Parkta cocuk oyaliyorum.
Ogleyi 2dilim ekmekten tostla gecistirdim inşallah. Sutlu nedcafeyle devam.aksama tavuk sebze çorba yoğurt ...bu arada kerevizin saplarini hic ayirmadan onlari da corbaya katinca korkunccccccc bi çorba oldu.
Tecrübe: bundan sonra kervizin sadece taxe saplari ve koku kullanilacak
Dünkü menüm:
Sabah:
3 çeşit peynir ( erzincan eski kaşar, ezine ve urfa) pide, yeşil zeytin, domates, 1 kupa şekersiz çay
Ara:
türk kahvesi şekersiz
Öğle:
bir parça pide arası kaşar
Akşam
yok
Spor:
10180 adımlık koşturmaca
Kitap:
Genç doktora mektuplar, vakıa suresi, esma'ül hüsna..
Hafta sonlari hersey yerle bir olmak zorundami ama misafirliktede yemesen bi dolu laf yiyosun evinde yap dietini bide dalga gecenler var ay hic yemiyosun sanki bisey oluyomus gibi hahaha diyenler var uyuzum onlara sizinde basiniza geliyordur herhalde...
çok şükür hiç denk gelmedim öylesine...gelsem zaten bir daha gellmem :) salla gitsin fatmacım yaaaa!! benim en çok annem dert eder söylenir dalga geçer hatta aşağılar kilomla ilgili...ama walla hiiiiiiiiiiç sallamıyorum daha cümle biterken anne patatesli mantı yapsana diyorum kalkıyor yapıyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anammmm hedefcim ben bu haftaki kilomu siyahbeyaza adamistim.haftayaki seldom ve sana olucak :))) .yuzdede yarismaya varim. karar verdim ben gazla calisiyorum oyuzdem bu sozler iyi geldi.
bide canim benle bu hayatta bir tek esim dalga gecer sagolsun.oda toton cok buyuk diye.yoksa yazicak biseyim olmadi Allah korusun olmasinda zaten
Parkta cocuk oyaliyorum.
Ogleyi 2dilim ekmekten tostla gecistirdim inşallah. Sutlu nedcafeyle devam.aksama tavuk sebze çorba yoğurt ...bu arada kerevizin saplarini hic ayirmadan onlari da corbaya katinca korkunccccccc bi çorba oldu.
Tecrübe: bundan sonra kervizin sadece taxe saplari ve koku kullanilacak
orda havalar guzel heralde canm.bizim buralar gene sogudu paltoluk olduk.minnosu uyutup bende cikicam Insaallah.23 Nisana gomlek lazim buyuk oglusuma onu alip donucem.bide kucuk oglumda beta virusu cikti.iki gundur bisey yemedi ates agri hepsi var.Allah beterinden korur Insaallah benim ve herkesin kuzularini
Ambu dalga gecilmek derken fatmabolun ornegi gibi seyleri kast ediyorum.yoksa fiziken sisman koco totolu gibi agir hakaretler toplum icinde gelecek kadar kotu degiliz.Hafta sonlari hersey yerle bir olmak zorundami ama misafirliktede yemesen bi dolu laf yiyosun evinde yap dietini bide dalga gecenler var ay hic yemiyosun sanki bisey oluyomus gibi hahaha diyenler var uyuzum onlara sizinde basiniza geliyordur herhalde...
Gecmis olsun.evet burafa havalar sicak.orda havalar guzel heralde canm.bizim buralar gene sogudu paltoluk olduk.minnosu uyutup bende cikicam Insaallah.23 Nisana gomlek lazim buyuk oglusuma onu alip donucem.bide kucuk oglumda beta virusu cikti.iki gundur bisey yemedi ates agri hepsi var.Allah beterinden korur Insaallah benim ve herkesin kuzularini
Ben de severim salatadinibide ben kereviz salatasi cok sik yerim.cevizli super oluyo tavsiye ederim.
Korkunc derken kotu anlaminda ben saplarinda diye dusunuyorum.bitki acilugi var icinde.samisak cok koydum ondan mi kiçok sağlıksız çoooooook!! bak kaşlarımı çattım yazarken he!!!
:) sanırım bizim verdiklerimizi sen alacaksın!! doğru mu anladım acep??
korkunç derken?? ben bayılırım kerevizeee her türüne hele de sapları yaprakları mutlaka olacak içinde..
çok geçmiş olsun canım yaaa..bi bitmiyor bu sıpacıkların dertleri de yahu!! allah korusun hepsini inşallah..bu yaka gayet güneşli güzel hatta sabah 8de attık kendimizi dışarı kızlarımla ahanda yeni girdik içeri ayaklarım zonkladı yürümekten ama onlarda hala bi enerji bi enerji!!
Ambu dalga gecilmek derken fatmabolun ornegi gibi seyleri kast ediyorum.yoksa fiziken sisman koco totolu gibi agir hakaretler toplum icinde gelecek kadar kotu degiliz.
Fatma son okudugum kitaptan ben daha once bunu nasil dusunemedim defirten bir tavsiye.bu gibi misafirliklerde kullanilacak iki sihirli cumle
BIRAZDAN KENDIM ALIRIM veyaSIMDI CAY ICIYORUM BIRAZDAN YIYECEM
Yemicem demek yok diyetteyim demek hic yok.bu sekilde dikkat cekmefen istefigini yiyosun
Gecmis olsun.evet burafa havalar sicak.
Ben de severim salatadini
Korkunc derken kotu anlaminda ben saplarinda diye dusunuyorum.bitki acilugi var icinde.samisak cok koydum ondan mi ki
Kendimden cok onun zayiflamasini istiyorum canim o benim ve 133 kilo cok fazla....uzuluyorum onun icin..
canim Allah yardimcimiz olsun valla bu istah dusman basina.annene cok uzuldum kilosu fazlaymis gercekten.diyetisyenin faydasini gordumu hic
Ben de oyle birini istiyorum ambuyanbu :) biri beni iteklesin.
Cunku bugun ben de tozuttum. 60 sinirindan asagi bir turlu inemedim. Is bitti. Iki gundur pestilim cikti alnimin akiyla 2 aylik projemi yuzlerce insan deneyimledi. Gerci baskalari biz yaptik diye basariyi sahiplenmeye kalktilar. Ev kadinligina geri dondugum icin biraz uzgunum diye mi bilmem bugun otelin hic bir ikramini geri cevirmedimHalbuki dun acik bufedeki tatlilara yuz vermemistim. Hic bir zararli yiyecegi tabagima eklememistim. Kus kadar yiyorsun iradene hayranim demisti arkadaslarim. Bugun irade zincirlerim paramparca oldu Bu saatten sonra Hedef bile yener beni
Yine ise baslasam da psikolojim duzelse.[/QUO
basarin icin tebrik ederim canim.Allah onune istedigin gibi hayirli ve surekli bir is cikartir Insaallah
simdiiiiii ben bile derken neyi kastettin canimcim
bende duydum canim hatta aldim ama daha denemedim.yemeklerden yarim saat once iciliyomus.ama ben zaten ac oldugum icin canim istemedi.amaaaaaa dersenki 6 kilo hemen yarin deniyorum :)))
Amin canim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim
Kubranın söylediğini facete gördün mü bilmiyorum..annesinin en çok kalbini seviyormuş, en çok da şişmanlığını sevmiyormus :) zayiflarsam pörfekto olcam ben :) allah gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin hayatım
orda havalar guzel heralde canm.bizim buralar gene sogudu paltoluk olduk.minnosu uyutup bende cikicam Insaallah.23 Nisana gomlek lazim buyuk oglusuma onu alip donucem.bide kucuk oglumda beta virusu cikti.iki gundur bisey yemedi ates agri hepsi var.Allah beterinden korur Insaallah benim ve herkesin kuzularini
sabahın 4ünde uyanma seremonsinden kurtulmak için 9.30 da yatan ben 1.30da yattım ne olduuuu?? 4.20de ayaktaydım...neyse sakinim :/
kalkınca : 2 kayısı 1 ceviz
sabah : 1 pazılı gözleme
domates maydanoz
öğle : 1 tabak sebzeli bulgur pilavı
2 ızgara köfte
ayran
ara : türk kahvesi
lokum
akşam : lahana+kabak çorbası 2 kupa
bol salata
2 dlm ekmek
2 lt su
hava durumuna göre yürüyüş yapmaya çalışcam...sanki kapalı bugün ben de kepenkleri kapatırım :)
hedef; senin tarifle çorbayı yapmaya başladım ama maydanoz az koydum 3-5 dal çünkü o pişmiş maydanoz kokusu bayıyor içimi...güzelce haşladım rondoladım ammaaaaa o haliyle çok sevimsiz göründü gözüme ben de yarım yk un kavurup üzerine karışımı döktüm 1 bardaktan biraz fazla yarım yağlı süt ekledim ve bol karabiber koydum...böyle süper oldu...süt de hayvansal gıdateşekkür ederim bu sefer içebilicem inşallah...
-sınavlar bitti
-zerdaçal , zencefil alındı
-dukan iksiri için acı biber temin edildi (limon, yeşil çay ile karışım hazırlanacak)
-stepper evin dipsiz kuyularından salonun ortasına getirildi
-callan teyzemin videosu bir incelendi tekrar başlanmak üzere
-yarın için yapılacak prinç lapası için prinçler mutfak tezgahının üstüne konuldu
-yeşil kahve dolaptan çıkarıldı bu akşam içilmeye başlanmak üzere ortaya kondu
-azim tavan yaptı yarın itibarıyla SAVAŞ BAŞLASINNNNNNN
Savaşım ortalama bir ay boyunca tüm azmi ile sürecek
1 hazirana kadar en fazla 75 kilo olmuş olacağım ve sonunda Ali AĞAOĞLU edası ile sesleneceğim sizlere
*******OLACAK DEDİM OLDU*****
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?