kızlar dün yürüyüşe başladım tam bir saat yürümüşüz çok güzeldi burada havalar ısındı artık herkes yürüyüşlere başladı.ama bu hafta devam edemem herhalde yazlık temizliğe girişicem allah yardımcım olsun
dün yürüyüşten sonra önüme ne gelirse reddettim. o kadar yürümüşüm yazık olmasın dedim
dün yediklerim
sabah
domates,salatalık
zeytin peynir
1 tane haşlanmış yumurta
arada ceviz bol su çay
öğlen
izmir köfte
4 kaşık makarna
bir kase yoğurt
1 tane armut
arada 10 tane fındık
akşam 1 küçük tabak kabak
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
1 kaç tanede eşime yaptığım kızartmadan kaçırdım pişirirken
kızlar form çayı içsem bi zararı olur mu oğluma emziriyorum ben zararı dokunur mu bilgisi olan var mı
diyetin de çok güzel gidiyor anlaşılan. hmmm temizlik başlamış. ben de kaçtır diyorum şu gardropların içini bi dökeyim diye.
form çay fazla tüketmezsen iyi olur. zaten form çaylar hergün içilmemesi gerekir. 2-3 gün wcye çıkamazsan 1 tane içebilirsin ama hergün içmek en başta sana zararlı olur.
hedefcimm senin daha iyi bakicagin garanti.muz ve nescafe vardi menunde yalniz akrapte benim gibi peynir hastasi ama senin menulerin daha benlik :)))
kuşburnu, ıhlanur, meyve çayları , günde 2 yeşil çay içebilirsin.hımmmm bende çaya şeker atıyorum onun yerine form çayı alıp içeyim dedim bitki çayları mı alsam
Alla' Allaaaaaaaaaaaaaa benim ooooönce ben kaptım :95: ahanda bak tuttum götürüyorum
:131::125: ambu ben sana daha iyi bakarım hem akrep kendisi de aç kalır seni de aç bırakır benden söylemesi :89:
bu pazartesi toparlayamadımprotein günü yapacaktım öğle arası eve gitmem gerekti. öğlen arkadaşlarla sıcak ekmekle kahvaltılık yedik. akşam da evde temizlik bitmemişti gene istediğim şeyi pişiremedim. yemek saatleri değişince abuk subuk zamanlarda bişeyler yiyip durdum ve bu sabah da devam etti.
mate çayı, 7li çay da çare olmadı. meyveli yoğurtla araöğün yaptım, masada simiti görünce bir parça ondan aldım sonra dediler ki sarma getirdik 1 tane de onun tadına baktım hadiiiii bu yediklerimden oldu yemek gibi bişey :83:
21. pztsi:
½ çb süt(nesacfe), yağda 1 yumurta, 1d. Hellim, 2yk yoğurt (çörekotlu zencefil zerdeçallı)
Öğ:, baharat karışımı,1 meyveli aktivia, 4d. Ekmek, 2 d. Peynir, 2 yumurta, domates, yeşillik
Ara: nescafe, 3 dilim kuru meyve (maalesef şekerli)
Ara: 10g. bitter
Ara: portakal, baharatlı yoğurt, 5yk kereviz çorba
Akş: et haşlama, 2d. Ekmek, 1tk tereyağ, 1çb süt
2salı
Sabah: 1çb süt, 2yk cococops, yarım muz, 1 kuru kayısı,mate çayı,
Ara:nescafe, 7li çay , 3çk yulaf, 1 meyveli aktivia, 1 lahana sarma, 1 dlim simit
hayirli olsun canim
evet kaptancim gunduz az yiyorum gecen hafta aksamlari nesfit yiyip baska bisey yememistim.ondan fark etti zaten.hadi bakalim hedefte sende herhafta gr. uzerinden alip veriyosunuz.hiz benimki kadar buyuk bir fark goremedim:)))
anamm salgam suyu yaprak sarmasi bayilirim.bazilari ayy bu sarma guzel olmamis der yemez ya benim icin hic fark etmez yeterki olsun.bizde esim sevmedigi icin yapmiyorum yoksa anacim ne cok yapardi etli sarmayi
Ben karar verdim ikinizle de yarışıcamhah işte biz ikimiz yarışalım22:)
nesacefe şu sıralar çok içiyorum. genelde şekerisz içierim ama son 2 haftadır sade nescafenin içine 1 tatlı kaşığı kadar da 2si1 arada ekliyorum
ben de peynir severim (sanki sevmediğim bişey var)
ben senin iyiliğin için benle yarış diyorum. akrebin kilosu şimdi tavan yaptı ,seninle benim kilo da taban yaptı. n'olcek biz alt sınırları zorlicas akrep ise son aldığı kiloyu hızlıca verecek
kuşburnu, ıhlanur, meyve çayları , günde 2 yeşil çay içebilirsin.
aslında hepimiz için en güzeli kendi meyve çayımızı yapmak. offf çilek mevsimi de geldi. şekersiz kaynatsak veya demlesek içsek
teşekkürler canım sana afiyet olsun bende adanalıyım kızlar canı şalgam çekenede ben şalgam gönderebilirim.
tebrikler canım kaçıncı bebeğin bu hamilelik çok güzel bol bol keyfini çıkar canım
Anammm hayırlı olsun kuzumm. Bizim takım böyle bereketli bi takım, hatta bi keresinde bi üyemiz vardı onca tedavi olmuştu ama olmamıştı bebiş bizim takımda hamile kaldı, Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin isteyen herkese.. amin
Ambuyuuu vermem kimseyeeeeeeeeeeeeeeeeee bananeebu arada ambu gofretleri bitirdinmi akşam yalnız bak dikkatini çekiyorum akşamları bol tutyosun menünü gündüz aç gez olarmı
hayirli olsun canim
evet kaptancim gunduz az yiyorum gecen hafta aksamlari nesfit yiyip baska bisey yememistim.ondan fark etti zaten.hadi bakalim hedefte sende herhafta gr. uzerinden alip veriyosunuz.hiz benimki kadar buyuk bir fark goremedim:)))
anamm salgam suyu yaprak sarmasi bayilirim.bazilari ayy bu sarma guzel olmamis der yemez ya benim icin hic fark etmez yeterki olsun.bizde esim sevmedigi icin yapmiyorum yoksa anacim ne cok yapardi etli sarmayi
hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı sıhhatli eline almak nasip etsin
**2. TAKIM 357. ETAP ** yedinci
akrep33 (65,5 / 65,7 / -0,2 / -0,31%)
Seldom ( 78,6 /78,5 /0,1 / 0,13 %)
hedef52 ( 64,1/63,3 /0,8 / 1,25 %)
selennnnn ( 60 / 60/ 0/0,0 %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,0 / 70,0/0 / 0 ,0 %) sabit
Ambuyanbu ( 75.1 /73,4 /1,7 / 2,26 %)
uhs ( 67,5 / 67,4/ 0,1 / 0,15 %)
nazperver( 57,9 / / / %) bildirimde bulunmadı
ozgekrd ( 83,8 /83,8 / 0/ 0,0% ) sabit
m1986( 63,5 /63,5 / 0/ 0,0 %)sabit
fatmabol( 81,9 /81,4 /0,5 / 0,61 %)
citlenbikbesyo( 59,9 /59,3 / 0,6/1,00 %)
Elif_merve(64,7/64,1/ 0,6/0,93 %)
2. TAKIM ORTALAMASI: 0,46 %
başlangıç kilolarımız
ambuyanbu 73,4
hedef 63,3
ambucuğum hani yüzde üzerinden yarışacaktık ya seninle. yarışmamız başlasın. yklaşık 1 ay olacak süre yani 16 mayıs cuma kilo bildirimine kadar kim daha çok % kilo vermişse o kazanırbu arada 18 mayısta kardeşimin düşünü var da benim
amin canım yaa binlerce kez hamdü senalar olsun rabbimeOhh misssss olmuş...ben de kızları aldım gelip cektik eşofmanları çıktık parka..onlar beraber takıldılar ben de yürüdüm...şimdi de onlar mantı yerkene ben yoğurt karışımı yiyorum :) nasıl bir huzur bu..sonsuz şükür...bugün öğle arası eve geldim ortalığa şöyle bir baktım koltukta bir kurbağa çalışması yerde ufak tefek oyuncaklar tam kapinin önünde firlatilmis panduflar...çok çok çok şükrettim...allah evlatlarımızla sınamasın hicbirimizi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yogurt karisimi ne yapiyor bilgi verirmisin?
akrep ambuyu öne ben kaptım. 1ay sonra senin rakibin olsun şimdilik benim. nasıl olsa verdi 1,7yi bi daha veremez onu korursa şükretsin
ya ben iştahtan değil stresten yiyorum genelde iştah kapatan şeyler bende işe yaramazşimdilik denemicem. baharat karışımını ise bir dönem düzenli yaptığımda faydası olmuştu. seldomun dediği gibi en azından faydalı. içindeki baharatları kreşlerde balla karıştırıp kışın çocuklar için annelerinden istiyorlar. faydalı yane
hadi hayırlı olsun bir yerden başlamak lazım.
bootcamp ne ki internetten bakiim bari. daha tae boya bakıcam boxla karışım bişiy ama hereketlerine bi bakıcam.
manisa yaprağı denince hiç bişey anlamaıştım meğer asma yaprağıymışteşekkür ederim canım sen bizim yerimize de sar sar ye imkan olsa da ambuya da yedirsen
kurbağa çalışması derken?
bir de 2 gündür düşünüyorum sabiha paktuna çocuğu buzdolabı çubuğu ile dövmüş ya bizim buzdolabında çubuğa benzer bişey yok:44ne ki niye ben bilmiyorum:44:hayır kullanacağımdan değil
Teşekkür ederim canım. İlk bebeğim olacak inşallah. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim
m1986 tecrübelerimizi sormuşsun ya...şimdi senin kilo fazlan vardı , tamam gebelikte kilo vermen doğru değil ama ilk 16 hafta hiç kilo alman gerekmiyor. bence listeden çıksan da düzenli olarak menüleriniz bizimle paylaşmaya devam etmelisin. hem sağlıklı beslenmiş olursun , tae bo falan olmaz da yürüyüş yapmaya da devam edersin. işte sana kocaman bir tecrübe, hiç bir zaman kendini salmazsan yok doğum kilosuydu yok emziklilik kilosuydu diye kilo vermek zorunda da kalmazsın. sağlıklı beslenmeye devam, mümkünse bizimle birlikte...Amin canım. Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasib etsin. :))
hoşgeldin damla, kendinş tanıtır mısın? yaş, boy kilo, ne iş yapıyorsun , nasıl kilo aldınselam arkadaşlar
takıma kabul ettiğiniz için öncelikle teşekkürler...
Kurbağa yapmış kızlar plastik bardak elişi kagitlariyla :) buzdolabi çubuğu da, eski dolaplarda kapakta olurdu şişe tutsun diye metal ince bir çubuk :/ bak yine içim sizladi
m1986 hayırlı olsun bebis :) allah seni de onu da korusun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?