli gibi rejim azmi gelmedi haftada 100 gr vermekle idare ediyorum

amin canım yaa binlerce kez hamdü senalar olsun rabbime
Yogurt karisimi ne yapiyor bilgi verirmisin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fatmacım 2 yemek kaşığı yani küçük bir kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal katıp karıştırıp sabah öğlen akşam öğünlerinden yarım saat önce yiyorsun yağ yakımında etkili hatta bununla birlikte tam diyet ve spor yaptığında günde 500 gr verdirdiğini söylüyorlar istersen netten araştır yoğurt kürü diye

bugünkü menüm
sabah kalkar kalkmaz bir bardak ılık su
domates salatalık yumurta peynir yarım dilim kepek ekmeği
ara
eti form kraker (domatesli 66 kalori tadıda çok güzel)
öğle
1 kase yoğurt
(bugun misafirim gelecek o yüzden öğleni yoğurtla geçiştirip ikindi gibi minik kaçamak yapacağım)
ara
kaçamak
akşam yoğurt salata

internetten bir sürü kitap siparişi verdim 4 gözle gelmesini bekliyorum

seldomm senden sonra sabiha paktunayı araştırdım hatta kızımın rehber öğretmeniyle görüştüm
herkes hem fikir bir daha okumamaya karar verdim bir danışanının gizli bilgilerini açığa çıkarmnaktan yargılanmış vs vs bir sürü kötü haber var hakkında
ama ali çankırılıyı şiddetle tavsiye ederim dili harika ve tam türk örfüne göre işlemiş örneklerini

Kurbağa yapmış kızlar plastik bardak elişi kagitlariyla :) buzdolabi çubuğu da, eski dolaplarda kapakta olurdu şişe tutsun diye metal ince bir çubuk :/ bak yine içim sizladi

m1986 hayırlı olsun bebis :) allah seni de onu da korusun inşallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim canım. İlk bebeğim olacak inşallah. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim

tabi tatlım elimden ne gelirse onu yaparım ben çok zorluk çektim ya benim bebeğim zor bi bebekti ya da ben çok acemi bir anneydim bilmiyorum çok zorluk yaşadım gaz sorunundan tut süt eksikliğine kadar herşeyle uğraştım
neyse sen şimdi sen bunları düşünme şimdi 2 canlısın diyip çok yeme sakın bol ceviz süt yoğurt peynir ye ve bol bol uyu senin ve bebeğinin çok ihtiyacı var şimdi

Amin canım. Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasib etsin. :))
m1986 tecrübelerimizi sormuşsun ya...şimdi senin kilo fazlan vardı , tamam gebelikte kilo vermen doğru değil ama ilk 16 hafta hiç kilo alman gerekmiyor. bence listeden çıksan da düzenli olarak menüleriniz bizimle paylaşmaya devam etmelisin. hem sağlıklı beslenmiş olursun , tae bo falan olmaz da yürüyüş yapmaya da devam edersin. işte sana kocaman bir tecrübe, hiç bir zaman kendini salmazsan yok doğum kilosuydu yok emziklilik kilosuydu diye kilo vermek zorunda da kalmazsın. sağlıklı beslenmeye devam, mümkünse bizimle birlikte...

Amin canım. Hepimizin çocuğunu korusun Rabbim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…