Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Parkta cocuk oyaliyorum.
Ogleyi 2dilim ekmekten tostla gecistirdim inşallah. Sutlu nedcafeyle devam.aksama tavuk sebze çorba yoğurt ...bu arada kerevizin saplarini hic ayirmadan onlari da corbaya katinca korkunccccccc bi çorba oldu.
Tecrübe: bundan sonra kervizin sadece taxe saplari ve koku kullanilacak

orda havalar guzel heralde canm.bizim buralar gene sogudu paltoluk olduk.minnosu uyutup bende cikicam Insaallah.23 Nisana gomlek lazim buyuk oglusuma onu alip donucem.bide kucuk oglumda beta virusu cikti.iki gundur bisey yemedi ates agri hepsi var.Allah beterinden korur Insaallah benim ve herkesin kuzularini

çok sağlıksız çoooooook!! bak kaşlarımı çattım yazarken he!!!

:) sanırım bizim verdiklerimizi sen alacaksın!! doğru mu anladım acep??

korkunç derken?? ben bayılırım kerevizeee her türüne hele de sapları yaprakları mutlaka olacak içinde..

çok geçmiş olsun canım yaaa..bi bitmiyor bu sıpacıkların dertleri de yahu!! allah korusun hepsini inşallah..bu yaka gayet güneşli güzel hatta sabah 8de attık kendimizi dışarı kızlarımla ahanda yeni girdik içeri ayaklarım zonkladı yürümekten ama onlarda hala bi enerji bi enerji!!

Ambu dalga gecilmek derken fatmabolun ornegi gibi seyleri kast ediyorum.yoksa fiziken sisman koco totolu gibi agir hakaretler toplum icinde gelecek kadar kotu degiliz.
Fatma son okudugum kitaptan ben daha once bunu nasil dusunemedim defirten bir tavsiye.bu gibi misafirliklerde kullanilacak iki sihirli cumle
BIRAZDAN KENDIM ALIRIM veyaSIMDI CAY ICIYORUM BIRAZDAN YIYECEM
Yemicem demek yok diyetteyim demek hic yok.bu sekilde dikkat cekmefen istefigini yiyosun
Gecmis olsun.evet burafa havalar sicak.

bide ben kereviz salatasi cok sik yerim.cevizli super oluyo tavsiye ederim.
Ben de severim salatadini
Korkunc derken kotu anlaminda ben saplarinda diye dusunuyorum.bitki acilugi var icinde.samisak cok koydum ondan mi ki

Saplarin kalın yerlerini koyduysan onlar gerçekten çok acı oluyor..yaprak ve minik saplari dogruyorum ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Korktugum gibi olmadi tavuk salatasi vardi 2 yemek kasigi ondan yedim iki minikte kiymali kanape yedim masa superdi ama sartlandigimdanmidir nedir canim istemedi yagli dolmalardan agzima bile surmedim puf borekleri kac cesit pastalar kurabiyeler hic yemedim ama sunuda biliyorum sabah yumurta yersen acikmiyorsun ...cok sukur hic vicdan azabim yok birde uzerine dunyanin yolunu yurudum ...

Klasik diet laflari oldu ama ben pek yiyemiyorum istahim pek yok deyip gecistirdim zaten herkes bu laflardan da bikmis bugun onu soyluyorlardi tek uzuntum bana yapilmasini istemedigimi anneme yaptim cokda pisman oldum dolmadan tekrar ikram ediyolardi annem tabagina alirken yok anneme vermeyin lutfen dedim annem bana bozuldu biraz...cok hatali davrandim sanki kirdim onu simdide icimde buyudu...ufffff

Kendimden cok onun zayiflamasini istiyorum canim o benim ve 133 kilo cok fazla....uzuluyorum onun icin..

Kendimden cok onun zayiflamasini istiyorum canim o benim ve 133 kilo cok fazla....uzuluyorum onun icin..

canim Allah yardimcimiz olsun valla bu istah dusman basina.annene cok uzuldum kilosu fazlaymis gercekten.diyetisyenin faydasini gordumu hic

canim Allah yardimcimiz olsun valla bu istah dusman basina.annene cok uzuldum kilosu fazlaymis gercekten.diyetisyenin faydasini gordumu hic

Baslayali 3 hafta oldu diger kontrolde 1 kilo vermissti..umarim bundada vermistir cokda yemek yiyen biri degil aama hareketsiZdi e kilo yuzunden hic evden cikmiyordu su anda hep spor icin yuruyuse goturuyorum canim cok zor gercekten...

Sorma Kubra'nin fanlarindanim zaten. Yine ne soylemis de annesi yazmis diye bakiyorum arada bir. Okumaz olur muyum cok guldum. Haaa unutmadan gecenlerde ogrencileri parolayla sinifa almissin ona da cok guldum. Zekice bir formul bayildim. Bu fikir Kubra'dan cikmadi degil mi?

Cok gecmis olsun canim. Allah evlatlarimizin acilarini gostermesin. Insallah su an daha iyidir.

sabahın 4ünde uyanma seremonsinden kurtulmak için 9.30 da yatan ben 1.30da yattım ne olduuuu?? 4.20de ayaktaydım...neyse sakinim :/

kalkınca : 2 kayısı 1 ceviz

sabah : 1 pazılı gözleme
domates maydanoz

öğle : 1 tabak sebzeli bulgur pilavı
2 ızgara köfte
ayran

ara : türk kahvesi
lokum

akşam : lahana+kabak çorbası 2 kupa
bol salata
2 dlm ekmek

2 lt su

hava durumuna göre yürüyüş yapmaya çalışcam...sanki kapalı bugün ben de kepenkleri kapatırım :)

hedef; senin tarifle çorbayı yapmaya başladım ama maydanoz az koydum 3-5 dal çünkü o pişmiş maydanoz kokusu bayıyor içimi...güzelce haşladım rondoladım ammaaaaa o haliyle çok sevimsiz göründü gözüme ben de yarım yk un kavurup üzerine karışımı döktüm 1 bardaktan biraz fazla yarım yağlı süt ekledim ve bol karabiber koydum...böyle süper oldu...süt de hayvansal gıda teşekkür ederim bu sefer içebilicem inşallah...

ooooh afiyet olsun.benim kahvalti bile hazirlayasim yok.bide dun rejim iyi gitti ama 12 de kocaman bir muz yedim ufaklik yemiyince.ne olucak bu halim bilmem hemen yarim kilo gelmis bugun dikkat edersem gider Insaallah

-sınavlar bitti

-zerdaçal , zencefil alındı

-dukan iksiri için acı biber temin edildi (limon, yeşil çay ile karışım hazırlanacak)

-stepper evin dipsiz kuyularından salonun ortasına getirildi

-callan teyzemin videosu bir incelendi tekrar başlanmak üzere

-yarın için yapılacak prinç lapası için prinçler mutfak tezgahının üstüne konuldu

-yeşil kahve dolaptan çıkarıldı bu akşam içilmeye başlanmak üzere ortaya kondu

-azim tavan yaptı yarın itibarıyla SAVAŞ BAŞLASINNNNNNN

Savaşım ortalama bir ay boyunca tüm azmi ile sürecek

1 hazirana kadar en fazla 75 kilo olmuş olacağım ve sonunda Ali AĞAOĞLU edası ile sesleneceğim sizlere

*******OLACAK DEDİM OLDU*****

hazirliklar tamam istek tamam sen kilo vermiycende kim veric canim.Allahin izniyle bu savasi sen kazanirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…