Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoşgeldin canım :) :) :) inşallah verirsin kilolarını zaten önemli olan olduğun kiloda kendini iyi hissetmen ama yine de sağlığına da dikkat et :) :-*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay ne cok konusmussunuz bugun

Sabah 1 pogca cok cay
Oglen 4 dilim peynir 1 dilim ekmek yarim tahinli kucuk biseydi 1 kurabiye
Aksam tom baligi 2 dilim ekmek salata...yesil kahve adet oldum bu arada cok mutluyum hazirandan sonra yine anne olmak istiyorum bende ...Allah isteyen herkese versin insallah bebek haberlerine cok mutlu oluyorum...yarinda yine misafirlige gidicem hayirlisi bu ara disarda olunca duzen kalmiyor haliyle

Allah hayirlisiyla nasip eder Insaallah canim.valla ben evde zor yapiyorum rejimi misafirlikte dahada zor.salata cesitleri en masumu bence.hele kisir varsa ben doyana kadar kisir yerim bayildigimdan

Allah hayirlisiyla nasip eder Insaallah canim.valla ben evde zor yapiyorum rejimi misafirlikte dahada zor.salata cesitleri en masumu bence.hele kisir varsa ben doyana kadar kisir yerim bayildigimdan

Insallah canim benim...kendinle ilgilenmezsen yemegini pisirmezsen ne yiyecegini sasiriyor insan....

Hedef ordulu musun...

Yok canim, karabukluyum, rizede ikamet ediyorum o yuzden karadeniz yemeklerine hakimim.

Ye tabi, ozellikle bu hafta ye
valla seldoma katiliyorum 55 kiloyu ben hatirlamiyorum bile.ben 69. bile alamiyorum daha.

damlacim aramiza aramiza hosgeldin

hedefcim niye bukadar az kilolu bir uye secti diyede dusunmeden edemiyorum.acaba kendine moral olsun diyemi???????
Ambu 55kilo icin cocukluguna mi inmek lazım; )
Niye bu kadar az kilolu biri...2kilo fazlasi olan citirlara da ihtiyacimiz var o yuzden.x

Evet canım. Ben takım yeni kişi istemiyor diye çağırmıyordum ama hedef hazır hissetmiş demekki çağırmış, iyi de etmiş..

Damlacım hoşgeldin canım
Ya o 2hafta arka arkaya ucer ucer gelindi kim geldi kim gitti cok karismisti.biraz takim yenilere alismali diye dusunmustum.gecen hafta nurceng cikti bu hafta da m1986cikma sinyali verince can havliyle damlayi tuttum getirdim:)

2gundur beslenmem fena...
Cukulata, cerez ve ekmek tuketimi yuzunden fena.
Menumu yaxmiyimaksam beyax lahanafan corba yapdam da telafi olmafi

hoşbuldum canımkesinlikle bende ilk başta sağlık sonrada moral olarak kilo vermek istiyorum...inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız da bir daha almayız....

Ya o 2hafta arka arkaya ucer ucer gelindi kim geldi kim gitti cok karismisti.biraz takim yenilere alismali diye dusunmustum.gecen hafta nurceng cikti bu hafta da m1986cikma sinyali verince can havliyle damlayi tuttum getirdim:)
ohhhhhhhh bende uçarak geldimmmm

bugünkü menümü de paylaşayım...

kahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
peynir+3 zeytin+domates
2 fincan çay

ara:
sade kahve

öğlen:
2 kepçe tavuk çorba+1.5 haşlama tavuk baget

ara:
1 muz

akşam:
1 kepçe çorba+3 y k kuru fasulye+1 bardak ayran

2 lt su+1 saat yürüyüş yaptım......

Günaydın...bugün tatil yuppieee modunda herkes uyurken yine 5te kalkan bana ben çok kızgınım!!! Çocuklar uyuyor ben ayaktayım bu ne yaaa :/ ütü yaptım akşam yemeği bile yaptım daha saat 7 :/

Bugünün menüsü

Kalkınca : 3 kayısı 2 ceviz

7.00 : 1 kupa süper acılı kabak çorbası :)

10.00 : dışarda kahvaltıya gidicez allah ne verdiyse yerim walla :)

14.00 : 1 kupa süper acılı kabak çorbası

16.00 : 8 yk patates güveç
Yoğurt

19.00 : 2 kupa süper acılı kabak çorbası

e bu çorba bitmeli...bimden çok acı biber kurusu aldım, yemeklere minik dogruyorum offf süper oluyor :) hatta haftasonu acılı pogaca yapcam serbest günümde..hayale bak :) tatlı krizi tutanlar var ya işte benim de acı krizim var her daim

2gundur beslenmem fena...
Cukulata, cerez ve ekmek tuketimi yuzunden fena.
Menumu yaxmiyimaksam beyax lahanafan corba yapdam da telafi olmafi

Afiyet olsun canim :))) ben buhafta rejim yapamadim ama gecen haftakileri geri alicak gibi oldum hemen toparlandim.bu haftaki hedefim gecen haftaki kiloyu sabitlemek oldu

Bütün program sipalarin ikisi birden ateşli uyanınca iptal oldu ve panikle dede taaaaa amasyadan çağrıldı :/ ben ne zaman başımın çaresine bakmayı becericem yaaa

ayyy ben aciyi asla yiyemem.heralde annem alistirmadigindan.bizim evde hic yenmez.enistem cig kofte yaparken hep bana acisiz ayrilmistir.offff cig kofte dedim canim icli kofte istedi.ama sansliyim seldom gibi serbest bir gunum yok.bana hergun serbest :)))))

canim cok gecmis olsun.bizim doktor beta virusu salgini var diyo.benim kucuk cok zor atlatti.dillerine baksana cilek dil diyolar ayni cilegin dokusu gibi oluyo.antibiyotiksiz atesde dusmuyo.
valla cocuklar hastayken insan destek istiyo cok iyi yapmissin.Allah acil sifalar versin

Baktım pek benzetemedim :/ yarın piknik organize etmiştik öğrencilere öyle olunca ne yapcam paniği ile çağırdım...yanımda götüremem kimseye bırakamam en iyisi bu...gerçi bizim dede de evlere şenlik...istemezlerse ilaç vermez park isterler çıkarır nolcek bilmem :/

Kizlar biz de 23nidan dolayidiyla duzenkenen piknik eglence ne derseniz iste ordayiz.anasinifi duzenledi.ikizlerden biri bende digeri babada buyuk de arkadaslariyla oynuyor.icimden bir his bu gun cok cisss mama olacak diyo:) ne etsem ki...

Seldom gecmis olsun.sen dedeyi ne ara cagirdin
Ambu leb demeden leblebiyi anliyo denir ya senin de madallahin var, "k"diyince canin kofte cekiyo:)

Sabah küçüğü kalktı ateş parçası büyüğü kalkamadi bile..7 buçuk gibi dedeye SOS verildi :) günde 1 uçak var 11de..yetisemezse yarına kalcak :/ şimdi uçakta ben de bi oh çektim :)

Büyük ihtimalle kilo veremedim ama sınav haftasıydı. Spor falan yalan oldu 200-300 gram versem kafi :) iyi geceler herkese öpüyorum :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…