Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

valla son verdiğin kiloyu geri almadıysan tebrik ederim. ne yaptınsa ayyyynen öyle devam et diyesim geliyor çünkü başka zamanlarda kilo bile alıyordun değil mi

bak bak bak.beni paylasamiyan hedefle akrep beni nicin seldoma biraktilar diye merak ettim :)))

ya kızlar böyle düzensizlikle olmaz bu iş. ben diyorum ki kendime haftalık bir liste belirleyeyim ve hergün uyayım. sizce yapabilir miyim ?? ve neler tavsiye edersiniz ???

bak şimdi ben de merak ettim ben gr gr giderken sen yol alır gidersin ki

seldom gördüğüm kadarı ile hemen hemen aynı kilolardayız. boyun ve yaşın kaç bilmiyorum gerçi ama seni kendime rakip ilan ettim. belki gaza gelirim

ya kızlar böyle düzensizlikle olmaz bu iş. ben diyorum ki kendime haftalık bir liste belirleyeyim ve hergün uyayım. sizce yapabilir miyim ?? ve neler tavsiye edersiniz ???

bence de kendi yemek alışkanlıklarını terbiye ederek, en azından başlangıçta, sistemin oturana kadar bir listen olabilir...bence yoğurt kesinlikle olan, sebze ağırlıklı bir menü oluşturabilirsin..diyetisyenlerin listeleri de sıradışı durumlar dışında 3 aşağı 5 yukarı aynı oluyor zaten...1700 ya da 1500 kalorilik listeler veriyrlar kiloya göre...ama herkesin kendi yaşam biçimine göre şekillenmesi daha doğru...günlük listelerle de başlayabilirsin..ben günlük listemi sabahtan hazırlıyor ve yazıyorum...öyle daha kolayıma geliyor..gün içinde kafam karışmıyor o kaç kalori bu yenirmi falan diye...tabi benim ki çok sıkı bir liste değil..

seldom gördüğüm kadarı ile hemen hemen aynı kilolardayız. boyun ve yaşın kaç bilmiyorum gerçi ama seni kendime rakip ilan ettim. belki gaza gelirim

anam rakibime tüyolar veriyorum ben de saf saf :/ canım 38 yaşındayım ve 162yim..kolay lokmayım ama ben :) çünkü artık gr gr veriyorum..ama veriyorum şükür :) züğürt tesellisi

anam rakibime tüyolar veriyorum ben de saf saf :/ canım 38 yaşındayım ve 162yim..kolay lokmayım ama ben :) çünkü artık gr gr veriyorum..ama veriyorum şükür :) züğürt tesellisi

kolay lokma olsan veremezdin. önemli olan gr la vermek degil sürekli hala getirebilmek. ben bir ara birden verdim sonra fazlasıyla geri aldım

o zaman şimdi araştırayım güzel ve basit bir liste hazırlayayım kendime. ben ara öğün olarak sadece sıvı alabilirim. kuruyemiş felan yada meyva yiyince ben kilo veremiyorum. ilgin için teşekkür ederim sevğili rakibem

canim ben senin gr. larindan korkuyorum.ben alip verirken sen gr.larini topliyip beni gecersin :)))
ahahahaaaa rakbelere de bak
yer varmı aranızda diyet canlarım
Ben seni tanıyomuyum

Yaaa artik kafayi yicem yaziyorum yaziyorum gelmiyor time out bilmemne yaziyo off

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neyse uzun uzun yazmistim da soyle bir ozet geceyim seldom sen geçenlerde ahmet ..... diue bir cocuk psikologu galiba onun adini yazmistin soyadi neydi onun bir de yanki yazgan hakkindaki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum kitaplarini almayi planliyorum farkli bakis acilarina sahip olmak icin

merhaba arkadaşlar gurubunuzda yer var mı :)) bende katılabilir miyimmm

hoşgeldin canım

geçmiş olsun hayırlı olsun fatmacım

haahahaha benim 800 gr kaldı
valla haklısımn yaa ben şu 2 gaftadır çok yoğun geçiti ve geçiyor ama toparlanacağım
hoşgeldin tatlım
bencede çok çok haklısınız ben varım takımın hakkı neyse verilsin verilmyorsa czaya razı olsun ben de dahil

Haklisin bi ara bende ihmal ettim ama mazeretlerim var örtmenimm:) bundan sonra daha iyi olacak soz veriyorum gunde en az 3 mesj zorunlulugu getirsek nasil olur sizce

ayy kızlar vallahi ölüyorum yorgunluktan malum 1 mayıs perşembe tatil cumada benim dersim yok yarın izmir yolcusuyum yuppiiiiii
ama hadi evde yokuz halım çok kirliydi yıkayayım dedim öldüm yorgunluktan havada çok iyi değil üşüdümde neyse menü paylaşayım

sabah
kalkarkalmaz ılık su
domates salatalık peynir 5 zeytin
yarım paket pirinç ve mısır patlağı
öğlen
patatesli et yemeği pilav salata
ara
ince bir dilim kek
akşam 5te
bulgur pilavı çorba salata

bakalım izmirde inş kaçırmam

bu arada eskisi gibi okulda giremiyourm çünkü 19 mayıs için hazırlık yapmaya başladık waka waka ey ey ooo btün gün kulağımda bu şarkı
yani bana azda olsa müsemma gösterirseniz sevinirim ama bu maeret değil her fırsatta forma gelmye çalışıyorum

2 tabak dugun corbasi ictim aksam ve yemegi biraktim bol sivi tukettim ama evde ciss seyler dolu resmen mucadeledeyim arada hop mideye oluyor yalan yok ambu ile misafir bakimindan ayni konumdayiZ...isimiz cok zor

Oglumun sunnetini kutlayan arkadaslarim cok tesekkur eserim sizlere iiiki varsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…