valla son verdiğin kiloyu geri almadıysan tebrik ederim. ne yaptınsa ayyyynen öyle devam et diyesim geliyorçünkü başka zamanlarda kilo bile alıyordun değil mi
**2. TAKIM 358. ETAP ** SEKİZİNCİSİ
akrep33 ( 65,7 / 66,5 / -0,8 / -1,22%)
Seldom ( 78,5 / 78,4 / 0,2 / 0,25%)
hedef52 ( 63,3 / 65,0 / -1,7 / -2,69%)
selennnnn ( 60 / / / %) Bildirimde bulunmadı
Siyahbeyaz0066( 70,0 / / / %) Bildirimde bulunmadı
Ambuyanbu ( 73,4 /73,4/0 / 0 %) Sabit
uhs ( 67,4/ / / %) Bildirimde bulunmadı
nazperver( 57,9 / / / %) Bildirimde bulunmadı
ozgekrd ( 83,8 // / % ) Bildirimde bulunmadı
fatmabol( 81,4 / / / %) Bildirimde bulunmadı
citlenbikbesyo( 59,3 / / / %) Bildirimde bulunmadı
Elif_merve( 64,1 / 63,8 / 0,3 / 0,47%)
2. TAKIM ORTALAMASI: -0,29 %
eşleştirme demeiştiniz değil mi:
selennnnn-çitlenbik-nazperver (damla devam ederse nazı damlayla eşleştiririz)
ozgekrd-fatmabol
siyahbeyaz-uhs
elif_merve-akrep-hedef (offff gene bu tontiş düştü bana,:26: )
seldom-Ambuyanbu
bak bak bak.beni paylasamiyan hedefle akrep beni nicin seldoma biraktilar diye merak ettim :)))
bak şimdi ben de merak ettimben gr gr giderken sen yol alır gidersin ki
ya kızlar böyle düzensizlikle olmaz bu iş. ben diyorum ki kendime haftalık bir liste belirleyeyim ve hergün uyayım. sizce yapabilir miyim ?? ve neler tavsiye edersiniz ???
seldom gördüğüm kadarı ile hemen hemen aynı kilolardayız. boyun ve yaşın kaç bilmiyorum gerçi ama seni kendime rakip ilan ettim. belki gaza gelirim
anam rakibime tüyolar veriyorum ben de saf saf :/ canım 38 yaşındayım ve 162yim..kolay lokmayım ama ben :) çünkü artık gr gr veriyorum..ama veriyorum şükür :) züğürt tesellisi
bence de kendi yemek alışkanlıklarını terbiye ederek, en azından başlangıçta, sistemin oturana kadar bir listen olabilir...bence yoğurt kesinlikle olan, sebze ağırlıklı bir menü oluşturabilirsin..diyetisyenlerin listeleri de sıradışı durumlar dışında 3 aşağı 5 yukarı aynı oluyor zaten...1700 ya da 1500 kalorilik listeler veriyrlar kiloya göre...ama herkesin kendi yaşam biçimine göre şekillenmesi daha doğru...günlük listelerle de başlayabilirsin..ben günlük listemi sabahtan hazırlıyor ve yazıyorum...öyle daha kolayıma geliyor..gün içinde kafam karışmıyor o kaç kalori bu yenirmi falan diye...tabi benim ki çok sıkı bir liste değil..
bak şimdi ben de merak ettimben gr gr giderken sen yol alır gidersin ki
bence de kendi yemek alışkanlıklarını terbiye ederek, en azından başlangıçta, sistemin oturana kadar bir listen olabilir...bence yoğurt kesinlikle olan, sebze ağırlıklı bir menü oluşturabilirsin..diyetisyenlerin listeleri de sıradışı durumlar dışında 3 aşağı 5 yukarı aynı oluyor zaten...1700 ya da 1500 kalorilik listeler veriyrlar kiloya göre...ama herkesin kendi yaşam biçimine göre şekillenmesi daha doğru...günlük listelerle de başlayabilirsin..ben günlük listemi sabahtan hazırlıyor ve yazıyorum...öyle daha kolayıma geliyor..gün içinde kafam karışmıyor o kaç kalori bu yenirmi falan diye...tabi benim ki çok sıkı bir liste değil..
anam rakibime tüyolar veriyorum ben de saf saf :/ canım 38 yaşındayım ve 162yim..kolay lokmayım ama ben :) çünkü artık gr gr veriyorum..ama veriyorum şükür :) züğürt tesellisi
kolay lokma olsan veremezdin. önemli olan gr la vermek degil sürekli hala getirebilmek. ben bir ara birden verdim sonra fazlasıyla geri aldım
o zaman şimdi araştırayım güzel ve basit bir liste hazırlayayım kendime. ben ara öğün olarak sadece sıvı alabilirim. kuruyemiş felan yada meyva yiyince ben kilo veremiyorum. ilgin için teşekkür ederim sevğili rakibem
ahahahaaaacanim ben senin gr. larindan korkuyorum.ben alip verirken sen gr.larini topliyip beni gecersin :)))
Ben seni tanıyomuyumyer varmı aranızda diyet canlarım
ahahahaaaarakbelere de bak
Ben seni tanıyomuyum
Bu takıma yönlendirildim ama tam olarak ne yapacagımı bilmiyorum. Mesajları okudum düzenli paylasımda bulunup kurallara uyacagıma inanıyorum. Kilo çizelgesi nedir?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar gurubunuzda yer var mı :)) bende katılabilir miyimmm
hoşgeldin canımmerhaba ben 169 boyunda 81,5 kg mım. memurum ve ailemden ayrı yanlız yaşıyorum.sıkıldıkça stres yaptıkça mutsuz oldukçe yiyorum bu yüzden de kilo alıyorum. hedefim 65 kg.
kilo çizelgesi yaptım ama nedense görünmüyor :)
geçmiş olsun hayırlı olsun fatmacımSunnet telasindayim ancak simdi girebildim sabah cay yarim poca oglen galete cinsi bisey hastanedeki en masum seydi aksam nohut bol salata yogurt arada cikolata oglusumun ve minicik 2 adet ekler 3 lt su inanilmaz tempo bittim gelen gidende cabasi....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haahahaha benim 800 gr kaldıProje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLERProje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Hedef: Şu anki ağırlığımızın %5ini kaybetmek
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.
[table="width: 500, align: left"]
[tr]
[td][TABLE="class: outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 362"]
[TR]
[TD]üye
[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD="align: right"]63[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD="align: right"]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD="align: right"]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD="align: right"]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD="align: right"]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD="align: right"]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD="align: right"]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazperver[/TD]
[TD="align: right"]58,4[/TD]
[TD]2,9 kg[/TD]
[TD]55,5kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozgekrd[/TD]
[TD="align: right"]86,5[/TD]
[TD]4,3kg[/TD]
[TD]82,2kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmabol[/TD]
[TD="align: right"]83,3[/TD]
[TD]4,2kg[/TD]
[TD]79,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çitlenbikbesyo[/TD]
[TD="align: right"]61[/TD]
[TD]3,0kg[/TD]
[TD]58,0 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif_merve[/TD]
[TD="align: right"]64,8[/TD]
[TD]3,2kg[/TD]
[TD]61,6 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
valla haklısımn yaa ben şu 2 gaftadır çok yoğun geçiti ve geçiyor ama toparlanacağımarkadaşlar forum son zamanlarda çok durgunlaştı. az önce de yeni üyeler davet ettim. galiba 2 gündür 5 veya 6 oldu. hepsi gelir ve katılıma devam ederse tabi...( söz bu hafta son daha kimseyi çağırmıyorum)
gelelim diğer üyelerimize
kızlar hani düzenli menüler, hani spor, hani bildirim, hadi....
hoşgeldin tatlımben geldiiiiim...
29 yasindayim, ergenlikten sonra en hafif 55kg ve bi kac sene öncesi 75kg leri gören biriyim...
hedefim 60'in altina inmek..
cok kalabalik ve samimi aileyiz, her hafta en azindan 2-3 kere dayi, hala, teyze, anne-baba, kardeslerle toplaniliyor.
menüler o bicim..
düzenli calistigim icin sabah ve ögle yediklerime dikkat eden, ama aksamlari hamur islerine, tatlilara hayir diyemiyen biriyim
ama buna dur demenin vakti geldi!! bu ay 3 kilo verdim ve sizin yardimlarinizla istedigim kiloya kavusmayi umuyorum.
her iki günde bir düzenli sekilde bir saatlik yürüyüs / kosu yapmaya basladim.
1. hedefim 6. ayin basina kadar (yegenimin nisani olacak) 64 kg inmek
en mantikli buldugum diyetler ise karatay ve mevsimlerden romadir..
onlarin karisimi gibi birsey uydurdum ve böylece hizli ve tok bir sekilde kilolarin gitmesini umuyorum.
hepimize kolay gelsin
bencede çok çok haklısınız ben varım takımın hakkı neyse verilsin verilmyorsa czaya razı olsun ben de dahilson dönemde kilo alan ben cezaya da razıyım. haftanın en kötüsü cezalandırılsın. liste düzenlemek veya yoklama almak olabilir. nasıl olsa devamsızlıktan yakınıyoruz haftanın sonuncusu günlük gireni çıkanı takip eder, takıma uğramayanları ikaz eder.
menü +spor+kitap bildirimimiz zorunlu , kaç kişi yapıyor???
bırakın günlük menü bildirimini 1 hafta boyunca takıma gelmeyenlerin olması can sıkıcı oluyor. malesef çok üzülerek aklıma selennnn geliyor, selennnin mazeretini biliyoruz , biliyorduk şu ana ne aşamada bilmiyorum, işe devam mı ediyor evden hala giremiyor mu....
Nazperver geleli çok devamlı olmadı, o da düğün koşturmacasına girdiğini söyleyecek.
geriye kalan arkadaşların çok da bir bahanesi yok. işte ambu cenazeden döndü, işte fatmabol sünnet işleriyle uğraşırken gelip yazıyor.
arkadaşlar bu şekilde olmaz
-bir de kilo alma mevzusu var. yukarıda yazdım bir ceza olabilir.bazı takımlar 3 hafta üst üste kilo alanı takımdan atıyor vb. cezalar var bence caydırıcı.
akrep takım kaptanına bağlı diyor ama ya kilo alan kaptansabence diskalifiye etmek zayıfalama amacına katkı sağlamıyor zarar veriyor ama bir müddet kişi zorunlu izine ayrılabilir. kilo verirse geri döner....diyelim ki 2 hafta takımdan ayrılma cezası verildi, 2 hafta listede iznli gözükecek 2 hafta sonra kilo veriyse listeye girsin vermediyse gene listeye almayalım. böyle bir yaptırım da olmalı bence. (takımdan ayrılsın derken listede olmayacak isterse tabi ki sayfaya yazabilir ama devamsızlık falan takan olmasın, bu takımın üyesi olduğunu ispat etsin)
son dönemde kilo alan ben cezaya da razıyım. haftanın en kötüsü cezalandırılsın. liste düzenlemek veya yoklama almak olabilir. nasıl olsa devamsızlıktan yakınıyoruz haftanın sonuncusu günlük gireni çıkanı takip eder, takıma uğramayanları ikaz eder.
menü +spor+kitap bildirimimiz zorunlu , kaç kişi yapıyor???
bırakın günlük menü bildirimini 1 hafta boyunca takıma gelmeyenlerin olması can sıkıcı oluyor. malesef çok üzülerek aklıma selennnn geliyor, selennnin mazeretini biliyoruz , biliyorduk şu ana ne aşamada bilmiyorum, işe devam mı ediyor evden hala giremiyor mu....
Nazperver geleli çok devamlı olmadı, o da düğün koşturmacasına girdiğini söyleyecek.
geriye kalan arkadaşların çok da bir bahanesi yok. işte ambu cenazeden döndü, işte fatmabol sünnet işleriyle uğraşırken gelip yazıyor.
arkadaşlar bu şekilde olmaz
-bir de kilo alma mevzusu var. yukarıda yazdım bir ceza olabilir.bazı takımlar 3 hafta üst üste kilo alanı takımdan atıyor vb. cezalar var bence caydırıcı.
akrep takım kaptanına bağlı diyor ama ya kilo alan kaptansabence diskalifiye etmek zayıfalama amacına katkı sağlamıyor zarar veriyor ama bir müddet kişi zorunlu izine ayrılabilir. kilo verirse geri döner....diyelim ki 2 hafta takımdan ayrılma cezası verildi, 2 hafta listede iznli gözükecek 2 hafta sonra kilo veriyse listeye girsin vermediyse gene listeye almayalım. böyle bir yaptırım da olmalı bence. (takımdan ayrılsın derken listede olmayacak isterse tabi ki sayfaya yazabilir ama devamsızlık falan takan olmasın, bu takımın üyesi olduğunu ispat etsin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?