Ayyyy çok sevindim canım :) hayırlı olsun :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah canım....
kizlar benim kilom ayni.don oglen gorumcemi kaybettik.dualarinizi bekliyorum.bir sure yokum Allaha emanet olun
Ah bugün ne kadar sevimsiz bir gün...ben de bir arkadasimin 18 aylık kızının vefatını haber aldım..ve sebepsiz çocuklarda görülen uykuda nefes durmasıyla...akşam gule oynaya yatırıp sabah cansız bulmuş yatakta..hâlâ arayamadim
Ah bugün ne kadar sevimsiz bir gün...ben de bir arkadasimin 18 aylık kızının vefatını haber aldım..ve sebepsiz çocuklarda görülen uykuda nefes durmasıyla...akşam gule oynaya yatırıp sabah cansız bulmuş yatakta..hâlâ arayamadim
Dün öğle katıldığım cenaze tam anlamıyla bir cinayetti..
42 yaşında genç bir baba, eş, işadamı....
Bir bayanın çığlık ve imdat çağrısına koşuyor, işyerinin 50 metre ötesine.. Üç pislik iki genç kıza tecavüz etme maksadı ile saldırmışlar hemde güpe gündüz öğle vakti, ellerinde bıçaklarla.. Kızın biri aldığı bıçak darbesiyle yerde yatıyor..
En kötüsü de 10 kadar insan bozuntusu erkekler sadece seyrediyor bu manzarayı ve sadece çığlığa koşuyor bu melek insan... Kalbinin hemen altına aldığı bıçak darbesi ile yığılıveriyor oracığa.. Kaldırıldığı hastanede kurtarılamıyor maalasef bitiyor ömür, nefes, Rabbine koşuyor...
Geride oldukça genç bir eş, 6 yaşında kız çocuğu, 1,5 yaşında oğlan çocuğu kalıyor... Rabbim iyiki inancımız var, ateş düştüğü yeri yakar ne kötü bir manzaraydı..
Bizlerin ciğeri parçalandı, onlar ne yapsın..
Dün kötüydüm sanırım o yüzden o genç eşin görüntüsünü düşündükçe saçmaladım iyice menülerde..
damla ilk 2 hafta deneme haftası, perşembeleri de bildirim günümüz. listeye henüz girmesen de kilonu bildirmende fayda vararkadaşlar benim ne yapmam gerekiyor..bilgi verirseniz sevinirim...bildirim yapacakmıyım.....
Kızlar kaplama dişim birkaç gündür deliler gibi ağrıyor. Bana bir şeyler önerebilecek olan var mı?
damla ilk 2 hafta deneme haftası, perşembeleri de bildirim günümüz. listeye henüz girmesen de kilonu bildirmende fayda var
**2. TAKIM 358. ETAP **
akrep33 ( 65,7 / / / %)
Seldom ( 78,5 /78,4/0,2 / %)
hedef52 ( 63,3 /65,0 / -1,7/ %)
selennnnn ( 60 / / / %)
Siyahbeyaz0066( 70,0 / / / %)
Ambuyanbu ( 73,4 /73,4/0 / 0 %)
uhs ( 67,4/ / / %)
nazperver( 57,9 / / / %)
ozgekrd ( 83,8 / / / / % )
m1986( 63,5 / / / %)
fatmabol( 81,4 / / / %)
citlenbikbesyo( 59,3 / / / %)
Elif_merve(64,1/ / / / %)
2. TAKIM ORTALAMASI:
yiyince böyle oluyor
kizlar benim kilom ayni.don oglen gorumcemi kaybettik.dualarinizi bekliyorum.bir sure yokum Allaha emanet olun
allahım sabırlar versin ailesine.....çok üzüldümmm....başım çatlayacak gibi ağrıyor arkadaşım.....küçücük bir melek,gençmi orta yaşlımı bir hanım,genç bir baba allah hepsine gani gani rahmet eylesin.......
dün babamın getirdiği anne yemeklerini dün yiyemeyince bugün serbest gün yaptım yedim yedim yedim...
günboyu katmer, çarşaf böreği ve tuzlu kete ile beslendim..yanlarında domates ayran falanla ama bildiğiniz kıtlıktan çıkma noktasında...eve geldim ve dondurucuya attığım bir poşetin içinden fırınlanmış şeker pancarı çıktı sanırım 5-6 yıldır yememiştim...yarısını yedim az önce..galiba bi tanesi 30 milyon kaloridir :/ işin ilginci ben yerken asla o an ve sonrasında pişmanlık duymuyorum..sürekli telafisi var bunun diyorum kendime..e mecburen yarın telafisi olacak...nedense bugün herşey boş geliyor kilo da kiloyu dert etmek de...umarım geçicidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?