başım çok ağrıyoooo yiaaaa :/ böyle koparasım var heyarın akşama kadar yatcam ben walla kendime söz öyyyyle o koltuktan öbürüne yatcam durcam yarın gezmeye falan kalkarsam çekin saçımdan başımdan oturtun beni çok yorgunum beeeeeeeeeeeeeeen ühüüüüüüüüüü
yaşlandıkça!!! :) sen neden izinliydin ki? hastalıktan mı? o kadar sarstıysa ilaç kar etmez direk iğne...hatta bence hiçbir hastalıkta ilaçla uğraşmayalım direk basalım iğneyi :) walla yaaa ben de sürünüyorum 2 haftadır...bitti antibiyotiğim, soğan suyu içe içe soğan tarlasına döncem hala boğazımda bi yumru :/ bugün de becerip bi doktora gidemedim kaldı haftaya çarşambaya ölmez sürünürsem şayet haftaya niyetliyim gitmeye :)
yalnız daha bunu yazarken 19 mayısta 3 gün nereye gitsekki diye düşünüyordum yaaaaa!!! inananmıyorum kendime
Gecmis olsun niye agriyo ki basin.hormonel belki.cekip durma hafif bi agri kesici her ferde devabaşım çok ağrıyoooo yiaaaa :/ böyle koparasım var heyarın akşama kadar yatcam ben walla kendime söz öyyyyle o koltuktan öbürüne yatcam durcam yarın gezmeye falan kalkarsam çekin saçımdan başımdan oturtun beni çok yorgunum beeeeeeeeeeeeeeen ühüüüüüüüüüü
Valla seldomum keske versydiigne .raziyim.antibiyotik de vermedi.faranjite verilmez dedi.ama hala gecmedi.gecmezse cuma bi daha gideyim diyorum.yutkunamamak ne zormus.Allah im sen herkese saglik.sihhat huzur mutluluk ver..
Üc aylar herkese hayirli olsun insallah,
Allah hepimizin oruclarini, ibadetlerini ve dualarini kabul etsin
bende bugün oruc tutanlardanim, ama sahura kalkamadim.
Iftara halama davetliyiz, yani ne beklediginden henüz haberim yok, ama söz abartmicam insallah
Kilomu soran arkadaslar olmus, cizelgem görünmüyormu?
bi kac hafta önce 72 kg basladim, suan 68-69 arasiyim..
bir aya 64e inmek ilk hedefim..
son hedef ise 60in rahat altina inmek, yaklasik 55-58kg, uzuuun zamandir o kadar az olmadigim icin nasil görünecegimden haberim bile yok
acikcasi cok zayifligi begenmiyorum..
Cizelgeler guncel olmayabiliyor.baslangic kilonu o zaman 68.5 alalim.yarin dabah bildirim gunumuz.
Yenigelenler listede olmasa da bildirim yapbilirler.
Dunki misafurleri atlattim.boyle son anda haber verip gelen misafirleri sevmiyorum yaa.ben sonucta iki kucuk bebekliyim.esim once caya dedi bende hizlica kek pogaca yaprim.sonra yoldan geliyorlar dedi disardan ywmek ve tatli soyledi.benim yaptiklarim kaldi tabi.yolluk koyayim dedim unuttum.neysem oyle gecti iste.
Kizlar bir haftadir gecmeyen bogaz agrom var.p.tesi dr gittim faranjit dedi.ama dinlenlemrmemekten galiba iyilesemiyorum.ilaclardan vucut sisti.ellerim sisti.iyilesene kadar diyet listelerini yapmicam.zaten bogazim o kadar aciyor ki su bile icmiyorum.sabah vikcs surup sardim bogazimi ve kwndimi terlettim.yumusadi biraz iyi geldi.aradan bir saaat gecti yine basladi agrimaya acimaya.hic boyle olmamistim daha once.yaslandikca zoriyilesiyorum.
başım çok ağrıyoooo yiaaaa :/ böyle koparasım var heyarın akşama kadar yatcam ben walla kendime söz öyyyyle o koltuktan öbürüne yatcam durcam yarın gezmeye falan kalkarsam çekin saçımdan başımdan oturtun beni çok yorgunum beeeeeeeeeeeeeeen ühüüüüüüüüüü
gecmis olsun canim.ben yila en az bes kez faranjit olurum.tantum sprey iyi geliyo.bisey yemeden onu sIkiyorum yoksa baska turlu yemek yenmiyo.sen bir hafta olduysa doktora git belki ilacini degistirir
gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin.sen azicik gezmeyi seven birisin bence.yarin evde durucagini hicccc zannetmiyorum :)))
Takima giris kilosu hrsaplamalarda onemli o yuzden net rakam sormustum.cizelge de degisti neyeanladim canim.. cizelgemi düzellttim, hedefimide 55den 59a cikardim. abartmiyalim hemen dimi
aslinda hergün girebiliyorum nete, ama yarin kandilden dolayi sabah cikip gece anca evde olurum.
yarin bildiri yapmam imkansiz..
bu hafta cuma sabahi yapsam olurmu?
kizlar paylasimim az ama biliyosunuz durumu.biz kayinvalidemde kaliyoruz dahada uzun sure kalicaz heralde.annem cok fena nasil toparlanicak bilmiyoruz.bugun mevlut var 7 si oldu bile.keske toplanip gelseniz ne guzel olurdu( yardim icin degil yanlis anlamayin )
Gorumcen kac yasindaydi.geride coluk cocuk varsa zor...ama takdiri ilahi.hep sebepler geliyo insanin aklina oyle olmadaydu boyle olmasaydi deniliyo.nihayetinde kader...boylesi daha hayirli diyelim.6 yasindaki kizinin yanmis bedenini teslim alan anneler de var.Allah korusun sizinkisi de cok zor ama daha kotulere bakarak indan teselli bulur anca...kizlar paylasimim az ama biliyosunuz durumu.biz kayinvalidemde kaliyoruz dahada uzun sure kalicaz heralde.annem cok fena nasil toparlanicak bilmiyoruz.bugun mevlut var 7 si oldu bile.keske toplanip gelseniz ne guzel olurdu( yardim icin degil yanlis anlamayin )
Gecmis olsun canim gecer insallah...başım çok ağrıyoooo yiaaaa :/ böyle koparasım var heyarın akşama kadar yatcam ben walla kendime söz öyyyyle o koltuktan öbürüne yatcam durcam yarın gezmeye falan kalkarsam çekin saçımdan başımdan oturtun beni çok yorgunum beeeeeeeeeeeeeeen ühüüüüüüüüüü
Aslında hiç göründüğü gibi değil...biraksalar 3 ay evden çıkmamama ben de çocukların her anını doldurmak gibi bir saplantı var...sürekli bir aktivite halindeyiz bi rahat bırak çocuğu dimi?? Yok boşa geçen zaman ölü zaman mantığım bazen yoruyor beni...sürekli etkinlik peşindeyiz çocuklarla...en son kendim için ne zaman çıktım bilmem...gerçi onlarla her anın tadını da çıkarıyorum :) sabahtan beri görmedim ya çoook özledim yazarken burnum sızlıyor gözlerim doluyor..mevla beni onlarla sınamasın inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin.dun 1dk.ile sahur iptaldi buvun tekrar niyetlendim.aslinda bugun disarda gorevliyiz arkadas da kahvaltiya cagirdi bizden gidelim dedi bu cazip teklifi reddettim.
Glelim menumuze.
Sahur.1hurma 3yk lor ve 1yumurtadan omlet.
Iftar.2tabak kara lahana yemegi.1kase yovurt.
Olursa 1dilim mısır ekmegi.olmazsa belki eve gidince 2dlm kepek ekmeginden tost.
Belki 1tane mandalina
Sabah 1 yumurta 1 kepek ekmegi peynir bol salata borek ama minicik bisey
Ara kahve ve lokum lokum cok kacti adet yazmiyorum oglen yine misafirler geldi kurabiye yememek icin yine kahvaltilik gibi hallettim aksam 7 den sonra bisey yemek yok belki yogurt olabilir yorgunluktanda bittim bu arada aralarda tatli biseyler ikram edince aaaa ev sahibi kendine niye almiyor diyorlar mecbur hazirliyoruz e yesene yesene diyorlar ucundan azicik tadiyorum ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?