- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
tekrardan merhabalar arkadaşlar
tabiki tanıtayım hemen...adım damla...38 yaşında ev hanımıyım...bir kızım var...160 cm boy şuan 55 kg yim...son zamanlarda abur cuburlar sayesinde kilo aldım malesef...ve giderekte almaya devam ediyorum...bu yüzdende beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim...normalde 50 kg benim içn çok güzel ama burda bunu 2 kg daha aşağı çekebilirsem süper olur
hoşbuldum akrepçim teşekkürler....
Sabah 1 pogca cok cay
Oglen 4 dilim peynir 1 dilim ekmek yarim tahinli kucuk biseydi 1 kurabiye
Aksam tom baligi 2 dilim ekmek salata...yesil kahve adet oldum bu arada cok mutluyum hazirandan sonra yine anne olmak istiyorum bende ...Allah isteyen herkese versin insallah bebek haberlerine cok mutlu oluyorum...yarinda yine misafirlige gidicem hayirlisi bu ara disarda olunca duzen kalmiyor haliyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah hayirlisiyla nasip eder Insaallah canim.valla ben evde zor yapiyorum rejimi misafirlikte dahada zor.salata cesitleri en masumu bence.hele kisir varsa ben doyana kadar kisir yerim bayildigimdan
Yok canim, karabukluyum, rizede ikamet ediyorum o yuzden karadeniz yemeklerine hakimim.Hedef ordulu musun...
Ye tabi, ozellikle bu hafta yeAllah hayirlisiyla nasip eder Insaallah canim.valla ben evde zor yapiyorum rejimi misafirlikte dahada zor.salata cesitleri en masumu bence.hele kisir varsa ben doyana kadar kisir yerim bayildigimdan
Ambu 55kilo icin cocukluguna mi inmek lazım; )valla seldoma katiliyorum 55 kiloyu ben hatirlamiyorum bile.ben 69. bile alamiyorum daha.
damlacim aramiza aramiza hosgeldin
hedefcim niye bukadar az kilolu bir uye secti diyede dusunmeden edemiyorum.acaba kendine moral olsun diyemi???????
Ya o 2hafta arka arkaya ucer ucer gelindi kim geldi kim gitti cok karismisti.biraz takim yenilere alismali diye dusunmustum.gecen hafta nurceng cikti bu hafta da m1986cikma sinyali verince can havliyle damlayi tuttum getirdim:)Evet canım. Ben takım yeni kişi istemiyor diye çağırmıyordum ama hedef hazır hissetmiş demekki çağırmış, iyi de etmiş..
Damlacım hoşgeldin canım
hoşbuldum canımHoşgeldin canım :) :) :) inşallah verirsin kilolarınızaten önemli olan olduğun kiloda kendini iyi hissetmen ama yine de sağlığına da dikkat et :) :-*
ohhhhhhhh bende uçarak geldimmmmYa o 2hafta arka arkaya ucer ucer gelindi kim geldi kim gitti cok karismisti.biraz takim yenilere alismali diye dusunmustum.gecen hafta nurceng cikti bu hafta da m1986cikma sinyali verince can havliyle damlayi tuttum getirdim:)
2gundur beslenmem fena...
Cukulata, cerez ve ekmek tuketimi yuzunden fena.
Menumu yaxmiyimaksam beyax lahanafan corba yapdam da telafi olmafi
Günaydın...bugün tatil yuppieee modunda herkes uyurken yine 5te kalkan bana ben çok kızgınım!!! Çocuklar uyuyor ben ayaktayım bu ne yaaa :/ ütü yaptım akşam yemeği bile yaptım daha saat 7 :/
Bugünün menüsü
Kalkınca : 3 kayısı 2 ceviz
7.00 : 1 kupa süper acılı kabak çorbası :)
10.00 : dışarda kahvaltıya gidicez allah ne verdiyse yerim walla :)
14.00 : 1 kupa süper acılı kabak çorbası
16.00 : 8 yk patates güveç
Yoğurt
19.00 : 2 kupa süper acılı kabak çorbası
e bu çorba bitmeli...bimden çok acı biber kurusu aldım, yemeklere minik dogruyorum offf süper oluyor :) hatta haftasonu acılı pogaca yapcam serbest günümde..hayale bak :) tatlı krizi tutanlar var ya işte benim de acı krizim var her daim
Bütün program sipalarin ikisi birden ateşli uyanınca iptal oldu ve panikle dede taaaaa amasyadan çağrıldı :/ ben ne zaman başımın çaresine bakmayı becericem yaaa
canim cok gecmis olsun.bizim doktor beta virusu salgini var diyo.benim kucuk cok zor atlatti.dillerine baksana cilek dil diyolar ayni cilegin dokusu gibi oluyo.antibiyotiksiz atesde dusmuyo.
valla cocuklar hastayken insan destek istiyo cok iyi yapmissin.Allah acil sifalar versin
Kizlar biz de 23nidan dolayidiyla duzenkenen piknik eglence ne derseniz iste ordayiz.anasinifi duzenledi.ikizlerden biri bende digeri babada buyuk de arkadaslariyla oynuyor.icimden bir his bu gun cok cisss mama olacak diyo:) ne etsem ki...
Seldom gecmis olsun.sen dedeyi ne ara cagirdin
Ambu leb demeden leblebiyi anliyo denir ya senin de madallahin var, "k"diyince canin kofte cekiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?