Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar kaplama dişim birkaç gündür deliler gibi ağrıyor. Bana bir şeyler önerebilecek olan var mı?

Ah bugün ne kadar sevimsiz bir gün...ben de bir arkadasimin 18 aylık kızının vefatını haber aldım..ve sebepsiz çocuklarda görülen uykuda nefes durmasıyla...akşam gule oynaya yatırıp sabah cansız bulmuş yatakta..hâlâ arayamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy Allah sabır versin çok zor bir durum

allahım bugün ne kadar kötü bir gün yaaa sen yardım et hepimize

Allah ölenlere gani gani rahmet etsin...Hepimiz öleceğiz bir şekilde insan yaşadıkça daha farkında oluyor.

arkadaşlar benim ne yapmam gerekiyor..bilgi verirseniz sevinirim...bildirim yapacakmıyım.....
damla ilk 2 hafta deneme haftası, perşembeleri de bildirim günümüz. listeye henüz girmesen de kilonu bildirmende fayda var

**2. TAKIM 358. ETAP **

akrep33 ( 65,7 / / / %)
Seldom ( 78,5 /78,4/0,2 / %)
hedef52 ( 63,3 /65,0 / -1,7/ %)
selennnnn ( 60 / / / %)
Siyahbeyaz0066( 70,0 / / / %)
Ambuyanbu ( 73,4 /73,4/0 / 0 %)
uhs ( 67,4/ / / %)
nazperver( 57,9 / / / %)
ozgekrd ( 83,8 / / / / % )
m1986( 63,5 / / / %)
fatmabol( 81,4 / / / %)
citlenbikbesyo( 59,3 / / / %)
Elif_merve(64,1/ / / / %)

2. TAKIM ORTALAMASI:

yiyince böyle oluyor

Kızlar kaplama dişim birkaç gündür deliler gibi ağrıyor. Bana bir şeyler önerebilecek olan var mı?

geçmiş olsun. belli bir dönem antibiyotik kullanılamıyor, galiba ilk aylardaydı. ağrıyan dişe de başka ne yapılır ki...en iyisi sen doktora git geç olmadan

allahım sabırlar versin ailesine.....çok üzüldümmm....başım çatlayacak gibi ağrıyor arkadaşım.....küçücük bir melek,gençmi orta yaşlımı bir hanım,genç bir baba allah hepsine gani gani rahmet eylesin.......

kilom 55 kg canım....

bende firsat vuldym bakayim dedim.cok uzuldum arkadaslar.ambu akrep basiniz sagolsun.ne ditebilurim daha baska bilemiyorum.seldom arkadasinin bebegine cok uzuldum.kendimi yerine koyuyorum da.benimkiler de kucuk ya hani.off aglamaktan bisey diyemiyorum sacmaladim.kusuruma bakmayin

amin allah sabırlar versin herkese..hayat ne kadar pamuk ipliğinde...bütün gün aklımda döndü durdu bugünkü yaşananlar...

**2. TAKIM 358. ETAP **
akrep33 ( 65,7 / / / %)
Seldom ( 78,5 /78,4/0,2 / %)
hedef52 ( 63,3 /65,0 / -1,7/ %)
selennnnn ( 60 / / / %)
Siyahbeyaz0066( 70,0 / / / %)
Ambuyanbu ( 73,4 /73,4/0 / 0 %)
uhs ( 67,4/ / / %)
nazperver( 57,9 / / / %)
ozgekrd ( 83,8 / / / / % )
m1986( 63,5 / / / %)
fatmabol( 81,4 / / / %)
citlenbikbesyo( 59,3 / / / %)
Elif_merve(64,1/63,8 / 0,3/ / %)

2. TAKIM ORTALAMASI:
Yüzde nasıl hesaplanıyor ? Ben bilmiyorum da :) diyet yapmadığım için az verdim spor da yapmadım zaten :-/ haftaya hedef 63.0 hadi hayırlısı

dün babamın getirdiği anne yemeklerini dün yiyemeyince bugün serbest gün yaptım yedim yedim yedim...

günboyu katmer, çarşaf böreği ve tuzlu kete ile beslendim..yanlarında domates ayran falanla ama bildiğiniz kıtlıktan çıkma noktasında...eve geldim ve dondurucuya attığım bir poşetin içinden fırınlanmış şeker pancarı çıktı sanırım 5-6 yıldır yememiştim...yarısını yedim az önce..galiba bi tanesi 30 milyon kaloridir :/ işin ilginci ben yerken asla o an ve sonrasında pişmanlık duymuyorum..sürekli telafisi var bunun diyorum kendime..e mecburen yarın telafisi olacak...nedense bugün herşey boş geliyor kilo da kiloyu dert etmek de...umarım geçicidir..

Ayni durum bende de var hersey cok bos geliyor bugun kilolu olmak tartilmak bile ...bende bugun aksam oturdum yedim kek yapmistim nasil canim istedi birde borek 2 dilim borek iki dilimde kek yedim...olsun yarin yemeyiz olur biter ben yarin ayran yogurt gunu ilan ediyorum kendime artik hakkimizda hayirlisi bide adet donemindeyim bu kadar kotu haberden sonra icimdeki sikinti daha da yogunlasti boguyor sanki beni bi aglasam gecicek ama neerdeee....

Kilom 81.700 gram kotu bi sonuc ama adet donemi bitisinde tekrar ta

Tarrtilicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…