Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben bugun bittim sabahtan beri 23 nisan cilginligi sirke gidildi sinemaya gidildi...ay alisveris yapildi super borekler mideye indi hic kilo vermesemde almamis olmayi dilerim ben bu haftayi hic sevmedim evimde yemek yapmak istiyorum buneyahu...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kilo bildirim günü değişti mi ?

Ben de 5 olmadan kalktım, namaz kılarken benimki, duasını yaparkende benim kız kalktı ben şoklarda tabii neden şoklardayım, içimden keşke herkesler kalksada erkenden kahvaltı etsek demiştim, geceyi açlıktan zor atlattım ve sabah erkenden kızın 23 nisan proğramlarına koşturucaz bişiler yeme şansımız sıfır..
Nesee saat 5:30 da herkesler kahvaltı masasındaydı, kahvaltı yaptık, benimki ilk defa 5:30 da kahvaltı yapıyorum diyerek oturdu masaya
Gün çok koşturmacalıydı, öğlene kadar iki proğrama katıldık, öğlen cenaze vardı, camiye koştuk, cenaze sonrası ki saat iki olmuştu kebapçıya attık kendimizi, açlıktan bitap düştük, sabahın 5:30 dan ikiye kadar uzuun bi zaman... Yemek sonrası sahilde uzun bi yürüyüş yaptık, daha sonra çarşıya benim kıza etek ve ayakkabı bakmaya gittik cumaya okulda proğramları varmış ve ayakta zor duran ben etek ve ayakkabı bulamadım.. Eve geldik, eve çıkmadan dondurma ve kola aldı eşim ben de soda çünkü hararet basmıştı beni çok sıcaktı burası. Sodayı içtim kesmedi iki bardak ta kola içtim oysa hiç sevmezdim, üstüne çukulatalı kornet ve üstüne tekrar kola sonrası kendimden nefret etme her ne kadar 5 den önce olsada bu durumlar..Akşam bişii yemedim..
Geçmiş olsun canım
23nisan cocuklari nerdesiniiiiiiiiiz?

Ben nerdemiydim, bakınız yukarısı

günaydın kızlar bugün hiç keyfim yok kızlar ambunun cenaze haberini alınca daha da moralim bozuldu

kızlar bişey sorucam size
oğlum geceleri çok kalkıyor doymadığını düşünüyorum göğüslerim çok yumuşak acaba sütüm mü az artık gücüm kalmadı sık sık uyanmaya fiziksel yorgunluğum geçtim artık psikolojim bozuldu ya dayanamıyorum olan eşim oluyo hiç sesimi yükseltmediğim adama sürekli bağırıyorum
hiçbirşey yapasım gelmiyor sadece ağlamak istiyorum

neyse kilom 67 di listeyi bulabilirsem listeli şeklinde yaparım görüşürüz

Merhaba kızlar,
Benim bu sabahki kilom 57,4 çok rejim yapamasam da şekeri falan hayatımdan çıkardım. havaların da etkisi var sanırım.
nikah hazırlığı iş güç derken girip yazılanları takip edemiyorum.

Bu nasiil olur ya nasil bi insanin hayatiyla oynarlar bu kadar ucuzmu ya tamam vadesi gelmiste dupeduz cinayettir bu ihmal falan degil ben kilo falan dusunmek istemiyorum bugun ranbim sabir versin yarin yapariz listeyi ....

hoş geldin aramıza damla

kizlar benim kilom ayni.don oglen gorumcemi kaybettik.dualarinizi bekliyorum.bir sure yokum Allaha emanet olun

canım başınız sağolsun

selam kızlar dün herkes kaçırmış çok sevindim buna sadece ben sanmıştım öğlene kadar herşey yolundaydı ama akşam olanlar oldu
kilom 59.5 regliyim bakalım haftaya ne olacak

Kilom 78.4 geçen haftakini tam bilmiyorum ama vermişim en azından 100-200 de olsa...

Dün öğle katıldığım cenaze tam anlamıyla bir cinayetti..
42 yaşında genç bir baba, eş, işadamı....

Bir bayanın çığlık ve imdat çağrısına koşuyor, işyerinin 50 metre ötesine.. Üç pislik iki genç kıza tecavüz etme maksadı ile saldırmışlar hemde güpe gündüz öğle vakti, ellerinde bıçaklarla.. Kızın biri aldığı bıçak darbesiyle yerde yatıyor..

En kötüsü de 10 kadar insan bozuntusu erkekler sadece seyrediyor bu manzarayı ve sadece çığlığa koşuyor bu melek insan... Kalbinin hemen altına aldığı bıçak darbesi ile yığılıveriyor oracığa.. Kaldırıldığı hastanede kurtarılamıyor maalasef bitiyor ömür, nefes, Rabbine koşuyor...

Geride oldukça genç bir eş, 6 yaşında kız çocuğu, 1,5 yaşında oğlan çocuğu kalıyor... Rabbim iyiki inancımız var, ateş düştüğü yeri yakar ne kötü bir manzaraydı..
Bizlerin ciğeri parçalandı, onlar ne yapsın..

Dün kötüydüm sanırım o yüzden o genç eşin görüntüsünü düşündükçe saçmaladım iyice menülerde..

Geçen haftaki halimiz...

**2. TAKIM 357. ETAP ** yedinci

akrep33 (65,5 / 65,7 / -0,2 / -0,31%)
Seldom ( 78,6 /78,5 /0,1 / 0,13 %)
hedef52 ( 64,1/63,3 /0,8 / 1,25 %)
selennnnn ( 60 / 60/ 0/0,0 %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,0 / 70,0/0 / 0 ,0 %) sabit
Ambuyanbu ( 75.1 /73,4 /1,7 / 2,26 %)
uhs ( 67,5 / 67,4/ 0,1 / 0,15 %)
nazperver( 57,9 / / / %) bildirimde bulunmadı
ozgekrd ( 83,8 /83,8 / 0/ 0,0% ) sabit
m1986( 63,5 /63,5 / 0/ 0,0 %)sabit
fatmabol( 81,9 /81,4 /0,5 / 0,61 %)
citlenbikbesyo( 59,9 /59,3 / 0,6/1,00 %)
Elif_merve(64,7/64,1/ 0,6/0,93 %)

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,46
%

24.04.2014 tarihli ölçülerim:

Göğüs: 100

Bel: 84

Kalça: 105

Göbüş: 100

selam arkadaşlar....
canım çok zor bir durum...boğazım düğüm düğüm...allah eşine evlatlarına geride kalan tüm yakınlarına sabırlar versin....

hoş geldin aramıza damla

hoşbuldum canım....

canım başınız sağolsun

çok geçmiş olsun canım....şimdi nasıllar ...allah acil şifa versin.yavrularına....

kizlar benim kilom ayni.don oglen gorumcemi kaybettik.dualarinizi bekliyorum.bir sure yokum Allaha emanet olun

başınız sağolsun,allah sabırlar versin canım....

arkadaşlar benim ne yapmam gerekiyor..bilgi verirseniz sevinirim...bildirim yapacakmıyım.....

.... ve sıkı durun kilom geliyor şimdi..

66,5

Bu hafta hiç yürümedim, tae bo da yok.. Tabi dün kötü bir gündü tartı öncesi gün olarak ve sonuç

Aslında çok umurumdada değil, gözümün önünde dünkü acı manzara, cenazenin yakınları yakınımdı, onların acı halleri çok üzdü beni.. Rabbim sabır versin inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…