verdiğin kiloyu geçen haftaki kilona böl, sonucu 100 ile çarpYüzde nasıl hesaplanıyor ? Ben bilmiyorum da :) diyet yapmadığım için az verdim spor da yapmadım zaten :-/ haftaya hedef 63.0 hadi hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dün öğlen koca bir dürüm yedim. akşam da arkadaşlarla toplantımız vardı, toplantı öncesi telafi olsun diye 3 kaşık keten tohumlu yoğurt, 2 hurma, 1 yumurta oldu akşam yemeği. 7-8 de fındık yedim galiba:44:dönüşte çok acıkmıştım 5 kaşık lahana püre yedim. sabah başım ağrıyarak kalktım herhalde açlıktandır dedim ama kahvaltı yapmama rağmen geçmedi. hafif ağrıyor Allahtan...
ya havalardan mıdır nedir bi de sersem gibiyim...hoş takımın hepsi kırık dökük...
Walla öyle..hepimizde bi enerji kaybı var..akşam düşündüm; ömrüm boyunca tek derdi kilosu, indirimler, gün tarifleri olan kadınlara hep burun kıvırdım, onlar gibi olmaktan ürktüm, çok şükür yaratılma sebebim olduğunu hiç unutmadım hep bir kayda değer kaygım oldu...bu takıma girdiğimde biraz tirstim gündemi kilosu marka ayakkabıları olan kadınlardan olmaktan...dün buradaki birçok kişinin de kendi çemberi dışındakileri farkeden insanlar olduğunu görmek beni çok mutlu etti...burası zayıflama takımı ama tek derdi gramlar olmayan insanlar olarak lütfen burada hayatı paylaşmaya daha çok özen gösterelim..birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var..en azından benim var...
**2. TAKIM 358. ETAP **
akrep33 ( 65,7 / 66,5 / -0,8 / -1,22%)
Seldom ( 78,5 / 78,4 / 0,2 / 0,25%)
hedef52 ( 63,3 / 65,0 / -1,7 / -2,69%)
selennnnn ( 60 / / / %) Bildirimde bulunmadı
Siyahbeyaz0066( 70,0 / / / %) Bildirimde bulunmadı
Ambuyanbu ( 73,4 /73,4/0 / 0 %) Sabit
uhs ( 67,4/ / / %) Bildirimde bulunmadı
nazperver( 57,9 / / / %) Bildirimde bulunmadı
ozgekrd ( 83,8 // / % ) Bildirimde bulunmadı
m1986( 63,5 / / / %) Hamilelik nedeni ile ayrılmak zorunda kaldı
fatmabol( 81,4 / / / %) Bildirimde bulunmadı
citlenbikbesyo( 59,3 / / / %) Bildirimde bulunmadı
Elif_merve( 64,1 / 63,8 / 0,3 / 0,47%)
2. TAKIM ORTALAMASI: -0,29 %
Arkadaşlar bildirim günümüz perşembe sabahı ve listeye dahil ediyoruz kilolarımızı, liste yoksa sonuçlar topiğinden getiriyoruz...
Cuma bildirim yapanları saymıyorum ve bu kadaaaar bildirimde bulunmayanlar lütfen savunmasını versin, haftaya da durum aynı olursa takımdan çıkarılırsınız bilginize...
Merhaba kızlar,
Benim bu sabahki kilom 57,4 çok rejim yapamasam da şekeri falan hayatımdan çıkardım. havaların da etkisi var sanırım.
nikah hazırlığı iş güç derken girip yazılanları takip edemiyorum.
**2. TAKIM 358. ETAP **
Arkadaşlar bildirim günümüz perşembe sabahı ve listeye dahil ediyoruz kilolarımızı, liste yoksa sonuçlar topiğinden getiriyoruz...
Cuma bildirim yapanları saymıyorum ve bu kadaaaar bildirimde bulunmayanlar lütfen savunmasını versin, haftaya da durum aynı olursa takımdan çıkarılırsınız bilginize...
**2. TAKIM 358. ETAP **
Ben dün yazdım ama gözden kaçtı sanırım
57,4 tü
Ben senin bildirimi gördüm sanki ama bakındım bulamadım o yüzden kilolarımızı lütfen listeye hesaplayarak ekleyelim kızlar böyle karışıklıklar olmasın..yukarıdaki msj
57,9 - 57,4 - - 0,5 -%0,86
Rica ederim canım ne özrü, sadece son zamanlarda takımlar içinde gördüğüm fazla rahatlık zaten gergin ve yorgun olan beni daha bi gerdi.. Öğlene kadar kızın okulunda 23 nisan program sunumunda yer aldım, görevli olmadığım halde kendimi görevliler içinde sunum idare ederken buldum, bu benim özelliğim sanırım ya oturduğum yerde duramam ben bugün anladım yani tam olarak ve gece 2 saatlik uyku ile sabah istdiğim saatte uyanamadım kahvaltı yapamadım, program akışından çıkamadğım iiçin öğlene kadar koşturmaca içindeydim. Masama geçip, takımlara girdiğimde oh ne ala memleket havaları, kimsecikten ses yok liste zaten yok..Haklisin kaptan cooookk hemde ama dun kilo kelimesi bile duymak istemedim tek nedeni buydu...kurallara uymadim kendi adima ozur dilerim...kizma sende dun ozel bi gundu kasveti mahfetti hepimizi dagitti yoksa eminim herkes kurallari biliyor....seni sevgiyle kucakliyorum...
Ben kilomu bildirmistim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?