Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Özge sıkı başlıyorsun hadi hayırla inşallah :) takipteyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşaallah istediğin gibi verirsin canım :)

Kendimden cok onun zayiflamasini istiyorum canim o benim ve 133 kilo cok fazla....uzuluyorum onun icin..

fatmacım annenden açık açık özür dilemalisin... ve bir daha yapmayacağına kendine söz ver.
ben de vaktizamanında anneme böyle şeyleri çok yapardım. hatta dur sen şişmansın o son dilim ekmeği ben yiyim derken şirin olduğumu zannederdim! annem meğer ne çok alınırmış sonra özür diledim bilemedeim dedim falan...tabi insan kendisi de aynı şeyleri yaşamadan bilemiyor. hiçbirimiz 133 kilo olmadığımız için o kiloda olan birinin çok dikkat etmesi gerekir diye düşünürüz belki, ama aynı şey aynı nefis, aynı duygular var jhepimizde, ha 63 ha 133...

çok haklısın canım

günaydın arkadaşlar. cumartesi günü sabahki patataes kızartması haricinde tıpku haftaiçi günlerim gibi geçti, hatta 5500 adım yürüyüşüm de oldu. pat. kızartması için de ammaaaaan oluversin o kadar dedim. paza rgünü ise hiç de öyle olmadı neyse bu haftasonun 2gününden birini zarasız atlattım diye sevineyim bu gün gene toparlanıp başlayalım değil mi

ooooo sıkı başlayanlardan bir tane daha.dukan iksiri mantıklı gelmişti bana (acı haricindekiler). aslında yapılabilir.
dün ben de pirinç lapası diyeti yaptım yalnız içinde yağ dıışında lahana vardıyanında da hamsi koloti olunca bugün sabah baskül tavan yaptı

günaydın kızlar hafta sonu nasıl geçti benim bol kaçamaklı amaaaaaa kilo vermiş olarak nasıl oldu bilmiyorum
kızkardeşim geldi şehir dışından o gelince herşey daha güzel oluyor sanki alışveriş yaptık kuaföre gittik saçlarımı kestirdim boyattım çok güzel yemekler yedik
herşey güzeldi malesef dün akşam gitti evine

insan kendinde değişiklik yapınca kendini daha hoş hissediyor bugün saçlarıma fön çektim güzel ciclerimi giydim kendimi zayıflamışta hissediyorum ohhhh bugün güzel bir gün............

maşallah ne güzel başlamışsın inşallah bu güzellikte devam eder haftamız

yoğun ama çooook güzel bir haftasonu programından çıkmış yorgun savaşçıyım bugün :) bu ödem için naaapmalı neeetmeli çok şiş hissediyorum kendimi...huzursuz :/

neyse hava açık güneşli bahçe sessiz huzurlu ben keyifliyim :)

menümü de yazayım hemencik

kalkınca : yarım domates
1 ponçik poğaça

10.00 : çocuklarımla kahvaltı yapıcaz o nedenle sınırsız börek çörek vs vs vs :)

ara : çiğ kereviz salatası yoğurtlu mısırlı tavuklu ve cevizli (küçük bir kase kadar)

16.00 : 6-7 yk sebzeli bulgur pilavı
haşlanmış tavuk
ayran

ara : 1 kase yoğurt+1 kaşık pekmez (tarçın,zencefil, zerdeçal mutlaka var içinde)
belki 1 etimek

2 lt su

40 dk yürüyüş

Diledim canim o ise aa cok farketmedim deyip gecistirdi buyukluk yapti yine anne iste

Seldom yesil kahve alip ictim cok farketti inanki bi denesene bende aman ot cop biktim diyordum ama tartida mucize gordum..

Aksami gec saate birakmiyorum kaliyorsada sadece yogurt yiyorum super biseymis.

Asil kilodan once bu sigara tiryakiligini cozmeye calismaliyim.cok fena 1 paketti artiyor bu ne yahu

yeni sacini gule gule kullan canim:)) bende annem gelince cok mutlu oluyorum ama giderken mideme agrilar giriyo :))) Allah kimseyi ailesinden sevdiklerinden ayirmasin

selam kızlar çok kötü bir hafta sonundan sonra p.tesiyede berbat bir giriş yaptım
haftalardır evde tıkılı kaldım eşim sağolsun sürekli 9 aylık olmuş bebeğğimizi bahene edip bizi hiç bir yere götürmüyor
kendimi geçtim 5 yaşındaki kızıma üzülüyorum onun enerjisini atması gerek ve doğal olarak geçen haftaya nazaran son 3 gündür sürekli mızık ve hırçın sabah okadar çok ağladı ki içim parçalandı şunları yazarken bile ağlamam için zor tutuyorum kendimi kuzum ya

menülerim
c.tesi
kalkınca 1 bardak ılık su
sabah
domates salatalık peynir 5 zeytin 1 yumurta 1 dilim kepek ekmek
öğlen
yarım kıymalı pide ayran
ara
yarım kalmış pidenin yarısı
akşam
yoğurt ve kalan pideler

pazar
kalkınca ılık su
sabah
domates salatalık peynir 5 zeytin
ara
3 çilek
öğlen
saç pidesi geldi valla plan böyle değildi
ara
yok
akşam
yoğurt

gelelim bu güne
kalkınca ılık su
sabah
domates salatalık peynir 5 zeytin
ara yeşil elma
öğlen
çorba salata yoğurt
ara
2 galeta
ara
3 çilek
ara
1 kurabiye
akşam
yarım porsiyon patatesli et yemeği salata yoğurt az pilav
yatarken
1 çay bardağı süt

diyetisyene gittiğimi söylemiştim 1500 kalorilik bir diyet verdi
aralar çok güzel bir çok öneri sundu onlar evde paylaşırım sizinle
suyumu ve kitabımı yazmayı unuttum
hafta sonu totalde 5 litre su içmişim
kitabım prof.dr. sabiha paktuna çocuklarla doğru iletişim

kizlar moralim sifir.gorumcem icin herseye hazirlikli olun dediler ama nasil olunurki.dualarinizi bekliyorum canlarim
aksam yatarken bir muz
simdide 2 adet kreple omlet arasi bisey yedim.bilirsiniz uzulunce yerim

canim bizde ayniyiz.esim hastanede oldugu icin buyuk oglum hem babasini goremediginden hemde disari cikmak istediginden kucugu devamli hirpaliyo.bu arada buyuk oglum 5.5 kucuk 2.5 yasinda.esim uyumak icin geldiginde ufakligi uyutup ikisini biraktik.parkta yarim saat top oynadik inan sirtim terledi kosmaktan.feraceli tombis bir kadin top pesinde kosup durdu yani.ama eve gelince oglum daha sakindi hemen fark ediyo cocuklarda.diycegim ufakligi birakicak kimsen varsa hatirladigim kadariyla kayinvaliden ayni apartmandaydi ama yanlis hatirliyoda olabilirim :))) kimseyi bekleme bebegi birak buyugu al cik.hem yalniz olunca daha cok ilgilenebiliyosun

Seldom yesil kahve alip ictim cok farketti inanki bi denesene bende aman ot cop biktim diyordum ama tartida mucize gordum..

nerden nasıl ve ne kadara aldın?? nasıl tüketiliyor? içilebilecek bir şey mi? verdiğin kilo onunla mı yoksa diyetinle mi ilgili? vs vs vs :)

Aksami gec saate birakmiyorum kaliyorsada sadece yogurt yiyorum super biseymis.

içine tarçın zencefil zerdeçal da ekliyorsun dimi?

Asil kilodan once bu sigara tiryakiligini cozmeye calismaliyim.cok fena 1 paketti artiyor bu ne yahu

ya bu devirde sigara içen mi kaldı fatmacım yaaaa!! napıyorsun bir de çocuk var seni gören hisseden!! zayıflamayı falan bırak en önemlisi sigaradan kurtul!! bir araştırma okumuştum, bir baba balkonda sigara içip ellerini yıkıyor ve 11 aylık oğlunu seviyor ertesi gün çocuğun sabah idrarında nikotin belirtileri görülüyor..ne kadar etkilendiklerini düşün..pasif içicilerin kanser riski içenlerden 11 kat daha fazla oluyormuş!! sen kendini heba edeceksen et kocaman kadınsın bu senin kararın ama çocuklarına yapamazsın bunu!! kusura bakma sert oldu söylemlerim farkındayım eminim sen de bunların zaten farkındasındır ama inan kıyamıyorum ben o çocuklara...hadsizce diyorum ki; Fatma kendine gel kiloyu dert edeceğine sigarayı dert et...kilo için diyetisyene gideceğine sigaradan kurtulmak için psikoloğa git..bir sürü dernek vs var destek al...lütfen

canım artık bir araban var, e kullanabiliyorsun da at arabaya çocuklarını çık neden eşinin gezdirmesini bekliyorsun ki?? bak ben 2 çocukla becerebiliyorum ister katıl ister evde kal de olsun bitsin...9 aylıkken gezmek en kolayı temizle doyur gez :) esas yürüyünce dert oluyor...

sabiha paktuna ile ilgili davalardan haberdarsındır di mi? kesinlikle onaylamıyorum fikirlerini ve tarzını...bir televizyon programında oğlunu buzdolabı çuğuyla nasıl dövdüğünü anlatmıştı da günlerce lanet etmiştim kadına...bir de sonrasında buzdolabı çubuğunun adı yetti diye haklı çıkardı kendini...adem güneş vs daha makul geliyor bana...

kizlar moralim sifir.gorumcem icin herseye hazirlikli olun dediler ama nasil olunurki.dualarinizi bekliyorum canlarim
aksam yatarken bir muz
simdide 2 adet kreple omlet arasi bisey yedim.bilirsiniz uzulunce yerim

allah hakkında hayırlısı neyse onu versin..onun için yaşamak zulümse ölüm hayrolur..hem bazen sevmek vazgeçmeyi gerektirir..ben eşimin vefat ettiği gün, durumunu soran bir arkadaşıma 'allahın sevgili kuluysa bu akşamı görmez' demiştim...çünkü çektiği acılar artık son bulsun yeterdi onsuzluğa bile razıydım..inşallah görümcen için de hayırlısı ne ise o olur...hep dualarımda inan...

Haklisin canin ben 17 yasindan beri iciyorum biraktigim tek donem hamilelik ama bagimli olmak cok kotu birsey kimse evladina esine kotuluk etmek istemez ama bu oyle konusuldugu kadar basit birseyde degil...birakinca mutsuz bi insan oluyorum yemekten bile onemli bdnim icin ama deniycem sekerim...yesil kahve olay bisey seldim 1 tatli kasigi bi bardak su kahve yapar gibi pisir 4 dk bekle ve ic yiyemiyosun bile ben 2 gundur iciyorum bugun tartilmiycaktim ama bi bakayim dedin soka girdim hayal bile etmemistim zaten dietle ve yuruyusle destekleniyormus mehmet ozun tavsiyeaiymis etrafimda o kadar cok icip zayiflayan varki ben bu kadar gec kesfettigime uzumdul inanki...ne zarari olabilirki hem sadece ogutulmemis ham kahve bence az bisey temin edip denemelisin...tum tavsiyelerin dikkatle dinlendi onceligi sigaraya vericem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…