kizlar benim kilom ayni.don oglen gorumcemi kaybettik.dualarinizi bekliyorum.bir sure yokum Allaha emanet olun[/QUOTE
başın sağolsun canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Ben de 5 olmadan kalktım, namaz kılarken benimki, duasını yaparkende benim kız kalktıGünaydın...bugün tatil yuppieee modunda herkes uyurken yine 5te kalkan bana ben çok kızgınım!!! Çocuklar uyuyor ben ayaktayım bu ne yaaa :/ ütü yaptım akşam yemeği bile yaptım daha saat 7 :/
Bugünün menüsü
Kalkınca : 3 kayısı 2 ceviz
7.00 : 1 kupa süper acılı kabak çorbası :)
10.00 : dışarda kahvaltıya gidicez allah ne verdiyse yerim walla :)
14.00 : 1 kupa süper acılı kabak çorbası
16.00 : 8 yk patates güveç
Yoğurt
19.00 : 2 kupa süper acılı kabak çorbası
e bu çorba bitmeli...bimden çok acı biber kurusu aldım, yemeklere minik dogruyorum offf süper oluyor :) hatta haftasonu acılı pogaca yapcam serbest günümde..hayale bak :) tatlı krizi tutanlar var ya işte benim de acı krizim var her daim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canımBütün program sipalarin ikisi birden ateşli uyanınca iptal oldu ve panikle dede taaaaa amasyadan çağrıldı :/ ben ne zaman başımın çaresine bakmayı becericem yaaa
23nisan cocuklari nerdesiniiiiiiiiiz?
kizlar benim kilom ayni.don oglen gorumcemi kaybettik.dualarinizi bekliyorum.bir sure yokum Allaha emanet olun
kizlar benim kilom ayni.don oglen gorumcemi kaybettik.dualarinizi bekliyorum.bir sure yokum Allaha emanet olun
hoş geldin aramıza damlatekrardan merhabalar arkadaşlar
tabiki tanıtayım hemen...adım damla...38 yaşında ev hanımıyım...bir kızım var...160 cm boy şuan 55 kg yim...son zamanlarda abur cuburlar sayesinde kilo aldım malesef...ve giderekte almaya devam ediyorum...bu yüzdende beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim...normalde 50 kg benim içn çok güzel ama burda bunu 2 kg daha aşağı çekebilirsem süper olur
hoşbuldum akrepçim teşekkürler....
Bu nasiil olur ya nasil bi insanin hayatiyla oynarlar bu kadar ucuzmu ya tamam vadesi gelmiste dupeduz cinayettir bu ihmal falan degil ben kilo falan dusunmek istemiyorum bugun ranbim sabir versin yarin yapariz listeyi ....
Dün öğle katıldığım cenaze tam anlamıyla bir cinayetti..
42 yaşında genç bir baba, eş, işadamı....
Bir bayanın çığlık ve imdat çağrısına koşuyor, işyerinin 50 metre ötesine.. Üç pislik iki genç kıza tecavüz etme maksadı ile saldırmışlar hemde güpe gündüz öğle vakti, ellerinde bıçaklarla.. Kızın biri aldığı bıçak darbesiyle yerde yatıyor..
En kötüsü de 10 kadar insan bozuntusu erkekler sadece seyrediyor bu manzarayı ve sadece çığlığa koşuyor bu melek insan... Kalbinin hemen altına aldığı bıçak darbesi ile yığılıveriyor oracığa.. Kaldırıldığı hastanede kurtarılamıyor maalasef bitiyor ömür, nefes, Rabbine koşuyor...
Geride oldukça genç bir eş, 6 yaşında kız çocuğu, 1,5 yaşında oğlan çocuğu kalıyor... Rabbim iyiki inancımız var, ateş düştüğü yeri yakar ne kötü bir manzaraydı..
Bizlerin ciğeri parçalandı, onlar ne yapsın..
Dün kötüydüm sanırım o yüzden o genç eşin görüntüsünü düşündükçe saçmaladım iyice menülerde..
hoş geldin aramıza damla
hoşbuldum canım....
canım başınız sağolsun
Sabah küçüğü kalktı ateş parçası büyüğü kalkamadi bile..7 buçuk gibi dedeye SOS verildi :) günde 1 uçak var 11de..yetisemezse yarına kalcak :/ şimdi uçakta ben de bi oh çektim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?