canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin sevdiklerine bağışlasın sizde sabır ve dayanma gücü versin
bütün bu yorumların yapılacağını biliyordum ama hödük eşim arabayla çocukları götürmeme izin vermiyor ama tüm kötü sonuçları göze alacak ve bundan sonraki hafta sonrarını böyle geçirmeyceğim
evet günün en güzel kısımlarına geldi öğlen arası atladım arabaya önce kızımın okuluna gittim 15-20 dk koklaştık ve sonra onu okuldan almaya kndimin gideceğini ve bi 30 dk kadar parka götüreceğimi söyledim minnoşum sevindi ve dediğim gibi okuldan aldım hastanenin bahçsinde çok güzel bir park var oaraya gittik evimize geldik ve şuan bilmem kaç milyonunucu kez kayıp balık nemoyu izliyoruz listeme tam anlamıyla uydum akşam yemeği 18 itibarı ile yenmiş bulunuyor yeşil çayım demleniyor ohhh keyfim yerine geldi haaa bu arada 30 dk bootcamp yaptım tavsiye ederim
Kuzu elif merve taebo yapıyor ve de istikrarlı, düzenine uyuyor, ambu tam benlikambu benim
sen kendine başka rakip bul, tavsiye elif merve
İşte tam bunun için seni rakip istiyorum, sen ye o cıssları geç saatlerde yedikten sonra pişman sakın yemeden önce değilanammmmmmmm kavgada soylenmez bunlar.bu haftaki kilomu gomediniz galiba.bugun bunalimdan saldim kendimi ama bu sozler beni kendime getirdi.simdi yedigim gofret ve simite pisman oldum:)))) hadi bakalim kendimi size ezdirmemmmmmmmmmmm :))
biz manisanın minicik bir ilçesinde yaşıyoruz o yüzden çocukları atıp arabaya götürebileceğim bir yer yok var ama uzak şehirlerarası gitmem gerek ondan dolayı iznimiz yok ama bahar geldi parklar bağ bahçeler bizim haa yaprak sezonu açılıyor manisa yaprağı isteyen olursa bildirsin
Nete baktım fiyatlar tutarsız farkları neki? Çekirdeği mi çekilmiş halimi içilen...her ikisi de var...sen nereden aldın? Sadece iştah kapatması beni kurtarmaz ki zaten iradeliyim ben...sanırım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yeşil kahvenin çok kötü kokusu ve tadı var bence onu içeceğin yoğurt karışımı ye
Yogurt karisimi ne yapiyor bilgi verirmisin?
anammmmmmmm kavgada soylenmez bunlar.bu haftaki kilomu gomediniz galiba.bugun bunalimdan saldim kendimi ama bu sozler beni kendime getirdi.simdi yedigim gofret ve simite pisman oldum:)))) hadi bakalim kendimi size ezdirmemmmmmmmmmmm :))
Kuzu elif merve taebo yapıyor ve de istikrarlı, düzenine uyuyor, ambu tam benlikbi ileri iki geri gidiyo nasılsa
İşte tam bunun için seni rakip istiyorum, sen ye o cıssları geç saatlerde yedikten sonra pişman sakın yemeden önce değil
Asma yaprağımı yoksapek severim kendilerini ama ordan buraya yaprak gelirmi kuzu hiç kıyarmıyım sana Size afiyet olsun canım
Ben yogurda o soylediklerinizi hic katmadim seldom faydasi varsa bende yapaayim
ya ben iştahtan değil stresten yiyorum genelde iştah kapatan şeyler bende işe yaramazYani bence kahveden oluyor 3 4 saat hic bisey yemesen umrunda olmuyor...
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin sevdiklerine bağışlasın sizde sabır ve dayanma gücü versin
bütün bu yorumların yapılacağını biliyordum ama hödük eşim arabayla çocukları götürmeme izin vermiyor ama tüm kötü sonuçları göze alacak ve bundan sonraki hafta sonrarını böyle geçirmeyceğim
evet günün en güzel kısımlarına geldi öğlen arası atladım arabaya önce kızımın okuluna gittim 15-20 dk koklaştık ve sonra onu okuldan almaya kndimin gideceğini ve bi 30 dk kadar parka götüreceğimi söyledim minnoşum sevindi ve dediğim gibi okuldan aldım hastanenin bahçsinde çok güzel bir park var oaraya gittik evimize geldik ve şuan bilmem kaç milyonunucu kez kayıp balık nemoyu izliyoruz listeme tam anlamıyla uydum akşam yemeği 18 itibarı ile yenmiş bulunuyor yeşil çayım demleniyor ohhh keyfim yerine geldi haaa bu arada 30 dk bootcamp yaptım tavsiye ederim
manisa yaprağı denince hiç bişey anlamaıştım meğer asma yaprağıymışbiz manisanın minicik bir ilçesinde yaşıyoruz o yüzden çocukları atıp arabaya götürebileceğim bir yer yok var ama uzak şehirlerarası gitmem gerek ondan dolayı iznimiz yok ama bahar geldi parklar bağ bahçeler bizim haa yaprak sezonu açılıyor manisa yaprağı isteyen olursa bildirsin
Ohh misssss olmuş...ben de kızları aldım gelip cektik eşofmanları çıktık parka..onlar beraber takıldılar ben de yürüdüm...şimdi de onlar mantı yerkene ben yoğurt karışımı yiyorum :) nasıl bir huzur bu..sonsuz şükür...bugün öğle arası eve geldim ortalığa şöyle bir baktım koltukta bir kurbağa çalışması yerde ufak tefek oyuncaklar tam kapinin önünde firlatilmis panduflar...çok çok çok şükrettim...allah evlatlarımızla sınamasın hicbirimizi..
teşekkürler canım sana afiyet olsun bende adanalıyım kızlar canı şalgam çekenede ben şalgam gönderebilirim.biz manisanın minicik bir ilçesinde yaşıyoruz o yüzden çocukları atıp arabaya götürebileceğim bir yer yok var ama uzak şehirlerarası gitmem gerek ondan dolayı iznimiz yok ama bahar geldi parklar bağ bahçeler bizim haa yaprak sezonu açılıyor manisa yaprağı isteyen olursa bildirsin
tebrikler canım kaçıncı bebeğin bu hamilelik çok güzel bol bol keyfini çıkar canımKızlar artık aranızdan ayrılıyorum. çünküüüü hamileyiiimmmAra sıra gelirim yine öptüm hepinizi. Allah kolaylık versin. Allah'a emanet olun...
hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı sıhhatli eline almak nasip etsinKızlar artık aranızdan ayrılıyorum. çünküüüü hamileyiiimmmAra sıra gelirim yine öptüm hepinizi. Allah kolaylık versin. Allah'a emanet olun...
Anammm hayırlı olsun kuzumm. Bizim takım böyle bereketli bi takım, hatta bi keresinde bi üyemiz vardı onca tedavi olmuştu ama olmamıştı bebiş bizim takımda hamile kaldı, Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin isteyen herkese.. aminKızlar artık aranızdan ayrılıyorum. çünküüüü hamileyiiimmmAra sıra gelirim yine öptüm hepinizi. Allah kolaylık versin. Allah'a emanet olun...
akrep ambuyu öne ben kaptım. 1ay sonra senin rakibin olsun şimdilik benim. nasıl olsa verdi 1,7yi bi daha veremez onu korursa şükretsin
ya ben iştahtan değil stresten yiyorum genelde iştah kapatan şeyler bende işe yaramazşimdilik denemicem. baharat karışımını ise bir dönem düzenli yaptığımda faydası olmuştu. seldomun dediği gibi en azından faydalı. içindeki baharatları kreşlerde balla karıştırıp kışın çocuklar için annelerinden istiyorlar. faydalı yane
hadi hayırlı olsun bir yerden başlamak lazım.
bootcamp ne ki internetten bakiim bari. daha tae boya bakıcam boxla karışım bişiy ama hereketlerine bi bakıcam.
manisa yaprağı denince hiç bişey anlamaıştım meğer asma yaprağıymışteşekkür ederim canım sen bizim yerimize de sar sar ye imkan olsa da ambuya da yedirsen
kurbağa çalışması derken?
bir de 2 gündür düşünüyorum sabiha paktuna çocuğu buzdolabı çubuğu ile dövmüş ya bizim buzdolabında çubuğa benzer bişey yok:44ne ki niye ben bilmiyorum:44:hayır kullanacağımdan değil
Anammm hayırlı olsun kuzumm. Bizim takım böyle bereketli bi takım, hatta bi keresinde bi üyemiz vardı onca tedavi olmuştu ama olmamıştı bebiş bizim takımda hamile kaldı, Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin isteyen herkese.. amin
Ambuyuuu vermem kimseyeeeeeeeeeeeeeeeeee bananeebu arada ambu gofretleri bitirdinmi akşam yalnız bak dikkatini çekiyorum akşamları bol tutyosun menünü gündüz aç gez olarmı
Kızlar artık aranızdan ayrılıyorum. çünküüüü hamileyiiimmmAra sıra gelirim yine öptüm hepinizi. Allah kolaylık versin. Allah'a emanet olun...
Anammm hayırlı olsun kuzumm. Bizim takım böyle bereketli bi takım, hatta bi keresinde bi üyemiz vardı onca tedavi olmuştu ama olmamıştı bebiş bizim takımda hamile kaldı, Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin isteyen herkese.. amin
Ambuyuuu vermem kimseyeeeeeeeeeeeeeeeeee bananeebu arada ambu gofretleri bitirdinmi akşam yalnız bak dikkatini çekiyorum akşamları bol tutyosun menünü gündüz aç gez olarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?