-sınavlar bitti
-zerdaçal , zencefil alındı
-dukan iksiri için acı biber temin edildi (limon, yeşil çay ile karışım hazırlanacak)
-stepper evin dipsiz kuyularından salonun ortasına getirildi
-callan teyzemin videosu bir incelendi tekrar başlanmak üzere
-yarın için yapılacak prinç lapası için prinçler mutfak tezgahının üstüne konuldu
-yeşil kahve dolaptan çıkarıldı bu akşam içilmeye başlanmak üzere ortaya kondu
-azim tavan yaptı yarın itibarıyla SAVAŞ BAŞLASINNNNNNN
Savaşım ortalama bir ay boyunca tüm azmi ile sürecek
1 hazirana kadar en fazla 75 kilo olmuş olacağım ve sonunda Ali AĞAOĞLU edası ile sesleneceğim sizlere
*******OLACAK DEDİM OLDU*****
Kendimden cok onun zayiflamasini istiyorum canim o benim ve 133 kilo cok fazla....uzuluyorum onun icin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fatmacım annenden açık açık özür dilemalisin... ve bir daha yapmayacağına kendine söz ver.
ben de vaktizamanında anneme böyle şeyleri çok yapardım. hatta dur sen şişmansın o son dilim ekmeği ben yiyim derken şirin olduğumu zannederdim! annem meğer ne çok alınırmış sonra özür diledim bilemedeim dedim falan...tabi insan kendisi de aynı şeyleri yaşamadan bilemiyor. hiçbirimiz 133 kilo olmadığımız için o kiloda olan birinin çok dikkat etmesi gerekir diye düşünürüz belki, ama aynı şey aynı nefis, aynı duygular var jhepimizde, ha 63 ha 133...
-sınavlar bitti
-zerdaçal , zencefil alındı
-dukan iksiri için acı biber temin edildi (limon, yeşil çay ile karışım hazırlanacak)
-stepper evin dipsiz kuyularından salonun ortasına getirildi
-callan teyzemin videosu bir incelendi tekrar başlanmak üzere
-yarın için yapılacak prinç lapası için prinçler mutfak tezgahının üstüne konuldu
-yeşil kahve dolaptan çıkarıldı bu akşam içilmeye başlanmak üzere ortaya kondu
-azim tavan yaptı yarın itibarıyla SAVAŞ BAŞLASINNNNNNN
Savaşım ortalama bir ay boyunca tüm azmi ile sürecek
1 hazirana kadar en fazla 75 kilo olmuş olacağım ve sonunda Ali AĞAOĞLU edası ile sesleneceğim sizlere
*******OLACAK DEDİM OLDU*****
günaydın kızlar hafta sonu nasıl geçti benim bol kaçamaklı amaaaaaa kilo vermiş olarak nasıl oldu bilmiyorum
kızkardeşim geldi şehir dışından o gelince herşey daha güzel oluyor sanki alışveriş yaptık kuaföre gittik saçlarımı kestirdim boyattım çok güzel yemekler yedik
herşey güzeldi malesef dün akşam gitti evine
insan kendinde değişiklik yapınca kendini daha hoş hissediyor bugün saçlarıma fön çektim güzel ciclerimi giydim kendimi zayıflamışta hissediyorum ohhhh bugün güzel bir gün............
fatmacım annenden açık açık özür dilemalisin... ve bir daha yapmayacağına kendine söz ver.
ben de vaktizamanında anneme böyle şeyleri çok yapardım. hatta dur sen şişmansın o son dilim ekmeği ben yiyim derken şirin olduğumu zannederdim! annem meğer ne çok alınırmış sonra özür diledim bilemedeim dedim falan...tabi insan kendisi de aynı şeyleri yaşamadan bilemiyor. hiçbirimiz 133 kilo olmadığımız için o kiloda olan birinin çok dikkat etmesi gerekir diye düşünürüz belki, ama aynı şey aynı nefis, aynı duygular var jhepimizde, ha 63 ha 133...
yoğun ama çooook güzel bir haftasonu programından çıkmış yorgun savaşçıyım bugün :) bu ödem için naaapmalı neeetmeli çok şiş hissediyorum kendimi...huzursuz :/
neyse hava açık güneşli bahçe sessiz huzurlu ben keyifliyim :)
menümü de yazayım hemencik
kalkınca : yarım domates
1 ponçik poğaça
10.00 : çocuklarımla kahvaltı yapıcaz o nedenle sınırsız börek çörek vs vs vs :)
ara : çiğ kereviz salatası yoğurtlu mısırlı tavuklu ve cevizli (küçük bir kase kadar)
16.00 : 6-7 yk sebzeli bulgur pilavı
haşlanmış tavuk
ayran
ara : 1 kase yoğurt+1 kaşık pekmez (tarçın,zencefil, zerdeçal mutlaka var içinde)
belki 1 etimek
2 lt su
40 dk yürüyüş
günaydın kızlar hafta sonu nasıl geçti benim bol kaçamaklı amaaaaaa kilo vermiş olarak nasıl oldu bilmiyorum
kızkardeşim geldi şehir dışından o gelince herşey daha güzel oluyor sanki alışveriş yaptık kuaföre gittik saçlarımı kestirdim boyattım çok güzel yemekler yedik
herşey güzeldi malesef dün akşam gitti evine
insan kendinde değişiklik yapınca kendini daha hoş hissediyor bugün saçlarıma fön çektim güzel ciclerimi giydim kendimi zayıflamışta hissediyorum ohhhh bugün güzel bir gün............
selam kızlar çok kötü bir hafta sonundan sonra p.tesiyede berbat bir giriş yaptım
haftalardır evde tıkılı kaldım eşim sağolsun sürekli 9 aylık olmuş bebeğğimizi bahene edip bizi hiç bir yere götürmüyor
kendimi geçtim 5 yaşındaki kızıma üzülüyorum onun enerjisini atması gerek ve doğal olarak geçen haftaya nazaran son 3 gündür sürekli mızık ve hırçın sabah okadar çok ağladı ki içim parçalandı şunları yazarken bile ağlamam için zor tutuyorum kendimi kuzum ya
Seldom yesil kahve alip ictim cok farketti inanki bi denesene bende aman ot cop biktim diyordum ama tartida mucize gordum..
Aksami gec saate birakmiyorum kaliyorsada sadece yogurt yiyorum super biseymis.
Asil kilodan once bu sigara tiryakiligini cozmeye calismaliyim.cok fena 1 paketti artiyor bu ne yahu
selam kızlar çok kötü bir hafta sonundan sonra p.tesiyede berbat bir giriş yaptım
haftalardır evde tıkılı kaldım eşim sağolsun sürekli 9 aylık olmuş bebeğğimizi bahene edip bizi hiç bir yere götürmüyor
kendimi geçtim 5 yaşındaki kızıma üzülüyorum onun enerjisini atması gerek ve doğal olarak geçen haftaya nazaran son 3 gündür sürekli mızık ve hırçın sabah okadar çok ağladı ki içim parçalandı şunları yazarken bile ağlamam için zor tutuyorum kendimi kuzum ya
diyetisyene gittiğimi söylemiştim 1500 kalorilik bir diyet verdi
aralar çok güzel bir çok öneri sundu onlar evde paylaşırım sizinle
suyumu ve kitabımı yazmayı unuttum
hafta sonu totalde 5 litre su içmişim
kitabım prof.dr. sabiha paktuna çocuklarla doğru iletişim
kizlar moralim sifir.gorumcem icin herseye hazirlikli olun dediler ama nasil olunurki.dualarinizi bekliyorum canlarim
aksam yatarken bir muz
simdide 2 adet kreple omlet arasi bisey yedim.bilirsiniz uzulunce yerim
nerden nasıl ve ne kadara aldın?? nasıl tüketiliyor? içilebilecek bir şey mi? verdiğin kilo onunla mı yoksa diyetinle mi ilgili? vs vs vs :)
içine tarçın zencefil zerdeçal da ekliyorsun dimi?
ya bu devirde sigara içen mi kaldı fatmacım yaaaa!! napıyorsun bir de çocuk var seni gören hisseden!! zayıflamayı falan bırak en önemlisi sigaradan kurtul!! bir araştırma okumuştum, bir baba balkonda sigara içip ellerini yıkıyor ve 11 aylık oğlunu seviyor ertesi gün çocuğun sabah idrarında nikotin belirtileri görülüyor..ne kadar etkilendiklerini düşün..pasif içicilerin kanser riski içenlerden 11 kat daha fazla oluyormuş!! sen kendini heba edeceksen et kocaman kadınsın bu senin kararın ama çocuklarına yapamazsın bunu!! kusura bakma sert oldu söylemlerim farkındayım eminim sen de bunların zaten farkındasındır ama inan kıyamıyorum ben o çocuklara...hadsizce diyorum ki; Fatma kendine gel kiloyu dert edeceğine sigarayı dert et...kilo için diyetisyene gideceğine sigaradan kurtulmak için psikoloğa git..bir sürü dernek vs var destek al...lütfen
canım artık bir araban var, e kullanabiliyorsun da at arabaya çocuklarını çık neden eşinin gezdirmesini bekliyorsun ki?? bak ben 2 çocukla becerebiliyorum ister katıl ister evde kal de olsun bitsin...9 aylıkken gezmek en kolayı temizle doyur gez :) esas yürüyünce dert oluyor...
sabiha paktuna ile ilgili davalardan haberdarsındır di mi? kesinlikle onaylamıyorum fikirlerini ve tarzını...bir televizyon programında oğlunu buzdolabı çuğuyla nasıl dövdüğünü anlatmıştı da günlerce lanet etmiştim kadına...bir de sonrasında buzdolabı çubuğunun adı yetti diye haklı çıkardı kendini...adem güneş vs daha makul geliyor bana...
allah hakkında hayırlısı neyse onu versin..onun için yaşamak zulümse ölüm hayrolur..hem bazen sevmek vazgeçmeyi gerektirir..ben eşimin vefat ettiği gün, durumunu soran bir arkadaşıma 'allahın sevgili kuluysa bu akşamı görmez' demiştim...çünkü çektiği acılar artık son bulsun yeterdi onsuzluğa bile razıydım..inşallah görümcen için de hayırlısı ne ise o olur...hep dualarımda inan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?