Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ozge rakibimsin persembeye az kaldi bu hafta sanslisin ama haftaya cok iddealiyim haberin olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adem güneşi beğeniyorum ben...açıkçası bizim kültürümüze daha yakın söylemleri var..yankı yazgan da bbenim yaşam standartlarima göre çok batılı kalıyor açıkçası...

Ozge rakibimsin persembeye az kaldi bu hafta sanslisin ama haftaya cok iddealiyim haberin olsun.

Yok arkadasimm ya ben regl donemideyim simdi o yuzden rahat ol bi hafta sabit bile olabilirim ama jaftaya kork benden

Hadi bakalim basladik sayilir ben almis ile ola bilirim ki insallah almamisimdir...ben yeni kurtuldum regliden benimde tum duzenimi yok ediyor o tatli istegi...hasi persembemiz ikimizide guldursun insallah

Ya bu cocuk cinayetleri istismarlari artik kime guveniceZ bu nedir ya yurek dagliyor haberler...

Birileri cikip bence tum topluma ortak dersler versin insan olmayi unuttu bu toplum icleracisi....rabbim kotulerden bizleri sevdiklerimizi ve masum yavrularimizi korusun...

Menuyu onceden yazdim noldu
.1ihlamur 1mate cayi 1mafen suyu fazlafan icildi..
.akdam yogurt yenmefi corbaya eklendi faxlafan 1kase corba icildi.
Son msndalina yenmefi

Seldomu ornek aliyorum idolum o....menulerinede uyum saglamasinada hayranim bak benimde misafirler geldi simdi kalktilar ev toplanicak dayanamadim elmali kurabiye yedim guc olsun diye....Allahim kilo almiyayim su aciz kulunu gor amin...gece duamida yaptim opuyom herkesi

Bugünkü menüm
Kahvaltı 1 dilim peynirli börek, beşi bir yerde çayı şekersiz, domatws, yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4-5 tane yeşil zeytin
Ara 1 3 tane bisküvi, 1 fincan kahve
Ara 2 5-6 tane çilek, 1 tane erik, 4 tane yeni dünya
Akşam 1 kase çorba, salata, 1 parça tavuk eti
Bu kadar hayırlısı inşallah :)

Bu arada spor olarak 20 dk tae bo yaptım , şu aralar kitap okumuyorum.

Menuyu onceden yazdim noldu
.1ihlamur 1mate cayi 1mafen suyu fazlafan icildi..
.akdam yogurt yenmefi corbaya eklendi faxlafan 1kase corba icildi.
Son msndalina yenmefi

Hiç yoktan iyidir dimi?? Senin akşam menülerini düşününce :) kaçamaklar oldukça masum olmuş :)

Tevekkül etmek için çaba lazım şekerim hüplet kurabiyeyi sonra dua et bakseeeen :) bu hengamede gayet iyisin maşallah

Menü

Sabah : 1,5 büyük dlm tost (kizlarinkileri de götürdüm de )

Öğle : 2 kupa yayla çorbası
1 tabak cevizli erişte

Ara : 10 çilek+erik

Akşam : 3 köfte
Yağsız biber kızartması
2 yk patates puresi
1 kupa yayla çorbası

2 lt su

40 dk yürüyüş

Babalar gününe eşime hatim okuyorum o yüzden şu ara kitap yok...dergi vs oluyor

Son düzenleme:

Allah kabul etsin canim mekani cennet olsun insallah ebedi hayatimizda yine onlarla birlikte olmayi istemekten ve dua etmekten baska bisey gelmiyor elimizden.

Yesil kahvemi ictim kahvaltiya misafirim olucak onu bekliyorum sofram cok guzel oldu ben kendimi hizmete odakliycam yrmege degil insallah....

günaydın meleklerim sabah sabah yine moralim bozuldu kızım yine ağlayarak gitti okula içim fena oldu yaa
umarım önümüzdeki yıl daha bir farklı olur herşey bugün menüsü hakkında hiçbir fikrim yok ne denk gelirse onu yiyeceğim
sabah ekmek arası peynir domates salatalık yedim şimdi çayımı içiyorum

ya kızlar sabah saçlarımı düzeltme vaktim kalmadı şuan öğrencim saçlarımı düzleştiriyor çok seviyorum lisede çalışmayı

günaydınnnnn. herkese hayırlı üçaylar. Allah hayırlı geçirmeyi nasip etsin. ve bol eksilerile :)))

Gunaydin.dun 1dk.ile sahur iptaldi buvun tekrar niyetlendim.aslinda bugun disarda gorevliyiz arkadas da kahvaltiya cagirdi bizden gidelim dedi bu cazip teklifi reddettim.
Glelim menumuze.
Sahur.1hurma 3yk lor ve 1yumurtadan omlet.
Iftar.2tabak kara lahana yemegi.1kase yovurt.
Olursa 1dilim mısır ekmegi.olmazsa belki eve gidince 2dlm kepek ekmeginden tost.
Belki 1tane mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…