Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ohh misssss olmuş...ben de kızları aldım gelip cektik eşofmanları çıktık parka..onlar beraber takıldılar ben de yürüdüm...şimdi de onlar mantı yerkene ben yoğurt karışımı yiyorum :) nasıl bir huzur bu..sonsuz şükür...bugün öğle arası eve geldim ortalığa şöyle bir baktım koltukta bir kurbağa çalışması yerde ufak tefek oyuncaklar tam kapinin önünde firlatilmis panduflar...çok çok çok şükrettim...allah evlatlarımızla sınamasın hicbirimizi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ambu benim
sen kendine başka rakip bul, tavsiye elif merve
Kuzu elif merve taebo yapıyor ve de istikrarlı, düzenine uyuyor, ambu tam benlik bi ileri iki geri gidiyo nasılsa
anammmmmmmm kavgada soylenmez bunlar.bu haftaki kilomu gomediniz galiba.bugun bunalimdan saldim kendimi ama bu sozler beni kendime getirdi.simdi yedigim gofret ve simite pisman oldum:)))) hadi bakalim kendimi size ezdirmemmmmmmmmmmm :))
İşte tam bunun için seni rakip istiyorum, sen ye o cıssları geç saatlerde yedikten sonra pişman sakın yemeden önce değil

Asma yaprağımı yoksa pek severim kendilerini ama ordan buraya yaprak gelirmi kuzu hiç kıyarmıyım sana Size afiyet olsun canım

Cekilmisini aldim canim aktardan 50 tl kilosu 5 tl lik aldim 2 gun oldu basliyali...evet iradelisin aslinda ama hic denemedin bi degisiklik olurdu...sen bilirsun yine ben hala adet olamadim oyuzden tatli gunu ilan ettim bugunu ben hep kotu seyler yedim bugun o yuzden menu yazmadim yarin bi duzene girerim insallah...bugunde benim olsun...

Ben yogurda o soylediklerinizi hic katmadim seldom faydasi varsa bende yapaayim

Bugunu tatli gunu yaptim fakat sabah 45 dk yuruyusumu de yaptim yani cam sildim ev topladim pazardi carsiydi gez gez biseyler al eve getir canim cikti bi yandan da

Bu hafta tae bo ya ara versim haftaya tam gaz devam sınavlarım var spor yapamıyorum gerçi bugün 1,5 saat voleybol oynadım ama çok bi kilo değişimi beklemiyorum :-/ bi de internette sorun var anca girebildim geri gidebilir :) gitmezse tekrar girerim hepinizi öpüyorum :) iyi geceler

Günaydın :)

Menü :

Kahvaltı : 1 yumurta
1 tk zeytin ezmesi
2 dlm ekmek
Domates

Öğle : 8 yk zeytinyağlı fasulye
2 dlm ekmek

Ara : 1 kase yoğurt karışımı + içine 4 kuru kayısı

Akşam : 8 yk sossuz mantı
1 armut

2 lt su

30 dk yürüyüş

Yogurt karisimi ne yapiyor bilgi verirmisin?

Yoğurdun yağ yakma özelliği ve diğer baharatlarin etkili özelliği için kullanılıyor ama ben tarcinli cevizli yoğurdu şekerim için yiyordum şimdi de karışımları da katiyorum üzerine 1 yk pekmez koyup tatlı niyetine yiyorum mucizeler yaratmadı bende ama faydalı

Kızlar artık aranızdan ayrılıyorum. çünküüüü hamileyiiimmm Ara sıra gelirim yine öptüm hepinizi. Allah kolaylık versin. Allah'a emanet olun...

anammmmmmmm kavgada soylenmez bunlar.bu haftaki kilomu gomediniz galiba.bugun bunalimdan saldim kendimi ama bu sozler beni kendime getirdi.simdi yedigim gofret ve simite pisman oldum:)))) hadi bakalim kendimi size ezdirmemmmmmmmmmmm :))

akrep ambuyu öne ben kaptım. 1ay sonra senin rakibin olsun şimdilik benim. nasıl olsa verdi 1,7yi bi daha veremez onu korursa şükretsin

Ben yogurda o soylediklerinizi hic katmadim seldom faydasi varsa bende yapaayim

Yani bence kahveden oluyor 3 4 saat hic bisey yemesen umrunda olmuyor...

ya ben iştahtan değil stresten yiyorum genelde iştah kapatan şeyler bende işe yaramaz şimdilik denemicem. baharat karışımını ise bir dönem düzenli yaptığımda faydası olmuştu. seldomun dediği gibi en azından faydalı. içindeki baharatları kreşlerde balla karıştırıp kışın çocuklar için annelerinden istiyorlar. faydalı yane

hadi hayırlı olsun bir yerden başlamak lazım.
bootcamp ne ki internetten bakiim bari. daha tae boya bakıcam boxla karışım bişiy ama hereketlerine bi bakıcam.

manisa yaprağı denince hiç bişey anlamaıştım meğer asma yaprağıymışteşekkür ederim canım sen bizim yerimize de sar sar yeimkan olsa da ambuya da yedirsen

kurbağa çalışması derken?
bir de 2 gündür düşünüyorum sabiha paktuna çocuğu buzdolabı çubuğu ile dövmüş ya bizim buzdolabında çubuğa benzer bişey yok:44 ne ki niye ben bilmiyorum:44:hayır kullanacağımdan değil

teşekkürler canım sana afiyet olsun bende adanalıyım kızlar canı şalgam çekenede ben şalgam gönderebilirim.

Kızlar artık aranızdan ayrılıyorum. çünküüüü hamileyiiimmm Ara sıra gelirim yine öptüm hepinizi. Allah kolaylık versin. Allah'a emanet olun...
tebrikler canım kaçıncı bebeğin bu hamilelik çok güzel bol bol keyfini çıkar canım

kızlar dün yürüyüşe başladım tam bir saat yürümüşüz çok güzeldi burada havalar ısındı artık herkes yürüyüşlere başladı.ama bu hafta devam edemem herhalde yazlık temizliğe girişicem allah yardımcım olsun
dün yürüyüşten sonra önüme ne gelirse reddettim. o kadar yürümüşüm yazık olmasın dedim
dün yediklerim
sabah
domates,salatalık
zeytin peynir
1 tane haşlanmış yumurta

arada ceviz bol su çay

öğlen
izmir köfte
4 kaşık makarna
bir kase yoğurt
1 tane armut

arada 10 tane fındık

akşam 1 küçük tabak kabak
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
1 kaç tanede eşime yaptığım kızartmadan kaçırdım pişirirken

kızlar form çayı içsem bi zararı olur mu oğluma emziriyorum ben zararı dokunur mu bilgisi olan var mı

hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı sıhhatli eline almak nasip etsin

Ya evet yaa bu buzdolabı çubuğu ne olaki, bizde de yok ondan, yalnız okurken bile kötü oldum bir de kitapmı yazmış utanmadan..

Anammm hayırlı olsun kuzumm. Bizim takım böyle bereketli bi takım, hatta bi keresinde bi üyemiz vardı onca tedavi olmuştu ama olmamıştı bebiş bizim takımda hamile kaldı, Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin isteyen herkese.. amin

Ambuyuuu vermem kimseyeeeeeeeeeeeeeeeeee bananee bu arada ambu gofretleri bitirdinmi akşam yalnız bak dikkatini çekiyorum akşamları bol tutyosun menünü gündüz aç gez olarmı

bu pazartesi toparlayamadım protein günü yapacaktım öğle arası eve gitmem gerekti. öğlen arkadaşlarla sıcak ekmekle kahvaltılık yedik. akşam da evde temizlik bitmemişti gene istediğim şeyi pişiremedim. yemek saatleri değişince abuk subuk zamanlarda bişeyler yiyip durdum ve bu sabah da devam etti.
mate çayı, 7li çay da çare olmadı. meyveli yoğurtla araöğün yaptım, masada simiti görünce bir parça ondan aldım sonra dediler ki sarma getirdik 1 tane de onun tadına baktım hadiiiii bu yediklerimden oldu yemek gibi bişey :83:

21. pztsi:
½ çb süt(nesacfe), yağda 1 yumurta, 1d. Hellim, 2yk yoğurt (çörekotlu zencefil zerdeçallı)
Öğ:, baharat karışımı,1 meyveli aktivia, 4d. Ekmek, 2 d. Peynir, 2 yumurta, domates, yeşillik
Ara: nescafe, 3 dilim kuru meyve (maalesef şekerli)
Ara: 10g. bitter
Ara: portakal, baharatlı yoğurt, 5yk kereviz çorba
Akş: et haşlama, 2d. Ekmek, 1tk tereyağ, 1çb süt

2salı
Sabah: 1çb süt, 2yk cococops, yarım muz, 1 kuru kayısı,mate çayı,
Ara:nescafe, 7li çay , 3çk yulaf, 1 meyveli aktivia, 1 lahana sarma, 1 dlim simit

Alla' Allaaaaaaaaaaaaaa benim ooooönce ben kaptım :95: ahanda bak tuttum götürüyorum

:131::125: ambu ben sana daha iyi bakarım hem akrep kendisi de aç kalır seni de aç bırakır benden söylemesi :89:

hayirli olsun canim

evet kaptancim gunduz az yiyorum gecen hafta aksamlari nesfit yiyip baska bisey yememistim.ondan fark etti zaten.hadi bakalim hedefte sende herhafta gr. uzerinden alip veriyosunuz.hiz benimki kadar buyuk bir fark goremedim:)))

anamm salgam suyu yaprak sarmasi bayilirim.bazilari ayy bu sarma guzel olmamis der yemez ya benim icin hic fark etmez yeterki olsun.bizde esim sevmedigi icin yapmiyorum yoksa anacim ne cok yapardi etli sarmayi

hedefcimm senin daha iyi bakicagin garanti.muz ve nescafe vardi menunde yalniz akrapte benim gibi peynir hastasi ama senin menulerin daha benlik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…