Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yalnız daha bunu yazarken 19 mayısta 3 gün nereye gitsekki diye düşünüyordum yaaaaa!!! inananmıyorum kendime

Valla seldomum keske versydiigne .raziyim.antibiyotik de vermedi.faranjite verilmez dedi.ama hala gecmedi.gecmezse cuma bi daha gideyim diyorum.yutkunamamak ne zormus.Allah im sen herkese saglik.sihhat huzur mutluluk ver..

yalnız daha bunu yazarken 19 mayısta 3 gün nereye gitsekki diye düşünüyordum yaaaaa!!! inananmıyorum kendime

Gecmis olsun niye agriyo ki basin.hormonel belki.cekip durma hafif bi agri kesici her ferde deva
Biz sana hot otur yerine deriz
Biz 19 mayista dugunden donuyor olavagiz.

Valla seldomum keske versydiigne .raziyim.antibiyotik de vermedi.faranjite verilmez dedi.ama hala gecmedi.gecmezse cuma bi daha gideyim diyorum.yutkunamamak ne zormus.Allah im sen herkese saglik.sihhat huzur mutluluk ver..

Bogaz ve burun spreyleri ile gecti benim.
Sprey yapip yattigimda yutkunabiliyordum.aklina gelmefiyse...
Zencefil.tarcin.zerdecal.bal karisimi da tavsiye

Cizelgeler guncel olmayabiliyor.baslangic kilonu o zaman 68.5 alalim.yarin dabah bildirim gunumuz.
Yenigelenler listede olmasa da bildirim yapbilirler.

Cizelgeler guncel olmayabiliyor.baslangic kilonu o zaman 68.5 alalim.yarin dabah bildirim gunumuz.
Yenigelenler listede olmasa da bildirim yapbilirler.

anladim canim.. cizelgemi düzellttim, hedefimide 55den 59a cikardim. abartmiyalim hemen dimi
aslinda hergün girebiliyorum nete, ama yarin kandilden dolayi sabah cikip gece anca evde olurum.
yarin bildiri yapmam imkansiz..
bu hafta cuma sabahi yapsam olurmu?

gecmis olsun canim.ben yila en az bes kez faranjit olurum.tantum sprey iyi geliyo.bisey yemeden onu sIkiyorum yoksa baska turlu yemek yenmiyo.sen bir hafta olduysa doktora git belki ilacini degistirir

gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin.sen azicik gezmeyi seven birisin bence.yarin evde durucagini hicccc zannetmiyorum :)))

kizlar paylasimim az ama biliyosunuz durumu.biz kayinvalidemde kaliyoruz dahada uzun sure kalicaz heralde.annem cok fena nasil toparlanicak bilmiyoruz.bugun mevlut var 7 si oldu bile.keske toplanip gelseniz ne guzel olurdu( yardim icin degil yanlis anlamayin )

Aslında hiç göründüğü gibi değil...biraksalar 3 ay evden çıkmam ama ben de çocukların her anını doldurmak gibi bir saplantı var...sürekli bir aktivite halindeyiz bi rahat bırak çocuğu dimi?? Yok boşa geçen zaman ölü zaman mantığım bazen yoruyor beni...sürekli etkinlik peşindeyiz çocuklarla...en son kendim için ne zaman çıktım bilmem...gerçi onlarla her anın tadını da çıkarıyorum :) sabahtan beri görmedim ya çoook özledim yazarken burnum sızlıyor gözlerim doluyor..mevla beni onlarla sınamasın inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Takima giris kilosu hrsaplamalarda onemli o yuzden net rakam sormustum.cizelge de degisti neye
Bu hafta deneme haftadi oldugu icin normal uye gibi kutallari takip etmen guzel. Liste degismeyecegi icin cuma da yazabilirsin kilonu.
Ama uye arkadaslar yarin yazacaklar.

Canım 5 yasin de benden katabilirsiniz...allah kolaylik versin gidene de kalanlara da inşallah

Gorumcen kac yasindaydi.geride coluk cocuk varsa zor...ama takdiri ilahi.hep sebepler geliyo insanin aklina oyle olmadaydu boyle olmasaydi deniliyo.nihayetinde kader...boylesi daha hayirli diyelim.6 yasindaki kizinin yanmis bedenini teslim alan anneler de var.Allah korusun sizinkisi de cok zor ama daha kotulere bakarak indan teselli bulur anca...

Gecmis olsun canim gecer insallah...

Bol bol ilik su ic sakin sicak yada soguk bisey icip yemd.

Sabah 1 yumurta 1 kepek ekmegi peynir bol salata borek ama minicik bisey
Ara kahve ve lokum lokum cok kacti adet yazmiyorum oglen yine misafirler geldi kurabiye yememek icin yine kahvaltilik gibi hallettim aksam 7 den sonra bisey yemek yok belki yogurt olabilir yorgunluktanda bittim bu arada aralarda tatli biseyler ikram edince aaaa ev sahibi kendine niye almiyor diyorlar mecbur hazirliyoruz e yesene yesene diyorlar ucundan azicik tadiyorum ...

Seldom faranjit olan sen degilmissin ...bende ilik su ic diyorum...

Menu farkli oldu
1tabak lahama
1/2 kase yogurt
1biber dolma
Salata
3yk menemen

Meyve de misket buyuklugunde 2hint manfalinasi
1elma sulu sulu

Fatma su icmeye calis.susuzlyk ve tatli hissi birbirine karisir.su tuketimini arttirip su tatlilari axaltmaya calis

sabah --bir parça çavdar ekmek ve peynir
ara-- 1 fincan yeşil kahve , 1 fincan mandalinalı yeşil çay
akşam-- roka,domates,biber salatalıkla yapılmış salata ve tam yulaf ekmegiyle kaşarlı 2 tost 5 erik (yarın niyetliyim o yüzden 2 tost yedim ama yagsız)

1 saat koşu bantında yürüyüş
3 lt su

Kizlar cepten listeyi kopyala yapistir yapamiyorum.pcden giren varsa listeyi buraya tasisin.yarin tatil ben de cepten giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…