Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar tüm hafta sonu yazdıklarınızı okudum cevapladırmak isterken internet gitti yazamadım
nasılsınız yeni arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz ben de uhs 67 kiloyum 8 aylık bebeğim var memurum haziran 1 de 62 olmak istiyorum
üçaylar herkese hayırlı olsun allahım tüm oruçlarınızı kabul etsin allah kısmet ederse bende yarın tutucam
kızlar eşim işten ayrıldı dün tüm moraller sıfır bizde hemen iş bulurum dedi bulur da 8 yıldır çalıştığı işyerinden ayrıldı üzgün belli etmese bende ona üzülüyorum neyse dünkü menümü yazayım
sabah
haşlanmış yumurta
domates salatalık 5 adet zeytin şekersiz çay
bir dilim kepekli ekmek

arada 2 ceviz 2 eti burçak bol su

öğlen
balık salata çorba

arada bir avuç erik

akşam bir kase bezelye yemeği
bir kase yoğurt

kızlar öğlenleri işyerinde yiyorum akşamları evde yapacağım bildiğiniz sebze yemekleri var mı değişik (enginar kereviz yemiyorum onlar bizim buralarda yok)

Gecenlerde hamilelikte kuran okumadan bahsetmistik.sonra fark ettim ki dogduktan sonra is bitmis gibi davraniyoruz.
Ben de cocuklar icin dua niyetine basladim.cok hizli degilimdir.basladik okuruz insallah.

Hayirlisuyla insallah is bulur.
Her turlu sebze sogan ve cok az yag ile kavrulup ustune yumurta kirilabilir.
Kerevizi de cig yourtlu cevizli salata olarak denemelisin.

Üc aylar herkese hayirli olsun insallah,
Allah hepimizin oruclarini, ibadetlerini ve dualarini kabul etsin

bende bugün oruc tutanlardanim, ama sahura kalkamadim.
Iftara halama davetliyiz, yani ne beklediginden henüz haberim yok, ama söz abartmicam insallah

Kilomu soran arkadaslar olmus, cizelgem görünmüyormu?

bi kac hafta önce 72 kg basladim, suan 68-69 arasiyim..

bir aya 64e inmek ilk hedefim..
son hedef ise 60in rahat altina inmek, yaklasik 55-58kg, uzuuun zamandir o kadar az olmadigim icin nasil görünecegimden haberim bile yok
acikcasi cok zayifligi begenmiyorum..

merhaba canım allah orucunu kabul etsin
kilolarımız yaklaşık yarışmaya ne dersin benim amacım heran kendimi yarışta hissetmek ne dersin

Uhs, eşine tez elden iş nasip etsin mevla...sana da destek olmak düşüyor bu şartlarda..her işte vardır bi hikmet inşallah..

Tüm oruçlu arkadaşlar, allah kabul etsin, yarın ben de katilcam aranıza inşallah...dualarinizda beni ve kizlarimi da hatırlayın olur mu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kilolarımız yaklaşık yarışmaya ne dersin benim amacım heran kendimi yarışta hissetmek ne dersin

amin, Allah razi olsun

olur, cok iyi fikir.. ama cok azimli biri degilimdir.
Kazanman zor olmiyacaktir canim.

Boyum 163, senin boy ve kilon kac?

sağol canım inş allahım bize hayırlısnı nasip eylesin

amin, Allah razi olsun

bende 162 cm boyundayım 67 kiloyum göbeğim kalçam ve basenlerim de fazlalıklar var bende çok azimli değilim merak etme benim hafta sonlarım kötü geçiyor evde olduğum için mutfağa yolum çok düşüyor.inş birbirimizi gaza getirebiliriz menülerini mutlaka yaz seni takip ediyorum

amin, Allah razi olsun

Uhs kendune yeni rakibe bulursun haa.kusum hosgeldin arkadasim artik korkun benden.bi iyilesiyim haftaya persembe ortaligi kasip kavurcam gorurusunuz siz.kendimi de yarisa zorla dahil ediyim.160 boy 70 lerde gezen kilom var:))

Dunki misafurleri atlattim.boyle son anda haber verip gelen misafirleri sevmiyorum yaa.ben sonucta iki kucuk bebekliyim.esim once caya dedi bende hizlica kek pogaca yaprim.sonra yoldan geliyorlar dedi disardan ywmek ve tatli soyledi.benim yaptiklarim kaldi tabi.yolluk koyayim dedim unuttum.neysem oyle gecti iste.

Kizlar bir haftadir gecmeyen bogaz agrom var.p.tesi dr gittim faranjit dedi.ama dinlenlemrmemekten galiba iyilesemiyorum.ilaclardan vucut sisti.ellerim sisti.iyilesene kadar diyet listelerini yapmicam.zaten bogazim o kadar aciyor ki su bile icmiyorum.sabah vikcs surup sardim bogazimi ve kwndimi terlettim.yumusadi biraz iyi geldi.aradan bir saaat gecti yine basladi agrimaya acimaya.hic boyle olmamistim daha once.yaslandikca zoriyilesiyorum.

Uhs kendune yeni rakibe bulursun haa.kusum hosgeldin arkadasim artik korkun benden.bi iyilesiyim haftaya persembe ortaligi kasip kavurcam gorurusunuz siz.kendimi de yarisa zorla dahil ediyim.160 boy 70 lerde gezen kilom var:))

sen yoksun diye kuşumu kaptım bende hayırdır canım nedir rahatsızlığın duymadım ben hasta olduğunu

çok geçmiş olsun allah sağlık sıhhat versin sen diyet falan düşünme bol bol dinlen

Boğaz ağrısına nişastaı süt de iyi gelir canım dene istersen. Çok geçmiş olsun.

yaşlandıkça!!! :) sen neden izinliydin ki? hastalıktan mı? o kadar sarstıysa ilaç kar etmez direk iğne...hatta bence hiçbir hastalıkta ilaçla uğraşmayalım direk basalım iğneyi :) walla yaaa ben de sürünüyorum 2 haftadır...bitti antibiyotiğim, soğan suyu içe içe soğan tarlasına döncem hala boğazımda bi yumru :/ bugün de becerip bi doktora gidemedim kaldı haftaya çarşambaya ölmez sürünürsem şayet haftaya niyetliyim gitmeye :)

Ne demek kitap yok, kitapların en güzelini okuyosun güzelim daha ne olsun
Allah kabul etsin canım

Yesil kahvemi ictim kahvaltiya misafirim olucak onu bekliyorum sofram cok guzel oldu ben kendimi hizmete odakliycam yrmege degil insallah....

bende hergün 1 kupa içmeye çalışıyorum yeşil kahve. ne zamandır içiyosun. etkisini gördün mü

hahahaha öğrencin süpermiş ya

başım çok ağrıyoooo yiaaaa :/ böyle koparasım var he yarın akşama kadar yatcam ben walla kendime söz öyyyyle o koltuktan öbürüne yatcam durcam yarın gezmeye falan kalkarsam çekin saçımdan başımdan oturtun beni çok yorgunum beeeeeeeeeeeeeeen ühüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…